Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 99

Viestit - Viljelijä evp

No miten on onko  Ollin kuikutttelut hyvin pelittäneet liittymillä.                                                    <j samppalaulanut j>
Olen käsittänyt että Deuzit ovat laadukkaita koneita, on vain sellanen marginaalimerkki jota ei keskusliikkeet ole ottaneet myyntiin.Keskollahan se oli yhdessä vaiheessa kun Nuffield /leyland jäi pois ja tilalle sitten tuli deuts ja setori Case sitten kuitenkin jostain syystä tuli keskolle, joka ei sitä pystynyt kuitenkaan myymään" no minulle kylläkin". sen jälkeen sellasta haparoiniaa keskosella kuten aina verkusonnot ym koluaa. Mikähän niillälie nykysin se päämerkki. En ole vaivautunut seuraamaan. deutsi on kyllä ja itsekin jossain vaiheessa oli harkinnasa, olis kyllä ollut syytä tehdä kaupat.
Vapaa sana / Vs: Sähkö loppuu
: 19.09.21 - klo:18:21
Kyllä jokaisella pitää olla oma agrekaatti jolla tekee omat sähköt maalämpöpumpulle, sähköautolle ja kiukaan lämmitykseen ynnä kahvin keittoon.
Oksalla palloista kimmoisuus aikaa sitten mennyt, litistyneet, eikä ne enää sitten toimi, uusia palloja ei enää saa kuin äitin tekeminä. Omissani vielä kimmoisuus tallella enkäole kuullut että pallot olisi övereissä mikään ongelma. Varsin hyvä laukaisin verrattuna jousilaukaisimiin joissa jousen mennessä poikki sen saattaa saada yllätten takaraivoonsa, näitä olen kuullut että pamahtaa poikki yllättäen.Ei ole kiva saada sellanen  lätkä ohimoon.
No terveppä terve tytteli, mitäpå kuuluu olekkona saanunna mulukkuva
Kunniasta viis mutta kyllä tukipyörä hyvä on jo nelisiipisissäkin, varsinkin jos on työntö varsitunnustelu kuten verkuissa. Saapi hiukan tasaisempaa jälkeä.
Hyvä juttu, täällä näemmä nuo tyttelit keskittyivät vain arvuuttelemaan kuka kukin on. Osoitti jälleen sen etteivät tiedä yhtään mistään mitään.
Voi voi mitä tyttelit taas mussuttaa.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Imuri
: 11.09.21 - klo:14:06
Otpas pöljä, nimenomaan putkisto, ei tarvi erillistä imuria kuten oksalla.Siellä täällä putkiliitin mihin imuletkun saakiinni ja putsari imee tunkiot pihalle.
Vapaa sana / Vs: Kiusaamistako?
: 10.09.21 - klo:20:44
ja tonttutesantti meni että hiippalakki vilahti...... ihmettelen vaan että miksi ccccccccccccccccccc alueen tyypit jatkuvasti ovat nyrkit pystyssä etelään päin. Kummallisata kommunistiporukkaa riistäjiä sanan varsinaisessa merkityksessä.Mokomatkin tukielätit, tekisitte joskus sen  toimeen tulon suhteen muutakin kuin niitä tukihakemuksia täyttätte.On se kylläperkelettä että tuollasta luuseriporukkaa vielä pitää elättää. Painukaa Ruotsiin leveen pehmosen leivän ääreen hampaattomat poronpurijat.
tesantti se vain tuuleen huutelee, ja oksan mökkipolun ruohot jatkaa kasvuaan.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Imuri
: 10.09.21 - klo:20:35
Onkoos kaikki kuulleet koskaan kekuspölynimurisysteemistä kuivurissa. Tuskin, Kaikki kantaa sita vanhaa Voltaa siellä rappusissa ja pussi on täynnä vähän väliä rotanpaskaa ja vihneitä. Näin kertoi Oksa tuttunsa kertoneen tutulleen.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Imuri
: 10.09.21 - klo:09:43
Jaa'a oksa taas kertoo omasta kokemuksestaan, vaikka onkin lavori. Mut seon huomattu että jokaiseen pitää ottaa kommenttia vailla mitään tietoa, kaikki ihmettelee.
tuttu vaan sanoi et tuo vika kun käy mutta ei tuota virtaa.   en nyt ihan tietä mitään tuosta ja konekorjaamo on melkein yhtä tyhmä kuin miä..      sanoi että esim. 9 voltin patterilla saa sen konkan latattua ja sit taas antaa virtaa..             liekö tosi?
Aina oksalla joku tuttu joka kertoo millon mitäkin, ja oksa ottaa ne aivan totena.
Jatämä liittyy hyvin olennaisesti metsäpolkujen ruohojen rapsutteluun.Kaikki on ihan pielessä
Sivuja: [1] 2 3 ... 99