Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10

Viestit - ER

Minkälaisia kokemuksia porukoilla on Tumen Agrocont ja Agrocont Plus tietokonehärveleistä? Ei siis niistä vanhoista malleista, vaan näistä uudemmista.

Tuossa Plussassa on vissiin erona perusmalliin tuo apulannan sähköinen kaukosäätö?

Lieneekö tuo sähkövärkki altis häiriöille vuosien saatossa? Käsittääkseni kylvölannoitin voidaan vaihtoehtoisesti varustaa myös manuaalisella vaijerivirityksellä, jos nyt etäsäätöä haluaa. Onko tässä ratkaisussa jokin vaijeri ja vipstaaki hyttiin vai miten se on toteutettu?

Mitenkäs tyhjäksi tuo Agrocont päästää säiliöt ennen kuin alkaa piippailemaan, vai voiko sitä säätää?

Hintaviahan nuo Agrocontit ovat, mutta jos niillä pääsisi suhteellisen vaivatta säästöihin apulannan kulutuksessa, niin ei varmaan kauaa kestä kun itsensä takaisin maksavat.

Jes,

nyt on keskustelukanavalla lisäkilke, joka räätälöi kanavan (äly)puhelimille (Androidit, iPhone, äly-Nokialaiset).

Oma Sampan Galaxy ilmoitti heti, että uusittu keskustelukanava on Tapatalk-yhteensopiva. Hain Android-marketista Convo -lisäosan ja testasin. Hienosti näkyy kanava puhelimen ruudulle räätälöitynä!

 ::)

Asia ratkesi jokseenkin yllättävällä tavalla, mutta tällä kertaa mieluisalla. Eli kun asiaa tutkittiin kuuluisan viimeisen kerran ennen kuin purkuhommiin ryhdyttiin, heräsi epäilys siitä, että sähkömoottori ei lähde pyörimään, vaikka lähtee ns. käyntiin. Siitäpä sitten mentiin ihmettelemään sulaketaulua, ja kappas, yksi sulake kolmesta oli löysällä. Sen kun pyöräytti kunnolla kiinni lähti elevaattori käyntiin kuin uusi. Ja toimii.

Huh huh.

 :o

Sen verran jäi vielä kysymistä, että mikä olisi oikean tyyppinen öljy tuohon alennusvaihteeseen? Nykyisen öljyn vaihtoaikaa en muista, mutta kun sitä lorautti vaihteesta ulos, niin silmämääräisesti se oli ihan kelpoisaa. Nesteen voiteluainepalvelunumerosta ehdottivat Neste Gear EP 80W-90 vaihteistoöljyä.

Vasta vajaat 40 vuotta moitteetta toiminut Teijo T6 kuivurin elevaattorin hammasvaihde (elevaattoria pyörittävän sähkömoottorin ja elevaattorin yläpään välissä oleva alennusvaihdemötikkä) alkaa todennäköisesti vedellä viimeisiään. Hammasvaihteesta kuuluu toisinaan kolketta ja sitten se taas toimii hetken moitteetta.

Olisiko Agronettilaisilla tiedossa mistä moisen tai vastaavan alennusvaihteen/hammasvaihteen saisi, tai pystyykö noin vanhaa vehjettä vielä järkevästi huoltamaan?

Hammasvaihteen kyljessä lukee SZD 4112A. Sähkömoottori on 3 kilowattia.

Onkos kenelläkään kokemusta tämän Tumen jyräkombin uudesta Star -mallista (2010/2011)?

Siinä on vissiin pykälää isommat pyörät, jotka ovat nyt jaettu kolmeen erikseen irrotettavaan osaan.

Mitäs hilavitkuttimia tuollaiseen kannattaisi hankkia lisävarusteena?

Halkaisijasta en osaa sanoa, mutta laita ihmeessä kaksi putkea peräkkäin, muutoin tulee liian kapea. Eli se 12 metriä, niin saa huoletta ajaa yli peräkärryilläkin vinottain.

Jos ostan kaveriltani, joka on yksityishenkilö ja ei-arvonlisäverovelvollinen, esimerkiksi porakoneen, mitä pitää kuitissa lukea, jotta sen voi vähentää verotuksessa?

Varmaankin myyjän ja ostajan nimet ja osoitteet, tuote porakone, sen merkki ja malli, myyntihinta jossa merkitään alviksi 0% vai miten?

Pitääkö jossakin laskussa lukea, että myyjä ei ole arvonlisäverovelvollinen, jonka vuoksi tuotteessa ei ole alvia?

