Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 133

Viestit - Magia

Vapaa sana / Vs: HS taas asian ytimessä
: tänään kello 00:30
Yllätys,jokapaikan Knuuttila taas maatalousjahdissa ;D
Knuuttila nyt saa vaikka corona-viruksen leviämisen suomalaisen maatalouden syyksi.Vois mennä vaikka Pietariin tutkimaan jätevesiä ja mollaamaan venäläistä maataloutta. Ai niin,herrallahan on porttikielto Venäjälle.Miten minusta tuntuu ettei suomalaisilla virkamiehillä ole tuttua kuin se oma saunan tausta.
Vapaa sana / Vs: Vihreät ja huumeet
: 26.01.20 - klo:21:17
Cänädässä kannabiksen vapautus onnistui, änkyröiden vinkumisesta huolimatta. Toivottavasti kohta Suomessakin saa höpöheinää laillisesti, ei tartte reissata ulkomailla kokoajan.  :P :-X

https://www.ksml.fi/ulkomaat/Taivas-ei-pudonnut-vaikka-Kanada-laillisti-kannabiksen-%E2%80%93-nuorten-kannabiksenk%C3%A4ytt%C3%B6-on-pysynyt-ennallaan-ik%C3%A4ihmisten-lis%C3%A4%C3%A4ntynyt/1489913Sulle höpöheinästä ei enää haittaa oliskaan, koska aivosi on jo muutenkin pilalla.

Tekis sullekkin nannaa, halpottais toi vanne pään ympäriltä.  :-*
Höpöheinän savuttelu on edellytys sille, että pystyy äänestämään vihreitä.

Vihreidenhän ei sanota olevan vihreitä.Johtuukohan tuo nykyinen vihreys sauhuttelusta?
Se on perunanviljeliljä-eläkeläiselle kovaa aikaa, kun kukaan ei enää tarvi, eikä kysy mielipidettä.. Kovaa se on, mutta onhan se hyvä, jotta eläke tulee ajallaan satoi  tai paistoi.  Elämä on ja toivottavasti Eemelikin sen huomaa.
Eetulla on putkiaivot ja-näkö.
Joko on kaapuntiin kuppeisiin noussu uutta ulujasta Jonteere kauppaa eli kylttie ja kuinka kova virta on käyny hankkijan myöjiin lähtiissä? Ihan muuten vaen kyselen...
Jok se Heeno on vaahtannu renkhun uuvempuan mallihin?Emäntee tuskin vaihtoo...
Morjesta Mielenkiintoista että vertailette kilohintoja vain teurastamoiden hintojen mukaan.Tietty lihanjalostus ja kauppaketjut( porvarit)hyötyy vertaa kepu kannatus kun myytte lihan alihintaan joka kompensoidaan sitten tukien muodossa alkutuottajalle.Miksei voi olla niin että saatte oikean hinnan lihastanne ja karjastanne jo siltä seuraavalta potraalta eli teurastamolta turha puhua että halpuutusta koska siitä ruuasta maksetaan jo ennenkuin edes kauppaan astutaan n 4 miljardia vuodessa kun lasketaan viljeliän mitään sanomattomat eläkemaksut huomioon.Mikä intressi on teidän tukea keskon ym pörssiyhtiön osinko tuottoja ,samahan pätee muillakin tuki sektoreilla.Hölmö pitää olla jos ei tajuu mihin nämä rahat menee..Kyllä on paikallaan mennä sinne 100miljoonia maksaviin cittareihin kui on tavaran hinta noussu siitä kuntilalta lähti
Tää taitaa olla provo. Tästäkin ketjusta ilmenee, että tuottajien osuuskunnat omistavat ja hallitsevat useimpia alan jalostuslaitoksia. Onko kaiken omistaminen itse viisasta, on sitten toinen asia. Jos haluaa omistaa oman jalostusketjun lisäksi naapurimaankin suurimman teurastamon, se maksaa. Tiliä tulee sitten osuuspääoman korkona, jos tulee. Pitikö Scanin olla rahasampo ?  Eläkkeet ovat sitä tasoa, miten niitä on kerrytetty eli samat säännöt kuin muillakin. Maksuissa on eroa  - kenen hyväksi, taidat tietää. 'Oikeaa' hintaa saa vain lihan suoramyyjä - miten markkina vetää, riippuu mm. kauppapaikan sijainnista. Kirkkonummella taitaa toimia. Tosin Honkajoesta tulee suoramyyjän iso liikekumppani. Entä osaatko laskea, mitä se tarkoittaa, että loppukäyttäjälle oikealla hinnalla myyvä ei menetä tukia ?
Atrian "kättä lippaan mies"kenties?Osuuskunta-aate alkaa olla nykypäivänä yhtä suurta kusetusta kuin  kaikki muukin vai milloin se Atria on ajunut ihan todella tuottajien etua?
Eipä possun lihalle  tällä menolla löydy  rahaa.voi voi.
Mitä vähemmän jalostettavaa lihaa=sitä heikompi teurastamojen tulos.Tämä vain ei näy menevän teurastamoilla jakeluun.
Riippuu maksajan iästä, kuinka tuohon maksun suuruuteen
suhtautuu. Kun kello alkaa tikittää lähelle kuuttakymppiä, ei
maksu tunnukaan niin suurelta. Tuo eläke on kuitenkin
kädenojennus valtiolta vakuutetulle. Kas kummaa, pankit eivät
enää pitkiin aikoihin ole tyrkyttäneet omia "eläkesäästöpalveluitaan"
Niin ja kukas ne maksamattomat myel-rahat saakaa,kun kuolla kupsahdat.Ai niin valtio.Näissä eläkesäästöpalveluissa edunsaajan voi määrätä,antaa sitten vaikka ukko ylijumalalle rahat,jos siltä tuntuu.
Ei tuosta kauaa ole kun yritin,vipu toimi,mutta printteri ei.
Eikö sitä ratiota voi kääntää semmoisille taajuuksille jota haluaa kuulla tai laittaa semmoiset vehkeet että kuuluu mieleistä tarjontaa.Itse kuuntelen ratiota lähes päivittäin eikä ongelmia ole ollut.Ylen maksuineen nyt vois heittää vaikka hevon kukkuun,ei kuulu kuuntelulistalle kuten ei myöskään alueratiot.
Minä tiedän ratkaisun pohjoisen talitinttiongelmaan,tässä on se hyvää,on Eetustakin kerrtankin jotain hyötyä.Pistetään Eetu roikkumaan naruun,noita naruja voi tarvita useammankin,on sen verran liero kyseesä,kierrätetään Eetua tiloilta toisille,Eetukin näkee siinät odellista elämää ja tintit saa nokkimista muistakin kuin lehmistä.Sepe toiseen naruun.
laita vielä väliyhdistäjä toiseen päähän putkea. helpottaa tätä ja seuraavia putken vaihtoja. Ei tartte koko kuppia irroitella.

