Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
Vapaa sana / Vs: väitöskirjan aihetta
Uusin viesti kirjoittanut Hervast tänään kello 17:00
mehän olemme lehdistä lukeneen kuinka kansa kuumina hellepäivinä pakkaantui meren äärelle niin suomenlahdella, saaristomerellä, merenkurkussa ja perämerellä. jonot ovat olleet hirmuisia ja majoituspaukat täynnä, asuntovaunujen ja matkailuautojen virta loputon.

nyt olisi hyvä jonkun selvittää nousiko talteen otettujen vessavesien määrä samassa suhteessa ihmismäärään, mehän osaame kuvitella jotta jos alla uusi kymmenien tuhansien eurojen motorhoum niin ei siellä kuulkaa aleta ensimmäisenä sontimaan ja kusemaan vaan tarpeet tehdään herkkään saaristomeren  luontoon.

mehän näimme lokkilivessä minkälaista on saariston luonto, kiveä ja kalliota joten pissan on hyvin helppo löytää mereen toisin kuin vaikka kainuun korvesta :-\ :-\ :-\ :-\

Mehän olemme kaikki lukeneet viime päivinä /kuukausina / vuosina miten etelä on niin kauhea paikka jossa ei saa olla matkailua , teollisuutta , palveluja eikä maataloutta .
Asiaan on ratkaisu . Pohjoinen omaksi valtioksi . Siinä on ratkaisu miten ongelma ratkaistaan . Jyväskylästä pikkusen ylöspäin raja .

Sorkkis meinaa käydä ahneeksi ja syödä suuren osan C-tukialueesta, vaikka puheissa tuo on ollut sitä vahvasti tuettavaa ja elätettävää seutua ?  :o
Vapaa sana / Vs: Hesarikaan ei voinut enää vaieta
Uusin viesti kirjoittanut Hervast tänään kello 16:57
No niimpä. Jos tulee vielä tunnin junayhteydet kolmeen ilmansuuntaan, niin pääkaupunkimme on uhkaamassa surkastua työssäkäyntipaikaksi, jossa kukaan ei halua asua kunniakansalaisten seassa.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Älä ole huolissasi . Porukkaa riittää . Vanhempi Tytär muutti Turkuun Riihikoskelta . Työmatka lyheni , asumisviihtyvyys parani ja ennen kaikkea asunnon hinta nousee . Pääkaupunkiseudulla on muuttoliike päin vastainen koska asuntojen hinnat pilvissä , julkinen liikenne toimii syrjemmälläkin koska porukkaa riittää sen käyttämiseen .

Länsirannikolla on yritteliäitä ihmisiä ja satamissa on toimintaa KUN ja JOS vienti vetää. Mut länsirannikko ei ole edelleenkään sama asia kuin Helsinki.

Eihän helsingissä saada edes valkoposkihanhiongelmaa ratkaistua, vaikka asia alkoikin nyt kummasti kiinnostaa kun se on "omalla tontilla"

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006231921.html

Nauttisivat nyt kun kerrankin luonto tulee hesalaisten tykö  ;D
Vapaa sana / Vs: väitöskirjan aihetta
Uusin viesti kirjoittanut sorkkis tänään kello 16:43
elikkä;   etelleen etelä saa paskoa itä merta kuntoon...  joka miellyttää vain sitä rannalla käpöttelevää immeistä..  jota ei haittaa pökäleitten kellunta samalla uimavetellä.                          olikos se 1970-luvulla kun vielä oli rannikolla yleiset paskahuussit veten päällä laiturilla?

Taitaa olla Vietnamissa sellaisia .  :D
Vapaa sana / Vs: Kulmuni/Saarikko.
Uusin viesti kirjoittanut sorkkis tänään kello 16:42
Hesasta ja savosta ehdokkaita , aika mielenkiintoinen kisa tulossa . Ratkaiseeko lestien äänet .
Kasvintuotanto / Vs: 15.4 mennessä kylvetyt?
Uusin viesti kirjoittanut sorkkis tänään kello 16:40
Yks kaikkitietävä kirjoitti viime keväänä, että "Jos ei 15.4 mennessä ole kylvetyt niin sitten saa olla kylvämättä"

Mielenkiinnosta kysyn, miltä näyttää SS:n kasvustot, jotka siis täyttävät em. kriteerin? Joko SS on ohransa puinut?

Syysvilja on kylvetty ennen 15.4., tänä vuonna myös lannoitettu. Eiköhän hellejakson jälkeen voi ottaa pois, pitää syysrapsia päästä kylvämään.

