Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
Vapaa sana / Negatiivisen tietosuojan palkinnot v. 2020 on jaettu (Itävalta)
Uusin viesti kirjoittanut pig24 26.10.20 - klo:10:08
Tuossa on lueteltu vuoden ehdokkaat ryhmittäin. http://www.bigbrotherawards.at/2020/nominees.php Eilen nimettiin voittajat.
Opettajien arviointisovellus voitti Kommunikaatio ja markkinointi-kategorian. Oppilaat antavat opettajistaan arvosanan, joka julkaistaan ilman opettajien suostumusta.
Kauppa ja rahoitus-ryhmässä pankkiautomaattikortin muuttuminen debit-kortiksi voitti. Kaikki kreditpuolen tapahtumat tehdään amerikkalaisilla sovellusalustoilla ja raha varataan heti.
Viranomaiset ja hallinto-ryhmän voittaja: Corona-avustukset jaettiin kauppakamarin toimesta veroviranomaisen sijaan. Hakemuksessa piti antaa suunnilleen samat tiedot kuin annataan verottajalle.
Politiikka-ryhmän voitti poliisin käyttämä kasvojentunnistus. Pelkästään Itävallan sisäministeriöllä on 13 tietopankkia, joissa on noin 10 milj. kasvokuvaa. Kun USA:ssa paikallisviranomaiset alkavat jo kieltämään kasvojentunnistuksen alueillaan, Itävallassa tunnistamiskokeilut muutataan pysyviksi.
Maailmanlaajuinen tietonälkä-ryhmän voitti välimuistin tarpeeton lukeminen.
Vapaa sana / Vs: Nyky hallitus.
Uusin viesti kirjoittanut Moottoripolkupyörä Man 26.10.20 - klo:09:44
Onhan se tärkeää tuon USA:n meno meilläkin, mutta sen varjossa saa sitten hallitus kylvää rahaa mielin määrin ja rötöstelijät tehdä mittavan tietomurron, joka uutisoidaan sitten, kun se kuuluisa paska on jo housussa. Nyt sitten kauhulla odotetaan, kuinka moni terapian käyttäjä roikkuu tai hyppää junan eteen, kun se viimeinenkin oljenkorsi on käytetty.

Tätä tietomurtoa ei olekaan agrossa vielä setvitty, mutta jos murron laajuus koskee kymmeniä tuhansia ihmisiä, tilanne ei ole mitenkään yksinkertainen. Nämä ihmiset ovat verrattavissa suuronnettomuuteen, joka on odottanut tapahtumista. Vähän kuin joku Estonia, jos uppoamissyy oli luonnollinen. Vasta tällainen tapaus aloittaa systeemin muuttamisen ja huomiota kiinnitetään enemmän oleellisiin asioihin.

Tätä tapausta voisi luonnehtia sinisilmäisyyden loppumiseksi. Kun isis-ukkelit teloittivat ihmisiä mitä kekseliäimmin keinoin ja kuvasivat ne kaikkien nähtäväksi, osoitti se ihmisotuksen olevan yksi reippaimmista pedoista, mitä maa päällä kantaa. Tämän pitäisi myös sinisilmäisen hallituksenkin ymmärtää. Ennaltaehkäisy on ollut päivän sana jo niin kauan, kun joku on koko sanan edes keksinyt. Se vain tuppaa unohtumaan. Kaikkien ihmisten kanssa ei tule olemaan iloisia pelihetkiä tai ruoanlaittohetkiä.

