Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3

Aiheet - Viljelijä evp

Vapaa sana / Pahoinvointia saitilla
: 03.09.21 - klo:21:19
Porukat pahalla päällä ja se on tietysti sorkkiksen syy ja minun koska sataa ja kahukaurat ei valmistu ohrat itää vehnän sakoluku kelvoton ruista ei tullut kun ei ollut kylvössäkään kolmas rehusato ja toinen kin menee persiilleen.Mut sehän on vain meidän tosikkojen syy Minä eemeli ja sorkkis. Mut koittakaa teinit kestää Oksahan on teillä tuki ja turva. Olen omasta puolestani huolissani kuinka jaksatte tätä jatkuvaa viittuilua meiltä näinä ankeina aikoina. Tunnen jo myötähäpeää häntä kohtaan joka ensimmäisenä tähän kommentoi.Hän on se ensimmäinen mulkku jolle on luvassa käristemakkara ilman sinappia. Niin ja sieltä oman kylän grilliltä sen voi sitten käydä hakemassa...
Vapaa sana / onko carhu melupoksilla ????
: 07.01.21 - klo:18:09
kaikki muumit kotona,,,,, omituista sekoilua päivästä toiseen.
 Notta taitaa olla maakunnan tapa ajella pöhönässä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007693984.html
Vapaa sana / Palstan kepu uskovaiset
: 16.12.20 - klo:15:11
Näkyy ottavan koville myöntää että kepu teki kardinaalimunauksen kun meni painamaan jaa nappia haavisto äänestyksessä.Vain yksi uskalsi ajatella omilla aivoillaan.Mitenkä voi tuollaisen epäluottamuksen äänestäjilleen antaa.Silti täällä palstan kepulit vetelee henkilökohtaisuuksia kun ottaa niin päähän.Mutta sellanen unholaan vaipuva porukkahan tuo on.
Mikä on syy
onko pudonnut satulasta
Lampaat ja vuohet / Miksi tesantti
: 13.10.20 - klo:17:42
Lampaita laskee
Tyhmää  kommentointista
Sikatalous / Miksi tesantti
: 13.10.20 - klo:17:41
avautuu typerässti
Kasvintuotanto / Miksi tesantti
: 13.10.20 - klo:17:40
typerästi avautuu
töistä päästyään täällä typerästi avautuu
https://www.konekilleri.fi/,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  harkinta pettänyt terveysviranomaisilla pahemman kerran. Mutta pääseehän pro agria otsikoihin kun tauti leviää viljelijöiden keskuuteen. Ei mitään muitakaan messutapahtumia ja suurtilaisuuksia ole järjestetty, mikä erityisetuus tässä on. Ei sen puoleen en osallistu ko. tapahtumaan.
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.1199511
mitäpä on mielipide.Mielestäni ihan ok koska varaosa ym myyntikanava meni jo.Sampomiehille vakava paikka, varsinkin niille joillase keväällä saapunut lippulaiva.
Sivuja: [1] 2 3