Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 450

Viestit - pig24

Vapaa sana / Vs: Raha nilallaan II
: tänään kello 14:23
Rinteen hallitus aikoo poistaa työttömyyttä mittavilla liikenneinfrahankkeilla. Urakoitsijat ostavat rautaa Etelä-Koreasta ja massatyöttömyys on selätetty.
Kovin maakohtaista tuo. Jossain saadaan pieni toimimaan - asukastiheys, jättimarkettien (halpuuttajien) puuttuminen, lihan jalostaminen vaikka savukinkuksi auttavat. Pienet meijerit ovat kovimpia tilittäjiä - niitä ei huolita meijereiden tilityshintavertailuihin. Aika juhlallista puhua kapitalistista, jos 10 tuottajaa perustaa erikoisjuustomeijerin.
Joskus oli rekkoja joilla Porvoosta ajettiin bensaa ja riisseliä pohoseen. Paluukuormissa lautaa Kotkan satamaan.  Pois se loppui sekin.

Jo on ollu monikäyttöisiä lavetteja/säiliöitä.
Myynti kasvoi ja kannattavuus heikkeni. Alkoiko pääkonttori myös kasvamaan vai mikä tuli ?
Vapaa sana / Vs: Persunuoret
: 23.05.19 - klo:15:20
Rahtihommissa nää kaverit on meitä edellä, kun ajatellaan ekologisuutta. Kimppakyyti piti myös mainita. Komission virkamiehet määräävät kohta kuorma-autojen peräpäähän pakolliset kimppakyytikahvat.
https://youtu.be/pYOYLnEC5II
Tyylivaikuttaja menee työvaatteissa kylille - mieluiten niissä kaikkein huonoimmissa. Saako hajusta lisäpisteitä ?
https://www.is.fi/mystyle/art-2000006114715.html
Juutalaisista en paremmin tiedä, mutta Kiina on jo pitkällä siinä, mitä tulee ihmisten ohjailuun käyttäytymään samalla tavalla. Koska innovaatiot näyttävät keskittyvän uusien rimanalitystapojen keksimiseen, ennustan jotain poikkeavaa tapahtumaa seuraavan parin vuosikymmenen kuluessa (vai pikemminkin jotain loogista seurausta).
Kohta Apelassa puretaan navetan ulkoseiniä ja valetaan vanhan sokkelin jatkoksi 30 metriä lisää lyhyeen sivuun ja 75 m pitkään sivuun - Elykeskus lopettaa ahdistelun.
Mikähän mhtaa olla nykyään EU-maitten maatilojen keskimääränen pinta-ala, joskus oli yllättävän alhainen.
Eri maita ei voi suoraan vertailla. Itävallan korkeudella tehdään kasvukaudella 5 säilörehuniittoa + 25 muuta syytä.
Taitaa olla vuodelta 2016  https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Agriculture,_forestry_and_fishery_statistics
Suomeksi 2013 https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Farm_structure_statistics/fi
Vapaa sana / Vs: vesilahden tapahtumia
: 21.05.19 - klo:06:53
Jos joku näkyvä julkkis tulisi väliomistajaksi, paikalle saisi rakentaa vaikka Ankkalinnan. Jos julkimo kohta muuttaa muualle, sille ei voi mitään.


Artikkelissa näkyvä "huvila" Vihdissä lammen rannalla muutettiin vakituiseksi asunnoksi. Perusteluksi riitti kunnalle, että jätevesille on 3 sakokaivoa jo valmiina olemassa.  Hain itse samaan aikaan samassa kunnassa kuivanmaan mökkitontin muuttamista vakituiseen asumiseen. Se meni kuin Vesilahdella - pilkulleen sääntöjen mukaan. https://www.iltalehti.fi/viihde/a/201612282200046329
Vapaa sana / Vs: Kyllä on raha nilallaan.
: 20.05.19 - klo:14:58
Lammas laiduntaa taloon 8245 € joka vuosi 5 vuoden ajan = )
Vapaa sana / Vs: Oikeistopopulistit.
: 19.05.19 - klo:11:50
Kurz = lyhyt
Vapaa sana / Vs: Oikeistopopulistit.
: 19.05.19 - klo:06:13
Pätkä ilmoitti, että pidetään uudet vaalit, ehkä syksyllä.
Vapaa sana / Vs: Oikeistopopulistit.
: 18.05.19 - klo:13:45

Punavihreiden ensimmäinen tavoite Yleen päästyään on sen ottaminen kokonaan haltuun. Semmosia sosialisteja.
Kysymys Apelle, kun olet laskeutunut maan kamaralle (ei kiirettä): Miltä Juutubelan parlamentti näyttäisi, jos sellainen valittaisiin ? Millä tavalla Juutubelassa lämmitetään talot ja tuotetaan sähköä ?
Sivuja: [1] 2 3 ... 450