Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 461

Viestit - pig24

Vapaa sana / Vs: Kuinka moni muistaa Morasen
: tänään kello 08:38
Ei muista, mutta lienee tämä http://moranen.blogspot.com/
Katsoin hiljakkoin Helmut Schmidtin haalstattelun vuodelta 2010 - ei sinänsä liity aloitukseen, mutta heppu oli ww2:n käynyt mies ja tiesi, mistä puhui.
Tässä on esimerkki maatalousyrittäjästä, joka hakee tuotteilleen parasta hintaa. Yksityiskohdat ovat olleet vielä hieman hakusessa. Kaveri pääsi putkaan 10 päiväksi. Luulisi, että yksi eläinlääkäri löytyisi helposti. Kai arabiankielinen todistus on yhtä pätevä kuin suomalainen ? Tuo eläinmäärä vaatii jonkin verran töitä. Tarkoittaako "eläimiä oli ympäri tiluksia", että niiden hoidossa käytetty normaalia eläinystävällisempää ratkaisua ? Eikö juuri tämä ole uuden hallituksen tavoite ?
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c4211016-6f23-48b1-9e95-abc1947644cb

Kokoomuksesta tuli nyt oppositiossa " köyhien ystävä." On se kokoomus olemassa, mutta heidän ideologia ei enää tavoita valtaväestöä.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Tiimalasi

Taitaa useammallakin puolueella olla organisaatio, muttei ideologiaa. Kunhan kokoontuvat.
Vapaa sana / Vs: Teinipuolue Vihreät
: 19.07.19 - klo:10:52
Kokoomus on nuorten suosiossa nykyisin kaupungeissa , bisnes ajattelu on pop .
Se on bisnestä, kun ilmaiset harjoittelijat tekevät työt. Entä ketkä ostavat ajatuspajojen suoritteita ? Jossain on päässyt pahasti leviämään käsistä.
paljonkohan muuten sveitsi tuottaa viinejä?   ja myypikö alko?      eiks konjakkia tehä viinistä?
Muistelen aiemmin lukeneeni, että sveitsiläiset juovat itse kaikki viininsä - ei riitä vientiin.
Wienissä 2 itsekulkevaa bussia ajaa 2,2 km reittiä, jolla on 10 pysäkkiä. 30-vuotias nainen oli eilen aamupäivällä kävellyt bussin sivuseinää päin ja saanut nirhaumia. Silminnäkijöiden mukaan naisella oli kuulokkeet päässään ja hän oli katsellut kännykkäänsä. Bussit on nyt määrätty talliin tutkimusten ajaksi.

Onko tekoäly nyt pettänyt vai onko tässä tapahtuma, jota ei voi estää ? Liikenneonnettomuudessa on usein syytön osapuoli. Sähköbussit on vuokrattu koekäyttöön. Bussiin mahtuu kerrallaan 10 matkustajaa ja lastenvaunut. Matkustajan ei tarvitse ostaa lippua koekäytön aikana. Bussi liikkuu 12 km/h nopeudella. Mukana on aina operaattori. Paikannus tapahtuu 3 cm:n tarkkuudella. Bussilla ei ole perinteistä aikataulua. https://youtu.be/EhjSydeVfyM
Vapaa sana / Vs: Poliisin priorisointi ?
: 18.07.19 - klo:21:19
Saksan ex. liittokansleri 14.12.2010: Vieraista kulttuureista tulevista työntekijöistä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Nämä tulijat eivät ratkaise demografista ongelmaa, vaan luovat uuden, isomman ongelman. Sukulaiskulttuureista tulevat vierastyöläiset eivät aiheuta ongelmia. Kyse ei ole ihmisten geeneistä, vaan sivilisaatioiden eroista.  Siitä, miten lasta kasvatetaan pikkulapsena, koulussa oppilaana, perheessä. Kaikissa uskonnoissa toista uskontoa katsotaan alaspäin. Kristinuskossa tämä on hyvin selvää. Risti toisessa kädessä ja miekka toisessa.  Jos moskeijoita rakennetaan lisää, vaarannamme oman maamme sisäisen rauhan.  Olen oppinut, että ihmisen pitää antaa olla uskossaan eikä yrittää käännyttää tätä. Euroopassa ei ole pulaa työntekijöistä - on erehdys väittää niin. Täällä on vapaa liikkuvuus - meillä on puolalaisia, tsekkejä, itävaltalaisia, italialaisia työntekijöitä.
Vihapuhetta ?