Eiköhän jänkyttäjät sitten syyskuulla tajua, mistä on kyse tuossa kylvön aikaisuuden hyödyssä. Eli jänkytä itsesi kanssa vaan.

-SS-
Tänä vuonna saatu hyöty oli melkoinen . Vaikka hellejaksoja on ollutkin ei lämpösumma ole ollut riittävä osalla aikaiseen korjuuseen .  Myöhemmin kylvetyt monella kituliaita kasvustoja . 
Metsätalous / Vs: Metsätiet
Uusin viesti kirjoittanut sorkkis tänään kello 16:38
https://www.maanmittauslaitos.fi/asioi-verkossa/palveluiden-kayttoohjeet/kiinteistotietopalvelu/yksityistiet

Melko selkeästi sanottu .

Jos käyttöoikeutta ei ole ei kannata pahemmin mennä puomeja rikkomaan .

Edes kaava-alueella .  :D
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Nelos-Valtran ruiskutuspumppu
Uusin viesti kirjoittanut metsajussi tänään kello 16:32
Vanha Stanadynehän se, vaijerilla. Näkyy olevan joku asentoanturi siinä vipuakselin päässä. Mikähän sen antamaa tietoa hyödyntää?
Sähköinen sammutus.

Vaijerikaan ei tunnu yhtään takertelevan että voipi hyvin olla se keskipakosäädin. Tai joku muu liikkuva säätöosa siellä sisällä jumittaa.

Soitin Akaan Dieseliin, kaveri oli sitä mieltä että ao. pumppua ei kannata alkaa noilla käyttötunneilla korjaamaan vaan vaihtaa samantien parempaan malliin.
https://akaandiesel.fi/epages/akaandiesel.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/akaandiesel/Products/1007

Voipi olla jopa oikeassa...
Vapaa sana / Vs: Kulmuni/Saarikko.
Uusin viesti kirjoittanut PelleH tänään kello 16:26
Eikös se joku vuosi aikaa jonkun laskimoveritulpan saanutkin? Ministerihomma ja puheenjohtaja
kamppailu ei varmaan tuolla ylipainolla pois sulje sitä,että uusii?  Kunnei nyt vaan sattuis mitään.
Metsätalous / Vs: Metsätiet
Uusin viesti kirjoittanut Moottoripolkupyörä Man tänään kello 15:55
Tällainen kieltojen kieltäminen on vaan yksi askel kohti sosialisointia. Jos teettää "tehdastekoisen" kyltin tai puomin ja hakee luvan kunnalta, niin kuinka monen vuoden kuluttua "rikosilmoituksesta" poliisi saapuu sakottamaan kylttiä noudattamatta jättäjää.

Varmasti on mukavaa mennä marjastamaan ja sienestämään, kun ensin katkaisee "kotitekoiset" puomit. Mahdollisen kiinnijäämisen jälkeen on varmasti edelleen mukavaa käydä samassa paikassa marjastamassa ja sienestämässä.

Kenelläkään ei varmaan ole mitään hampaan kolossa. Taivaalta pudonneet viritetyt rotanloukut ja jopa hengenvaaralliset ansat eivät haittaa, kun vaan saa sen puomin rikkoa. Eikä haittaa sekään, jos joku pitää omaa pihaa parkkipaikkana, kun kerran tehdastekoista kylttiä ei tällaisen pysäköinnin kieltämiseen ole.

Ja näin elämänlaatu paranee kaikilla, kun "minulla on oikeus" -ihminen saa toteuttaa itseään.

Jos puomin eteen on marjastaja pysäköinnyt auton, siitä ei tarvitse välittää, jos auton pysäköintiin ei ole kunnalta lupaa. Koska usein ajoneuvo on tehdastekoinen, niin sen kunnan luvan puuttuessa sen yli voi ajaa tai sen voi poistaa. Tämä kunnan lupa onkin se ratkaiseva tekijä.

Byrokratia on hieno asia, kun se saa otteen vallasta.
Vapaa sana / Vs: Niskalaukaus kepulle
Uusin viesti kirjoittanut pig24 tänään kello 15:26
Sulla varmaan jotain lähdeviitettä asiasta.
Just juur - lähdeviitettä... Niihinhän päätökset aina perustuvat.  Ei tarvi lukea edes rivien välistä. Pelkkä Orpon kuunteleminen riittää. Olen myös entinen kok jäsen. Huokaus ja surkeus, mikä muutos puolueessa.
Sivuja:: [1] 2 3 ... 10