Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 9

Viestit - Holman_Hurja

Lampaat ja vuohet / Vs: Lihasta puutetta
: 23.04.11 - klo:11:43
Kyllä se on puute kauhea täälläkin karitsanlihasta!Hyvän päälle ymmärtävät asiakkaat ovat osanneet ostaa pääsiäisherkkunsa varastoon jo syksyllä, joten nyt on sitten myyty ne puskurivarastotkin ja lopuille sitä ei-oota. Yhden pullean texelviulun sain pelastettua omaan pääsiäispöytään. Ei ole luiseva eikä puiseva ja makua löytyy, nam  ;D
Muut tuotantoeläimet / Vs: Ankat
: 31.07.10 - klo:20:30
Niinkuin missä mielessä? Meinaatko ruveta kasvattamaan.

No tossa mietin, olisiko tossa ideaa ...
Ankat tai sorsat, kasvattaako noita kuinka moni tässä maassa.

sorsia kasvatetaan myös melkoinen määrä sorsastajien iloksi. Nopeakasvuisia ja hauskoja otuksia, mutta minun kokemukseni rajoittuu vain 10 tarhatun sorsan kasvatukseen. Niiltä kun lyhennetään toisesta siivestä sulkia niin pysyvät nätisti matalammassakin aidassa

Ankkoja on ollut muutamina kesinä ne Tupu, Hupu ja Lupu.Eivät ole kyllä mihinkään lennelleet. Kaikki edellämainitut linnut syöneenä totean, että mielestäni parempiakin lihoja on olemassa ja ainut siivekäs mitä minä ehkä viitsisin syötäväksi kasvattaa on kalkkuna. Mutta makuja on monia!
Vapaa sana / Vs: farmari!
: 31.07.10 - klo:20:10
Taitaa kävijät ainakin huomenna olla vähissä, jos yhtään sää ennusteet pitävät paikkaansa.

Taitaapi olla muutenkin hiljaiset karkelot?? Kesän näyttely meni jo, ja muutenkin Itä-Suomen näyttelyt tuppaa olemaan metsänäyttelyitä, koneet moottorisahasta klapikoneeseen :P Muutenhan nuo onkin krääsämarkkinoita.

Torstai oli hiljainen, perjantai jonkin verran vilkkaampi ja tänään oli väkeä jo ihan kunnolla. Huomenna kerkiää vielä jonottamaan farmariravintolaan,bajamajoihin ja einesfirmojen maistatuksiin ;D. Ja tervetuloa tietysti meidänkin osastolle 8)
"sovellu mun vartalolle"keskivartalo tiellä ;D

joo niinhän se olikin, hyvä kun pystyn hoitamaan omat "sorkkani" ;D
Lampaan sorkkiakos tahtoidsit lyhentää,,
 Onks sorkkahessula kokemusta näistä pienemmistäsorkkien omistajista..

Lampaan sorkat saan kyllä hoidettua jopa itse
Osta oma häkki ja ala itse hoitaan sorkkia sivutoimisesti

Kun ei oikein ehdi mitään sivutoimisesti. Sitäpaitsi moinen homma ei oikein sovellu mun vartalolle 8)

Mutta kyllä se hiukan ihmetyksen puolelle heittää, ettei paikkakunnalla käyvät ammattisorkanhoitajat ehdi piipahtamaan vaikka työpäivänsä päätteeksi tässä. Minuakaan ei tarvi ees pelätä, että alkaisin häijyksi, on täällä ennenkin sorkanhoitajat pärjänneet. Mutta tarttee kartoittaa yhä tilannetta. Se vaan on hiukan hankalaa, jos luvataan tulla mutta sitten ei tullakaan...sniif
Nyt jos saisi top 10-listan konsteista, joilla saisi sorkanhoitajan operoimaan muutaman kantturan sorkat. Ei se aina aiemminkaan helppoa ollut, mutta nyt kun on enää alle kymmenen nautaa niin tilanne tuntuu olevan mahdoton ::)
"mina pida lampaasta elavana etta padasa" ;D

Aina silloin tällöin tulee meillekin kyselyitä tuollaisista, mutta lähistöllä lienee yhteistyöhaluisempiakin tahoja kuin minä.
Vapaa sana / Vs: Tasa-arvoa?
: 15.06.10 - klo:13:12
Hienosti iltalehti avaa pelin, tästä se alkaa "nais"-pääministerin uskottavuuden nakertaminen, näennäisesti positiivisilla jutuilla mutta sopivasti merkityksettömien asioiden päälle nostamisella. Taitaa suomalaisessa yhteiskunnassa olla vielä paljon tekemistä tosiasiallisen tasa-arvon eteen

http://www.iltalehti.fi/viihde/2010061411858518_vi.shtml

Viiltävän analyysin tekee jälleen asiasta "lehti"

http://lehti.samizdat.info/2010/06/14/4404/
Seuraava lööppi, kuukautis-suojat.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010061511862584_uu.shtml

Vaihtaisi kuukuppiin niin olisi yksi riesa vähempänä

http://www.lunette.fi/index.php?id=67
Ikävä että maataloudesta puhutaan enään vain massojen tuottamista, ja siis aloista joissa liikku tukea. Ei missään kirjoiteta enää emuista, strutseista, kaskinauriista, tyrnistä,  nutrioista vai mitä piisameita lie, biisoni, villisika yms tarhaamisesta.

Tästä minä olen kanssa eniten huolissani ;) Kyllä kunnon rämemajavapaisti maistuisi eikä vain aina samaa sika-nautaa, taisi vaan jäädä jonnekin 1980-luvulle sekin herkku

Mutta itseään voi epätoivon suossa lohduttaa sillä tosiasialla, että kyllähän sitä puhutaan jossain kuitenkin. Komissaarikin kun laittaa kunnon tarhan afrikkalaisia kaljurottia niin vähintäänkin kuukausi asiaa käsitellään jossain läheisen esson baarin aamuparlamentissa. Puhetta saa monta kierrosta jo ennen varsinaista toimintaa, kun kaikki ympäristölupahakemukset yms käydään läpi ensin. Kokeile vaikka 8)
Lampaat ja vuohet / Vs: Laitumelle
: 21.05.10 - klo:17:00
Joko siellä on syötävää, vai pitääkö vielä ruokkia ...

Hyvin riittää tuolle porukalle evästä jo noilla lohkoilla, viime vuonna meni liian pitkään sisäruokinnassa ja nurmi ehti venähtää jo turhan pitkäksi
Lampaat ja vuohet / Laitumelle
: 20.05.10 - klo:16:21
Meillä osa lampaista on päässyt laitumelle 17.5.. Pienten karitsoiden kanssa olevat emot odottelevat vielä noin viikon sitä autuutta ja uusia aitoja. Mitenkäs muilla?
eikö neki tuu sillan alta, niiku lapset

ai silleenkö niitä lapsia?! Multa varmaan mennyt jotain pahasti ohi, mutta sä Heino olet kokeneempana noissa jutuissa sellainen ekspertti niin uskottavahan se on!
Kysele  jostain emakkosikalasta.

aika erikoinen ehdotus :o

Miten niin erikoinen ehdotus?  Rautakaupastako niitä porsaita  pitäisi kysellä?


Aattelin, että jostain postimyynnistä tietysti. Jostain kai ne emakkosikalatkin ne porsaat ottaa??!! ;)
Kysele  jostain emakkosikalasta.

aika erikoinen ehdotus :o
Sivuja: [1] 2 3 ... 9