Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 104

Viestit - Viljelijä evp

jos niissä vipujen luona on jotain merkintöjä niin niistä selkiää mihin suuntaa vipu työnnetään että kippisylinteri laskeutuu, eli pitäsi olla se vapaapaluu asento.
Kahveista viis, mutta tuli mieleen yksi homma missä edesmennyt kones jumahti totaalisesti . siis meni jumiin että sammui, eikä totellut kytkintä ja oli hinattava pellolta. Tsiikailin kykinkopan alaluukusta ja sieltä pikkasen murusia tippui. Oli muuten juuri tehty kytkinremppa huoltomiehen toimesta ja ensimmäiset tunnit sen jälkeen menossa. No mitäpä siinä, kone poikki ja tutkimaan, ja yksi kytkinkäpälähän siellä oli irti ja kanitti. Siitä sitten hakemaan uusi asetelma ja paikalleen. meni sellaset vajaa pari päivää purkamisineen ja kokoamisineen navetta ym hommien ohella. Ja syy oli pelkästään se että remppamies laittoi yhden alamittaisen putkisokan käpälälle joka sitten irtosi. Ja kone ei tosiaan liikkunut mihinkään eikä edes startti pyörittänyt kun se käpälä jumitti kytkinkopassa.
Hukkaan heitettyä aikaa osaltasi, ei mitään sivistystä ole tarttunut.Saati tietoa.
vastaan tasapuolisesti kaikille. Ette ole kuitenkaan syytä tuohon Oksan valtun kytkin ongelmaan/ mistä se johtuu tai mikä se on. Kaikenlaista mussutusta vain esiintyy asialliseen kysymykseen.Täysin märkäkorvia kaikki näissä jutuissa. Tai siis Ilmajoen maatalousoppilaitoksen kakarat täällä näitä juttuja kirjoittelee. Se on kuulemma niille ihan suositeltavaa.
On sulla yhä mielikuvitus tallella tai sitten vaan sekaasin nupista. Saattaa olla jälkimäisestä kyse. Mutta ittellä  ei onneksi oo huolen häivää , elämä ja murehet vasta eres. Sulla luultavasti molemmat jo reilusti takana.
Juuri niin, et mistään mitään tiedä mutta päätäsi auot jatkuvasti, taisin olla jälleen kerran oikeassa.
 vastaan tasapuolisesti kaikille. Ette ole kuitenkaan syytä tuohon Oksan valtun kytkin ongelmaan/ mistä se johtuu tai mikä se on. Kaikenlaista mussutusta vain esiintyy asialliseen kysymykseen.Täysin märkäkorvia kaikki näissä jutuissa. Tai siis Ilmajoen maatalousoppilaitoksen kakarat täällä näitä juttuja kirjoittelee. Se on kuulemma niille ihan suositeltavaa.

sarjassamme Oksan ongelmat, kännykästä nettiliittyntöjen kautta fiuden lämmittimen katkaisijan kautta sorkkahoitajien juttujenkierrätyksestä valtun kytkinkäpälän pettämiseen.Mut mitä tällasistä pienistä Tää oksa jopa kutsuttiin valtioneuvostoon sumpille mutta ei h hän sinne mennyt kun  oli ne pelkät saapashousut parempana byxorina ja jatsarit mallia 46. Mut ihan kiva kun posti toi kuitenkin mitalin, se hänelle suotakoon, paljon maitoa viemäriin ,,, kunhan mitali tulee.
Jälleen tyypillinen ketju Oksan koneongelmista, kertoo ensin toisin ja sitten toisin. Ensi ei liiku mihinkään, sitten startilla liikkuu vaikka ei saakaan vaihdetta päälle. Se on kyllä paha vika kun vaihde menee päälle ja kytkin pitää kun ajelee startilla,kuitenkaan ei saa vetoja kun moottori käy. Erittäin mielenkiintoista jälleen.
Siis nää jutut on tällä osiolla toisten mollaamista ja aivan pelkkää sitä.
Vapaa sana / Vs: sotilaspassi
: 22.11.21 - klo:20:04
Onhan ne tallessa ja viimeisestä kertausharjoituksestakaan ei ole kuin puoli vuotta. Päällystö kun hiukan enempi näitä juttuja kun käsittelee. Ja aina uusia juttuja pitää oppia. Postinjakaja isevarmeri kiväärimiehen nyt on sama onko sillä tuntolevyä tai passia, kyllä se kiltisti sinne pusikkoon juoksee ilman niitäkin.
Noo mulla ei ole enää ajankohtaista tuo renkaiden hankinta, terapia traktorissa jotkut halpikset rättipyörät, menee näillä eläkeläisen ajoilla. Mut jos on paljon tieajoa nuo itämaiset renkaat kyllä ovat hyvinkin kuluvaa tavaraa, toisaalta kun niissä on sitä kumiainesta enempi se pito on talvikeleillä hiukan parempi. Muovi kun on jäätiköllä liukas, mutta siihen onsitten kyllä omat niksinsä.
Hinta ei ole se oleellinen asia renkaassa vaan sen ominaisuudet. Ja se kestävyys kulumisen osalta on sitten se tärkein. Onko merkitystä muutaman satasen säästöllä jos  halpa/edullinen rengas kuluu sileeksi 1000-2000 tuntia aiemmin kuin se hiukan kalliimpi. hintaero on silloin hyvinkin tasoittunut sen arvokkaamman renkaan hyväksi. Itse olen tämän kokenut.
Vapaa sana / Vs: abba
: 17.11.21 - klo:20:14
Kyllä tuoota vaterlootaa on tullut ihan tarpeeksi ratiosta alusta asti samaten mani mania ym. Kyllä rentun ruusua  sais tulla enempi ynnä jätkän hunppaa.
just joo.   moni kepujäärä heittänny lusikan nurkkaa ja siten kannatus laskee...  mut tuo eemelin itku moisesta ihmetyttää miuta...
Eikös se ole hyvä kun on huolissaan moisesta.
Vapaa sana / Vs: Patakattilasorkkis.
: 17.11.21 - klo:13:55
mietin vaan että ei ainakaan taida olla
miten on mahdollista, onko taas kepujääriä kuollut, kun kannatus on laskenut.
Sivuja: [1] 2 3 ... 104