Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 794 795 [796] 797 798 ... 803

Viestit - kylmis

Samanlainen, täytyy yrittää pysytellä tuulen puolella kylvökonetta täyttäessä. Nestepeittaimesta luovuttiin kun elohopea-aineet loppui. Näillä nykyisillä ei oikein kuulemma toimi jos haluaa peitata täytön yhteydessä.

Mikäs tossa tulee ongelmaksi? Jääkö noi jyvät tahmeaksi ja juoksevuus kärsii? Meillä on alustavasti suunnitelmissa säkittää osa siemenistä ja osa ajettaisiin peittaimelta ruuvilla suoraan kylvinkoneen säiliöön. Mutta jos tässä on ongelmia niin pitää harkita sitten koko erän säkittämistä.
Suomalainen media, Aamulehti mukaan lukien tekee kaikkensa jotta tätäkin roskaa jaksetaan jauhaa ulkomaita myöten.
Vapaa sana / Vs: Sukuvika
: 16.02.08 - klo:18:19
Saara Forsius oli Kansallisen Kokoomuspuolueen ehdokkaana eduskuntavaaleissa 1951, mutta ei saanut silloin riittävästi ääniä. Saara Forsius valittiin vuoden 1954 eduskuntavaaleissa kansanedustajaksi, jota tehtävää hän hoiti yhtäjaksoisesti 16 vuoden ajan.

Saara Forsiuksen isä oli Artturi Hiidenheimo http://www.saunalahti.fi/arnoldus/ahiidenh.html erittäin merkittävä yhteiskunnallinen vaikuttaja ja muun muassa Kokoomuksen kansanedustaja, Maaseudun Tulevaisuuden ja MTK:n perustajia. Saara Forsiuksen äidinisä taas on Kaarle Kustaa Ojanen. Merkittävä talonpoikaissäädyn edustaja, joka toimi mm. säätynsä puheenjohtajana 1900-luvun alussa.

Merikukalla on poikkeuksellisen Kokoomuslaiset juuret. Sääli, että hän ei ole perinyt esivanhempiensa kyvykkyyttä hoitaa yhteikunnallisia asioita...
Jonkun kai se on sanottava. Käytä urakoitsijaa. Tuet lähiseudun työllisyyttä ja olet muutenkin hyvä jätkä. Ei tarvii sitoa rahaa koneeseen jne.
Vapaa sana / Vs: Правдаn linja
: 14.02.08 - klo:19:27
Äärikepulaisen Правдаn kirjoituksessa näkyy selvästi puoluepolitiikka, Lipponen ei pitänyt kepusta kun taas Tuomioja on punamultamiehiä.

Paljon mahdollista, että asia on juurikin näin.
Vapaa sana / Vs: Tyhmä missi
: 12.02.08 - klo:21:01
Kylmis kun asuu siinä melkein naapurina, vois käydä tylleröö vähän neuvomassa. ;D

Likka on lähes perhetuttu! Sisko oli joskus samassa kukkakaupassa töissä. Yllättäen mua ei asiasta sen enempää informoitu. Paikallislehdessä oli joskus taannoin haastattelu, jossa tyttö oli saanut mummultaan rahaa lahjaksi. Kehui, että nyt on varaa ottaa takapuoleen tatuointi. Olisi tosiaan kiva nähdä toi tatska...
Niin hulluksi on puheet menneet, että tämä avaus oli järkevimmästä päästä. Pisti oikein naurattaan...
Vapaa sana / Vs: Koskis Jussi
: 10.02.08 - klo:20:01
Taidat puhua siitä poliitikosta. Meilläpäin tunnettiin takavuosina eräs toinen Koskis Jussi, joka taas kunnostautui konekauppiaana. Hyvä myyjä, vaikka jonkun verran omaleimainen kaveri. Hyvät muistot siitä kuitenkin jäi...
Oliko Agrimarket halvempi varaosissa kuin K?
Tässä on yksi vaihtoehto.
http://www.farmilaite.fi/

Etupäässä vanhempiin massikoihin löytyy roinaa, mutta voihan sitä kysäistä tuorreimpienkin mallien tilannetta.
Vapaa sana / Vs: Investointitukea pukkaa
: 03.02.08 - klo:20:05
Yksikään ei ole eläkeikäinen eikä lopeta maataloutta.

Minkälaisia hommia alkavat tekemään?

no juu, näytti vastaus tulevan sitten myöhemmässä viestissä...
Toivottavasti Murtolan uudistukselle ei käy kuten agronetille, elikkä juttujen taso laski kuin lehmän häntä. Viime aikoina on tullut viihdyttyä enemmänkin Murtolan puolella, kun on tuo asiapitoisuus ollut hiukka paremmin kohdallaan.

Viljamies tai ei, hyvä maanviljelijä kumminkin. Voisin käydä karjamiestenkin keskustelupalstoilla jos sellainen jostain löytyis.

Jaa niin. Sukutila on tärkein!
Rapitti nousi pariinkin otteeseen syksyn mittaan. 50000 haamuraja lähestyy kovaa kyytiä 3m koneella. Saapa nähdä tuleeko enää koskaan ostettua uutta kylvinkonetta, hinnoittelu on hurjaa. No se siittä. Rahalla saa...
Uuden kehittäminen on aina hankalaa. Olemassaolevan paljon helpompaa. Sellutehtaan myynti jollekkin uudelle yrittäjälle olisi ollut helpoin ja halvin ratkaisu.
Vapaa sana / Vs: Maataloustukiratkaisu
: 28.01.08 - klo:17:46
Tämän päivän MaasTullissa: kepu ja MTK jatkavat johdonmukaisesti AB-alueen tukien leikkauksia, sensijaan C-alueen tukiin ei saa koskea vahingossakaan

Joo lueskelin äsken MT:n ja tuli noiden taulukoiden kohdalla mieleen, että kukahan täällä agrossa nostaa asiasta äläkän. Mutta eikös se ole parempi, että me täällä etelässä ajetaan vaan taksia ja keskitytään ihan vaan autoiluun, eikä suotta kadehdita muita. Tosin jotkut pääsevät kohta eläkkeelle, että se siitä autoilusta.

Ei vaan. Varsinkin sonnien kohdalla aika rankka tuo tukiero. Viimeisimmässä KM:ssä maatalousministeri väläytti jossakin kohtaa, että maatalouskomissaarikin oli ihmetellyt, että siirtääkö/haittaako tukiero etelän kotieläintuotantoa. No totta kai se haittaa. Allekirjoittaneelle jää ikuiseksi arvoitukseksi miksi etelän isännät ovat tyytyneet kohtaloonsa, eivätkä ole koittaneet muuttaa asioita. No, tuntuu siltä, että ainakin lehmäpuolella juna on mennyt jo kauan sitten ohi. Saattaapi olla niin, että porukka on täällä yksinkertaisesti niin fiksua, että hakeutuu vapaaehtoisesti muihin hommiin, jossa työehdot on hiukan paremmalla tolalla. Silti tunnen syvää sympatiaa tuota porukkaa kohtaan, joka täällä "rintamailla" vielä tuon karjan kanssa meinaa tulevaisuudessa ährästää.

Tulipa meikäläisen tyyliin poikkeuksellisen kärjekästä tekstiä, mutta kirjoitetaan nyt joskus näinkin.
Sivuja: 1 ... 794 795 [796] 797 798 ... 803