Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - Viljelijä evp

Vapaa sana / Suomi viina.
: 28.07.20 - klo:22:01
Sisältää pelkästään suomalaista vettä 78%, sekin lienee laskettu pulloihin jo Hanasaaressa suoraan hanasta.Voisihan tuossa tuotteessa mainita että Suoraan Päijänteestä pullotettua, ranskalaisella pontikalla terästettyä vauhtiöljyä kesän rientoihin. Sana suomi on tuohon nesteeseen aivan turha.
Millaista nuo kalaasit yleensä ovat, tuossa vanha joku rotokut  kyllä pelittänyt  muutamia palleroita, mutta nyt pitäsi päivittää ja sellaseen etteii enää uutta tarvitse hankkia, notta eläkkeelle asti pallottelisi.Elikkä lähinnä sellasta cmbia millä tullee rattorinmunat kerralla valmiiksi.onko toimintavarmoja nämäkalaasit tässä hommassa.
Ratkaiskaa  nyt ihmeessä jos kuljetin ei toimi niinkuin pitäisi.
Vapaa sana / Täysikuu
: 14.09.19 - klo:08:58
En ole koskaan uskonut että täysikuu vaikuttaa ihmisiin, mutta nyt kun katselin tätä viimeöistä viestittelyä, niin tulin siihen tulokseen että perjantai 13 päiv ja täysikuu on joihinkin kirjoittelijoihin vaikuttanut.
Vapaa sana / Onnitelkaamme Oksaa
: 02.09.19 - klo:22:14
Nimimerkki Oksa on rikkonut 50000 rajapyykin viestien määrässä.
Joten omasta puolestani vilpitön onnittelu sekalaisista kirjoitteluista  :o
Tuossa sellanen juttu eilen ilmeni että ruohonleikkuri käy vain yhdellä pytyllä. Mikähän neuvoksi.Löytyykö asiantuntijoita?
Vapaa sana / Antitesantti
: 27.04.16 - klo:17:58
Antitesantti ilmestyy klo 17.00 maissa kommentoimaan jokaiseen viestiketjuun.
Vapaa sana / Kamala räksytys
: 14.03.16 - klo:08:38
Miten voi olla noin katkeraa kirjoittelua heti viikon alussa tällä palstalla.Mikä on se oikea ongelma.Kolme kirjoittajaa vanhoja kymmenen vuoden takaisia juttuja toistavat joka ainut päivä.Ovatko he enemmän vanhuuden höperöitäkuin minä.
Olisiko mitään jos vaihteeksi kävisivät vaikka pilkillä, se on rentouttava harrastus.
Ihan muistin virkistämiseksi kysyn on palautettu alvi maatalouden tuloa,käsittääkseni ei
Vapaa sana / Munakauppaa
: 29.01.16 - klo:07:39
Vapaa sana / Kyllä on hyvää
: 21.08.15 - klo:22:27
Valion Voissa paistetut muikut ja ruisjauhoissa pyöräytetyt,Olvia päälle kyytipojaksi ja Siikli perunaa.Ruohosipulisilppua kermaviiliä ja voita.Jälkiruuaksi  talkkunaa AB piimällä mustikkapöperöllä ja runsaalla sokeroinnilla höystettynä.
Voiko kesäeines paremmalta maistua.Nauttikaa
Radiosta päivällä kuulin, että Venäjällä tuhotaan länsimaista tuotuja elintarvikkeita, Juustoja, kinkkuja ja tomaatteja kipataan kuormista ja ajetaan tiejyrällä littanaksi.Toimittaja totesi, että Putin tekee ison pitsan. Melkoista touhua, onhan ne kuitenkin valuutalla ostettu. Mutta onko tuo enää järkitouhua ollenkaan.
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194992861981/artikkeli/lehma+juuttui+kiinni+lantakasaan+hameenkyrossa.html
Taas pelastuslaitos hätiin, aikoinaan otettiin naapurista apuvoimia jos lehmä oli suo-ojassa tai hevoinen putosi jäihin.
Nykyisin palokunnat hätistelee kissojakin puusta ja talitinttejä pirtistä.
Saakutti kyllä on nykyisin avutonta porukkaa.
Sivuja: [1] 2