Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
Vapaa sana / Vs: uutiset taas
Uusin viesti kirjoittanut Oksa 22.07.19 - klo:20:15
mut miksi net lähesty vain lähetystöä eikä pekkaa, etupuolelta..?    ja timppaha ois laittannu irakilaiset ruotuun ite..
Vapaa sana / Vs: Nurmossa palaaa
Uusin viesti kirjoittanut Oksa 22.07.19 - klo:20:12
aikas iso ollu ku nuin paljon sentäs saivat pelastettuaki..    mikä lie syttymissyynä?    ja alkaako heti uuten rakennus vai teköökö veetit?
Metsätalous / Vs: onko tietoa
Uusin viesti kirjoittanut Oksa 22.07.19 - klo:20:10
ahaa.  eipä tullut mieleen kaatovängästä tukkivinssiä..  mikä lie yhteys?   nooo, tukkipuuta kyllä kaataa mut vinssinä tunnen hieman erilaisia kojeita..
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: mikä hyvä keino
Uusin viesti kirjoittanut Oksa 22.07.19 - klo:20:08
jeee, kaivossa ei varoja letkuvirityksiin ja sit tuota vettä voi rahdata myös muuhun käyttöön, esim. kaluston ja navetan pesuun.   ja ruiskun täyttöön jne...   ohan nuita kohteita kuhan on väline..
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Hardi Master 1200 vm. 2001-2004
Uusin viesti kirjoittanut Oksa 22.07.19 - klo:20:05
jos on kunnossa, eli katastettu lähiaikoina.  ja hinta miellyttää niin ohan nuita kait huonompiakii..
Kasvintuotanto / Vs: Luomuviljely, jotkut osaa🙂
Uusin viesti kirjoittanut Petri 22.07.19 - klo:19:54
Ässämiehen mietintöjä yleensä arvostan, mutta nyt meni vähän huti, anteeksi vaan. Kun itse olen tällainen aatteelinen luomumies, periaatteessa tiedän ja käytännössä yritän opiskella.

Mutta oikeasti jotkut osaavat. Muutakin  kuin optimoida tukipalettinsa. Ovat muokanneet tilansa, viljelykiertonsa ja viljelytekniikkansa sellaiseksi, että luomutuki on oikeastaan jo liikaa noin taloudellisesti ajatellen. Sitten on tällaisia meikäläisiä, jotka ovat tyytyväisiä, että saavat opintorahoja pärjätäkseen sillä hetkellä, kun luomutuki on merkittävästi nykyistä pienempi tai katoaa. Jompikumpi tulee tapahtumaan, näin yrittäjän realismina. Ja tietysti on nekin, joilla luomutuki on pehmeä lasku eläkkeelle, tapa kupata mahdollisimman helpolla viimeiset tukieurot vanhenevan kaluston välttämättömiin remontteihin. Jälkeeni vedenpaisumus tms.

Nyt tehtävät tuulivoimalat eivät enää saa automaatista rahaa alkuaikojen tapaan. Hyvä niin. Ja kyllä se hiilivoimalan omistaja saa tammipakkasilla hieman eri hintaa sähköstään kuin lokakuun myrskyissä tuulisähköä myyvä. Sähkömarkkinoilla on luultavasti soitettu vasta alkutahdit kymmenen vuoden päästä soivan soittolistan tarjonnasta. Sillä ei luultavasti ole paljoakaan tekemistä sen kanssa, mihin nyt taaksepäin katsovat rivikansalainen on tottunut.

Globaalit ruokamarkkinat muuttuvat luultavasti hitaammin, mutta olisi aika hämmentävää, jos kymmenen vuoden päästä täällä ruohonjuuressa elettäisiin vielä samanlaisessa maailmassa kuin nyt.  Luomu on yksi kehitysprojekteja uuteen tulevaisuuteen; jos se kahdenkymmenen vuoden kuluttua näyttää samalta kuin nyt, on meikäläisen tähänastinenkin (reilut 30 vuotta) rupeama aiheen parissa mennyt hieman hukkaan. Muutaman viisivuotiskauden huti tällä matkalla on aika pientä, kuitenkin.

Vapaa sana / Vs: Nurmossa palaaa
Uusin viesti kirjoittanut Onkiluoma 22.07.19 - klo:19:41
Pohjalaase, Nurmoo ja epäonni, jollakin tämä tulipalo lämmittää... mieltä.
Vapaa sana / Vs: Sote uudistus
Uusin viesti kirjoittanut Onkiluoma 22.07.19 - klo:19:38
Kihti hoituu parhaiten ajattelemalla mitä suhunsa laittaa. Edellä mainittu konsti pätee lukemattomiin muihinkin sairauksiin.
Elimistön happamuutta lisää varmasti porilaistenkin, kuten Krista Kiurun ajatteleminen. Ei taida taaskaan tulla kuin lisää soteveteraaneja tähän maahan.
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2019
Uusin viesti kirjoittanut Pelto-Jussi 22.07.19 - klo:19:28
Eikö vielä ollut avausta? Koska ensimmäiset puimurit liikkuu? Itse veikkaisin, että menee pari kolme viikkoa vielä niin sitten voisi ruis olla puintikunnossa. Sen jälkeen ohra sitten papu ja viimeiseksi vehnät.

Nurminataa puitu 20.7. alkaen. Viljan puintia saa vielä odotella. Kuminaa voisi päästä koittamaan ensi viikolla.
Vapaa sana / Vs: Sote uudistus
Uusin viesti kirjoittanut sorkkis 22.07.19 - klo:18:17
Tiiän  suunnilleen missä kohtaa aivoja se ongelma on, josta se liiallinen virtsahappojen eritysvaiva johtuu. Siittä sitten aiheutuu reumaa tai kihtiä, vähän muista muuttujista riippuen.
Tuota kihdin virtsahappoja voidaan neutralisoida mikä ei taasen kuulu nivelreumaan ja vielä vähemmän pehmytkudos reumaan .

Reuman hoito on korkealla tasolla Tyksissä . 
Sivuja:: 1 [2] 3 4 ... 10