Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 4

Aiheet - Imme

Vapaa sana / Pimeäajo
: 26.11.13 - klo:13:32
Onko kukaan muu pannut merkille pimeäajon muuttunutta luonnetta, meinaan etäisyysarviointi vastaantulevissa autoissa. Tällä merkitystä tietenkin vain valaisemattomilla tieosuuksilla ja aktiiviselle kuljettajalle joka ohittelee. 

Ennenvanhaan 20v sitten oli likimain vain yhdenlaisia lamppuja, etäisyysarviointi oli helpompaa. Nyt valaisuteholtaan, väriltään ja toimintatavaltaan niin erilaisia tuikkuja liikenteessä että usein tulee tunne, hitto hyvin tuosta olisi vielä ehtiny.

Olenko havaintoineni yksin?
Listataan tähän  kaikenmaailman pienimmätkin edut jota näette riittävän oman varastotilan olemassaolosta. Aiheeseen liittyen ensiviikonlopuksi täydennyskoulutuksessa täytyisi olla laskelmia koostettuna ja perehdytysosioon mahdollises uudet näkökulmat ovat tervetulleita. Ehdin vielä rustailla spekulointia.

Anteeksi, viljanvarastointi jäi mainitsematta, niin keskittynyt omiin asioihinsa että luuli sen olevan kaikille itsestäänselvää :D
Millaista hintaa ihmiset on maksaneet ajosilppurikorjuusta.  Kiinnostaa karhotuksen ja silppuroinnin hinnat.
Mites jäsenet on tykänneet?

Yrityksen tavoite on jalo ja kannatettava. Mutta epäilyksen siemen ennen jäsenyyden hakemista (Voihan olla ettei myönnetä) on perustaja-aktiiveissa.

Onko informaatio vilpitöntä ja riittävän laajaa materiaalihankintaa erilaisien strategioiden & ratkaisuiden mahdollistavaa tienä onnistumiseen.  Perustajat kun profiloituneet valmiiksi. Ja heillä on kabinettinsa ympärillä tukemassa joka käänteessä heidän ratkaisujaan oikeina joskus jopa ainoina oikeina. Kuorosta moni agromiehenkin ääni on nuotinkupeesta erotettavissa, Ojala mm.

 Kysymys onkin siitä, onko pelko huomata olevansa jäsen "kultissa" joka toimii perustajayrittäjien kaupallisten tavoitteiden yhtenä markkinointikanavana aiheeton?
Vapaa sana / Kevätretki
: 03.01.11 - klo:08:02
Onko ennen toukoja halukkaita mualaishenkisii 7-10pv moporetekelle balkanille tai ranskan suuntaan.  Reitti ja ohjelma hakusessa, mutta meitä nyt kolme kasassa möhköenduroilla.  Ohjelma voisi olla aika vapaakin, niin että esim ihmisten halutessa vain 3-4 yhteisasiaa matakalla, saisi ajella vapaammin. Matkasta kasataan vähennyskelpoinen :)

Ajankohta siis huhtikuun alkupuolisko, luumut ja kirsikat kukkamerineen ja tuoksuvine nurmineen odottaa jo puolassa... Matka ei siis sovi mattimyöhäisille joilla on kevätkiireet koneiden kunnostuksineen ja tarvikkeiden hankintaa viimeinen viikko ennen kylvöjä.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Etuaurat
: 01.04.10 - klo:16:09
Tuollaiset olisi haaveena syksyksi, kun siistit ja edukkaat olis tarjolla. en äkkiseltää löytänny yotubest filmiä...löytääkö muut
Maidontuotanto ja lihanaudat / Hiehon hinta
: 01.03.10 - klo:08:41
Joskus oli maastullin hintaseurantasivulla hiehojen toteutuneet kaupat kpl, ja keskihinnat. Olisko missä tälläistä historiaa nähtävissä taulukkona?
Vapaa sana / Pulkkamäkeen
: 23.02.10 - klo:15:52
http://www.elu24.ee/?id=228340

Hyvää lumitalvea :)
http://www.karjalainen.fi/Karjalainen/Uutiset_maakunta/koivikon_koulutila_kiteell%C3%A4_siirtym%C3%A4ss%C3%A4_yksityisille_5985907.html

http://www.virtuaali.info/opetusmaatilat/index.php?tila_id=32

Mistä näitä sikiää, hyvillä rakennuksilla ilmasia tiloja?

