Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 91

Viestit - Peltola

Eikös tuo 18-20 barin paine myös voitele jotain vai olenko väärässä? Jos paljonkin ajelee paineitta.
Mun korva ei ole sopinut mihinkään muihin kuin Peltoriin. Pitkiä päiviä. Sanka riittänyt hyvin vaikken ole pienipäinen.
Olen joutunut muutamasta liittymästä yhden vaihtamaan hinnan noustua Saunalahdesta Teliaan tai päivastoin. Näin on tullut ennen vaihtoa tarjous, jota muuten ei saa. Ja sen hinnan saa sitten kaikille liittymille.
Tällä hetkellä liittymään kuuluu kaikki puhelut ja nopea rajaton data 17,90€ / kk. 12kk:n jälkeen muuttuu normaalihintaiseksi, jolloin voi taas kilpailuttaa.
Ärsyttää, kun kanta-asiakas maksaa aina eniten, kuten Hankkijalla.
Jollain voi olla vielä edullisempi hinta, mutta julkiset tarjoukset ovat huonontuneet paljon.
Tosin ei kulje sittenkään viittäkymppiä, mutta yli neljä.
Onko siinä kuutoskone?
Painaa 6tonnia?
Renkaat 18,4-38?
Missä vika?
Sopiiko isommat renkaat 20,8-38 16.9-28 tai tuo korkeus leveämmät?
Tietysti maksaa..
150 dollarin muivilinssistä hajonnut takavalaisin rakennetaan uudestaan, ja tulee varmaan maksamaan kympin-kakai, lähinnä raaka-aineista.

https://youtu.be/lGBOr7m1DLk

-SS-

Tuollain ne suomalaisten viemät Hiacet varmaan pidetään ajossa ja kauan.
Kasvintuotanto / Vs: Paljonko satoi vettä
: 18.10.21 - klo:12:27
Kyntö nyt menee melkein kelissä kuin kelissä. Pudottaa auroista viimeisen siiven pois jos pitovaikeuksia.
Kyntämisen järkevyys kelissä kuin kelissä on eri juttu.

Järkevyyden nyt päättää jokainen itse. Jos jälki on hyvää, en näe suurta ongelmaa. Jollain se maa on mustattava, jollei ole koneita millä keväällä aukoa sänkiä. Tietty voi odotella sopivia pakkasia jos kovettaisivat pintaa, mutta tuuripeliähän se on.

Kyntö nyt on yks typerämmistä töistä mitä voi tehdä. Ei näillä hinnoilla kannata ku raapasta keväällä sänki auki haravalla ja tuutata erinäisiä piensiemeniä maahan.

Puitavia kevätkasveja kylvää vaan ne jotka sitä oikeesti tarvii elukoitten ruokana, muiden ei ole järkeä.

Kattellaan asiaa uudestaan 2023 keväällä...

Aiotko luovuttaa? Lannoitteet ostamatta, löpöstä puhumattakaan.


En usko, huijaat, että saisit yksin myydä 2022 ohraa ja vehnää, ehe kutti.
Oksa säästi pohjoisen miehenä esim. 3000 litran erässä jo 500 ekua tähän päivään verrattuna. Aikaa kaksi kuukautta ja öljyn hinta vielä nousussa. Milloin sitten laskee, ei ainakaan viikkoon Saksan hinnannousun perusteella.

https://www.tecson.de/pheizoel.html
Riippuu ihan, onko lypsykoneen pesurilla 10kW vastus ja lämmityksessä toinen tai 11kW jauhorobotin täyttömoottori?
Mulla 50kWA:n riitti juuri ja juuri, ettei niiannut liikaa, kun laittoi kuormaa. Nyt ilman karjaa riittäisi alle 20kWA eli alle 20kWattinen.
Jotkut käytää mustaa muovia, ettei linnut noki hyönteisiä paalin päältä eikä istuskele paaleilla.  Eivät näe ruokaa mustalla muovilla, brittein saarten tutkimus..
Aina on verottaja vienyt kolmanneksen, mutta kauppias kaiken.
On nuo Kew Nilfisk Alto -pikaliitinkin kestänyt ihan vuoskymmenen. Taitaa olla rosteria kun aina kirkkaat. O-rengas uusi, jos kerran vuotaa.
https://www.lantmannenagro.fi/tuotteet/tyovaline-ja-pienrauta/painepesurit/kuumavesipainepesuri-nilfisk-mh-4m-2201000-fax/

Tuommoinen ollut hyvä minun käyttää. Kone lämpöisessä aina, 15 metrin letku kelalla riittää ulos. Möivät tarjouksessa 3 tonnin, niin otin nimenomaan FAX letkukelalla. Kestoa ei tiedä vielä yhtään. Jos pesuaine hörppää ilmaa, voi tulla vikavalo tai jos pätkii liikaa pesua polttimen kanssa. Siis kuumapesurina pitkiä vetoja, niin poltin pysyy kunnossa ja jos höyryllä, niin kierukan jäähdytys ilman poltinta lopuksi. Virta pois ja päälle, niin kuittaa häiriön.
jepjep.   tynnyri jo sisällä ja paikallaan..   himppa on hakusessa tuo käsittely kun ei ihan äsken moisen kanssa paininnu.   ja nyt on jatkoa varten tilattu kärri jolla siirtyy helposti.       evp nyt vaan yrittää päteä aina.     lie huomasit et ei hydrania etes tynnyrissä myyty,   pelkissä 24 litran kanistereissa..                noooo, nuoleva koira ei pure!

Hydran- laatu:             Hydran on rasvainen hoitava perusvoide, joka soveltuu kuivalle, karhealle ja hilseilevälle Fendtille, erityisesti
                                        psoriaatikoille tai riiteleville agrolaisille. Vain pikkupakkaukset.

HyTran- laatu:             Kaikkiin Case- raktoreihin

HyBran- laatu:            Kaikkiin muihin merkkeihin
Kaikki vakuutusyhtiöt yrittävät säästää jokaisen vahingon, niin myös Mela. Siksi Melan lääkäri voi todeta melkein terveeksi vaikka erikoislääkäri toteaa toisin. Varsinkaan eläkkeelle ei päästetä, vaan pallotellaan lisäaikaa vuosia. Siksi Melankin kanssa pitää olla tiukkana ettei käsittelyyn mene vuosia. Uudelleenkoulutus tosin Melalle helpompi tapaus.
Sivuja: [1] 2 3 ... 91