Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - Viljelijä evp

Mikä on syy
onko pudonnut satulasta
Lampaat ja vuohet / Miksi tesantti
: 13.10.20 - klo:17:42
Lampaita laskee
Tyhmää  kommentointista
Sikatalous / Miksi tesantti
: 13.10.20 - klo:17:41
avautuu typerässti
Kasvintuotanto / Miksi tesantti
: 13.10.20 - klo:17:40
typerästi avautuu
töistä päästyään täällä typerästi avautuu
https://www.konekilleri.fi/,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  harkinta pettänyt terveysviranomaisilla pahemman kerran. Mutta pääseehän pro agria otsikoihin kun tauti leviää viljelijöiden keskuuteen. Ei mitään muitakaan messutapahtumia ja suurtilaisuuksia ole järjestetty, mikä erityisetuus tässä on. Ei sen puoleen en osallistu ko. tapahtumaan.
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.1199511
mitäpä on mielipide.Mielestäni ihan ok koska varaosa ym myyntikanava meni jo.Sampomiehille vakava paikka, varsinkin niille joillase keväällä saapunut lippulaiva.
Vapaa sana / no nih
: 22.09.20 - klo:18:12
taas on bannit lusittu kertaalleen, saas nähdä mistä syystä seuraavan kerran tulee bänät.Turha muuten luullakaan ett' mut saa tuollasilla bannereilla hiljaiseksi.Tai saahan kun ei pääse kirjoittaan. mutta mitäs siitä.
Vapaa sana / Suomi viina.
: 28.07.20 - klo:22:01
Sisältää pelkästään suomalaista vettä 78%, sekin lienee laskettu pulloihin jo Hanasaaressa suoraan hanasta.Voisihan tuossa tuotteessa mainita että Suoraan Päijänteestä pullotettua, ranskalaisella pontikalla terästettyä vauhtiöljyä kesän rientoihin. Sana suomi on tuohon nesteeseen aivan turha.
Millaista nuo kalaasit yleensä ovat, tuossa vanha joku rotokut  kyllä pelittänyt  muutamia palleroita, mutta nyt pitäsi päivittää ja sellaseen etteii enää uutta tarvitse hankkia, notta eläkkeelle asti pallottelisi.Elikkä lähinnä sellasta cmbia millä tullee rattorinmunat kerralla valmiiksi.onko toimintavarmoja nämäkalaasit tässä hommassa.
Ratkaiskaa  nyt ihmeessä jos kuljetin ei toimi niinkuin pitäisi.
Vapaa sana / Täysikuu
: 14.09.19 - klo:08:58
En ole koskaan uskonut että täysikuu vaikuttaa ihmisiin, mutta nyt kun katselin tätä viimeöistä viestittelyä, niin tulin siihen tulokseen että perjantai 13 päiv ja täysikuu on joihinkin kirjoittelijoihin vaikuttanut.
Sivuja: [1] 2