Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 817

Viestit - pig24

Europol kertoo raportissaan ”European Union Terrorism Situation and Trend Report 2023”, että suurin osa jäsenvaltioissa raportoiduista terrori-iskuista oli äärivasemmiston ja vasemmistoradikaalien tekemiä. Niitä oli 18, kun jihadistien tekemiä oli 6 ja äärioikeiston tekemiä 4.
Sanoma-Median ja Ylen toimittajat tulee laittaa koulunpenkille. Vihapuhepoliisin organisaation voi purkaa.
Vapaa sana / Vs: paljasjalkakenkä
: 21.06.24 - klo:17:14
Vapaa sana / Vs: paljasjalkakenkä
: 21.06.24 - klo:14:57
oon kerran käyny tanskan herninkissä mut silti ei ole jääny mitään putkea päälle..    lentikoneessa en ikinä...
Ulkomaat alkaa vasta salmen toisella puolella Puttgardenissa.  ;D
Yksi miespuolisista presidenttiehdokkaista alkoi aikoinaan seurustelemaan 19-vuotiaan miehen kanssa (siis itseään 21 v nuoremman). Hesari ja Yle peukuttavat. Mutta nuorten heteroiden pariutumiskuviot on kauhistus.
Vapaa sana / Vs: paljasjalkakenkä
: 20.06.24 - klo:20:15
hitto miä en ulkomaille jouta lähteen enkä sitä paitti halua..   ja vielä viikoks..   no,  nuita joutavia kun on noilla kansoitettu ja sit jotkin jopa jääny sinne ja sit niitä tuotaan lentikoneella suomen multiin..
Ootas vaan, kun käyt ekan kerran Tukholmaa pidemmällä. Millainen putki jää päälle...
Vapaa sana / Vs: paljasjalkakenkä
: 20.06.24 - klo:20:14
Kävin vetäisemässä Acces'it jalkaan. Aika kireät jalkapöydästä, numeroa suurempi menetteli, mutta sitten jäi tyhjää kantapäähän. Ei jatkoon. Malleja riittää, jos pystyy kulkemaan testaamassa.
Itävallan ympäristöministeri on joutunut nesteeseen antamansa puoltavan äänen takia. Kansanpuolue on tehnyt  tutkintapyynnön virkavelvollisuuden rikkomisesta sekä Eu:n tuomioistuimeen ennallistamisasetusäänestyksen mitätöimispyynnön. Tutkintapyynnön mukaan Gewessler olisi tietoisesti käyttänyt toimivaltaansa väärin. Hänellä ei ollut osavaltioiden eikä maatalousministeriön hyväksyntää. Mainittakoon, että kyse ei ollut äänestämisestä parlamentaarikkona, vaan ministerin virassa. Lähellä on myös epäily rikoslain virkavallan väärinkäytön teonkuvauksen täyttymisestä.
Juttu Itävallan yleisradiossa https://orf.at/stories/3361235/
Vapaa sana / Vs: paljasjalkakenkä
: 20.06.24 - klo:08:56
Mä ottaisin tuolta. Pyydä jotakuta toista tilaamaan, jos netti käy liikaa sieluun.
https://www.budgetsport.fi/tuote/acces-paljasjalkakengat-musta-56587786/
Vapaa sana / Vs: Hamas/HBTQ
: 19.06.24 - klo:19:45
Kun Orpo sorvasi hallituksen persujen kanssa, tarkoitti se joidenkin mielestä persujen kielenkäytön olevan totta. Siis väestönvaihto ym.
Tervemenoa Södertäljeen. Siis matkalle tulevaisuuteen.
Vapaa sana / Vs: "riikka"
: 19.06.24 - klo:18:13
Sosiaalidemokratia on ääriajattelua. Yksi ja toinen saa sopivilla järjestelyillä yhteiskunnan maksamaan elämänsä. Katsoin juuri netissä saksalaisia maatalousvideoita. Sivupalkissa tarjottiin videota stern-tv:n tempauksesta, jossa käytiin työkkärin jonossa tarjoamassa pienipalkkaisempaa työtä (1550 e netto) jonottajille. Ei oikein kelvannut.
6 vuotta aikaa hommata laiduntavia eläimiä.  ;D Ehkä piiat ja rengitkin palautetaan ?
Eka työkoneenkantaja rakennettiin rapid 505-sarvitraktorin pohjalle. Taitaa olla kuvakin viimeisessä linkissä.
Luzernin kantonin aluepankki on järjestänyt muutaman vuoden ajan ideakilpailua, jossa voittajaideaa tuetaan 75.000 frankin summalla. Pankin raati valitsee 9 projektia/ideaa, joista asukkaat voivat äänestää. Pankki antaa voittajalle enimmillään 75.000 fr, toiseksi tulleelle 50.000 fr ja kolmannelle 25.000 fr. Jos rahaa käytetään alle 150.000 fr, niin neljäskin jne. pääsee mukaan. 2024 voittaja on alueellisen vihannesviljelyosuuskunnan uudelleen käynnistäminen. Kakkosen järjestää mehiläisalan esityksiä tehden pölyttämistä tunnetuksi. Kolmonen on se, miksi laitoin tämän esille. Kevyt juurikasvihannesten riviviljelyssä käytettävä, sähköinen työkoneenkantaja, jonka paino on vain 600 kg.
https://landing.lukb.ch/zukunftspreis/voting-2024/bienenzauber/
https://www.raptrac.ch/unserr
Schweizerbauer-lehden juttu https://www.schweizerbauer.ch/landtechnik/neuheiten/raptrac-vom-505-zum-modernen-helfer
Sivuja: [1] 2 3 ... 817