Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 63

Viestit - Viljelijä evp

Varaosaluetteloista huolimatta siellä on nimenomaan öljynpaineella toimiva levypakka, johon on levyt uusittu, niinkuin mainitsinkin.
Mainittin vissiin että hytraulinen painelaakeriviritelmä, ja siis kytkyttimen polkimella on työsylinteri pohdippa siitä missä mättää, Ihmeellinen viritelmähän tuo on, eikä vissiin ole ollut kehityskelpoinen kun on jätetty pois.Mahtaisko tuossa toimia ihan normaali kytkinasetelma käyttövivustoineen jos kerran tuo on muuten niin erinomainen kampe pitää.Siis ihan tutkintaan tämä muutos.
kolmen varaosa luettelon mukaan on hydraulinen painelaakeri ja normaalit kytkinasetelmat /pakat.Silmälaakerit ym.
mikä kielivammanen olet et osaa mitään murretta kirjoittaa, virheitä kaikennaikaa.
on tainneet molemmat tulla jäädäkseen, tuolupiinikin näkyy leviävän noiden tiekoneiden mukana aina vain laajemmalle tien reunoille.Nytkin olen seurannut muutamaa esiintymää mihin sitä ei muut ole levittäneet kuin tielaitoksen koneeet.Onko ne sitten noita pientareen niittokoneita joista tipahtelee vai sitten ojien perkauksen yhteydessä tulleita.Peuralle olis varmaan tuon metsästyksen vapauttaminen, eli ei pelkästään hirviporukoille vaan ihan tavan jänistäjille jotka sais ampua peuran kun sen näkee.Hirviporukat ei peuroista välitä, ovat vähän sellasta herraseuraa ison lihan perässä.
pick uppihan se on käyttökelposempi jos pakettiauton tarve.Siis yleis ajoihin,,, nelivetoina ja reilun maavaran omaavina sellasia hyötyajoneuvoja.Umpipaketti sitten jos tuotantomuoto on sellainen että tuotteita kuljetetaan markkinoille ym.Itellä ollut molempia.Alkuun oli umpipakettiautoja ja takavetoina vielä.Kulkeminen talvikeleillä joskus haasteellista.Sitten oli näitä pik uppeja nelivetona, toimintasäde oli omaa luokkaansa.No kyllä tuo nelivetoinen katumaasturikin, mut eihän sinne sitä kaikenlaista rojua plyyshipenkeille raski laittaa.
Pakettiauto lavamaasturi voi laitta maatalouskalustoon kokonaan ja kulut ym .maksut.JA jos on henkilöauto käytössä sillä ajetaan ne yksityisajot.Maatalousajoneuvon menoista ja ALV:stä tehdään korjauseräyksityiskulujen osalta jos ajetaan niitä yksityisajoja  paketti/lavaautolla. Ja tuotantosuunnasta riippuen sitä saattaa verottaja tulkita.Omalta osaltani ei koskaan ollut ongelmia verovähennyksen suhteen pakettiauton osalta.Ainahan sitä karjatalouteen jotain tarvitsee hakea, samalla sitten ne grillimakkarat ym.Ajopäiväkirjaa kannattaa pitää ja kilometrit laittaa edes vuoden alussa ja lopussa muistiin että on ajoista jotain dokumenttia.
ne on nuo savolaiset semmosia omakehuja, juurikin tuo useemmassa kirjoituksessaan( lue söhellys ) nosti omia tekemiään erityisesti esille, minä minä minä.
mutta sorkkis moisesta jo palkokasvin nenäänsä vetää...
mikäpä Oksaa riipoo kun het kättelyssä alkaa sorkkista nälvimään.ono pahakin ongelma kun noin äreenä kauniina sadepäivänä.
Kasvintuotanto / Vs: Onko mennyt ohi?
: 11.07.20 - klo:13:28
miksi tuo lajimääritys kestää elokuulle asti.
Ei marjapensaalla iso juuristo ole,olen pihassa kaivanut puskia ylös ja siirtänyt.Ja ihan lapiopelissä.Olettaisin että tuon marjapellon puskat kaivelis pois ihan puutavarakouralla.Nostaa ylös kuivumaan ja sitten vie kuivuttuaan pois, jää mullat peltoon.Röyntuppiruiskutus syytä tehdä, juolavehnää siellä kuitenkin on jos vanha viljelmä.
Siis pitäs olla vain sisämarkkinat valtrakauppiailla jolloin saavat määritellä hintatason mieleisekseen.
Niin, kait siinä jokunen valtraromukauppias saattaa jäädä ilman tryffeleitä kun vähän ajettuja valtroja (10000 tuntia) tulee edullisesti kokoonpanomaahansa takaisin sekoittamaan markkinoita.
Miten voi olla hankala puhdistaa paineilmalla, kyllä se mutkapäinen pilli melko pienestä rakosesta mahtuu.
poliisit ovat myös helpottuneita kun et ole liikkeellä sen sorkkahärvelin kanssa.Sitäkun ei koskaan tiedä mitä siitä irtoaa milloinkin ajoradalle.
oikeisa puimissa pöytää kuljetetaan kuljetusvaunussa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 63