Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 504

Viestit - pig24

Vapaa sana / Vs: Davosiin ?
: 21.01.20 - klo:13:33
21.1.2020 Avauspäivän puheita:
-Sveitsin vasemmistolainen liittopresidentti: Maailma palaa... Luonnon monimuotoisuus on kuin Eiffeltorni. Kun alat irroitamaan tornista ruuveja, ei tapahdu mitään. Jossain vaiheessa irroitat sen ruuvin, joka saa rakennelman sortumaan.
-Trump (puhuu ilman papereita) kehuu yksityiskohtaisesti ja pitkään presidenttikautensa saavutuksia talouden ja työllisyyden alueella. Emme anna radikaalien sosialistien tuhota maatamme. Hieno puhe.
Referaatti suomeksi mm. Kauppalehdessä https://www.kauppalehti.fi/uutiset/trump-ylisti-omia-paatoksiaan-davosissa-talouden-kehitys-on-minun-kaudellani-ollut-ilmiomaista/9a959814-0f0a-4038-b2cf-31c873b2d11e
Vapaa sana / Vs: Kyllä se siittä.
: 20.01.20 - klo:14:29
Nyt maassa oleva lämpö pumpataan maanpinnan yläpuolelle. Mitä jos veisi ne asunnot sinne maahan sopivaan syvyyteen ?
Mistä juontajat puhuisivat, kun tausta on mikä on. Monen elämä taajamissa taitaa mahtua tulitikkuaskiin. Sama koskee tv-tuotantoa. Onnex on webbi ja saksankielinen maailma.
https://www.youtube.com/watch?v=yXXUwtf9htM
Harrastus ja polttopuun haku/teko
Tää isäntä on varmistanut, että halkopinon suoruutta ei tarvitse mitata joka vuosi erikseen.
Liikenteeltä kerätään veroja ja maksuja 8 kertaa se määrä, joka laitetaan tienpitoon. Ylijäämä sirotellaan ympäriinsä kaikkeen kivaan. Miksi juuri tienkäyttäjien pitäisi olla nettomaksajia ?
Kun teollistuneet länsimaat innovoivat uusia energiansäästö- ja -varastoimisratkaisuja ja ajavat taloutensa samalla nurkkaan, niin maailma pelastuu vai pelastuuko sittenkään ? Saksan autoteollisuuden osalta uumoillaan puolen miljoonan työpaikan katoamista piakkoin. Ehkä villisika pelastuu. Tuubista löytyy helposti intialainen, itsehajoava kaatopaikka = jäte kipataan jokeen tai mereen. Jos ongelmat ovat Kiinassa ja Intiassa, ratkaistaanko ne näyttämällä 'esimerkkiä' Suomessa ?
Tää on varmaan älyvihreetä: "Asiantuntijoita ja ammattilaisia ei tule korvata omiin ennakkoasenteisiin parhaiten sopivilla vaihtoehtoisilla lähteillä eikä kansanterveyttä edistävien viranomaistahojen kyseenalaistaminen ja roolin murentaminen ole arvojemme mukaista. "
Onkohan syy ja seuraus nyt oikeassa järjestyksessä ? Kumpi tarvitaan ensin, ay-liike vai tehdas ?
Vai oli Turku vasemmistolaisten käsissä. Mä luulin, että Turkua johdetaan Lexin kellarista ja Tuhatkunnasta käsin.
Pakkohan se on laittaa sinistä päälle, jos niin kerran sanotaan. Aika kova luku tuo 95 vuotta. https://youtu.be/UMnpPyDaojo
Ihminen pitäisi jalostaa märehtijäksi, jotta pystyisimme käyttämään rehunurmia ruoaksemme, voisko sen tehdä geenimuuntelun avulla?
Yksimahainen hevonen käyttää jotain entsyymiä mikrobihajoittamisen lisäksi.
Huhujen mukaan uusia Elovena-tyttöjä on kaksi. Kumpikin on kasvanut etelä-suomalaisella maitotilalla, toisen kotipaikka on ollut paikallinen 'Niskavuori'. Molemmat ovat olleet  nuoruudessaan hieman poikatyttötyylisiä. Navettatyöt ja traktorilla ajaminen sujuvat. Metsätaitokilpailut kuuluivat asiaan, haulikolla ampuminenkaan ei ole vierasta.  Molemmat leidit ovat muuttaneet pk-seudulle. Toinen toimii seksuaaliterapeuttina ja toinen on atk-alalla. Kumpikaan ei käytä siviilissä hametta. Ehkä heistä kuullaan lisää.
Itävallan nuorella liittokanslerilla on uusi johtamistyyli. Hallituskumppanit eivät neuvottele laihoja kompromisseja, vaan kumpikin puolue saa omat vastuualueensa. Vetovastuussa  oleva puolue saa toteuttaa omaa, parasta mahdollista politiikkaansa. Vihreällä käsikirjoituksella mennään ympäristö-, ilmasto- ja kehitysapuasioissa ja taistelussa lapsiköyhyyttä vastaan. Kurzin puolue vastaa maahanmuutto-, talous- ja veropolitiikasta.
Tuolla on tarkemmat jorinat lyhyenä ja pitkänä versiona  https://interaktiv.kleinezeitung.at/die-analyse-das-ist-das-tuerkis-gruene-regierungsprogramm/

Vapaa sana / Vs: Moderaattori hei!
: 15.01.20 - klo:16:28
Haluatko puhua Elovenatytön uudesta ulkoasusta vai Kurzin uudesta tavasta pyörittää hallitusta ? Ehkä molemmista. Palataan. Siis en ole mode, mutta näistä voisi saada jutunjuurta.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 504