Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 503

Viestit - pig24

Mahtaisi sakea sauhu nousta Sanomatalosta, kun toimittelijat purkaisivat närkästystään verkkoon. Syrjintää. Afrikkalaiset missikilpailut Suomessa taas ihan ok.  https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/3a6b9bbb-7a42-44c4-97d3-6c1b27d798f4
Miten olisi SalmaHayek-kloonikilpailu ? Ajatuksena on toki paras ahteri, mutta kai sen voi sanoa kiertäen. Lämmittelyksi Salman instagram-hymiöt https://www.instagram.com/salmahayek/
Aiheesta tarkemmin https://youtu.be/txqpLEufGnA katselu vaatii google-tilin
Jos aloittaa joka aamu uuden ketjun vanhasta aiheesta - niistä puolesta tusinasta - niin voisi minun puolestani jakaa toimittajanlahjaansa vaikka suoli24:ssä puolen vuoden jaksoissa. Kepu pettää aina, Johtaja Sipilä ..., MT ..., Mtk ...,
Oikea bisnestoimittaja.
"Marinin vihertävän punamullan ja sen nuoren naiskvartetin kansainvälinen maine edistyksen etujoukkona on vaakalaudalla..."
Morjesta Mielenkiintoista että vertailette kilohintoja vain teurastamoiden hintojen mukaan.Tietty lihanjalostus ja kauppaketjut( porvarit)hyötyy vertaa kepu kannatus kun myytte lihan alihintaan joka kompensoidaan sitten tukien muodossa alkutuottajalle.Miksei voi olla niin että saatte oikean hinnan lihastanne ja karjastanne jo siltä seuraavalta potraalta eli teurastamolta turha puhua että halpuutusta koska siitä ruuasta maksetaan jo ennenkuin edes kauppaan astutaan n 4 miljardia vuodessa kun lasketaan viljeliän mitään sanomattomat eläkemaksut huomioon.Mikä intressi on teidän tukea keskon ym pörssiyhtiön osinko tuottoja ,samahan pätee muillakin tuki sektoreilla.Hölmö pitää olla jos ei tajuu mihin nämä rahat menee..Kyllä on paikallaan mennä sinne 100miljoonia maksaviin cittareihin kui on tavaran hinta noussu siitä kuntilalta lähti
Tää taitaa olla provo. Tästäkin ketjusta ilmenee, että tuottajien osuuskunnat omistavat ja hallitsevat useimpia alan jalostuslaitoksia. Onko kaiken omistaminen itse viisasta, on sitten toinen asia. Jos haluaa omistaa oman jalostusketjun lisäksi naapurimaankin suurimman teurastamon, se maksaa. Tiliä tulee sitten osuuspääoman korkona, jos tulee. Pitikö Scanin olla rahasampo ?  Eläkkeet ovat sitä tasoa, miten niitä on kerrytetty eli samat säännöt kuin muillakin. Maksuissa on eroa  - kenen hyväksi, taidat tietää. 'Oikeaa' hintaa saa vain lihan suoramyyjä - miten markkina vetää, riippuu mm. kauppapaikan sijainnista. Kirkkonummella taitaa toimia. Tosin Honkajoesta tulee suoramyyjän iso liikekumppani. Entä osaatko laskea, mitä se tarkoittaa, että loppukäyttäjälle oikealla hinnalla myyvä ei menetä tukia ?
Vapaa sana / Vs: Kiina ilmiö!
: 24.01.20 - klo:14:04
Kai puolue-eliitti pistää alaoven lukkoon - turvahuoneessa sardiinisäilykkeet riittänevät pienen pandemian yli ? Srf.ch:ssa on kuvasarja 10 isosta tautiepidemiasta - kuvissa taudin alkulähteeksi epäilty eläin.
https://www.srf.ch/news/international/neues-coronavirus-diese-viren-haben-uns-in-der-vergangenheit-in-schrecken-versetzt
Lepakkokeittoa kannattaa keittää muutama minuutti enemmän kuin kaurapuuroa. Tuo on useamman virusperäisen epidemian takana.
Kiinalaiset juhlivat 25.1. uutta vuotta - rotan vuosi alkaa. Kiinalaisen ajanlaskun mukaan alkaa vuosi 4718.  Wuhanin 11 milj asukkaan kaupunki on karanteenissa, samoin pari muutakin miljoonakaupunkia ko. seudulla. Kaupungeista poistuvien ruumiinlämpö skannataan ilmeisesti laserlämpömittarilla. Kokeilin skannausta IKH:n mittarilla: Otsasta tulee n. 36C - liekö miten luotettavaa ? Rotan vuosi tarkoittaa mm. uutta alkua - kuinkahan pohjalta pitää aloittaa ?
https://yle.fi/uutiset/3-11172069
Äkkiseltään uusi kuulostaisi halvemmlta, jos investoidaan 6 milj. ja parivuotta poistetusta alaskirjataan 7
Kai alkuperäisen linjaston korjaus- ja muutostöitä on aktivoitu taseeseen jonkin verran.
Köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa. Kun ostat sen halvan, kohta joudut kuitenkin ostaman sen paremman. Halpa + kallis = ?
Vapaa sana / Vs: Mus eikun romanit
: 23.01.20 - klo:07:13
Olin joskus nuorena pamppuna pari kesää. Muistan, että mannet olivat ainoa asiakasryhmä, jotka viihtyivät ja heittivät herjaa kiven sisällä.
Vapaa sana / Vs: Kannattaa lukea tämäkin
: 22.01.20 - klo:12:45
Kannattaisi liittyä kepuun, niin voisi saada sisäpiiritietoa.
Tulihan se päätös sieltä. Vanhasta linjastosta jäi poistamatta vajaa 7 milj€ https://preproduction.hkscan.com/fi/uutishuone/press-releases/2020/01/hkscan-investoi-siipikarjamarkkinan-c3544976/
https://samnytt.se/nationella-flaggor-forbjuds-i-eu-parlamentet/
Euroopan parlamentin puhemies on päättänyt, että kaikki kansalliset symbolit olisi kiellettävä parlamentissa. Päätös herättää kiukkua eri jäsenvaltioiden edustajien keskuudessa.
Eiköhän tuo ole äkkiä päätetty, kuka parlamentissa päättää. Kukin halukas tuo oman maatunnuksen mukanaan ja käyttää sitä pöydällään. Katsotaan, kuka voittaa.
Vapaa sana / Vs: Geeni - ajuri
: 21.01.20 - klo:16:38
Onko suuri uhka ? Kerro jotain. Mitä jos ihmisen ruoansulatusta muokattaisiin siten, että suolistoon erittyisi ruohoa sulattavaa entsyymiä ? Sen onnistuttua asianomaiset yksilöt pitäisi kai saada tuottamaan jälkeläisiä, jotka kulkevat neljällä raajalla - syöminen olisi helpompaa. Asuinrakennusten lämmityskulut saataisiin tulevaisuudessa laskemaan, koska huonekorkeutta eli rakennuksen tilavuutta voitaisiin laskea reippaasti. Yleisesti ottaen design-lapsia tehdään kaiken aikaa, tosin jalostusvalinnalla. Suomen valtiokin pyörittää tällaista toimintaa. Aatun taannoista arjalaislapsiohjelmaa on puolestaan parjattu. Mikähän siinä oli pielessä ?
Tuotteiden turvallisuus on aika iso asia. Kierrätysmetallia  :o
Sivuja: [1] 2 3 ... 503