Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 9

Viestit - Holman_Hurja

http://www.mtv3.fi/juniori/ohjelmat.shtml?1084978
Tämä Onni "lehmä" on eri vänkä otus ;), vähän niin  kuin Marja-Sisko.

joo, meidän lapset ovat tuosta trans-sukupuolisesta piirroshahmosta hyvin hämmentyneitä
Tuohon ei ole mitään lisättävää. Hyvät perustelut. Alkoholi on tässäkin asiassa usein mukana.
Pettäminen ja alkoholi - siinä kaksi parisuhteiden pahinta ongelmaa    :o

Alkoholi ongelma ? Tekee ne naimisissa olevat naiset ehdoituksia selvinpäinkin kuulemma  ;D ;D
Ei se aina mies ole ketä pettää .

Naurettiin kesällä kun yks entinen Valion johtomiehistä tuli tansseissa vastaan vieraan naisen kanssa , todettiin et Koskellakin olis vanhainkoti ollu . Oli nimittäin pikkusen ikääntyneen naisen iskeny ittelleen .

Jos se daami oli sanonu "MurrrRauhhh, minä oon kuuma puuma", niin siinä on taas miestä viety ku pässiä jne
Kyl mää luulen et olis sanonu : Et sitten ota mun tekareitani .  ;)

Ai ei kuitenkaan ihan niin intiimi suhe? Voihan se olla että tekareillakin voi jotain kivaa keksiä?
Vapaa sana / Vs: Nyt saa onnitella
: 25.04.10 - klo:09:55
..olen tullut mummoksi seitsemännen kerran,kun nuorin poika vaimoineen sai pienen  poikavauvan.Kyllä poikaa lykästi  anopin suhteen.En ole eläissäni tavannut yhtä hienotunteista ihmistä ei varmasti ikinä ole sanonut kellekkään pahasti.
Tunnen erittäin suurta alemmuuskompleksia hänen rinnallaan ???
Mulla itsellä oli myös hieno anoppi.On se suuri rikkaus,kun on saanut eläissään tutustua tällaisiin henkilöihin.
Mää oon luullu sua äijäks. ;D

 ;D mä olen ainakin kuvitellut olevani ajan tasalla, eikö Simmo ole jo "vanhan agron" kantaporukkaa ainakin kymmenen vuoden takaa?
Tuohon ei ole mitään lisättävää. Hyvät perustelut. Alkoholi on tässäkin asiassa usein mukana.
Pettäminen ja alkoholi - siinä kaksi parisuhteiden pahinta ongelmaa    :o

Alkoholi ongelma ? Tekee ne naimisissa olevat naiset ehdoituksia selvinpäinkin kuulemma  ;D ;D
Ei se aina mies ole ketä pettää .

Naurettiin kesällä kun yks entinen Valion johtomiehistä tuli tansseissa vastaan vieraan naisen kanssa , todettiin et Koskellakin olis vanhainkoti ollu . Oli nimittäin pikkusen ikääntyneen naisen iskeny ittelleen .

Jos se daami oli sanonu "MurrrRauhhh, minä oon kuuma puuma", niin siinä on taas miestä viety ku pässiä jne
Vapaa sana / Vs: Suoramyyntiä...?
: 25.04.10 - klo:00:58
Kovin on huonot hiivat Joharalla ku kestää... vai millä lie rankkinsa panee käyntiin?

Paskalla rankki pannaan käymään  ;D Menisi hitsatessa aikaa kun perintöpannu on rikki.

Katoikko vuos takaperin Karpon koottuja? Satakunnassa ne vasta rankin teon osas. ;D
En kattonu. Teurasjätteitäkö käyttivät?

No...tavallaan. Siinä haastattelivat Siikaisista veljeksiä, jotka tekivät ponuansa vanhalla satakuntalisella perinteellä ja pieteetillä. Rankki käytettiin kissanraadoilla, jotka olivat ensin pehmenneet mössöksi muovikanisterissa uunin pankolla omassa mehussaan. Varmasti erittäin aromikasta ja omalaatuista lopputuotetta jota arvostettiin? HUH! :-X ???

