Glyfosaattivapaasta tuotannosta on tulossa markkinointietu parissa vuodessa 😊😊
Että kannattaako asiaan paneutua jo nyt, vai itkeekö sitten kun kauppa tämän ilmoittaa 
Paljonkos glyfosaattivapaasta viljasta sitten maksetaan enemmän?
Kaiketi sitä glyfosaattivapaata, tai mistä hyvänsä vapaata, kannattaa tuottaa jos se hinnoittelun kautta tulee järkeväksi.
Jo vuosia sitten uhottiin että "Suomalainen puhdas ruoka" on uusi Nokia, no revitäänkö se suomalainen puhdas ruoka käsistä ulkomaille? En oo havainnu sitä.
Ja tuo glyfosaattivapaan viljan parempi hinta tai markkinointietu, älkää nyt aikuiset ihmiset viittikö, ette edes itse usko omiin paskapuheisiinne, kuka ja missä ja koska joku alkaa siitä maksamaa enemmän? Ei kukaan ei koskaan eikä missään. Tuo on samanlaista satua kuin se, että kohta suomalaisella maataloustuotannolla alkaa mennä paremmin, se "kohta" kun siirtyy joka vuosi aina hamaan tulevaisuuteen.
Mutta ainahan maataloudenkin ympärillä on ollut näitä uskon ja toivon saarnamiehiä, joiden täytyy oman etunsa (lue:oman bisneksensä kannattavuuden) vuoksi luoda illuusiota että kohta alkaa mennä paremmin, jotta viljelijät edelleen jaksaisivat roikkua löysässä hirressä, eivätkä potkaisisi tuolia jalkojensa alta aivan vielä, ettei näiden saarnamiesten bisnekset kusisi.