Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 40 41 [42]

Viestit - Kohta-Sippoolan Kaappoo

Vapaa sana / Vs: Koulun joulujuhla
: 20.12.07 - klo:16:05
meijjän kyläkoulu lopunee alta viijen vujen >:(

Sä et oo Heino ollu tarpeeksi asialla hommaamas sinne oppilaita! Mutta jos alta viires vuores loppuu, niin nyt alakaa olla myähäästä. Eikös siinä oppilaiden tehokasvatukseski kuitenki mee se n. seittemän vuatta..?
Joo, arkisto on hyvä. Vapaata sanaa änkyröinteineen ja nimittelyineen tuskin moni kaipaa, konekeskusteluissa oli joskus ihan asiaakin ja asiallista keskustelua.

Moni päteväntuntuinen nimimerkki vain on hävinnyt jonnekin, kenties toisille palstoille?Itse en niihin päteviin kirjoittajiin sentään kuulu, mutta silti on jääny Agro "uudistuksen" jälkeen vähälle käytölle. Tuntuu että koko palsta on mennyt köpälle, eikä mistään aiheesta saada kunnon keskustelua enää, koska aina jossain vaiheessa "keskustelu" menee yläasteikäisten tasoiseksi leikkimiseksi.
Edellisessä versiossa "läpän heitto" muodosti oman haaransa keskusteluun, mutta nyt se muuttaa koko aiheen pelleilyksi. Nykyisessä systeemissä osan jonkin aiheen vistien lukematta jättäminen on hankalampaa, kun kaikki on samassa pötkössä.
Onhan läpän heitto mukavaa ja suurin osa jutuista on hauskoja, mutta kai sitä olis hyvä olla vähän "asiakeskusteluakin".

Onhan se ainakin historiantutkijoille tärkeää saada lukea, ketkä puolustivat lakkautettua AB-alueen maataloutta ja ketkä olivat sitä tuhoamassa tukemalla kepun ja MTK:n toimintaa.

Hyvä pointti! Täältähän ne tiedon onkin hyvä ja helppo poimia! Joskus jopa Tj näemmä pystyy ylittämään itsensä näis väläytyksis.
Ja onhan tämä sentään se palsta millä on merkittävä vaikutus Suomen poliittisessa keskustelussa.  :P
Voikos sen kylvää tumen kylvölannottimella,ja mikä on oikea siemenmäärä ja kylvösyvyys ;)

"Kannabis (marihuana eli marijuana) eli hamppu on perinteinen viljely- ja rohdoskasvi." Wikipedia

Simultalla ainakin onnistuu. Suunnilleen samaa syvyyteen kylvin kuin viljat. Ehkä vähä matalampaan.
Nysvääjät kasvattaa kukkaruukus parvekkeella, sitten taas on meitä joilla on kyseistä hienoa kasvia viljelykses useampia hehtaareja.   8)

Nimim. "Mahdollisesti Helsingin suurin hampun kasvattaja"

Hölmön kapialta näyttää to vajaasiipisen fältin työjälki.

Tjoo, tarkoitus olis hommata nokalle lisää siipiä....

Paljokos sulla on tarkootus tulevaisuudes kyntää, jos lisäsiipiä nokalle meinaat?
Urakointia?
Yhteiskunnan elätti, eli maatalousekonomian opiskelija... Hmm... Että mikäköhän sitte olis se mun tuotantosuunta. Paskanjauhaminen Ladonlukon kahvios. Eli sen Auliksen tuotoksen jatkojalostus.
Jos Junkkarin unohdat, oot jo vahvoilla.

Nimim. kaksi kesää härmäläisellä ruiskuttanut
Vapaa sana / Vs: Visio
: 04.11.07 - klo:18:17
Suunnilleen samaa mieltä kun aman.
Kotieläintilojen lukumäärä on n.puolittunut ja kokonaistilamäärä vähentynyt suunnilleen samaa tahtia kuin nykyisinkin. Toisaalta on rakennettu muutamia todella suuria yksiköitä, mutta edelleen on mukana myös pieniä tiloja. Eri kokoisia tiloja on aina ollut ja tulee aina olemaan!
Maataloustukia maksetaan yhä, mutta niiden merkitys on vähentynyt tuotannon muututtua yhä enemmän tukityöntöisestä markkinavetoiseksi. Muutenkin tuet ovat painottuneet nykyistä enemmän ympäristötukien suuntaan ja ovat nykyistä tarkemmin kohdistettuja.
Keskimääräinen kannattavuus ei ole heilahtanu suurestikaan. Osa tiloista pärjää ja osa ei! Näinhän se on aina mennyt.

Viljan ja maidontuotanto voi johtuen ruoan nousseesta kysynnästä ehkä nykyistä paremmin, mutta suurin kysymysmerkki on yksimahaisten lihantuotanto. Pystyykö kotimainen tuotanto kilpailemaan ulkomaisen kanssa. Toisaalta voisi kysyä, että miksi tilanne olisi muuttunut nykyisestä huonommaksi kilpailutilanteen suhteen?
Vapaa sana / Vs: ONNEA APEMIEHELLE!
: 01.11.07 - klo:23:20
Onnea vaan tältäki suunnalta!
Vapaa sana / Vs: Fossiilit
: 24.10.07 - klo:22:40
Hep!

Taitaa olla 7. tai 8. vuosi menos... Ja koko ajan samalla nimimerkillä. Ensimmäisen kerran siis tänne tuli vilkaistua muistaakseni -99.
Monikos vielä muistaa alkuperäisen Agron keskustelukanavan? Tämähän on kuitenkin jo kolmas versio.

VANHOISTA nimimerkeistä, josta osaa vieläkin näkyy, tulee mieleen yhtäkkiä ainakin VESIPOIKA, Heino Leino, Maitopoika, Maitomies, fox jne. Ainakin nämä siis on ollu ennen allekirjoittanutta jo palstalla. Monta on tullu, menny ja ollu.
Ensimmäisiä muistikuvia alkuperäisestä keskustelukanavasta oli ainakin runoilijoiden (VP ja HL) vääntö muutamia nihilistejä vastaan, joiden mielestä runot ei sovi tälle foorumille. Agron toisessa versiossahan runot mainitaan Vapaan Sanan kuvauksessa oikein erikseen.
Formaatin vaihtumisen lisäksi suurimpia "mullistuksia" on tainnut olla ensin rekisteröitymismahdollisuus ja sen jälkeen -pakko.

Että tämmöstä...

PS. Sepehän on väittäny, että tästä Agro-addiktiosta voi parantua.
Sivuja: 1 ... 40 41 [42]