Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 239

Viestit - Magia

Kasvintuotanto / Vs: Apulannan hinta
: 20.02.24 - klo:17:03
5 vuotta befertiä.

Ihan kuin yara mutta halvempaa.
Sä oot ihan perverssi jo...
V1tun homot ja tyhmät paskat.

Jäikö ekojärjestelmätuen tai ympäristökorvauksen toimenpide hakematta viime vuonna?

Tässä teille poikkeuksellinen kädenojennus, jonka vuoksi emme vastaa mihinkään tiedusteluun seuraavaan kolmeen vuoteen. Jospa opettelisitte käyttämään oikein niitä tietokoneitanne, koska mehän emme erehdy koskaan.


Tällainen kuvahan tästä on syntynyt. Norsunluutornimeininkiä.

Vois tietysti kysyä ja kysynkin että miksi sitten suurin osa kuitenkin osasi laittaa rastit oikeisiin paikkoihin? Olen sitä mieltä että vika ei ollut Vipussa vaan siinä tietsikan ja istuimen välissä.

Vai menikö viisaskin "vipuun"?
Kyllä niitä rasteja puuttuu paljon myös neuvojien tekemistä hakemuksista ja meidänkin tapauksessa itse istuin vieressä ja käytiin läpi jokainen kohta ennen lähettämistä mutta niin vaan multaustuki jäi muka puuttumaan
Xeikkaisin,jos rakkineelta puuttuis rasti,huutais täällä vian olevan ohjelmasssa eikä missään muussa,mutta ihan hyvä,tuet niille joille ne kuuluu.
Kasvintuotanto / Vs: Apulannan hinta
: 19.02.24 - klo:21:55
Jaaha, tällä kertaa jaetun lannoitteen oston hyödyt eivät näy lompakossa positiivisena tuloksena. Perjantaina käynnistynyt huhtikuun erän myynti. Mielestäni ollaan vähän aikaisessa, mutta ei voi mitään. Hankkijasta...

Befert 27-3-5 485e alv.0
Y2 27-2,6-5 499e
Nämä käsittääkseni sisällöltään samaa laatua. Befertin 3 fosfori hämää. Käytännössä sitä on 2,6.
Y3 528e
Y10 510e

Ei ole koskaan ollut Beferttiä. Kylällä on kuitenkin ollut sellainen kokemus, että ok. Myyjän mukaan joskus takavuosina ollut vähän enempi ongelmaa, viime aikoina ei niinkään. Puhui jotain pölymäisyydestä. Onko se vähän kuin venäläiset lannoitteet? Kuitenkin Norjassa tehtyä. Pitäisi olla sinänsä laadukasta. Minua kyllä houkuttais nyt kokeilla tätä, onko vastalauseita.
Befertissä vaihtelee raekoko,saattaa aiheuttaa ongelmia levitysmäärän kanssa,viime kesänäkin oli todella pientä raetta,ei muuta moitittavaa.Olihan se poikkeuksellinen uutinen jokin aukaa sitten Mt:ssä,Yaran tulos on romahtanut.eipä olisi uskonut kovaa voittoa tavottelevalta firmalta.
Navalnyi kuvitteli, että hänen vangitsemisensa saa aikaan protesteja. Huonosti tunsi Venäjän kansan.

Tavallinen venäläinen kannattaa kiihkeästi Putinia ja pitää Ukrainan sotaa oikeutettuna ja hyvänä asiana.
Ei ole kauaa,kun uutisissa oli tutkimuksesta,joka oli tehty Venäjällä ja Ukrainassa.Kummankin maan asukkaat on väsyneitä sotimiseen,enkä kyllä ihmettele,täysin turhaahan tuo on.
Kyllä on rajut jonot. Kaksi naapuria ilmoitti kiireellisenä lehmiä ja ne haettiin molemmilta seuraavana päivänä. Minulla seisoo 6 eläintä normaalissa jonossa, eikä mahtuneet siihen kuormaan. Hyvä kun sentään kiireellisten haku toimii. Ei tiedä hyvää lopputalvea ajatellen, jos ei lihan menekki markkinoilla parane. Eikös jossain vaiheessa tule kuukausitilanne, jossa teuraita ei kannata tukien takia laittaa eteenpäin?

Atrialla ternivasikkaruuhka mennyt tammikuun aikana huonompaan suuntaan, syksyllä vieroitettuja emojen vasikoitakin viellä jonossa.   :o
Itsellä kaikki tammikuulla syntyneet sonnit noutamatta, onneksi on pieni tauko poikimisissa että sopivat kyllä odottamaan.
Koko syksyn on sanottu vasikkaruuhkan helepottavan,tunnelinpäässä näkkyy valloo,nyt se vissiin on viimenenkin valo sammumassa.Onnex ei oo liharotupoikimisia,jäis ne lehmäset kässiin pyörimmään.
Nehän voi ite valmassa määritellä ne rajat ja tuleeko tekstaria vai ei
Jep,eikä ole etes vaikeeta. Tiettyjen rajojen sisällä pystyy liikkumaan,valk.ei ennään ole ylärajaa.
Jospa Petri menisi lähimpään Motonet´iin ja ostaisi sieltä tällaisen pumpun.

