Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 7

Viestit - Nipa

Huomasitteko 200 lehmän rahoitushakemuksen rivi-ilmoituksena tämän päivän lehdessä. 200 lehmää ja yli milli oli vakuusvajetta? Olisikohan harkinnan arvoinen rahoituskanava muillekin navettahankkeen suunnittelijoille? Ovatkohan marginaalit paremmalla mallilla kuin pankeissa joissa taitaa kahden pinnassa olla..
Itsellä ei ole nyt tarvetta, mutta vaikuttaa pätevältä kaverilta. Harvalla suomessakaan on noin hyvin kokemusta.

 Hello everyone,  I am a 28 old guy from Germany and I am looking for a job on a farm in Finland to gain some more experience about farming and see a new country.  I visited farming school for 3 years and have been working 6 years on different types of farms in Germany, Sweden and overseas, much with dairy cows (artificial semination too) and doing all kinds of work with growing crops (driving most farm machines including seeders, combine harvester, potato harvester, self propelled crass cutters and -choppers and tractors up to 550 hp). I have good technical skills and can repair and weld.  I speak English and quite good Swedish, but no finish.  I would like to work on a mixed farm with cropping and animals, doing changing and skilled jobs in the stables, fieldwork and mechanics. If you are interested and need someone for this season, please send some information about your farm or call me: 0049 177 7999331 or 0046 736838825. I can send you some assessments if you want. I am looking forward to hear from you, thanks a lot  Christian Siegel
Parsinavetat pitäis lailla kieltää!
Varman tuntuista tietoa että olis vasara paukkunut, vaikka ei luulis monta vuotta menevän niin tuottaja saa maidosta euron litralta ja nykyiset velat olis maksettuna vuoden katteella..Ruotsalaisten salaliitto kaataa pankinkin kautta suomalaisen maidontuotannon tulevaisuutta!
Kuulunut huhuja että pankit olis alkaneet ahdistelemaan vasta investoineita ja että olis B-alueella jopa nurin mennyt tila? Mitähän järkeä tuollaisessa on, kuhahan tilaa mahtaa paremmin osata pyörittää kuin isäntäväki? Kohta on maidosta taas pulaa ja pankkienkin pitäis nähdä pikkuisen pitemmälle eikä alkaa tiloja kaatamaan. Kohta ei ole tuotantoa kuin moneen kertaan maksetuissa päällekaatuvissa hirsinavetoissa :)
Ei kannata hakea, loppuvuoden kieroksella hinta on nollassa:)Polta kumia jos on ylimääräistä tuohta!
Ihan hyvä vitsi näin Lauantai illalle!! Kuhn , Seko, Peecon, ELHO  samaa kastia, ei jumaliste........

Tuossa on kaksi ylitse muiden ja hyviä vaunuja.
Yksi on ihan ok. Ja yksi Suomesta Pännäisistä..... Toi edellinen viesti oli kyllä jo aika hauska.......

Mitkä noista on yli muiden?
Onko kellään käytössä pystyruuvivaunu, pystyykö jäisiin ja kuiviin paaleihin ja kuinka suuri vaunu olis hyvä varata 120 lehmälle jos ruokkii kerran päivässä? Onko vaunu merkeissä suuria eroja tehossa ja kestävyydessä?

***Ehdottomasti kaksiruuvinen kokoluokkaa 16-20 kuutiota. Itsellä 16 kuutioinen riittää kevyesti 120 lypsyssä olevan ruokintaan. Jäisestä paalista ei ole kokemusta, mutta kuivat menee ihan ok. Merkkivalinnalla ei ole isoa merkitystä jos valitaan sekon ja kuhnin välillä. Itse suosittelen sekoa.

kuinka isoja lasteja teet maksimissaan? vaikuttaako täyttöaste sekoitustehoon?mikä ominaisuus on sekossa parempaa muihin verrattuna, hinta on paljon tyyriimpi
Onko kellään käytössä pystyruuvivaunu, pystyykö jäisiin ja kuiviin paaleihin ja kuinka suuri vaunu olis hyvä varata 120 lehmälle jos ruokkii kerran päivässä? Onko vaunu merkeissä suuria eroja tehossa ja kestävyydessä?
300 ekua yksittäin ja 270 kimpassa
Maidontuotanto ja lihanaudat / Iglukasvatus
: 18.02.09 - klo:20:42
Kasvattaako kukaan vasikoita iglussa? Mitä olette tykänneet? Jos joku on kiinnostunut tekeen iglutilauksen kimpassa pistä viestiä tulemaan?
Kuinkapaljon on sopiva kaltevuus parsipedilliseen makuuparteen?
Tämän kauden kiintiö c2 alueella 6 senttiä litra, vain tollo maksaa enemmän. Mitään kiintiönpoistokorvauksia ei varmasti kenellekkään makseta!
Mutta tosi isäntä tekee hikibunkkerista lypsyaseman tuhannenlehmän kanadanavetan lyspyasemasiiven :)
Miten suuressa putkessa teillä paska kulkee lietesäiliöön matkaa on noin 100 metriä ja korkeuseroa on riittävästi. riittääkö 400 mm?
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 7