Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 70

Viestit - Viljelijä evp

Kieroja ???. Asiahan selkis heti alkuun miksi verkot erilleen.Kyllä se melkoista rihmaa tuo verkko on noukkimessa, ei tieten tahtoen sitä siihen halua kietoa.Pyöreeseen paaliin vissiin muovit mahtaa mennä. en ole kokeillut.Kovapaalaimella hiukan kokeilin mutta sääliksi kävi paalaria joten jäi kokeiluasteelle.
Kalkki kait jää sentäs paikoilleen mitä sitten rinnepelloilla muun maa aineksen kansaa kulkeutuu alamaalle.Mut tasoittuuhan se muokkausten yhteydessä kalkki.Ite en ole huomannut epätasaisuuttaa levityksessä.On liene sitten kalustosta kiinni.
https://muovit.zerowaste.fi/
Tuolla 'kierrätysohjeet' -kohdassa mainitaan 'HUOM! EI SUURSÄKIT'.
Kelpaako suursäkit muualle, kuin kaatopaikalle rahan kera? 4H ei taida ottaa vastaan, kuin Yaran ja oliko Tilasiemenen säkkejä.
eipä taida tuonnekaan mikään tällä kerta kelvata.
welkerin kanttipaalaimella paalasin aikasemmin ja onnas muuten hyvin mutta just nuo verkot jäi noukkimeen.    ainoa paha mikä on; narut ei taho kestää hyvän kokosia paaleja.  painoa löytyy mut semmosia puolimetrisiä pötköjä kyl tuloo hyvästi.      nykyään en enää kehtoo kiusata vanhaa konetta kun kerään muovit suursäkkeihin joita voi käsitellä paalipihtillä helposti.

No mitä tuo tummennettu edellisessä tekstissäsi tarkoitti ?  "ite kerään nuo verkot nykyään muutenkin eroon kun net sotkee esim. paalausta kovasti." Siis mitä paalausta ne sotkee? Mä en nyt ymmärtänyt  :(
noukkimen piikkeihin paalaimessa takertuu ja samoin tekee pyöröpaalarissakin.
Seinäojan romunäyttelyssä oli näytteillä muovin paalaushärpäke jossa muovi tungettiin putkeen mikä lämpeni että muovi suli, en nähnyt toiminnassa kun se homma oli jäänyt jotenkin kesken.No enpä ihmettele kun seinäojasta oli kysymys.
Kyseenalaista omassa kattilassa poltella isompia määriä muoveja.Mutta lämpölaitoksilla käyttökelpoista energiaa.Valitettavaahan se on kun ei niitä voi uusiokäyttää.
sehän on tässä kierrätyksessä hupaisaa kun ne muovit pitää lajitella.Polttoon lämpölaitokselle hakkeen sekaan kait käy kaikki muovit.Naapurin vanhapoika muovipallottelijalla käy joku auto hakemassa kerran vuodessa muovin roikaleet.Polttoon nekin menee.
Kyllä nyt heitit vuosisadan kysymyksen, mistä mää tuon laatikon enäälöydän missä tuo valaisin oli, vissiin aikanaan joku meijerin kampanja tarjous, ja maitoauton/kuljettajan valaistusta varten sen laitoin.Eikä ollut edes pahan hintainen.Onpa tuossa jo ledilamppukin mennyt pimeeksi samassa ajassa.Mutta voi olla ukkosen virtapiikki, ne rikkoo liiketunnistimien ominaisuudet joskus.Noo nyt on sähköt maassa häiriöt minimissä.Laskut pilvissä.
Kyllä nämä ledit valaisee ,kestävyys? saattaa vaihdella melkoisesti.Asiaan kuulumattomana kommentoin yhdestä halogeenilampusta joka on tuikkinut jo 7 vuotta liiketunnistimen takana.siis tällainen halpis lamppu jossa se 500 Watin polttimo.On sattunut hyvä yksilö.Ja tuo liiketunnistinkin pelittää edelleen. Toki tuohon paikalle tulee liiketunnistinvalaisin kunhan tuosta aika jättää.Tunnistimen kuoretkin jo sellaiset ettei kosketusta kestä.Mut jokin saattaa siis kestääkin oikeesti, näitä epäkuranttejakin on tullut vastaan jotka ei kestä edes takuuaikaa.
hupaisaa hoopottaa tuota serveriä tekstinkäsittelyssä.
Täällähän on sahankorjaajakin saitilla. Lähetä sille korjattavaksi. Voi löytyä hyllystä osat.
Nimenomaan kyllä kaikki pienkoneiden rassaukset onnistuu häneltä ja kaupantekijäisiksiv ittuilut lisukkeeksi.
asvaltista sen verran haittaa että ketjut kuluu siinä kyllä nopsaan.Kovin pit
kiä ajoja en suorittelisi.
maannousema sienen lahovikaaa?(Fomitopsis annosa ).
Niin,eihän sitä nykysin uutena puruja eikä kutteria voi käyttää kun on nuo palomääräykset eristeillä, selluvillassa on paloa hidastavaa joten se käypi.Muovillahan rakennusten peruskorjauksissa on saatu niitäkämmejä.J a aikoinaan kun tehtiin niitä pesutilaratkaisuita vanhan hirsirakennuksen sisälle,niistä alkoi niitä homeita itämään.Jotkin tapaukset ovat jopajohtaneet siihen että on tehtävä uusi kun vanhassa peruskorjatussa sienet on tehneet tuhojaan.
Nuo eristevillat ei taida helpolla kuivaa. puu ja purueristeet kait kuivahtaa elleivät ala mätänemään, eli sieni kun iskee niin se pitää sitten sen kosteuden yllä ja lahottaa kuulemma betonitkin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 70