Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Holman_Hurja

Nyt jos saisi top 10-listan konsteista, joilla saisi sorkanhoitajan operoimaan muutaman kantturan sorkat. Ei se aina aiemminkaan helppoa ollut, mutta nyt kun on enää alle kymmenen nautaa niin tilanne tuntuu olevan mahdoton ::)
Lampaat ja vuohet / Laitumelle
: 20.05.10 - klo:16:21
Meillä osa lampaista on päässyt laitumelle 17.5.. Pienten karitsoiden kanssa olevat emot odottelevat vielä noin viikon sitä autuutta ja uusia aitoja. Mitenkäs muilla?
Pientä otantaa jos saisin palstalta, että mites karjatilalliset ovat saaneet lastensa kesähoitoasiat järjestettyä? Omin voimin/sukulaiset/kunnan avustuksella/au pair/jokin muu vaihtoehto, mikä? Lasten iät ja lukumäärä olisi tietysti edes suunnilleen mukava tietää.

Meillä on sellainen hiukan hankala tilanne tämän asian kanssa taas, kun eivät itsekseen pärjää, muttei töistäkään oikein mitään tule jos mukana pitää :-\
Kevät on jälleen täällä ja aktivoi ihmisiä kesäpossu/lammas/kana jne. asioissa. Onko tullut paljon kyselyitä kesälemmikeistä karjatiloille ja minkälaisilla periaatteilla yhteydenotot hoidatte? Kaikki eivät ole halukkaita harrastelijoille eläimiä myymään ja ottamaan vastuulleen koko kesän (ehkä pitempäänkin ) jatkuvaa terveys/ruokinta/olosuhdeneuvontapalvelua. Muitakin syitä toki löytyy. Millaisia kriteereitä asetatte asiakkaille maksukyvyn lisäksi kun eläinkaupoille joku saapuu? Mielenkiinnosta kyselen, kun eri tiloilla eri käytännöt ja asiakkaitakin moneen lähtöön.
Onko millaisia kokemuksia?
Sivuja: [1]