https://www.motonet.fi/tuote/seaflo-vesipumppu-painekytkimella-17-lmin-12-v?product=90-00718
Vahva ehdokas ensimmäiseen protoon! Kun oma veneilyharrastus rajoittuu soutuun ja melontaan, on tällaisten foorumien tietämys oman ymmärrysalueen ulkopuolelta upeaa! Näyttäis olevan vielä hyllytavaraa.
Pihatoissa voi lypsää siirrettävillä kannukoneilla.
Ei tartte myöskään säilyttää noita kuitteja,jos niitä ei oo.Valmaan tulloo kirjaannuttua meleko palajon,konneen muistissa on tunnukset ja muut,puhelimmeen tulloo tärkeimmät tiijot.Toki Valion systeemien toinivuuessa on paljon toivomisen varraa,tännäänkin heräs vasta kaheksalta illalla elloon hälytykset,neljän päivän hilijaiselon jäläkeen...Saatto taas jokunen ammu menettää henkesä,tumpeloinnin takia...
Muistakeehan hakkee niitä kansallisii tukkii,eilen avvautu haku.
Naapuri valitteli viime keväänä kun vehnän siemen loppui kesken ja kaupasta oli vehnän siemenet loppu. Ostin viime syksynä samaa lajiketta pari säkkiä täksi kevääksi ja yllättyin kun ne olikin säkitetty huhtikuussa :o
Ja kannattaa kysellä suoraan pakkaamoilta. Viime talvena koetin ostaa peittaamatonta Arildia Lantmänneniltä, kysely pantiin sisälle jo -22 loppuvuonna. On siis Lantmännenin oma lajike. Ei löytynyt Suomesta eikä Ruotsista. Ehdin jo hommata korvaavan, kun Junttilan pakkaamon kanssa soitellessa kirosin kohtaloani. "Katotaanpa", totesi Teemu ja neljän päivän päästä oli säkki pihassa...
Hyvinkö 2-tahonen toimi pohjosessa?Itelle tullee rehuohrana kyseistä lajiketta.
Jos heilutaan nollan molemmin puolin,  uskaltaako siellä painevesikuppeja edes käyttää. Musta muoviämpäri...
Normi Suevia-uimurikupin jäätyminen ei ole ongelma (kestävyysmielessä), sulatuksen menee pari minuuttia. Musta astia värinä on huonoin mahdollinen, koska siitä ei näe papanoita. Mahdollisimman vaalea hyvä.

Alipainepumppuihin (12V) täytyy perehtyä. Auton varaosana kyllä löytyy, samoin käsikäyttöisiä, mutta sellaisia yleismallisia...
Tämä on totta.En ole koskaan myöskään nähnyt nuoviputken halkeavan jäätyessä,rautaputken kyllä.Muoviputki on kyllä sitten hajonnut sulattaessa.Musta lämmitettävä-ämpäri löytyy käytössä,tuosta väristä on ainoa hyöty.sulaa keväällä ensimmäisenä maasta irti,saa alakaa kippaamaan puhistaissa.
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/81c8a65c-0f31-4a0a-9243-2c27371d3752

Ruokavirasto avaa tukihaun uudestaan tältä osin, perusteluna uutisen mukaan ihan kiltteyttään vaikka itse veikkaan vähän jotain muutakin olevan taustalla   ::)
Seuraavassa Mt:ssä juttua tukihausta ja varmaan tämän kiltin viraston rahapyyntö,jokunen miljoona,joka on meiltä taas pois.Byrokratiaahan on pitänyt vähentää ja yksinkertastaa,ties kuinka kauan.Ei se näköjään Suomessa ainakaan onnistu.
maastullissa juttua kuin epäilee et onkii joku häikkä ohjelmassa..   kuin monella on ruksi hävinnä..   onkii arvotus..   kaikki muka pitäis kuvata kännyyn...  heh,  aika pelleilyä!
Tuota ruksiahan ei oikeesti etes pitäs tarvita.Syysilimotus on lähes kaikille pakollinen ja siinä voi jättää kasvipeitteistyyven hakemata,jos haluaa.Mutta onpahan taas keksitty yks keino saaha jättää tukia maksamatta.
Tulihan tuo eilen vähä rehuhomman investoetuo, kunostaa paukasin koo-rauvvasta uuvet kottikärryt. Melekeen sata euroa niihin meni. Meleko pahaksi on yltyny tuo apevaunu kuume, mutta ei oo onneksi tarjolla sen hintasta tae mallista mikä kelepovaesi ja mihin kynnet yltäsi. Mihinhän lie roijjattu ne halavat varmolihtit,   kun ei oo yhtää vastaan vieriny
Tiloill pöllyyntymässä on noita liftejä ja pienkuormoojia pilivin pimmein.Vai K-raavast,meill ei sua,ku ei oo liikettäkkään,nuopurkuntoon joutuu lähtöö,jos kottarit meinoo ostoo.
Vapaa sana / Vs: No voi voi
: 03.02.24 - klo:08:09
Eetukin unohtaa aina ihan aina ,sen kustannuspuolen.Otappa Eetu ummetuslääkettä ja renniettä,jos sitten helepottaa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 239