Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 60

Viestit - Viljelijä evp

Heinät jäähtyi jo laossa:

Kätevä systeemi kun on lavoilla heinät, ei tule niitä rukkasen jälkiä niin paljon. Ne tekee jotka osaa sanoisi lypsyttelijäukkeli kateellisena.
Mutta olenpa minä hidasälyinen kun en tuota ole huomannut mikä lypsyttelyukkoa riivaa, sehän on massikka joka on aina remontissa milloin mistäkin syystä, ainoa toimiva siinä on radio jos akussa on virtaa. Tosi harmillista kun siitä puuttui se huohotinkin.
Mahtaneeko tuota jokellustasi vielä monta sivua tulla.Ei ole helppoo tuollasella asenteella elää.Ihanko olet tänäänkin koko päivän kytännyt koska kirjoitan kommentin, eikö ole muuta elämää.
On kyllä säälittävää kun sulla ei ole muuta tekemistä kuin inttää päivänselvää asiaa sivukaupalla.
No ihanhan tässä piti könytä katsomaan nuo etuaksilat että olenko mää niin höppänä ja kuvittelin vaan.Mutta jumankekka kyllä siellä molempien nelivetojen aksiloissa oli yläpuolella huohotinventtiili etukehdon alla.Siis on näemmä muissakin kuin pelkissä romuttamon kuvissa.Melkoinen inttäjä on tuo lypsyukko kun selvää asiaa olemattomaksi väittää.Eihän se mitään todista vaikka itelläs olis keskeneräiseksi jäänyt rattori kun ei ole huohotin reikää.Valmiissa aksiloissa näkyy olevan.
Ottaa se nyt lypsyttelijäukolla koville, en nyt sitten mennyt noista omien traktoreiden etuakseleista huohottimia kuvaamaan kun tää purkaamon kuva oli helpompi linkittää. ZF akselit ovat kumpikin, samoin oli edellisessä jossa Danan etuakseli.Eipä ole niistä öljyt pursunneet ulos kun ei ole sitä painetta pullistamassa.Olen pahoillani kun olet pettynyt siitä että et moista pikkunippeliä ole nähnyt ja sitten taas olet nähnyt.Näet näemmä asiat hyvin valikoivasti.Älä silti ala nimittelemään ja arvostelemaan vaikka nyt sattuukin syvälle sieluun.Näitä minä minä tyyppejä näkyy olevan useita.
onpa pitkä ketju, mutta Oksan heinät tais kastua.


Vanhoissa etuakseliossa on huohotin. Esim MF 5470 ( -08)akselissa ei ole. Tai mulla on kun siihen on sellainen jälkikäteen porattu ja istutettu.

Niin aikaisemmin jo yritin ilmaista - tosin kirjoitusvirhein, että vanhoissa etuakseleissa on  huohotin. Välillä niitä ei ollut, nykyhetkestä ja uusista vehkeistä ei mulla ole tietoa.

Ei se evp tuota näe lukea.Muutenkin tuntuu että sillä on menkkaränkkä kun on niin ärtyisällä tuulella.

Alko jo vaan itteä kiinnostamaan miten nuo uudet koneet tai etuaksilat, eli onko niissä palattu huohottimiin. Oman Valtrankin tarkistin vasta, kun EVP laittoi romuttamolta kuvaa. Ja tuohan ei ole kait merkistä kiinni, koska samoja aksiloitahan ne käyttää, tosin mikä lie Massikan alla oleva "acgo" etuaksila sitten oikealta merkiltään?

Ja Elhon varaosakuvastoa selannut netissä ja paperisena , niin ainakaan mun nykyyses konees ei palkis oo huohotinta (tai siis ei löydy kuvastosta), eikä kyllä ole vastaan tullut entisestäkään. Kuhunin lautaskone olis tuolla nurkas, mutta sen palkkista ei muistikuvia.
Mun mielestä sillä ei ole merkitystä onko se kuva romuttamolta vai varaosakuvastosta, tuossaa romukuvassa kun se huohotin näkyy vaan paremmin.Kumma  taas kun pistää kuvan mistä totuus selviää se on sitten rähjäämistä ja huonoa tuulta känkkäränkkää.tosiasioiden kertominen ei liene sallittua.
olisko naapuriavusta helpotusta.
Niin, kysymys oli vain siitä kun väitit ettei akselissa ole huohotin.Siksi laitoin tuon kuvalinkin.Ei kannata lypsyttelijän moisesta hermostua jos sattuukin joku tietämään paremmin.On vissiin sitten Valmetin romupajalla jälleen kerran tullut sitä kuuluisaa sutta.
Tutki tarkemmin, tai voi olla ettei velhossa ole ovat laittaneet umpipultin.Mites luulet stefojen kestävän kun palkkion ilman huohotin reikää.

Eihän to nyt ainut asia ole, jossa öljy vispaa ja ei ole huohotinta. Vaikka tr etuakseli, ei ole huohotinta. Mutta ei oo palkiskaan !

Muista en tiedä mutta täällä ainakin kolmessa etuakselissa ja yhdessä niittokoneen palkissa on huohotin.
Yhdessä etuakselissa oli kyllä niin piilossa että keksin sen olemassaolon vasta kun akseli oli remontin vuoksi pois alta :-/
Aika piilossa nuo tuppaa yleensä olemaan.

Vanhoissa etuakseliossa on huohotin. Esim MF 5470 ( -08)akselissa ei ole. Tai mulla on kun siihen on sellainen jälkikäteen porattu ja istutettu. Tosin sekään ei poistanut huollossa tullutta ongelmaa. 10-30w öljy ei vaan pysty, jos tarkoitettu öljynlaatu on 80/90W
Koita nyt jo päättää onko sitä huohotinta vai ei.Hetki sitten juuri väitit kivenkovaan ettet ole huohotinta etuakselissa nähnyt.Ihme tyyppi, ei voi ottaa juttujasi vakavasti.
siispä piika vetäs hameet korviin ja tavaran esiin ja vartoo jospa kuuro tulis ja pesis
Tutki tarkemmin, tai voi olla ettei velhossa ole ovat laittaneet umpipultin.Mites luulet stefojen kestävän kun palkkion ilman huohotin reikää.
Mun mielestäni teräpalkissa on jonkinlainen huohotin reikä( Kuhn). Herr Oksa varmaan tietää tämänkin asian paremmin kunhan naapureita ja tuttuja sekä teinejä ynnä maitokuljettajan puheilla on. Jos ei olis huohotinta niin  stefathan pullahtas ulos heti kättelyssä.Onhan se öljyn vaihto oma operaationsa mut kerran käyttökaudessa riittää .Ja kun sen tilavuuden tietää niin sen verran uutta.Pääasia että on oikeanlaista ja riittävästi,,,,, ei kuitenkaan liikaa.

En oo kyllä ikinä palkissa huohotinta nähäny.
et ole tainnut paljon muutakaan nähnyt.
Sivuja: [1] 2 3 ... 60