Pitäisi rakennella tee-se-itse-työnä vastapaino etukuormainkäyttöön.

Kaveri on tehnyt hyvin toimivan vastapainon niputtamalla junan "pyöriä" akselille. Muuten toimii kuulemma erinomaisesti, mutta painoa ei voi jättää pois perästä rinnemaastossa.  ;D

Miten olisi puolikas tyhjää öljytynnyriä, johon tekisi itse sisälle valun, ja sitä ennen löisi akselin läpi tynnyrin?

Pitäisiköhän tuo tehdä kolmipistekiinnityksellä, vai tuleeko ihan vetovarsiversiosta hyvä? Sivurajoittimien päälle saattaa kyllä käydä jonkin verran enemmän.

Onkos jossakin myytävänä tyhjiä vastapainosapluunoita, joiden painoa voisi itse säätää?Olen nähnyt varsin toimivan takapainon, jonka paino oli säädettävissä:
Runko hitsattu U-palkista tms., ja painoina pari settiä traktorin keulapainoja. Sopivasti suunnitellen helppo ja turvallinen ottaa nostolaitteeseen ja jättää pois. Ja vastaavasti painojen määrän säätö saatavissa hallituksi...

Jotakin tälläistä juuri haen. Olisiko digikuvaa saatavilla...?

eipä oo koskaan moista tarvinnu..

Eikös ole koskaan ruvennut traktori keulimaan väärästä päästä, kun on nokalla tarpeeksi painoa??

Pitäisi rakennella tee-se-itse-työnä vastapaino etukuormainkäyttöön.

Kaveri on tehnyt hyvin toimivan vastapainon niputtamalla junan "pyöriä" akselille. Muuten toimii kuulemma erinomaisesti, mutta painoa ei voi jättää pois perästä rinnemaastossa.  ;D

Miten olisi puolikas tyhjää öljytynnyriä, johon tekisi itse sisälle valun, ja sitä ennen löisi akselin läpi tynnyrin?

Pitäisiköhän tuo tehdä kolmipistekiinnityksellä, vai tuleeko ihan vetovarsiversiosta hyvä? Sivurajoittimien päälle saattaa kyllä käydä jonkin verran enemmän.

Onkos jossakin myytävänä tyhjiä vastapainosapluunoita, joiden painoa voisi itse säätää?

Jaa-a,

"oikea" vastaus on tietysti, että urakoitsija tekee ennakkosopimuksen, jos ei paperilla niin ainakin suullisesti.

Useimmiten taitaa kuitenkin käydä niin, että tuo viimeisin vaihtoehto on se mitä käytännössä tapahtuu. Urakkaa painetaa niin kauan että valmista tulee.

Jos kesken urakan siirtyy toiselle, niin ei tarvitse ainakaan seuraavana vuonna tulla uudestaan, ellei sitten ole joku sellainen juttu, että jo urakan alkaessa antaa kellonajan, jolloin pitää siirtyä seuraavaan paikkaan, oli tilanne mikä tahansa.

Hyvä kysymys kuitenkin tuo toimintatapa, ei ihan heti osannut äänestää suoralta kädeltä mitään, ennenkuin mietti hetken!  :)

Onko ne "claas-mutterit" tämmösiä "flange nutseja"?On! Juuri noita tarkoitan, ja lisäksi samanlaisia pultteina, eli tuo sama lovikaulus pultissa.

Mistä noita löytyy?

oleks Wurthtimarketista kysyny?

Myykö ne suoraan maajusseille?

nimim. "On se kumma kun ei raha kelpaa."

Alkaa pikku hiljaa jurppimaan nuo tavallisten rautakauppojen ja halpahallien pultti- ja mutterivalikoimat.

Perus M 8.8 pultteja löytyy kohta jo ruokakaupoistakin, mutta mistä saa ostaa erikoisempia pultteja ja muttereita, esim. mallia "Claas", eli sellaisia, joissa on prikka/kauluslevy itsessään?

Noissa Claas-mallisissa muttereissa on kauluksen lisäksi vielä kauluksessa näppärä loveus, joka ehkäisee mutterin irtoamista tärinän vaikutuksesta.

Hyviä (netti)kauppoja, mistä moisia voisi hankkia kiloperiaatteella?

"Nato" aine on kova sana jokapaikkaan.

Jeesus-teippi on tuttu tarvike, mutta Nato-aine ei, kerro mitä se on!

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10