Ompi semmonen pellonpajan rosterikuppi, joehin tulloo putken päässä oleva lerputin, eli ei tarvihe kuppie hetkutella
Tuohon käy suora rosteriputkikin.Vähemmällä pääsee,kun pysyy peltipajan vehkeistä erossa.Löytyy kumpiakin,alfan kanssa vähemmän ongelmia.Ainoa miinus alfalla,voi joutua tuon kupin irrottamaan ja rosterikupissa on venttiili niin ylhäällä,jotkut lehmät oppii painamaan veden kupista yli. 
Vapaa sana / Vs: mitähän...
: 16.01.20 - klo:14:59
Tässä yks yö ilta tuntui,että Suomen puolustusvoimien lentokoneet tulee niskaan.Vähän turhan matalalta lensivät yliääniylilentoja pimeällä.
Täytyy myös muistaa, että geenimuuntelu voi mennä myös niille linjoille kuin jenkeissä. Siellähän lajikkeita on jalostettu glyfon kestäviksi jolloin torjunta-ainekustannukset laskevat merkittävästi. Ongelmanahan on mahdollisten jäämien kerääntyminen syötäviin kasvinosiin ja resistenttien kehittyminen rikkaruohoilla. Jenkeissähän on valtava ongelma jonkun rikkakasvin (hevosenheinä-joku?) kanssa kun on kehittänyt resistenssin glyfolle ja nyt ei saa kuriin millään.

Onko tuo nyt jotain viherhörhöjen valepropagandaa?
Kuitenkin valtaosa maailman soijasta on gm-soijaa, joten nuo valion ja muiden gmo-vapaa mainostukset on yhtä tyhjän kanssa.
Valiolaiset ei saa käyttää soijaa ollenkaan.Ei tuo haittaa,rypsilläkin pärjää oikein hyvin.
https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000006328289.html

Olisiko monessakin tapauksessa ollut halvempi hommata iso yhteinen generaattori kylälle tekemään edes minimisähkön
kuin vaatia Mannerheimintien palveluja yhdenvertaisuuteen vedoten.
Taisi samalla olla mielessä muutama työpaikka edes jokuseksi vuodeksi.

Ja artikkelissa huomioitavaa. kepu kummasti passivoitunut vaateissaan syrjäseutujen sähkökustannusten tasaamisesta.
Mistähän syystä.
Ei kait nyt vain pyllistetä maaseudulle.
Niin,ketkäs ne maksaa etelän vetelien sähköjen kaapeloinnin?
Sivuja: [1] 2 3 ... 133