Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 534

Viestit - pig24

Heikkilän kirjoitus on varsin ymmärrettävä. Samasta asiasta puhuttiin 1980-luvulla maatalouskoulussakin. Pahoja pöpöjä on lähes kaikkialla. Ne saavat yliotteen vasta, kun eläimen vastustuskyky on heikentynyt. Siispä vastustuskykyä pitää vaalia. Ei tässä ole aina oikeassa olemisesta kyse.
Vapaa sana / Lehmäepisodi Baijerissa
: tänään kello 07:13
Tässä on juuri oikea ketju seuraavalle uutiselle: Maanviljelijä on haastanut Baijerin osavaltion on oikeuteen ja vaatii 3000 euroa lehmän tarpeettomasta lopettamisesta. Lehmä oli karannut ja virkavalta soitettiin paikanpäälle avuksi. Lehmä sattui tulemaan sopivasti poliisiauton eteen tielle, jolloin naispoliisi ampui äpyä virkapistoolilla kolme kertaa. Lehmä kuoli. Poliisi puolustautui kertomalla, että lehmä tiellä voi olla vaaratekijä. Oikeus ei ole vielä antanut asiassa päätöstä.
Uutinen oli Baijerin yleisradion verkkosivulla 7.7.2020.
Helsingin Sanomat on keskeinen *askatiedon levittäjä...   ;D  ;D
Vapaa sana / Vs: Ollikais Make
: 07.07.20 - klo:14:48
Mitä, jos kaikki ne akateemisen koulutuksen suorittaneet, jotka eivät ole opiskelleet ammattiin johtavaa tutkintoa (eli yliopistojen ns. kovia aloja), velvoitettaisiin hankkimaan jokin ammatti ennen työelämään siirtymistä ? Tällöin valtion tarvitsisi perustaa yliopistoväelle vähemmän hämäräperäisiä loppusijoituspaikkoja (kuten virastoja ja laitoksia).
Ydinvoimalla. Vihreää energiaa...
Vapaa sana / Vs: sateenkaari poliisit
: 05.07.20 - klo:19:27
Saksan sisäministeri (kristillisdemokraatit) kielsi perustamasta poliisin väitettyä etnistä profilointia tutkivaa ryhmää. Vihreät ja vasemmisto käyvät kuumina.  ;D
Vapaa sana / Vs: Uudet yritykset.
: 05.07.20 - klo:19:12
On mieeeeeeeeeeleeen  kiintoista    katsoa   mitä Marin tekee syksyllä   kun teollisuus alkaa lomauttamaan.

Lyhennetyt työviikot ja vuokratyövoiman käytön lopettaminen alkoi jo maaliskuussa.
Näin tuollaisen fillariparkin 2018 Innsbruckin rautatieasemalla - hieno idea. Suomi on likimain maailman paras maa ja kehityksen kärkeä ties missä - mistä muusta meille valehdellaan ?
Vapaa sana / Vs: Uudet yritykset.
: 05.07.20 - klo:13:28
 ;D ;D Minkä ikäisenä teit ekan kaupparekisteri-ilmoituksesi ?
Virasto vaatii vain, että maitopurkin kuvat vastaavat todellisuutta.
Olisko ruokavirasto haukannut sitä itseään ? Porsaanlihaa saa markkinoida vapaasti. Pakkauksessa voi silti olla 9 x poikinutta emakkoa. Valion johtajan housuissa en suostuisi tuohon vaatimukseen. Lehmiä on mm. kuvattu istumassa ringissä pellolla kortit sorkissa - teksti 'Kortit pois - ihminen tulee'. Voisihan lehmät laittaa vaikka istumaan avoautoon ja huristelemaan ties missä. Ainoa, mitä tulisi välttää, on mtk-sukuiset iskulauseet.
PS. Millä tavoin cokismainos liittyy itse tuotteeseen ?
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005548420.html     (1.2.2018)
Erilaisten tuotteiden ottaminen samaan vertailuun ei taida olla ihan ok. Mukana on luomua ja tavanomaista, homogenoitua ja homogenoimatonta, lisäksi saksalaista, ilmeisesti maissisäiliksellä tuotettua maitoa. En antaisi testille suurta huomiota.
Lyhytvideoihin voisi lisätä vaikeusastetta. Uskaltaako joku mennä moottoripyöräkerhon rakennuksen ulko-ovelle ja ilmoittaa, että rakennus on piiritetty - tulkaa jonossa ulos kädet ylhäällä ? Parempi olla antamatta lisää vinkkejä.
Vapaa sana / Vs: Valio boikottiin
: 04.07.20 - klo:07:10
Meniskö tää kaupungistumisen piikkiin ? Kun elämän haasteet ovat kovin pieniä, aletaan tekemään tikusta propsin kokoisia asioita. Olisiko aika siirtyä takaisin kyläasutukseen kuten Euroopan ytimessä ? Suomessa panostetaan neuvostolähiöihin.
Mihin kaikkeen ihmisiä voi yllyttää internetissä ? https://youtu.be/2roQiNKIEOg Pelkään, että tämä on sieltä lievimmästä päästä. Juttu on lähtenyt lyhyiden videoiden jakopalvelu TikTokista. https://www.tiktok.com/
Sivuja: [1] 2 3 ... 534