Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 3 [4]

Aiheet - Imme

Meillä on ollu useassa firmassa vakuutukset. Sattumoisin oli vielä kuukausi takaperin LÄhivakuutuksessa. Satuin kuulemaan erään ongelmista jotka juontivat henkilösuhteisiin vakuutusyhtiön kanssa. Varmuudeksi vaihdoin ettei itsellä käy samoin :)  Luin uskomattomia storyjä suomi 24 sivuilla aiheesta, löytyi googlella. Älkää odota ongemia, valmistaudu ja valitse oikea kumppani.
Koneet, laitteet ja tekniikka / NH TV140
: 12.10.08 - klo:10:13
En löytänny speksejä koneesta?  Vanhemmat oli mehuvetoisia entä tää?

Harkinnassa on uittaa kone tuota valintaa puoltaa kun siihen saa atunostolaitteen toisin kuin valmut linkkuun. Metsäkärrin edessä olisi osa työsarkaa, niitto toinen. Etukone takakone (ei perh) yhdistelmällä runko ohjaus olisi omiaan.

Toinen vaihtoehto on CS 150 sen tunnen ja tiedot löydän, avautukaa 
Yleistä maa- ja metsätaloudesta / Sukupuu
: 06.10.08 - klo:07:30
Eilen tuli kello 19 jälkeen. Siinä näytettiin Ojalan maitotyttösiskoa ja muutenkin kerrottiin kuinka nyt on sukupolvi joka ei ole saanut mitään aikaseksi. On siirrytty jalostukseen että t....n jää tilalle. Olihan siellä otettu traktorit ulos kuvattavaksi :D :D     Sääli ettei nykyinen isäntäväki (talon naiset) päässy esiin  :-[ :-\
Koneet, laitteet ja tekniikka / M E P U
: 16.09.08 - klo:12:02
Kyseessä ei ole markkinoiden royal CRW vaan vaunukuivuri mielessä. Jos ensivuodeksi hommaisi. Onko näin teoriassa laitetta tuntevat kuinka vaikeaa saada siihen kahta elevaattoria, haaveena olisi virittää kauppaa jatkuvatoimisesta. Ja loppujäähdytys / Varastointi Åkersted kuivurissa??  Tiedän myyjältä voin kysyä, mutta aloitin asian nyt täällä foorumipohdintana.
Vapaa sana / Missä
: 06.09.08 - klo:14:58
On se eilen illalla ollut MTK:n sinkkisen otsikolla ollut juttu?

Ei yhden aikaa yöllä ainakaan ollut mitään epäkorrektia siinä?? Ei  haloo, 2000 lukua eletään. Ja MTK mukana ojalansa koittaa jumia 50 luvulle. Kummaa lestailua tällänen.
Vapaa sana / WIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET
: 30.03.08 - klo:19:08
Onko näihin kovin yleistä hakea muutosta. Ja onko niihin yleensä edes saanut selvissäkään virheissä päätöksen muutosta vai jäädäänkö asemiin jankuttaa väärän päätöksen oikeellisuutta.

Kyse on kunnallisen laitoksen tarpeettomaksi jääneiden kiinteistöjen kilpailutuksesta ja sen lopputuloksesta jonka perusteluissa on lopputuloksena kaikkea muuta kuin kokonaistaloudellinen edullisuus.
Takaisin asiaan: Siis virahaltijapäätöksiin haettaessa muutosta onko yhtään esimerkkiä tiedossa että hallitus olisi muuttanut viranhaltijan päätöstä.
Kasvintuotanto / Amaretto
: 03.12.07 - klo:14:06
Kokemuksianne, maalaji millä eväillä mitä tuli?
Metsätalous / Hybridihaapa
: 03.12.07 - klo:13:50
Millaisia kokemuksia näistä nyt teini ikäisitä kasvustoista on? kuutiot kiinnostaa ja onko taivaan lannoilla kasvanut vaiko systemaattisesti lannoitettu?
Onko täällä niin valveutunutta sakkia joka osaisi vastata mikä taikka kuka taho valvoo paikallisen osuuspankin (ei koivunlehti) rahoitustoimintaa ja sen linjaa sekä tasaisuutta omistajien kesken. Niinkuin suomeksi että ei hallinnon jäsenillä ole erilaisia rahoitusohjeita kuin muilla jäsenillä. En tarkoita marginaaleja, ne on aina neuvottelukysymyksiä. Vakuuksien arvostusta ja sen kaltaisiin asioihin. Meidän kunnassa viimevuoden kaikki isommat maakaupat maatalousmaasta olivat 4 kpl yli 700 000 € ne menivät kaikki OP hallinon jäsenille.

Eli kysymys oli siis kuka tai mikä taho valvoo ?
Sivuja: 1 2 3 [4]