Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 535

Viestit - pig24

Teninon kaupunki Washingtonin osavaltiossa alkaa painamaan uudelleen tenino-dollareita. Niitä käytettiin 30-luvun laman aikana. Ne ovat käypää valuuttaa kaupungin rajojen sisäpuolella. 30-luvun puudollarit ovat myös keräilyharvinaisuuksia. V. 2016 julkaistun jutun mukaan sellainen voi maksaa 4000 taalaa. Kaupunginmuseolla on sovelias painokone. Uusin tilanne google-haulla 'Tenino-dollar'.
2016 juttu: https://www.thurstontalk.com/2016/06/04/wooden-money-tenino/

Mielestäni olisi parempi että tilakoko pysyisi kohtuullisena ja perheviljelminä. Siten useampi saisi pitää työnsä/toimeentulonsa. Isot yksiköt joissa paljon automaatiota ja tehokkuutta vie monelta muulta työt.
Kolmen robon kanssa kuvaan tulee tilasiemennys = yksi lisätyö. Erillislypsyt ja vassujen juotto työllistää jo yhden. Appeen hämmennys, paalirehun rahtaaminen etäpelloilta ja kuivitettavien osastojen pöllyttäminen oljella samoin. Eläinten siirtomäärät lisääntyvät. Ei katoa työt - no worry.
Miksi yhden perheen pitää kärvistellä ikioman laajennuksen kanssa, kun muutaman perheen omistama 200 lehmän navetta voisi olla kivuttomampi ? Kasisataset porsitushelvetitkin ovat usein kimppamestoja.
Start-up firma Israelissa on alkanut printata keinolihaa kasvikunnan raaka-aineista. Kolmesta eri tuutista työnnetään aineita, joista muodostuu rasvaa, verta ja lihaksia jäljittelevä pihvi.  Jos tällaisia printtereitä ostetaan Suomeen, saako valmiin tuotteen markkinoinnissa käyttää pihvi tai liha tai keinoliha-termejä ? Tämä tuli mieleen siitä, kun Valiota on huomautettu Ruokaviraston toimesta laiduntavan lehmän kuvan mahdollisesta väärinkäytöstä. Minusta kuva ja tuoteseloste ovat kaksi eri asiaa. Yrittääkö ruokavirasto politikoida ? Eikö kuluttaja-asiat kuulukaan kilpailuvirastolle ?
Videolla jälkimmäinen printteri on israelilaisen Redfine Meatin valmistama. https://www.youtube.com/watch?v=IxImCFY5bLM
Roska väki joka pärjäilee asumis ja sosiaalituilla muuttaisi muualle  , esim pohjoiseen tai savoon .
Sillä lailla... ::) Toivottavasti ei vaikuta elämään kuten: https://fi.wikipedia.org/wiki/Riikka_Moilanen

Juttu lähisuvusta: Ei tarvitse mennä kovin kauas taakse sukupuussa, kun stadiin muuttanut isä oli yksi evakkotilan kuudesta lapsesta ja stadiin muuttanut äiti yksi isänsä 14 lapsesta (2 vaimoa eri aikaan).  Leipä tehtiin puuvartisella vasaralla ja osamaksulla ostetulla ompelukoneella. Varallisuuden kartuttaminen ja sosiaalinen nousu pääkaupunkiseudulla ei ole ihan läpihuutojuttu. Jokin aika sitten stadissa joka kymmenes nosti toimeentulotukea.
Onko niin, että ammattinärkästyjä Sorkkahemmo on itse k**ipää ?
Jos vassuja tulisi kuin porsaita, niin mikä ettei. Siis 15 kerralla reilu 5 kk välein.
Tiede taisi keksiä rasvamörön about 80-luvulla - hiilihydraatit silloin ok. Kolesteroli tukkii suonet: Kaikille simvastatiinia, vaikka se tekee vanhuksista petipotilaita. Heikkilä ja kumppanit puhuivat pitkään matala-asteisesta tulehduksesta, ennenkuin tiede hoksasi saman. Elämäntapamuutokset vai oireiden vaimentaminen lääkkeillä on ainakin maallikolle avartavaa luettavaa.
PS. Ainakin yhdessä saksalaisessa sairaanhoito- ja lääkitysportaalissa käydään läpi lääkekasveja ja vaihtoehtoisia hoitomuotoja (apotheken-umschau.de) lääketieteellisten hoitojen ohessa. Saksalainen media ei minun kokemukseni mukaan edes keskustele puoskarilakia vastaavasta kiellosta.
Vapaa sana / Vs: paskasta vettä
: 09.07.20 - klo:17:02
Ois hauska mittauttaa lääkeainejäämät noista vesistä...
Siis molemmista ? Stadi vs. Belgian puhdistettu lietelanta. Stadissa kai mitataankin - voi löytyä googlettamalla.
Se olisikin mielenkiintoista, jos vasemmistolla olisi enemmistö eduskunnassa, mutta he eivät mahtuisi samaan hallitukseen.
Vapaa sana / Vs: WLM
: 09.07.20 - klo:07:49
Mistä saataisiin kaupunkilaisnulikoille äijätekemistä ?
Kohti vihreätä vararikkoa.
Heikkilän kirjoitus on varsin ymmärrettävä. Samasta asiasta puhuttiin 1980-luvulla maatalouskoulussakin. Pahoja pöpöjä on lähes kaikkialla. Ne saavat yliotteen vasta, kun eläimen vastustuskyky on heikentynyt. Siispä vastustuskykyä pitää vaalia. Ei tässä ole aina oikeassa olemisesta kyse.
Vapaa sana / Lehmäepisodi Baijerissa
: 08.07.20 - klo:07:13
Tässä on juuri oikea ketju seuraavalle uutiselle: Maanviljelijä on haastanut Baijerin osavaltion on oikeuteen ja vaatii 3000 euroa lehmän tarpeettomasta lopettamisesta. Lehmä oli karannut ja virkavalta soitettiin paikanpäälle avuksi. Lehmä sattui tulemaan sopivasti poliisiauton eteen tielle, jolloin naispoliisi ampui äpyä virkapistoolilla kolme kertaa. Lehmä kuoli. Poliisi puolustautui kertomalla, että lehmä tiellä voi olla vaaratekijä. Oikeus ei ole vielä antanut asiassa päätöstä.
Uutinen oli Baijerin yleisradion verkkosivulla 7.7.2020.
Sivuja: [1] 2 3 ... 535