Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Fiat-Hitachi
Uusin viesti kirjoittanut jariman tänään kello 21:06
Vikaa voi yrittää paikallistaa yleismittarilla, voi olla ihan kontaktivika
Jossain liittimessä, hallintapaneelissa, tai karamoottorissa,
Karamoottorin pystyy testaamaan, mutta tuo hallintapaneeli hankalampi,
Valettu kokonaisuus kun yleensä on.
Mulla loppu aika kun cat 317 vastaavaa vikaa paikansin, purattaa
Melkoisesti paneeleita, hallintapaneeliin paikannin?,
Hankala, kun valettu kokonaisuus.
Muutaman euron messinkinen sulkuraana paikallisesta autotarvikeliikkeestä,
Se lämppärin vesiletkuun, ja  tigin langasta vipu , ajaa se näinkin
Asiansa vanhemmassa koneessa.  Voipi olla aikas suolainen hinta
Tuo hallintapaneeli marmoritiskillä.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: syntymä ilmoitus
Uusin viesti kirjoittanut lypsyukko tänään kello 20:56
Mulla on nyt "työn alla" marras ja joulukuussa vuoden täyttäneitä hiehoja joita ei ole vielä siemennetty enkä oo päässyt edes jyvälle niiden kiimoista. Jospa nyt kun muut elukat on laitumella ne huutais muutakin kuin piruuttaan. Niin viikon ne huuti kaikki joka päivä, kun yksin navettaan jäivät. Tai toi vanhin huuti kuukausi kaupalla jo pitkin kevättä ja ajattelin pistää sen jo teuraaksi, mutta jospa seuraava huuto olisikin kiima.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: syntymä ilmoitus
Uusin viesti kirjoittanut K.Kusti tänään kello 20:43
Pitää sitten itse muistaa siementäessä että vähän myöhästyttää. Meinaa kyllä myöhästyä nuo hiehojen siemennykset muistamattakin.
Vapaa sana / Vs: Ruotsin maahanmuuttopolitiikasta Unionin tiukinta
Uusin viesti kirjoittanut seegeri tänään kello 20:29
Rkp:llä on tasan yks tehtävä, ruotsinkielen asema. Myyvät vaik mummonsa sen eteen, ovat varmasti hallituksessa, teatteria on kaikki parkumiset.
Vapaa sana / Vs: kokoomuksen pahin painajainen toteutui
Uusin viesti kirjoittanut seegeri tänään kello 20:26
Mahtaako sillä perse kestää merivettä?
Koneet, laitteet ja tekniikka / Fiat-Hitachi
Uusin viesti kirjoittanut Foortti tänään kello 19:41
Onkos täällä Fiat-Hitachi tietäjiä, sellainen ongelma tullut talven aikana että lämmityslaite puhaltaa vain lämmintä, ei pysty säätämään puhalluksen lämpötilaa. Sähköinen säätö näyttää kyllä että menee kylmemmälle tai lämpöiselle, mutta oikeasti ei tapahdu mitään. Nopeus toimii ja muutenkin muuten ok.  Kone on vm. 2000, fh 165 ex. Onko jollakin ollut vastaava vika ja kuinka on saatu korjattua?
Vapaa sana / kokoomuksen pahin painajainen toteutui
Uusin viesti kirjoittanut icefarmer tänään kello 19:37
nyt vihreillä on nuorekas  marinin kaltainen valovoimainen vetäjä joka olkaa viemään puoluetta piirun verran vasemmalle yleispuolueen  suuntaan  :o :o :o :o

kyyti tulee olemaa kylmää setämiespuolue kokoomukselle etenkin etelän suurissa kasvukeskuksissa, eikä tarvitse yhtää ihmetellä  vaikka helsingin valtikka on vihreillä jo vuoden sisällä :o :o :o :o

kokoomus vielä tyhmyyksissää  peruuttaa ilmastotavoitteissaan ja hyökkää ay-liikettä vastaa sekä pyrkii hillitsemään työperäistä maahanmuuttoa,  onko helpompaa tehtävää vihreillä kuin kammeta kokoomus syrjään helsingistä nuorten äänillä  :o :o :o :o

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009647197.html
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: noh höh!
Uusin viesti kirjoittanut Viljelijä evp tänään kello 18:59
Kuis on onko oksalla jo repullinen tarjouspattereita jotta pääset viritteleen sitä sähkö tojoa, hanki kuitenii yleismittari se pelkkä virtakynä ei säätöhommissa oikein pelitä. Mut kait se aatosten njepr okasella pelaa.Kylän kossit innokkaita tuollasiin joten käytäppä taas hyväksesi.
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
Uusin viesti kirjoittanut Joozeppi tänään kello 18:53
Jos se jää hiukan vajaaksi 90%sta niin luuletko, että vievät asian oikeuteen. Eihän tulevan sadon määrää voi tietää mut kyllä nyt 4tn/ha uskaltaa kiinnittää jos kylvää meinaa. Jos syysvehnät talvehtii hyvin on 5tn aivan minimi. Jos ei talvehdi niin sopimus purkautuu. Tuolla on helppo toki itselleen perustella miksei kiinnittänyt niin plituttaa vähemmän.
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
Uusin viesti kirjoittanut ja101 tänään kello 18:38
Ei aina tule vaan juurihan murehdin, että tuleeko nyt mallasta kun voimat liukenee vasta tähkään. Mut niinku ideana oli se, ettei sitä tavaraa ole kaikille oltava jollei sitä tule.

Kaveriporukalla käytetty tosi paljon nyt ristiin sopimuksia, että saatiin kaikkiin kovahintaisiin täydet +10% kasaan jos jollain ei ollut.

Hankkija ja Berner tarkempia. Raision kanssa saa so*****a joustavasti. Hankkijalla oma rehukäyttö niin ottavat tietty rehunakin vastaan. Berner taas markkinoi sit minne markkinoi. Raisio ei käytä enää mallasta ja lopettivat sen kaupittelun, samoin rehua eivät itse käytä. Keskittyvät viljoihin joille oma käyttö, leipäviljat ja elintarvikekaura. Viikkari ei rehuohralla mitään tee niin sopimus purkautuu jos laadut ei riitä.
Niin mut jos laatu tulee mut määrää ei? Tietysti toimii jos hyvä porukka ja joku suostuu olemaan aina se jolle mustapekka jää käteen...

Itsellä kun taviksessa satotaso vaihteli jostain 2 tonnista johonkin reiluun 5t niin eipä tuossa olisi oikein uskaltanut kiinnitellä kuin sen kaksi tonnia. Parempi sekin tietysti tälläisessä tilanteessa kuin ei mitään mut ei sillä nyt mihinkään kuuhun päästä.

Epäilen et aika moni täällä kirjoitteleva jakaa ajatuksen kanssani. Hyvä jos homma toimii sulla, mut mikään yleinen autuus onneen ja kaikille toimiva systeemi ei kaiken sadon kiinnittäminen viimeiseen jyvään asti ole..
Sivuja:: [1] 2 3 ... 10