Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 7

Viestit - Nipa

Ei ole enään saanu 4 sentillä, on vissiin maksettu enempi.
Myrkkyjä ei vissiin ole saatavissa?
Kuulostaa olevan salmonellaa taas liikenteessä, ainakin kovasti analyysejä keräilevät. Alkanut vähän huolestuttaan navetassa pörräävät pikkulinnut. Mikä olisi hyvä karkoituskeino?
Oletteko separoineet paskaa, mitä kokemuksia siitä on. Mitä laitteita on ollut käytössä ja miten ovat pelanneet?
Osta vähän käytetty joltakin lopettajalta, niin ei mene rahat hukkaan!
http://areena.yle.fi/video/806971 Vanhaselta paras lausunto moneen vuoteen!
Sama tilanne c-alueella postikuluilla saa ostaa, pitäisivätvaan ostajat järjen päässä niin ilman niitä sais. Mutta kun on niitälaskutaidottomia aina joukossa :(
Onko tosiaan noin suuret katteet valoissa? Onko tietoa?
Onko jakola saanut myytyä 4robon paikkansa kun kannustaa lisää investoimaan?
Mitä biologista käytit ajosilppuri korjuussa?
Avautuvan harjan hyvä puoli on kuten jo mainittu että saa samalla valoharjan. Hormit kyllä ilmanvaihdon kannalta paremmat. Valoharjoilla myös ikävä ominasuus levitä tuulen mukana navetan ympäristöön. Hormit ja valoharja uskoakseni kuitenkin paras vaihtoehto.

 Metri avointa seinää ei riitä takaamaan toimivaa luonnollista ilmanvaihtoa ainakaan kesällä. 2-2.5 ja jo toimii paremmin. Toki ilmansuunta kattokulma jne vaikuttavat myös ilmanvaihdon toimivuuteen

 
Jaa? Ainakin kuluneena kesänä toimi hyvin eikä pleksit oo ainakaa vielä lentäny mihinkää.

Mulla oli tämä suomalainen keksintö katolla kunnes viime lokakuussa myrsky särki toisen puolen säätölaitteet. Tuuli nosti toisen lappeen pystyyn ja oli hilkulla ettei lähtenyt lentoon koko paska. Oli tosi "kiva" kiivetä katolle 24m/s tuulessa ruuvari kourassa vetämään luukkuja kiinni.  Kesämyrsky oli kuulemma heittänyt jollain vastaavan valoharjan järveen asti...

Toinen puoli jäi toimivaksi ja sillä nilkutettiin tähän syksyyn asti. Nyt on ollut DanEgtvedin kate paikallaan jo melkein viikon. Onneksi vakuutus korvasi kuluista 90%.


 

kotimainen valoharjako teill' aluksi oli, kuka sellaista myy
Ylivoimaisen tarkalle lasketut neliöt!
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kansallistunne avuksi markkinointiin ja lähipiiriä paimentamaan ostoksilla :)
Olisikohan viisainta siirtyä Suomessakin vuoristoalueille tyypilliseen heinäruokintaan ja yhdistelmärotuihin ja laittaa maidon hinta pariin euroon. Itseä alkaa ainakin mietityttämään että ettiisesti aikalailla pielessä on jenkkityylinen kertakäyttölehmä meiniki!
Kyllä pankeilla on törkee asenne maitohommaan, kehittäviä tiloja potkitaan päähän vaikka pitäis tanskanmalliin syytää vaan lisää rahaa että saatais vastausta tulevaan maitopulaan!
Sivuja: [1] 2 3 ... 7