Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 546

Viestit - pig24

Vapaa sana / Vs: Turve / Hamppu
: 20.09.20 - klo:16:59
Koko Suomi on kohta Christianian vapaakaupungin kaltainen.
Vapaa sana / Vs: Hannu Karpo
: 20.09.20 - klo:14:40
Osa jutun aiheista taisi olla sellaisia, että sekä aloitteen tekijä että Karpo ovat erehtyneet tosiseikoista. Karpo vaan änkeää kuvaajan kanssa ihmisten asuntojen ulko-oville tivaamaan.
Vapaa sana / Vs: COVID-19-VEDÄTYS
: 19.09.20 - klo:20:58
https://www.anttiheikkila.com/blogi/covid-19-vedatys/
Jeps - luin tuon jo joku aika sitten. Juttelin puhelimessa 91 täyttäneen sukulaispariskunnan kanssa. Mies puhui, että Lahdessa on 1 ihminen covidin takia tehohoidossa. Enimmillään oli kai 4. Yhteiskunta on osittain suljettu.
Maailmalta: 1.7.2020 alkaen tarpeellisia fyysisiä kontakteja sai taas jatkaa.
https://www.vindobona.org/article/prostitution-in-austria-permitted-again-here-are-the-new-covid-19-rules
Eiköhän ne oleile samoilla peltoaukeilla vuodesta toiseen. Etelä-Suomessa mm. Kaanaan kylässä joutsenet ovat yhdellä kulmalla ja hanhet taas toisella tai keskellä. Poliisia ei tarvita - kenttäoikeus voi pitää "istuntoja".
Turistina huomasin, että Pohjois-Italiassa viinitilalla voi päivällä jättää kämpän ikkunan auki - iltapäivällä sisällä voi olla 2 kärpästä. Texasissa katutason huoneistossa oli aamuisin isoja kuoriaisia parin metrin säteellä ulko-oven sisäpuolella ja murkut pitivät bileitä hellan suunnalla. Käärmeiden takia ei ollut kovin viisasta kävellä tienpenkalla (kuka edes kävelee texasissa). Tästä herää kysymys, että mitä Saksassa ja siitä etelämmäs oikein puuhastellaan, kun pukkaa hyönteiskatoa.
Linkki on taloushallinto-ohjelman mainos.
Mulla on Aritermin pienempi pellettipoltin (Bequem 20 kw). Siinä on optinen liekinvalvoja suojaputken sisällä, sivussa palopäästä, luukkuun kiinnitetty. Itse asiassa anturin pää on n. 3 cm kattilan ulkopuolella. Sillä ei ole edes suoraa näköyhteyttä palopäähän.

Liekinvalvontaa pitänee säätää, jos vie optista anturia kauemmas. Ohjekirjassa lukee Bequemin osalta "Liekinvalvonta. Mitattu valon voimakkuus %:na. Suluissa asetettu valon raja-arvo %:na." Bequemissä on asetuksena 2 (50) % eli aika hämärästä on kyse. Hakkeella ja stokerilla taidetaan olla ihan toisissa prosenttiluvuissa.
Jos Ruotsissa tehdään sähköä siellä uusiutuvaan energiaan laskettavalla turpeella, ja sähkö tuodaan kaapeleita pitkin Suomeen, niin lasketaanko se meillä uusiutuvaksi vai fossiiliseksi energiaksi?ydinvoimalat saadan suljettua
Meidän pitää tehdä kuten Euroopan asioista todellisuudessa päättävät maat. Saksa aikoo pärjätä ruskohiilen  ja aurinkopaneelien ohella Ranskasta ostettavalla ydinsähköllä, kunhan viimeisetkin Saksan kamaralla olevat ydinvoimalat saadaan kiinni.   
Jaa viikonloppu Hesassa ? Mä ajattelin, että pääpalkinto olisi lahjakortti Käpygrilliin.
muoks. https://youtu.be/EGxAfFa5U7E
Lista voisi olla aika pitkä, jos kysyisi: Asioita, jotka tuhottiin viherryttämällä.
Kaatopaikkayhtiöt ovat kunnallisia. Se, että kunta valitsee sinun puolestasi jätekuljetusyhtiön, on jo suunnitelmataloutta.
Vapaa sana / Vs: Hoskonen
: 16.09.20 - klo:22:52
Niin,vaikka kepun äänestäjä on lähtökohtaisesti yksinkertainen,tyhmä hän ei välttämättä ole :D
Ei se kaupunkilaisäänestäjä mitään saa, vaan hihastavetävä raamattuvyöhykkeen väki.
Täälläpäin kaapelit ovat olleet maassa jo vuoden verran, mutta kaapelien liittäjä teki bankrotin. Siellä ne liittämättömät päät sojottavat pellonreunoissa. Hyvin kilpailutettu ?
Lohjalla kaupunginhallitus/ympäristölautakunta otti jätekuljetuksen ohjauksen ja kilpailutti yritykset - 2 isoa sai työt. Kenkää pienille yrittäjille, joilta sai mm. edullisesti siirtolavapalvelua jätekuljetuksen ohella. Ei hyvä. Munkkaan kaatopaikalla on huomioita herättävän iso virastotalo - miksi ?
PS. Miksi kunnan poliittinen päätös olisi mätä ? Kaikki Suomen lait ovat eduskunnan hyväksymiä ja poliitikkojen tekemiä, myös jätelaki.  Nyt eu-aikana toki eu:n asetukset syrjäyttävät lain ilman erillistä kansallista voimaansaattamista, direktiivit tulee voimaansaattaa erikseen kansallisessa parlamentissa. Ympäristöväki väittää toistuvasti poliittisia päätöksiä lähtökohtaisesti virheellisiksi.
Sivuja: [1] 2 3 ... 546