Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4

Aiheet - Imme

Maidontuotanto ja lihanaudat / LuoMU
: 11.08.09 - klo:21:03
Luomutila ostaa tavalliselta tilalta eloeläimen, kauanko siinä menee että tuon eläimen maitoa saa myydä luomuna / Lihat myydä luomu nimellä?
Kasvintuotanto / Kuivaustaksoja
: 22.07.09 - klo:20:19
Yhteistyökumppanit kyselivät alkukesällä kuivauttamismahdollisuutta, mitä siitä voisi pyytää?
Vapaa sana / TV 1 20.50 tänään
: 14.07.09 - klo:20:47
Huoli pois, katse huomisee, toivoa on jatkossakin
Vastuutonta

Kuulin keväällä että naapurikuntaan oli otettu vakituiseksi työntekijäksi uusia lomittajia 2kpl ilman mitään julkista hakua, taikka että nämä olisvat aiemmin kunnassa työskennelleet. Toisesta en sano mitään, toinen oli 43 v nainen 8 alaikäisen lapsen kanssa, yksinhuoltaja. Virosta, vailla mitään kielen osaamista. Koulutusta taikka alan aiempaa kokemusta länsitekniikan kanssa. Aiemmin ollut työtön vuosia kotimaassaan.

Miksi rekrytöidä tälläinen työntekijä, mikä kulu yhteiskunnalle päivähoidoista yms.... mikä houkuttaa ottamaan tälläisen työntekijän? Työlistojen teko helppoa? Minusta vastuutonta!!

Mutta nyt meni kuppi yli, kuulin äsken serkulta että heidän kunnassa otettu n kuukausi sitten myös vastaava työntekijä. Ei osaa kieltä, työtä yms halu on kuulemma kyllä kova. Mutta lapsia 10 kpl ja mies jää viroon (juoppo).

Saadaan kyllä edullsia lomapäiviä paperilla? Mutta muut kulut yhteiskunnalle n 5000 € /kk päivähoidosta ja lapsilisistä.


Haloo Mela missä mennään, vastuunottoa ja henkilöstön kierrätystä kun ei koulutus näemmä auta. (siitä on puhuttu niin paljon niinkauan kuin on kunnallista lomitusta ollut, näissä kunnissa molemmissa johtavana lomittajana (työhönottajana) toimii n 30 v naisagrologi joka tullut työhön lomittajan pestistä.
Vapaa sana / Vasemmalla kädellä
: 31.05.09 - klo:09:06
Siinä olisi oikealla paikka vapaana Apilaattorille kyselemään tyhmiä maitoasioista, saamani tiedon mukaan keskusteu jatkuu vilkkaana miksi Valio maksaa kilpailjoita vähemmän tuottajille maidosta. Tilastolliselle keskivertotilalle yli 500€ kuussa

http://www.youtube.com/watch?v=5WUOeZDrhxc

Kiva ääni, ihan pintakaasulla. Tuossa kun olisi tänpäivän alusta ja rengastus :)

Elämä vaan on helppoa kun osaa...   toiset vaan ruikuttaa (api__s).
Kone pitäisi olla pieniruokainen. Kulkea taikka suunniteltu kulkemaan 50 km/h. Hydrauliikassa ainakin joku lohko sähköohjattu. Min etujousitus, toivonmukaan myös hytissä.

Tehoa min 115 mieluummin yli 120

Kylvö, ruiskutus, lietesekoitus, kotitarvelanailu ja sekalaiset muut työt. Dieselveturi ja kuormauskone on erikseen.

Fendt 400 ja 500 sarja voisi olla yksi vaihtoehto, DF ttv. Massikan nykyisiä malleja en tunne. JD ei käy, loputkin rahat menis remontteihin.
Vapaa sana / Hieno Ihminen
: 29.04.09 - klo:08:23
Tapolan Mervi, hiukan käy kylillä pipari maistelee ja aina on kotona lämmin syli odottamassa ;)

http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1679688
Omistajat lisäsivät osakepääomaa yli kaksinkertaisesti, asiassa pari muotovirhettä päätöksenteossa, mutta yksi kaikki. Valiolla Kaikki hyvin, suurin heikkous, uhka ja kehityskohde on HOM tuottajien likvidointi. Pienet on huolet jos tuossa suurin murhe.

Apemies: Valio laski ensin ;) Ja uudella sopimuskaudella näkyy lasku jatkuneen, sinun tiedotuskanavasi on ruosteessa? Maidonhinta laskee, ja ensitalvena nousee. Valio ei taida ehtiä vielä ensitalven junaan?
Meijerikumppanille
Löytyy Murtolasta, lueskelin vaihteeksi tovin ja väkisin tuli mieleen että Bussillinen Apilaksia on nyt jäänny samalle pysäkille ;)
Joukolan Ayshire,  Osanotto ja eikun uutta putkeen. Uskoa ja Voimia!!!

http://www.iltalehti.fi/turku/200904139404303_tu.shtml
Ke 15.04.2009 pohjanmaalla (IMO:lla) on auditoriossa kaikille avoin ilmainen luento aiheesta, Lypsylehmien jalostus automaattilypsyyn.

Kaikki innolla roboilemaan
Vuosisopimus umpeutumassa. Paljonko puolitiivisteelle on viimeaikoina saatu hintoja?

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/03/847046

On jossakin vikaa jos tilastoinnissa paperilaiminlyönnit on eläinten hyvinvointitarkastuksessa huomautuksia!!!

Sama ongelma on kun uutisoitiin joku aika sitten että Eläinkuljetuksissa paljon laiminlyöntejä. Ja aiheena oli käsitellä teuraskuljetusten 8 h säännöstä. Eläinkuljetusten ratsioissa kun kirjataan samaan mappiin ravipaikoilla tehtävät ratsiat, koiranäyttelyissä, laivoilla ja lentokentillä tavatut puutteet salakuljetetuissakin eläimissä sekä valjakkokoirien siirroilla.


MTK ei tee mitään että kansa ajattelee että kaikki nämä ongelmat ovat teuraseläinkuletuksissa, jotka ovat varmasti kalustoltaan, varustelultaan kuin eläinten käsittelyltäänkin euroopan kärkeä. Ainoastaan ruotsissa on samankaltaiset kujetuskalustot käytössä.
Sivuja: 1 [2] 3 4