Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 475

Viestit - pig24

Lihaa syöviä heteromiehiä ei saa unohtaa: Missä on nakkimansikkaleivos ?
45.500, 26400  kg CO2e ?
Herrojen pitää nyt istuttaa metsää tai lahjoittaa 30 € Antero Vartialle.
Onko Sitra jotain muuta kuin puoluetukea ? Käytännössä Sitran olemassalo tuplaa puoluetuen määrän.
Tässä yksi tuotos: https://elamantapatesti.sitra.fi/testi Minun hiilijalanjälki oli liki 12.000 kg CO2e Aika löysää analyysiä. Autoilukysymyksessä ei kysytty, mikä osa kilometreistä on työmatkaa. Raippaa vaan kunnolla saastuttajille.
Vapaa sana / Vs: poliisitiedote
: 22.09.19 - klo:11:19
Helsingin rakennus(jäte)maata ajetaan Hämeeseen saakka. Kyllä noilla maamäärillä patoaisi jo melkoisen lantalan johon sovittaa skeidat. https://yle.fi/uutiset/3-8082219
Eikö osaa Helsinkiä ympäröivistä lätäköistä voisi kaavoittaa yhdyskuntarakentamiseen - palmun muotoinen saari noin aluksi. Mahdollisimman moni saa rantatontin. Talot luonnollisesti kuivakäymälöillä.
Vapaa sana / Vs: Ensimmäinen anarkisti.
: 22.09.19 - klo:11:07
Yle tunkee samalle tontille kuin Hesari. Kun maailma mahtuu tulitikkuaskiin, ei ole paljoa, mistä nyhjästä.
Vapaa sana / Vs: poliisitiedote
: 22.09.19 - klo:08:25
voi kauhistus, jos jo pikkukaupungissa menee noin paljon vaarallista jätettä ja romua ohi kirjojen  ja kansien järven pohjaan niin minkähänlaista mahtaa meno olla pääkaupunkiseudulla :'( :'( :'( :'(
Ei kai pk-seudun teollisuus ole kovin kummoista - muutama puusepänverstas ja makkarapaja. Purkuasfalttia ja rakennuksilta purettavia laatoituksia laasteineen koitetaan kipata kassan ohi kuka minnekin. Jostain hevosmiesten tontin periltä sitten löytyy toisinaan jackpot.
Vapaa sana / Vs: Ketkä juo eniten?
: 21.09.19 - klo:16:13
Mutta mitä sillä tiedolla tehdään ? Entä eriarvoisuus kuoleman edessä ? Tuon tutkimuksen mukaan olisi viisasta hankkiutua vaikka toimitusjohtajaksi.  Lopussa Suomea koskeva osuus https://journal.fi/sla/article/view/582/495
Odotellaan, miten Kokoomus palkitsee keppulit, vai pettääkö Kokoomus jälleen?
Olisiko ollut loogista, että Sitran osalta Wilenius ja Himanen olisivat olleet vastakkain ? Himanen ei tainnut edes hakea paikkaa. Kelan pääjohtajan haku taitaa olla umpeutunut. Onko vastapalveluksen aika ?
Vapaa sana / Vs: Baghdad Bob
: 21.09.19 - klo:11:27
Onko niin, että brittien brexit-neuvottelijat yrittävät saada Pohjois-Irlannille EU:n vahvistaman veroparatiisiaseman ? Minusta suora puhe on ainoa oikea tie.
Erilaiset urheilusuoritus- ja palautusjuomat, -jauheet ja -patukat vievät reippaan hyllytilan jo peruseväskaupassa. Jossain proteiinipatukassa kehuttiin valkuaismäärän olevan liki 3 %. Sanoin ohimennen ajokaverille, että maidossa on luonnostaan n. 4 %. Mtb-alppienylitys 2018: Kun tultiin ekan solanylityksen jälkeen (19 km ylämäkeä, vertikaalista liki 1,8 km)  laaksossa olevan Mpreisin eteen, vedin litran banaanijogurtin yhdellä istumalla. Henki palasi takaisin ruumiiseen.))
Katsoin tuubista yhden aiheesta tehdyn kokeen. Koeryhmä oli 50 miestä ja 50 naista.  Väite siitä, että kuulusteltava katsoo valehdellessaan tiettyyn suuntaan, ei saanut vahvistusta. Jos aikoo valehdella, usein käytetään sanoman ilmaisuun riimittelyä suoran puheen sijasta. Naiset esittävät valeen tunnelatautuneesti ja pitkän kaavan mukaan.
Tässä ei ole vielä oikeuden päätöstä.  Kuluttajariitalautakunta ei ole ihan kartalla. Autojen kuuluukin hajota ennen aikojaan, koska se on valmistajan tavoite.
Sivuja: [1] 2 3 ... 475