Kissoista oli kuulemma pitäjässä ajoittain kova pula...

kiehtovaa, no siinä ei ole sitten mirri ihan hukkaan mennyt? Mihinkähän meitin miisut vuonna 1997 hävisivät alkukesästä kaikki, ettei vain ois ollut jollakin tuotanto käynnissä?
Vapaa sana / Vs: Simaa tekemään .
: 25.04.10 - klo:00:49

Ja jos pontikkaa tekee mieli, sitähän saa alkosta valmiina pulloissa. Siinä on kyljessä etiketti Bacardi, ja se on hyvää, kuten rommit yleensäkin.


Mun pullossa (josta otan vain lääkinnällisiin tarkoituksiin joskus harvoin) lukee mm.maakuntien parhaat ja on vielä avainlipputuote, naapurikunnan puolelta niin voi sanoa ihan lähi..juomaksi. Lähin alkokin on näkömatkan päässä niin ei viitsi kyllä kotona alkaa mitään litkuja valmistamaan. Minä en kovin paljon alkoholia käytä, mutta silloin tällöin sopivasti, olen sitä mieltä että se on jokaisen oma valinta ja "kansalaisoikeus" niin pitkään kuin ei sillä asialla toisia vahingoita.
Vapaa sana / Vs: Nyt saa onnitella
: 24.04.10 - klo:15:34
onnea!
Vapaa sana / Vs: Simaa tekemään .
: 24.04.10 - klo:15:28
Hyvä ohje kuuluu näin . Kaadeta kossua lasiin ja spriteä päälle . Nautittaessa voi katsella rusinoita jolloin tulee sima mieleen.  :)

Kaapista ei löytynyt muuta kuin Pepsiä ja läheisen viinitilan pontikkaa, onnistuuko niillä? Rusinatkin taitaa olla loppunu...
Ei minkäänlaisia, minä en ole poliisi enkä ala viranomaisten kyttäyshommiin ...
Se on sen oma asia, mihin rekisteriin ilmoittautuu ja mitä ilmoituksia tekee ????

No vaaditko edes että olisi oltava pitopaikkatunnukset vai miten käytännössä sitten itse poistat eläimen rekisteristä? Minä myönnän olevani aika niuho noitten säädösten kanssa, niitten perusteella pystyy seulomaan asiakaskunnasta ne ketkä oikeasti ovat kykeneviä tekemäänkin jotain sen eläimen eteen edes sen kesän ajan


Pitää vissiin vähän selvitellä asiaa, voihan se olla niinkin, ettei näitä hooceetä osteta yleensä ihan "kesälemmikiksi" kuten lampaita joskus ostetaan, suurempi koko ja kovempi hinta karsii kyselijöitä, lampaan vie vaikka auton takakontissa kotia mutta näitä ei oikein pysty viemään.

Tuo on totta, mutta on meiltäkin kesänautoja kyselty. Jollain ylämaannaudoilla on se hintakin karsimassa heräteostosten tekijöitä, mutta olen kyllä ollut havaitsevinani että kun sillä on niin söpö se ulkomuoto niin aika moni "piipertäjäkin" sellaisen pikkutilalleen haluaa ja on hiukan kusessa niiden kanssa lopulta? Sama se on suomenkarjaneläimillä, kulkee joissain piireissä hiukan muotiasiana ja jossain vaiheessa havaitaan että odotukset lehmänpidon ihanuudesta ovatkin olleet ylimitoitetut.

Jos lehmän haluaa lemmikiksi, niin suosittelen Dexteriä, niitä on Suomessa varsin vähän, mutta koon puolesta tämä minilehmä soveltuu kyseiseen tehtävään loistavasti, metrin säkäkorkeus tekee siitä veikeän näköisen ....

