Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 55

Viestit - Viljelijä evp

Vapaa sana / Vs: eemeli ja sorkkis
: 06.06.20 - klo:21:26
huomakkaapas nyt että se aika harvoin on lapin yliopisto joka näitä tutkimuksia itämeren ja saaristomeren rehevöitymisestä tekee vaan aika usein taitaa kyseessä olla jokin paikallinen opisto, instituutti tai tutkimuslaitos

myös keskustapuolue on aika harvakseltaan syyttänyt maanviljelijöitä vesistöjen sotkemisesta, kokoomushan lyttää viljelijöiden työn säännöllisesti ja vihreät ihan joka päivä.

kyllä ne teidän käärmeenpesät ja viholliset löytyy lähempää kuin lapista, suurimmat käärmeenpesät taitaa olla helsingissä ja turussa ;) :D ;D 8)

Onko Lapissa yliopistokin ?  ::) ::) ::) ::) ::)
Kyllä on: Rovaniemellä. Sorkanhoitajan pitäs pysyä ajan tasalla.
Vapaa sana / Vs: Kylätie ?
: 02.06.20 - klo:21:40
Aikoinaan kun tuo viljelyhomma oli kiivaimmillaan, tässäkin ns"kylätiellä" noita keskellä tietä tulevia bemareita silloin tällöin tuli vastaan, jostain syystä ne kuitenkin hyvinkin reunaan väisti ja jopa pysähtyi kun ei näyttänyt aikomustaan että alkaa väistelemään.
Nyt lienee piirilevyyn jonkinmoinen juotoshäiriö tullut , koska terassit ynnä juottolat aukesivat.Pienkonekorjaamon johtajakin siellä rentoutuu halpiskaljan voimalla, keräten uusia haasteita ruohonleikkureiden virittelyyn.
heh,  mulla neljä jousenta majottaa pellolla ja pitäs pari kiveä hakia pois mut ei uskalla häiritä ku tien vieressä..  mut laitumella tooosi hyä kasvu,  melkein kolme senttiä viime viikolla...   noooo, lemmut syö tuon tunnissa...
Hätistele kenokaulat pois, ne syö ruohot ja oraat ja paskoovat isoja läjiä salmonellapaskaa peltoon.
Näin, äskettäin oli kova vääntö katalysaattorista ja samaan soittoon husqvarnan käyntihäiriöistä.Viime kesänä oli kovaa juttua ilmastoinnista kuinka se jäähdyttää ylikuumennutt auton moottoria.
Nää sorkkahepun jutut ovat kyllä parasta viihdettä tällä palstalla.
Ihan olettamus, mutta sylinterin kannesta haeskelisin.Siinähä  ne nesteet kiertää.
Eilen tuossa heinämaan poikki kävelin vihdanteko reissullani, melkoisen lyhyttä on ruoho, ehkä juuri laidunasteella nyt.Äkkiäpä lehmät tuon mittaisen syö, vettä hiukan alkaa kaipaileen, maassa kyllä on kosteutta mutta ei ikuisuuksiin.Haihtuminen on kovaa kun kasvusto ei vvielä suojaa.
leikkureissa monta on ihmeellistä asiaa............ se hämmästyttää kummastuttaa pikku sorkkista.
Kasvintuotanto / Vs: Miksi hankmo
: 30.05.20 - klo:08:54
Kait tuolle hankmon esiin kaivamiselle on ollut joku tarkoitus ja jos ei ole sitä vanhaa traktoria siihen eteen niin kait se kulkee uudemmallakin.Voi kyllä olla syy siihen että on uuden koneen perässä sekin et joku haluaa ostaa sen vanhan  ja on tuotu esille.Hiukan sellasta kateellista kirjotusta oli.
saman olen havainnut, Mut onhan se hyvä näille joka paikkaan nokkansa tunkeville sork........... että ne tietää että kun kuuluu piip piip  niin ponsse tulee takaperin.
Kasvintuotanto / Vs: Miksi hankmo
: 29.05.20 - klo:18:59
Kyllä lapiorullaäes joissain olosuhteissa on hyvä, itse aikoinaan jopa kesken toukotöiden ostin uuden hankmon kun joustopiikkiäes raapi heinän nurmikynnöksellä pelkkiä turpeenkappaleita esiin ja meni tukkoon.No osaltaan oli kyllä ihan aloittelijan taitamattomuuttakin silloin.Mutta, pyörivä äes esim turvemailla on hyvä, karjanlannan multauksessa ym. tosin muokkaussyvyys on turhan syvä kylvöön.
Jos sää nyt kerrankin ymmärtäisit pitää turpas kiinni, etkä jäkertää samaa asiaa sivukaupalla voisit olla jopa ihan uskottavakin asiantuntija.Nykyisillä möläytyksilläsi ei kirjoituksillasi ole mitään arvoa.Sivistyneempi lopettaa typerän jauhatuksen ensin ja osoittaa siten sivistyneisyytensä, moukat jatkaa jauhattamista hamaan loppuun asti.
Kuten näimme, edelleen piti kommentoida,lukematta mitä oli kirjoitettu.
Työnnettävässä kalvot vaihtoon.Tuossa nyt  ihan oikeesti vanha riks rattoni, ei siihen ole ikinään mitään kalvoja tarvinnut uusia sytytystulppa on vaihdettu eikä sekään vielä täysin loppuun kipinöinyt.Mut tää on tätä ,,,,,,,,,,,,, pitäähän sitä joain vaihtaa että voipi sitten laskuttaa muuytaman tunnin hommasta ja näyttää sitten että kalvot oli kelvottomat.Mutei mitään, nehän voi laittaa seuraavan asiakkaan koneeseen joka saadaan tyytyväiseksi kun on jopa osia vaihdettu.Tietenkin nämä kalvot odottavat seuraavan koneen remonttia.Näin toimii kierrätys parhaimmillaan.
Älkää nyt hyvät ihmiset tapelko täällä  moisten asioiden tähden. Se minun saha on edelleen paikallisessa pienkonekorjaamossa, odottaa vuoroaan. Sen korjaamon mies on luottohenkilö joka ei tee mitään ylimääräistä, eikä laskuta mistään turhasta. Siellä on vaan tällä hetkellä töitä niin paljon jonossa että kestää jonkin aikaa ennenkuin saa sen työn alle.

Ei noista kannata välittää . Oikeuslaitos tuollaiset riidan haastajat hoitaa . Tiedetään ketä tuo Kaikki on .
Ihmettelen kyllä miksi tämä sorkkahoitaja täällä uhkailee oikeuslaitoksella.Kuitenkin nimimerkki on kaikilla tiedossa.Kuka uskaltaa enää asioida kyseisen henkilön kanssa koska näitä uhkailuja on tullut useita.Ja toisekseen ihmettelen sitä että jos asia  onkin toisin kuin nimimerkki väittää ja se onkin seoikea asia niin silloin on asiaa vääristelty ja herjattu nimimerkkiä.Oliskohan se kaikkein fiksuinta jos herra sorkka  harkitsisi ensin ja kirjoittaisi vasta sitten ne typeryytensä.

Tänään kolme ajoleikkuria hain huoltoon pari vein aamulla pois . Autoa käytin vikakoodin lukijalla , löytyhän yks vikakin  :)

Saa ite korjattua jahka osat tulee .  :)
Sivuja: [1] 2 3 ... 55