Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
Vapaa sana / Vs: Jotain hyvää koronassakin., osa 2.
Uusin viesti kirjoittanut Oksa tänään kello 16:30
ja pistää vastaan senkun kerkii,   linjallaan.    eemelin mukaan ..
missähän se sepe näköö maitonluputtajia torilla?   ettei vaan olis joku lääkitys pikkasen pielessä?             ja miten nuo kaljankittaajat,  erottaakohan se niitä immeisistä?
Vapaa sana / Vs: Kauanko luulette
Uusin viesti kirjoittanut Oksa tänään kello 16:27
elä sano.   just luin tänään tulleesta hesarin viikonlopusta kui akat juoksee rikollisten perässä.   preivikin kanssa joku neito naimisissa jo.     kyl hupsuille on ottajia.           
Vapaa sana / Vs: Stayin`Alive
Uusin viesti kirjoittanut Oksa tänään kello 16:25
ja levyllä on paljon kappaleita,  mutta ne ei ole samalla kaavalla tehtyjä jokainen.   yks tuttu lainas jonkun työrän levyn jokun aika sit mut en erottannu pikakelauksella yhtään kappaletta toisesta.   sama moodi koko ajan päällä.    ja pikkasen masentavaa kuunnella..
Se että maidon tilityshinta on euroopan kärkeä ei automaattisesti tarkoita että hinta on tarpeeksi korkea kattamaan kulut, puhumattakaan että saisi työstä arvoisensa palkan...
Huh huh ! Vois olla korkea aika päivittää levykokoelmaa.
Kasvintuotanto / Vs: Kaikki hehtaarit nyt viljelyyn
Uusin viesti kirjoittanut Rakkine tänään kello 15:24
Itävalta ja Itävallan hallitusvastuussa ( FPÖ + ÖVP) osaltaan olevat persut alkavat jo purkaa suojaustoimia, maassa on 12500 tartunnansaanutta ja kuolleita 200. Niin vaan Tirolinkin viruslingot ovat parantuneet, ja maa ottaa harppauksia tulevaisuuteen, kun muut kyyhöttävät poterossa.

https://yle.fi/uutiset/3-11293951

Ehkä suomalaiset saivat puolustetuksi Talvisodassa asemansa juuri sen takia, että uskalsivat silloin nousta suojakolostaan ampumaan vihollista. Rakkine ei olisi uskaltanut. Onneksi siellä oli sentään SS:n sukua jotka uskalsivat.

-SS-

En tuosta provosoodu, sä nyt vaan tulkitset olemassa olevaa todellisuutta eri tavalla kuin minä.
Kasvintuotanto / Vs: Kaikki hehtaarit nyt viljelyyn
Uusin viesti kirjoittanut -SS- tänään kello 15:20
Itävallan persujen (FPÖ) hallitustaival meni puihin 2019. Meikäläistä kokoomusta vastaava kansanpuolue ja Vihreät hallitsevat nyt.

No kappas. Aivan päinvastainen suunta kuin täkäläisellä opposiittiö-Kokoomuksella. Näkyy, että hallituksilla on mietittävää, miten ne rahat siihen jälleenrakennukseen hankitaan. Niin kuin Presidentti Niinistö sanoi, "terveet eläkeläiset  kyllä hoitavat hankalatkin talousasiat sitten aikanaan, kun pandemia on ohi."

Vai sanoiko.

-SS-
Vapaa sana / Vs: Stockmann
Uusin viesti kirjoittanut Mopomies tänään kello 15:10
Taitaa olla paras hetki tuohon saneeraukseen, kun tilanne on niin tällainen. Konsepti on ollut tuhoon tuomittu pitkän aikaa.

Jos pitäisi jotain erikoista tai laatua myydä, systeemin pitäisi olla sopivan kokoinen. Ja tuotteet pitäisi olla niin kalliita, ettei niitä prismassa myydä.  Ja taas toisaalta jos tuotetta ei tarvitse kaupassa hypistellä, verkkokauppa toimii parhaiten. Puljulla pitää olla jotain muutakin arvoa, kuin hinnat. Joku nähtävyys tai muu erikoisuus.
Kasvintuotanto / Vs: Kaikki hehtaarit nyt viljelyyn
Uusin viesti kirjoittanut pig24 tänään kello 14:58
Itävallan persujen (FPÖ) hallitustaival meni puihin 2019. Meikäläistä kokoomusta vastaava kansanpuolue ja Vihreät hallitsevat nyt.
Vapaa sana / Vs: Yksi asia tyystin unohtunut tässä hässäkässä
Uusin viesti kirjoittanut Ärrpää tänään kello 14:47
Keskity Eemeli nyt tuohon https://yle.fi/uutiset/3-11292386 jottet joudu "etujärjestöjen" riepoteltavaksi. Maailmalle et mitään voi.
kärsiny on eemeli ainakin jos agron kirjoitukset osuu kuntokartoittajien silmiin, toivottavasti komitea osoittaa laupeutta ;) :D ;D 8)

  Methän muistamma kuinka vuosikymmeniä on Agrossa valitettu vanhemman sukupolven pyörivän vastuksina nurkissa. Nythän niistä pääsee eroon helposti. Käy vaan koronan hakemassa.

 Onko sinun jälkeläisiä kiusana jaloissa pyörinyt?
Sivuja:: 1 [2] 3 4 ... 10