https://youtu.be/SbluXLNa6lc
Tapahtuma järjestetään kerran sukupolvessa - 20-25 vuoden välein. Joskus on tainnut olla sukupolven väli nykyistä (29 v ?) lyhyempi. Viiniveljeskunta lienee perustettu jo keskiajalla, dokumenttia löytyy vuodesta 1647 alkaen. Tapahtuma on Unescon aineettomien kulttuuritapahtumien listalla. https://ich.unesco.org/en/RL/winegrowers-festival-in-vevey-01201
Tiketti näyttää maksavan 79 frankkia.  Liekö kovinkaan maanläheinen juhla enää ? https://youtu.be/0FqJ2b_Giaw
Vapaa sana / Vs: Teinipuolue Vihreät
: 17.07.19 - klo:19:29
Kuinkahan monen puolueen sisällä on myyriä tai "taistolaisia", jotka koittavat syöttää oman eturyhmän agendaa puolueen mielipiteeksi ?
Vapaa sana / Vs: Kasvihuoneilmiö
: 16.07.19 - klo:20:10
))))))))))
Tulevaisuudessa ökyilijät teettävät itsestään kloonin joka kymmenes vuosi, jolloin heillä on aina nuori varaosaihminen, josta ottaa sisäelimiä ja muuta tarpeistoa ilman mitään hylkimisreaktioita.

Jos vuosittain katoaa lopullisesti 10-15 ihmistä, niin moniko näistä menee varaosiksi ? Jossain pitää vastaavasti olla "paja". Mitä laillistuksen menettäneet lääkärit tekevät työkseen ?
https://www.studio55.fi/tastapuhutaan/article/ihmisia-katoaa-suomessa-vuosittain-selittamattomiin/2451502
Kateenkorvan tehtävä on tuottaa immuunipuolustusta varten t-soluiksi kutsuttuja valkosoluja. https://fi.wikipedia.org/wiki/Kateenkorva Puberteetin jälkeen t-solujen muodostuminen vähenee ja lakkaa kokonaan 40 ikävuoden paikkeilla. Sen jälkeen kropan pitää pärjätä varastoillaan. Kateenkorvan elvyttämistä on yritetty useampaan kertaan eri kokeilla. 2014 Tekniikka ja Talous kertoi yhdestä kokeesta https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/elin-saatiin-ensi-kertaa-virkoamaan-toimii-kuin-nuorella/12df7141-e488-3e77-b672-7bee4500e100 Nyttemmin jenkkiyritys Intervene Immune raportoi onnistuneensa elvytyskokeissaan. Tuossa kokeen kuvaus vuodelta 2016 http://interveneimmune.com/?ignition_product=the-triim-trial Yritys vihjaa onnistuneensa kääntämään biologista kelloa taaksepäin. Ilmeisesti menetelmän kaupallinen suojaaminen on seuraava vaihe ? Mielenkiintoista.
Tämäkö painoi tänään mieltä ?
Vapaa sana / Vs: Vastuuton hallitus
: 16.07.19 - klo:14:56
Saksan Ursula von der leyen haluaa ilmastodiilin 100 ensimmäisen komissiopomo-päivänsä aikana. Vähimmäispalkka kaikille ja työttömyysjälleenvakuutus (?)...
(Työpaikat siirretään kaupunkeihin, jolloin henkilöautoja ei tarvita. = / )
Vapaa sana / Vs: spectre
: 15.07.19 - klo:19:42
Bisnes is bisnes. Tuotantoyhtiö yrittää rypistää suunnilleen kuolleesta formaatista vielä muutaman centin. Mitä tästä irtoaisi: Bond-hahmojen tunnustamattomat lapset (huom. jatkuva *ussiminen joka jaksossa) saavat vihiä toisistaan ja järjestävät sukutapaamisen. Samaan aikaan Kiinan/Turkin/Venezuelan hallitus päättää valloittaa maailman ja junior-bondit saavat töitä.....
Sivuja: [1] 2 3 ... 461