Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 64

Viestit - Viljelijä evp

tuosta linkistä saapi sellasen käsityksen että ei ihan ole Hankkija enää pienkonekauppias.
https://www.hankkija.fi/Koneet/Traktorit/claas-xerion-5000-4000--sarjan-traktorit/
Noo ,,,, onhan se Konekesko jo loppunut, kait nemyyjät jossain kaffeella käy ja Hankkijan vaihtokonehallissa on vieläollut kaffeautomaatti toiminnassa,Tosin ei sellasta kuravettä ei hitsin hitsi, se on kyllä jotain millä tainnutetaan ostaja ostamaan ettei joudu toista mukillista juomaan,   :) :)
Vapaa sana / Suomi viina.
: 28.07.20 - klo:22:01
Sisältää pelkästään suomalaista vettä 78%, sekin lienee laskettu pulloihin jo Hanasaaressa suoraan hanasta.Voisihan tuossa tuotteessa mainita että Suoraan Päijänteestä pullotettua, ranskalaisella pontikalla terästettyä vauhtiöljyä kesän rientoihin. Sana suomi on tuohon nesteeseen aivan turha.
Ihan oli pakko katsoa myyntiorganisaatio; potentiaalinen alue= yksi konemyyjä.Eivät näemmä tosi kauppiaita päästäneet Hankkijalta .Nimittäin tiedän näistä tosimyyjistä jotka myyvät vaikka isoäitinsä vähän käytettynä perunan nostokoneena.
No, ei niitä kalaaseitakaan ole kovin paljo mainosteltu.....Tosin ei tuo aatteen lehti ei tule niin ei tiedä markkinoista.
Onhan tuo Oksa aina hiukan omituisia kirjoitellut mutta tämän päiväiset on ihan outoja. Ei niinku mittän että näätsen olis edesten häävisti kartalla.Niin piti ihan muokata.Herralla on kyllä nyt tapahtunut se, mikä joskus tapahtuu.Siihen ei ole mitään lääkettä, se iskee ja sitten se on menoa, ja siinä sitten menee melkoisesti,,,, kun ukolla on tuota ikää jo enempi kuin omiksi tarpeiksiMut kyllä aina joku anna tulee joka tietää mikä paikka jomottaa ja hiukan lohtua tuo, tarvehan on ihan todellinen...
Näinpä, on tainnut Oksakin löytää kinkun lopultakin voitelee yökynttilällä.Pakastin tyhjenee ja pankkitili pojulla ennen lumien tuloa.Mut onhan se puutarhanhoito kivaa aikansa.
maajussukka tuollasien ihrapersauksien päälle ymmärrä yhtään mitään.sorkkis sentään sentäs että herkumman.
Nämä hurupekan aatteen kannattajat kun on päästetty valloilleen , viljelijällä on kusiset paikat
mäkitupalainen nyt ei taida olla kartalla koko voortista, jonkun tuttavan tutun vehkeiden ongelmasta näyttää kyselevän.Täydet trollit hänelle.
Eipä tuo kahden kortin taktiikka ole lainkaan hankala, kummankin kortin ostot näkyy erikseen veloituslaskulla josta sitten sen summan voipi laittaa maatalousmenoihin suoraan sen kummemmin pikkukuitteja mittarilta kokoamalla.Savolaisille tämäkin vaikiaa kun niiden ajatuksen juoksu on päinvastoin.Eli laitetaan laskun koko summa menoihin ja sitten vähennetään se yksityisautonpolttoainen meno.
sitäpä hyvinkin, kun valkoinen mies alkoi vallata ameriikan mannerta, melkoista tuhoa teki myös siellä.Jopa kokonaisen ihmisrodun lähes sukupuuttoon tappoi.Mut eihän silloin vielä ilmastoon vaikuttanut pikkuiset metsänhakkuut ja kulotukset.eihän.Se oli vain kehityksen viemistä uuteen maailmaan.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Tappaja
: 19.07.20 - klo:20:06
Tuollasesta taitaa tulla likimain 1000 kiloa lihaa.Hiukan on kulmapaistilla kokoa.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Tappaja
: 19.07.20 - klo:14:52
Tällaisenko  antti laitti pakkaseen ?
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Tappaja
: 19.07.20 - klo:09:37
säilyminen riippuu rasvan määrästä lihassa.Myöskin rasvan laadusta ja kuinka se lihassa.Mut eihän pakastin mikään loppusijoituspaikka pitäisi olla.Hirvestäjillä kyllä on vuosikertalihoja pakkasissa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 64