Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 87

Viestit - Peltola

0.97 e viistonnia talvilaatu
Milwaukeen 18v akkurässi pärjää paineessa käsirässille. Ja hakkaa rasvan jotenkin laajemmalle.
Eri merkin HD-lukitteen ohje irrotukseen oli 300 astetta. Eikä paljon vähemmällä lähtenyt. Kannattaa miettiä missä normi kierrelukitetta kovempaa käyttää, ettei polta konetta, tiivisteitä tai laakereita.
Monelle torniratkaisu syntyikin juuri aumalla lumituiskussa jäisiä päällisiä repiessä traktorin käydessä kopinlämmityksen vuoksi.
Katsoin, ei ainakaan koneen puolella ollut lainkaan reikää. Eipä tuo siinä haittaa tee, anna olla, jos koneessa pysyy öljy.
Koneen perässä on kytkinkotelon tai vauhtipyörän syvennystä, joka on kuiva tila. Alunperin kuvan reikää ei ole ainakaan tuollaisena ole. Jotain vuotoa ollut kun noin väkisellä reikä on tehty.
Itte ostaisin kyllä leveämmän talikon kuin 210cm. Traktorin levyinen vähintään, niin saa jotain kyytiinkin.

Samalla äkeen levyinen niin ei tarvii mutkitella.
https://www.traficom.fi/fi

Tuolta oma  asiointi ja pankkitunnuksilla sisään. Jos rekkari löytyy, uusi omistaja sinne ja varmenne ostajalle jne. En lukenut kaikkia viestejä.
Enpä ole itsellenikään ajovaloiksi kokeillut, mutta työvaloina on jo ledejä joka nurkalla. Kaikkea on kokeiltu, xenoneita ja halogeeneja. Ledejä ostan jatkossa, tusinan kerralla. Joskus värierottelussa, esim. puulajeissa toivomisen varaa, mutta näkee parhaiten, hinta kohdallaan ja häiriötkin nykyään poissa.
Yläajovaloissa on parkin paikka valmiina.
https://www.nettivaraosa.com/traktorin-varaosat/2673638

Tekniset tiedot:
Nimellisteho 20/24W
Valoteho 1850/ 2450 lm
Led parkki 1,1w
Jännite 9-32v
IP 67
168 x 108 x 67,1
Nyt tutustumishintaan 75€ sis alv 24%
Olen satunnainen käyttäjä ja mitä ihmettä tälle sivustolle on tapahtunut ?
Tämä formaatti on piloilla !

Olet oikeassa, näkymä varsinkin kännykällä meni pilalle.
Kiitos kokemuksista, peltolan "poika" laittaa kiltisti mönjää kuormaajan takapyörään, kun on taas talvella vajentunut. Ei ole helppoa lukkovanteet ja O-renkaat asennella.
Sivuja: [1] 2 3 ... 87