Ei taida paljon olla joo, kun tuossa vuosi takaperin vähän koitin kartoittaa tuota. Mistä niitä käytännössä löytyisi elävinä/alkioina?
Hevoset / Vs: Kiteen opetusteurastamo
: 23.04.10 - klo:12:39
Onko kellään tietoo, ottaako hevosia teurastettavaksi?

ja teurastetaanko siellä luomuna? ;)

http://www.youtube.com/watch?v=zUVNCgBaHB8
Sieltä ne pienet maajussit tulee, emäntien mahasta, muistakaa kaikki se. Niillä pitäis alusta asti olla hyvä olla.

Olipa somasti sanottu.

Meijän lapset ovat jo sen verran isoja, ettei ihan tuoreena ole raskausajan jutut. Läheltä piti tilanteita sattui kyllä ahtaassa parsinavetassa enemmän kuin lain pitäisi sallia, mm. siirtotilanteet laitumelta ja jonkun pöhkömmän lehmän lypsämisessä. Niin ja tietysti eläinlääkinnälliset jutut, huh huh

Lääkärit eivät ole ajan tasalla ammatin haastavuudesta ja rautalangasta on väännettävä mitä se työ on. Kun repii rehutornista jäistä rehua monta sataa kiloa ja painii jonkun karkuun päässeen mullikan kanssa niin kyllä siinä on keveys kaukana hommista. Sairauslomaa ei tahtonut helpolla saada vaikka kaksosraskaudet ovat muutenkin isompi riskisiä. No, ei onneksi enää semmoisten pulmien kanssa tarvitse painia
Vapaa sana / Vs: Talviko tuli?
: 22.04.10 - klo:00:29

Onko siellä Hymiö määrää rajoitettu ?
 :'(


joku kiintiö niillä ainakin pitäisi olla

 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
                   ;D           
                   ;D
                   ;D
                   ;D
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Vapaa sana / Vs: Ei kannata kadehtia
: 22.04.10 - klo:00:26
Uusin tutkimus kertoo,että jatkuvasta kaunasta seuraa sepelvaltimotauti.Siksi se on Suomessa kansan tauti.Mitä hyötyä on katkeruudesta?Eihän siitä kärsi muut kuin hän,joka on katkera.Miksi pilata elämä kadehtimalla ja haukkumalla toisia?Jos mun pitäis kantaa sellaisia tunteita niin en jaksais elää. Tyytyväisyys,se on elämän aa ja oo.Ei se oo itteltä pois,jos toisella on kaikki hyvin.ja paljon mammonaaEikö niin veetieemeli >:(
Miten voi olla tyytyväinen jos siihen ei ole syytä? Monella ei ole!

Moni on tyytymätönkin ihan ilman syytä. Mitäs siihen sanot? ;D
Vapaa sana / Vs: Ulkomailla motissa.
: 21.04.10 - klo:13:41
Ikävä tilannehan se monelle on. Eikö siellä Ameriikassa ole nyt Fordson clubin matkalaisetkin jumissa?

Mutta kuitenkin täytyy vähän ihmetellä, että miten sitä ihmiset kuvittelevatkin pystyvänsä hallitsemaan elämässään kaiken. Siinä mielessä ihan hyvä vain, että kaikkivoipaisuuden kupla nyt hetkeksi puhkeaa ja asia laittaa ihmiset ehkä ajattelemaan tätä maailmanmenoa ja luontoa laajemminkin
Karvapeitteen vuoksi sillä tuskin saa mitään hyödyllistä selville.  Vähän offtopicia, mutta jokin luonto-ohjelma kertoi, että jääkarhulla on niin hyvä turkki/rasvakerros, että lämpökameralla näkyy vain sen hengityshöyry.

Niiden keskusteluitten jälkeen mitä palstalla on käyty alpakoista ja puhallettavista lampaista niin tämä tieto oli oikeasti ajatuksia herättävän mielenkiintoinen :)
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 9