Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 110

Viestit - Magia

Mistäspäin nyt tuulee?
Eilen illalla oli muutama tuttu kylässä. Yks näistä kertoi miten kotikuntansa oli muistanut tienhoito maksulla (25e). Asuu siis haja-asutusalueella omakotitalossa kunnan ylläpitämän soratien varressa. Tien varressa 8 omakotitaloa, peltoa, metsää ja kilometrien oikaisu mahdollisuus päätielle, joten myös läpikulkuliikennettä. Joku asukas oli kysynyt kunnasta tiemaksun perusteita ja sitä kuka tai ketkä oli laskun saaneet,  mutta niitä ei ollut annettu, koska lopullisia päätöksiä ei oltu vielä tehty (silti lasku oli tullut). Olipa kysynyt sitäkin ,että maksaako kylällä asuvat katumaksua, vai onko tämä vaan sorateiden maksu. Mutta siihenkään ei ollut vastusta saanut. Pelko persiissä ajattelen josko muutkin kunnat alkavat toimia noi, vai olisko verojen noston paikka?
Ei tuo ainakaan tierauhaa lisää.Ilman ositusta kyllä on vaikea määrätä tiemaksujakaan.
Vapaa sana / Vs: Tuottajalle kiitos?
: 19.04.19 - klo:15:39
Mopomies ilahtuisi Hömppäheinäherroille Kiitos -kampanjasta.

Kuka tietää, vaikka kohta "hömpälle" maksetaankin tonni ylimääräistä hiilensidontatukea. Tämä ei koskisi tissinkoittajia, koska puskevat se kuitenkin metaanina ilmaan.
Tämä kuullostaa vihreiden linjaukselta.Hommahan vielä kustannetaan Vihreille Kiitos-verolla.
Eikä kotieläintuissa olekaan "hömppää" joista rahojen loppuminen johtuu.

Eikö metsälaitumilla ja niityillä liikkuvien itsekseen uusiutuvien ja elelevien eläinlaumojen ns. hoito ole myös jonkinlaista hömppää. "Oikeata" eläintenviljelyähän on 10000 lehmän koneellinen halpatyövoimalla karusellipyöritettävä teholypsy-yksikkö tai 20000000 broilerikoppikompleksi. Eikö keinotekoinen luomun perushengen vastainen tavanomaisten eläintilojen asettautuminen vain peltojen osalta luomuun ja ostorehuilla lannan tuottaminen sinne pelloille ole tietynlaista tuettua hömppää, ainakin pinta-alatukia imuroi paremmin kuin kasvinviljelytilojen tuotanto, jolla ne ruuat sitten sinne elukoille saatetaan aikaiseksi.

-SS-
Eiköhän metsälaitumille tuet makseta töitten mukaan.Mitäs -ss-tuumaisi ,jos ymppi tiputtettaisiin kasvinviljelytiloilla myös alle 20euroon/ha?
Vapaa sana / Vs: Kuuletteko...???
: 18.04.19 - klo:13:42
tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak...

C-alueen kello tikittää. Loppu lähestyy. MTK haluaa "neuvonantajaksi". Pelko perseessä.

Pelko on aiheellinen.
Noihin päänsisäisiin ääniin on lääkityskin olemassa...
eikös tuo tilaava?     ja mitä tarkastaa?   ja miksi?
Ei ole minulle auennut miksi tarkistaa pitää . Se KUKA  maksaa kyllä kiinnostaa.

Nyt ei oikein sivulliselle aukene. Tarkistaako joku ammattilainen toisen saman alan ammattilaisen tekemiä virheitä tai siis luultuja virheitä ?  Vai kierretäänkö siinä ennakoivasti elukkojen  sorkat läpi yksitellen ja neuvotellaan kenen sorkat kaipaa hoitoa? Siis tilataan sitten hoito myöhemmin kyseisille elukoille. Yleensä laskut maksaa tilaaja.

"Ammattilainen" tosiaankin käy tarkastamassa toisten työjälkiä , on myös porukkaa jotka kuvaavat sorkkahoitajan työn tekemistä ja työn jälkeä , lähettävät kuvat sitte "asiantuntijalle " .
Eikös tämä mene normaalisti niin,jos sorkkuri ei tillaa miellytä,niin vaihdetaan toiseen sorkkuriin.Jokos sorkkis on laittanut mobiilin?Valio vihjailee tulevaisuudessa tarvittavan,tosin noissa eri ohjelmien keskenään keskustelussa on kyllä hyvin PALJON toivomisen varaa.
Kaikki laitteet voidaan pian korjata https://www.lainando.fi/uutiset/sahkolaitteiden-kayttoikaa-pidennetaan-eussa/ direktiiviä on valmisteltu vasta kolme vuotta  ;D
EU-komission lakkauttamine se vasta ympäristöteko olisikin.3d-tulostuksen yleistyminen tulee muuttamaan maailmaa.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: HK Scan
: 08.04.19 - klo:08:25
Lähteeköhän talous nousuun Hemmilän toimilla?
Yaran oppeja mukaillen,maajussit kyykkyyn?
Olkaas huoleti,kyllä Veeti taas nousee ylös tahtomattakin uudella nimimerkillä kuten ennen,vaikka haudasta.Moppelille suosittelisin lääkitystä tuohon c-.alueallergiaan tai vaikka tekemään jotakin täällä roikkumisen sijaan.
Sen takia vaikka kepua,koska kokkareet on samaa jankkaavia idiootteja.
Ajattelin äänestää persuja,  kokoomus tippuu alle 15 prosentin ja persut nousevat jopa ohi demarien.
Juu,ihan vaan sen takia,kokkareet ja Eetu jää rannalle ruikuttamaan,jos persut voittaa vaalit.
Valmassa on osto-ja myynti-ilmoituksia koko karjoistakin.
Jos on iso lauma harrastehevosia ja kaksi kierrosta pirttiviljelyä niin käyhän se paksummankin lompakon päälle...
Kokemusko nuorella iällä puhuu...
Kommenteista päätellen useampi tie ei kanna ja kaikilla teillä on ainakin kuustoista maitoautoa ojissa katollaan.
On tainut saitin ääliöiltä unohtua ettei kelirikko ole ajankohtainen vielä aikoihin pohjoisessa.
Me Kokoomuksessa tuemme yrittäjyyttä, johon kuuluu myös kannustus raivaamiseen. Kadehtiminen ei kuulu agendaamme. Puolueemme ei muista, missä kohtaa liittymissopimusta pellonraivaaminen mainitaan. Valaisetko Eemeli, vai kuuluuko tuo(kin) taudinkuvaasi?

Eikös se pellon raivaaminen vapautunut liittymisen aikoihin . Raivataan sitä etelässäkin , eikä ainoastaan maitotilat vaan myös vilja , sika ja munan tuottajat .
Tekijät tekee.Munattomat isännät vinkuu vaan agrossa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 110