Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 100

Viestit - Viljelijä evp

No juu tuo on kyllä erilainen systeemi kuin kuvittelin mutta kuva selvensi. Olettasin että tuota pulttia pitäsi hellätä että varrensaa kääntymään, jos säädön tarvetta on. Mulla kun vanhempaa mallia viskarssi, niin erilainenhan siinä tuo leikkurin säätö. Noo ei ole enää ne aktiivi käytössä olleet aikoihin.
Enpä usko että on leikkurin varteen jengattu, jos olis eihän sitä leikkuria pysty säätämään. Eli pultti ja siellä toisella puolen mutteri. Vähän kovempaa vääntöä niin aukeaa, tai ehkä se lämmitys herkistää,,, palaa vaan maalit pahan näköiseksi samalla. Irrotusöljysuhaus ehkä antaa olla yön yli. Sitte kun pultti heltiää niin leikkurin varsi kyllä liikkuu joka suuntaan ylös alas ja kummallekin sivulle. Pultti on kyllä tavallista kovempaa joten kestää kyllä vääntää.
Kasvintuotanto / Vs: Viljojen sato
: 24.09.21 - klo:20:03
kauraa 6,5t  ruis 3,0 vehnä 7,0t rypsirapsi 2,5 t.
Kasvintuotanto / Vs: Hardin suuttimen putki
: 24.09.21 - klo:20:01
Tulee kait se putkisto tyhjäksi kun avaa päistä suuttimet ja kallistelee ruiskua puoleen ja toiseen,varmin kun avaa ne letkuyhteet.Toki paineilmalla se on  helpoin systeemi.
Kasvintuotanto / Vs: Hardin suuttimen putki
: 24.09.21 - klo:18:36
. sitä ei vain tahdo aina muistaa että putket pitäsi saada tyhjäksi, itsellä myös yllätys joskus kun menneet halki.Siitä viisastunena avaan liitokset niin nesteet valuu pois.
CN keskus mainostelee. Konekorjaamo Marjakangas  monipuolinen ja Kiertokanki com. Eiköös ole niin että tuo Same on yhdistynyt johonkin ja ei ainakaan enää varsin markkinoilla. En tiedä mutta oletan.Kovin uutta tietoa ei löydy mutta deutsi ja same ainakin ovat yhdistyneet.
ja saatana mitä väliä sillä on missä ne keskoset huseeraan ja raapii pallejaan, nyt olikin kysymys deutsista ja millanen epeli se on.

Onko sulla ikuiset hilloviikot vai mitä jatkuvasti kiukuttelet?
Persulla ei sitten ole mitään tietoa Deutzeista, mutta mössöttää pitää tyhjänpäiväsiä. Mitään asiallistahan et tänne ole vielä kirjoitellut, varsinainen kyylä.
ja saatana mitä väliä sillä on missä ne keskoset huseeraan ja raapii pallejaan, nyt olikin kysymys deutsista ja millanen epeli se on.
No miten on onko  Ollin kuikutttelut hyvin pelittäneet liittymillä.                                                    <j samppalaulanut j>
Olen käsittänyt että Deuzit ovat laadukkaita koneita, on vain sellanen marginaalimerkki jota ei keskusliikkeet ole ottaneet myyntiin.Keskollahan se oli yhdessä vaiheessa kun Nuffield /leyland jäi pois ja tilalle sitten tuli deuts ja setori Case sitten kuitenkin jostain syystä tuli keskolle, joka ei sitä pystynyt kuitenkaan myymään" no minulle kylläkin". sen jälkeen sellasta haparoiniaa keskosella kuten aina verkusonnot ym koluaa. Mikähän niillälie nykysin se päämerkki. En ole vaivautunut seuraamaan. deutsi on kyllä ja itsekin jossain vaiheessa oli harkinnasa, olis kyllä ollut syytä tehdä kaupat.
Vapaa sana / Vs: Sähkö loppuu
: 19.09.21 - klo:18:21
Kyllä jokaisella pitää olla oma agrekaatti jolla tekee omat sähköt maalämpöpumpulle, sähköautolle ja kiukaan lämmitykseen ynnä kahvin keittoon.
Oksalla palloista kimmoisuus aikaa sitten mennyt, litistyneet, eikä ne enää sitten toimi, uusia palloja ei enää saa kuin äitin tekeminä. Omissani vielä kimmoisuus tallella enkäole kuullut että pallot olisi övereissä mikään ongelma. Varsin hyvä laukaisin verrattuna jousilaukaisimiin joissa jousen mennessä poikki sen saattaa saada yllätten takaraivoonsa, näitä olen kuullut että pamahtaa poikki yllättäen.Ei ole kiva saada sellanen  lätkä ohimoon.
No terveppä terve tytteli, mitäpå kuuluu olekkona saanunna mulukkuva
Kunniasta viis mutta kyllä tukipyörä hyvä on jo nelisiipisissäkin, varsinkin jos on työntö varsitunnustelu kuten verkuissa. Saapi hiukan tasaisempaa jälkeä.
Hyvä juttu, täällä näemmä nuo tyttelit keskittyivät vain arvuuttelemaan kuka kukin on. Osoitti jälleen sen etteivät tiedä yhtään mistään mitään.
Sivuja: [1] 2 3 ... 100