Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 815

Viestit - pig24

Vapaa sana / Vs: kepun rintapinssi
: tänään kello 07:25
Emppu on ihan hukassa, kun Annikaa ei näy. Verkkokalvolle on jäänyt vain muisto mustista verkkosukkahousuista.
Dementia on varsin kätevä sairaus. Ei tarvitse kuin yksi sanomalehti. Kun pääset loppuun, niin alku on jo unohtunut.
Ei edes anova käsi ?
Jos et asu paikallisen pellettiurakoitsijan, tehtaan tms. lähistöllä, niin hankkijan nettisivulle. Irtotavara maksoi viime syksynä siiloon puhallettuna pari kymppiä alle 500 €/tn. 15 kg säkeissä tonni tuli halvemmaksi. ;D
https://www.hankkija.fi/tuotantopanokset/polttoaineet-ja-lammitysoljy/tr-puupelletti-2244/
Rautakaupat myy eestiläistä tavaraa 15 kg säkeissä tai n. 1 t lavoissa. Tartossa lava maksaa 220 €, suomalaisessa Bauhausissa tismalleen sama lava 552,50 € https://apellet.ee/
Vapaa sana / Vs: Keskisarja
: 14.06.24 - klo:11:15
mut niillä ei ole älykännyä kätessä.
Nii ei vai ? Tuosta 30 sek https://youtu.be/dcMJwGmNnMU?si=92-AvNBreeX9apdW&t=56
Soini kritisoi valintaa siitä että tuore loikkari peittosi konkarit .Soini aikanaan salli vihreälle oksalle pääsyn nimenomaan vennamolaisten jälkikasvulle.Kunnioitti pitkän linjan vennamolaisia siten.Oli varmaan myös kiitollinen niille jotka olivat vuosikymmeniä pitäneet puoluetoiminnan liekkiä hengissä.
Ei niin tuore asia, mutta..
Loikkarin valitseminen heti ministeriksi on aika erikoinen peliliike. Puolueelle ympäri maata vapaaehtoistyötä tehneet työmiehet ja -naiset mahtoivat olla ihmeissään heidän sivuuttamisesta. Oliko Willen meriitit kovinkin ihmeelliset ? Raamattukauppiaaksi pukeutuminen ei ole kovin vaikeaa, jos se siitä on kiinni. Hiljakkoin päivitetty kannatus 7,6 % on varmaan itse tienattu.
Vapaa sana / Vs: kepun käsikassara mtk
: 14.06.24 - klo:07:51
Muista nukkua, niin jaksat päivällä lukea Suomenmaata.
Vapaa sana / Vs: Mies poltti naisen.
: 13.06.24 - klo:13:20
Jännää, että Saksassa ex. liittokansleri voi sanoa julkisesti, että eri kulttuureja ei pitäisi sekoittaa keskenään. Suomessa raijatoiviaiset saa tuosta raivarit ja kohta on haastemies sun ovellasi.
Alla luettelo pirkanmaalaisista europarlamentaarikoista.
Lannanpoiston kelkan vaijerin voi vaihtaa motonetin veneenköydeksi. Robon huolto on oma juttunsa. Jos käyttää ruokinnassa muita tekniikoita kuin apevaunua, saa syyttää itseään. Siitä vaunusta menee voimanoton murtopultti silloin tällöin. Ilmanvaihdon muuttaminen kokonaan verhoille ja koneettomiin poistokuiluihin  on suositeltavaa.
PS. Tuli mieleen hauska juttu. Kävin 80-luvulla huvikseni delavalin koepihatossa Tumbassa. Siellä oli parrenerottajina yksi paksu lankku per sivu. Otin kuvankin. Saattoi olla kuvauskielto. Nyt kun katsoo delavalin sivulta samaa (jos löytää), niin sinne on vaihdettu heidän valmistamat putkikilkkeet.  ;D Ettei vaan kukaan hoksaa tehdä halvalla.
Iltapas kat eivät päätä mistään.
Vapaa sana / Vs: Meillä on vielä toivoa.
: 12.06.24 - klo:13:10
"Nykyään nuoret eivät halua valita sellaisia perinteisiä ideologioita kuin viisikymmentä vuotta sitten, koska ongelmat ovat nykyään paljon moninaisempia kuin ennen." Ihanko totta ? 70-luvulla neukkula oli vielä voimissaan ja ddr:n professorit kulkivat jopa Suomessa luennoimassa. Olen itsekin ollut yhdellä luennolla. Jengi liukeni ekan tunnin jälkeen tauolla pois.  ;D
Navetta ei hajoa käsiin samalla tavalla kuin sikala. Näissä uusissa pihatoissa ei ole ainakaan lehmien puolella edes lämmitystä saatikka ilmanvaihtolaitteita. Robojen kopit voi olla hyvä lämmittää, ettei talviyönä mee laseri huuruun  ;D, samoin vassujen tilat. Sikaloiden elinkaari on ihan järkyttävä. Kaiken pitää olla betonia, rosteria ja muovia. Mene kiinnittämään jotain kattoon mustilla ruuveilla, niin oot huuli pyöreänä jo 10 vuoden kuluttua.
Tulospalvelun graafien mukaan liikkuvia äänestäjiä oli persuissa ja vihreissä. Voisiko uskoa ? Ehkä olivat liikkumattomia, eivät päässeet äänestyspaikalle.
Sivuja: [1] 2 3 ... 815