Nyt kiireesti tarjouksia sisään ettei ilman kilapilutusta mene tuollaset. Puuston arvokin kuulemma n 410 000€

kyse meidän kaikkien verorahoista, paikalliset vaan hiiskuu.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Kiitos
: 05.02.10 - klo:17:52
Toimivalle kaupan kilpailulle, maidon ystävän elämä on paljon parantunut vuosien saatossa,  Kiitos purasjoki kavereineen ja kaikki kepulaiset paikallispoliitikot joilla S-Card lompsukassa.
Pystyttelet noita työpaikoille ja juokset kylillä joka toises lauseessa työntekijät sana käyttäen :P http://www.huuto.net/kohteet/rintava-mallinukke-tumma-tai-vaalea-178cm-isokuppi-eihv-_pk/117408543
TAAS erään suuren kauppaketjun alueellinen sopimus maidosta laskevaan hintaan. Valion hallinto oli tälläkertaa jopa mukana ja tietoine asiasta. Valtuuttanut laskevan maidonmyynnin nimissä tekemään jotakin asemien vahvistamiseksi.

Muilla tölkeillä vanha hinta, rasvaton -8 senttiä/litra. Kokonaisvaikutus volyymi huomioiden -2 senttiä kaikesta.

Eiköhän hallinto myy tämänkin hinnanlaskun Arlan syyksi, se 1% ruotsimaitoa on syyllinen kaikkeen. Vähintäänkin osavuosikatsauksessa todetaan että kilpailu kotimarkkinoilla jatkuu kovana, näköpiirissä ei ole seikkoja jotka olisivat parantaneet tilityskykyä omistajille.

Muutenkin vahvaa rahanvetoa markkinoilta, eilen käyttämässäni marketissa oli 2 halvinta juustoa Valiota. Nämä olivat ainoat juustot joissa kilohinta oli alle 6€, ja etiketin mukaan tehty "euroopan kalleimmasta maidosta". Toinen Valion Arkijuusto 3,88 kg rinnallaan 1,2 kilon Valion edamtiili 3,98 €/kg. Tämä hiukan alle 5 euron köntti lähti nuukan miehen matkaan. Molemmissa juustoissa oli parastaennen maaliskuun loppupäivillä 2010.

Kyllä meillä osataan, muiden osoittelu :P
Onko joukossa kokemuksesta puhuvia, joilla on tavallinen maantiesekotus jaloittelutarhan alustana? Onko kovankin kulutuksen paikkoja olemassa, esim kiinteä ruokintakatos/pöytä jollakin osuudella aitana.

Minulle kun yksi sonnimies pohj pohjanmaalta varoitti kokemuksestaan että kovan kulutuksen kohdissa murenee hiljaa pois, hänellä oli juomakupin ympäriltä ja ruokintapöydän vierestä kuulemma näin tapahtunut? Tyhjentäessä ruopiminen ei ole välttämätöntä, siihen riskiin osaa suhtautua.
Tarjouspyynnössä olin ajatellut vaatia 80 mm vahvuudeksi, onko se riittävä vai olisiko osaamista noista seoksen laatuvaatimuksista joillakin?
 Ei ole ihan nyt juuri ajankohtainen, keväämmällä kun nuo kunnat ja tienhoitajat ovat omat kilpailutuksensa toteuttaneet, on tiedossa kenen vehkeet liikkuu lähellä.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Mopoilua
: 13.11.09 - klo:08:33
Joskus elämässä oppinut että ihminen vaatii omaa aikaa tehokkaasti toimiakseen ja pysyäkseen iskussa. Minulla se on tuo kaksipyöräinen. Vaihtoon menossa, isompaa halutessa. Tyylin pysyessä ennellaan.

Bemarin Gs 1200 -07 olis kiikarissa, onko kommentteja agrolaisilla?

Sivuja: [1] 2 3 4