Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 494

Viestit - pig24

Myyjätyttöjä ei saa aliarvioida. Ammattipoliitikko, entinen pääministeri, nykyinen Sitan pomo on havainnut, että kielenkäyttö Sitrassa on kovin sofistikoitunutta. Kauanko kestää havaita, että koko lafka on tarpeeton ? Ehkä myyjänä toiminut hoksaisi tuon nopeammin. Katainen voisi tehdä miehen teon ja lopettaa oman työpaikkansa.
Onko tämä totta ? Lääkäreillä taitaa olla haluttomuutta kirjata kuolemansyyksi lääkityksen sivuvaikutukset - on helpompi syyttää alkoholia. Hiljakkoin eräs sukulainen siirtyi iäisyyteen. Kuolemansyyksi oli kirjattu äkillinen haimatulehdus ja rabdomyolyysi (lihassolujen liukeneminen verenkiertoon). Hepulla oli n. 10 reseptilääkettä ja mieltymys suomi-viinaan. Kun alkaa lukea aiheesta, niin kolesterolilääkityksen mainitaan edistävän lihaskadon syntymistä varsinkin silloin, kun alkoholi maistuu.
http://tilastokeskus.fi/til/ksyyt/2018/ksyyt_2018_2019-12-16_tie_001_fi.html
Tohtori Tolosen artikkeli http://www.tritolonen.fi/artikkelit/164-syokaa-voita-uutta-tietoa-kolesterolista
 
Tuottaako lehmä maidon lisäksi myös ravinteita mm. fosforia ?
Kun lehmä tulee poistoikään, sen saa palauttaa takaisin ravinnekiertoon. Montako lehmää voi sijoittaa hehtaarille, riippuu luonnollisesti pellon ravinnetilasta. Siksi on tehtävä 5 v välein analyysi. Googlettamalla lisätietoja.  :o
Vapaa sana / Vs: Ei osaaa
: 15.12.19 - klo:19:09
Maalaiset  tunnistaa vilkun käytöstä. Pk-seudulla kotonaan oleva ei vilkkua tarvitse. Oikealla stadilaisella taasen ei edes ole autoa. Autopaikka maksaa saman tai enemmän kuin kämpän vastike.
Miten niin hilijaa ?
https://yle.fi/uutiset/3-11118505
2 viikon hiljaisuus. Greta sai palstatilaa pari kertaa. Tänään Yle voi melskata, kun kokous meni läskiksi.
Greenpeace ja WWF repivät pelihousunsa. Kokouksessa sovittiin, että yritetään ensi vuonna Glasgowissa. Gretan lausunto ei oo vielä webissä - sisältö on kyllä jo tiedossa.
Vapaa sana / Vs: Luomu rulettaa
: 15.12.19 - klo:12:36
Vähän suurempi R-kioski riittäisi Pasilan asemalla. Liiterikin on kävelyetäisyydellä. Toisaalta 5-6 vuoden kuluttua nuo uudet tornitalot täyttyvät, joten kai siellä Triplan käytävillä on päivähoitopaikkoja - vrt. Itis.
https://www.rakennuslehti.fi/2019/12/helsingin-pasilaan-suunnitellut-tornitalot-venyvat-korkeimpaan-torniin-yli-50-kerrosta-ja-200-metria-korkeutta/
Vapaa sana / Vs: Luomu rulettaa
: 15.12.19 - klo:10:52
Uusi 'suuri ajattelija' ei taida olla aito alkuperäinen.
Nyt, kun polttomoottoroitu liikkuminen on synti, niin silti satsataan monikaistaisiin liikenneyhteyksiin perifeeriaan. Ristiriitaista. Yksikaistainen väylä C-alueen laitamille, jotta suhteellinen liikaväestö pääsee sieltä pois kasvukeskuksiin. Maito- ja teurasautoille sinne tänne sivuuttamislevennys. Näin muuten tehdään Saksassa yksityisteitä. Koska nykyisiä pääteitä ei ole varaa pitää priimakunnossa, ne voisi kaventaa juuri tällä tavalla. Itse asiassa lentokuljetukset tulisivat vielä halvemmiksi. Arvottoman ok-talon ja huonekalut voi polttaa. Ikeasta saa uusia eikä miniyksiöön tai tulevaisuuden minitaloon liikaa maallista mammonaa mahdukaan. Berliini aikoo avata kunnan rakennusvalvontaan jumittuneen lentokenttänsä piakkoin. Musk kavereineen ei purjeveneitä käytä.
Madridissa on neuvoteltu 2 viikkoa Pariisin ilmastosopimuksen toimeenpanosta. Yle avautuu 2 viikon radiohiljaisuuden jälkeen https://yle.fi/uutiset/3-11118171 Pannukakkua tarjolla. Jopa Saksa on sillä kannalla, että on parempi jättää säätely tekemättä kuin päättää huonosti muotoiltuja normeja. Kehitysmaat haluavat lisää rahaa - sekin on vastatuulessa.

Päästöoikeuskaupan kuvio on erikoinen. Vertaus maitokiintiöihin: Kaikille tilallisille annetaan maitokiintiö - siis myös lehmättömille. Sitten markkinat pystyyn. Metaaniröyhtäyskiintiöitä odotellessa.
Vapaa sana / Vs: Luomu rulettaa
: 15.12.19 - klo:08:01
Luomuheinä taitaa rulettaa - asiakkaina heppaväki. Mitä tulee yksittäisen liikkeen menestymiseen kauppakeskuksessa, niin pitää muistaa, että kauppakeskusbisneksen pääidea on myydä seiniä vuokralaisineen kiinteistösijoitusrahastoille. Kannattaisi miettiä oma bisnes tarkkaan, ennenkuin lähtee pelinappulaksi tuohon leikkiin.
Vapaa sana / Pysäköinti Helsingissä
: 14.12.19 - klo:20:05
Niinistön kortteerin vieressä on ehkä Stadin parhaat ilmaispysäköintipaikat (Seurasaarentie). Jatkoyhteys Alkoon on epäselvä.
Kannabiskonferenssi pidettiin viime kuussa Cape Townissa. https://youtu.be/hs2vZOJ4KqU Afrikan maat aikovat vallata markkinat. Eurooppa nähdään päämarkkina-alueena. Kanada on vapauttanut kannabiksen kokonaan, Kalifornia ja Sveitsi jossain määrin. Tuotannon rakentaminen kestää 4 vuotta. Mielenkiintoinen näkökohta: Koska laiton kannabis kasvatetaan pääasiassa sisätiloissa keinovalon avulla, sen hiilijalanjälki on valtava.
Vapaa sana / Vs: Lohja
: 14.12.19 - klo:17:36
Kauppakeskus Lohi - kärrikin mahtuu mukaan. Alko muutti sinne viereisestä kauppakeskuksesta. Tuossa vasta rakenteilla
https://www.google.com/maps/@60.2502019,24.0697566,3a,75y,279.39h,94.22t/data=!3m7!1e1!3m5!1sAF1QipPVRHs8YBsxsuF1spgVyQtvm3RU5b7DmbGRLZ3u!2e10!3e11!7i7680!8i3840
Nyyrikinkadun puolella on ovet parkkihalliin. Näkyy siellä muutkin käyvän kärryn kanssa. Mä haen olutta, missä ei ole sulfiittia.
Sivuja: [1] 2 3 ... 494