Tietomurron vuoksi tulee varmasti tapahtumaan ikäviä asioita, mutta joskus asiat on vaan kokeiltava kantapään kautta. Saattaa olla, että hallintokoneistossa olevat ihmiset saivat muutakin ajateltavaa, kuin jenkkien vaalit tai korona. Ja ihan henkilökohtaisella tasolla.
Yleistä maa- ja metsätaloudesta / Vs: Mahtava talo ja suuri tila
Uusin viesti kirjoittanut pig24 26.10.20 - klo:09:23
Ei taida nykysäännöillä onnistua.Nykyään homma tehdään vaikeimman kautta ja sitten loppujen lopuksi todetaan ,kun homma on mennyt pahasti persiilleen,että olisikin pitänyt tehdä järkevästi. Puolenminuutin suomalainen oppimäärä eläinlääkinnässä perustuu siasteluun,tautien levittämiseen,kärsimyksen tuottamiseen ja totaaliseen typeryyteen.
Tarkennatko ? Ajattelitko, että esim. 3000 paikkaisessa lihasikalassa kukin eläin käydään erikseen diagnosoimassa ja erikseen lääkitsemässä ? Entä 400:n emakkola ? Käykö el diagnosoimassa erikseen kunkin vuosittain syntyvän 10.000 possun ripulin ja emojen maitokuumeet ja hoitotarpeen ? Etelä-Suomessa on sikapuolella yksityisiä eläinlääkäreitä ja hommat hoidetaan järkevästi.
Vapaa sana / Vs: Nyky hallitus.
Uusin viesti kirjoittanut Syyllinen 26.10.20 - klo:09:13
Noh, vielä huonompi juttu olisi, jos Anni Sinnemäki olisi vääntelemässä naamaansa.

Pää nykii kuin mielipuolella ja ilmeisesti on pakko kaiken aikaa esitellä koko hammaskalustoaan ja irvistellä puhuessaan.

https://www.youtube.com/watch?v=jqkPlXF7LF4
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Kalkinlevitys
Uusin viesti kirjoittanut Viljelijä evp 26.10.20 - klo:09:10
Kalkki kait jää sentäs paikoilleen mitä sitten rinnepelloilla muun maa aineksen kansaa kulkeutuu alamaalle.Mut tasoittuuhan se muokkausten yhteydessä kalkki.Ite en ole huomannut epätasaisuuttaa levityksessä.On liene sitten kalustosta kiinni.
Vapaa sana / Vs: Nyky hallitus.
Uusin viesti kirjoittanut pig24 26.10.20 - klo:08:56
Onkohan Marin kovallakin lääkityksellä ? Sannan "Me EU:ssa..." -vastauksissa ei käsitellä tehtyjen kysymysten faktoja ollenkaan. Kasvot on täysin ilmeettömät. Kuuluisiko asianomainen johonkin ihan muualle kuin valtion johtoon ? Tässä koko keissi 8 minuutissa https://youtu.be/UoKQrCNuLBU
Vapaa sana / Vs: Turhaan
Uusin viesti kirjoittanut Moottoripolkupyörä Man 26.10.20 - klo:08:38
Ja maakaapeliakin myydään kaupoissa. Ei sitä ole tarkoitettu laittaa sähkötolppiin. Niissä on ihan omat kaapelinsa, jotka eristetään sähkötolpista tavalla tai toisella. Ilmakaapelit eivät siedä maakaapelin läsnäoloa ja niihin ei myöskään ole lisätty madonestoaineita.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Kalkinlevitys
Uusin viesti kirjoittanut Oksa 26.10.20 - klo:08:28
eiköhä se leviä kuten apupaskojen ravinteet....   ojiiin!
Vapaa sana / Vs: tarviiko hesa lisää apulaispormestareita
Uusin viesti kirjoittanut Oksa 26.10.20 - klo:08:27
niin,   toisten maille rakentamalla.   miksi eivät omille maille pykää moisia?    ja ranta parasta aluetta myllyille.   ja kulutus ihan juurella..
Vapaa sana / Vs: onko kaupunkilaistuminen ilmastonmuutoksen suurin syyllinen
Uusin viesti kirjoittanut Oksa 26.10.20 - klo:08:26
ja kaupunkeihin muuttaneet ihmisethän tuottaa paljon enerkiaa eri tavoin...     - mellakoimalla ja särkemällä paikkoja.    harvoin saa lukia uutisissa kuin maalla on mellakoitu ja laitettu omaisuutta päreiksi.   missään päin maailmaa.
Sivuja:: 1 ... 8 9 [10]