Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 546

Viestit - pig24

Vapaa sana / Vs: Turve / Hamppu
: tänään kello 21:23
Meillä on pohjoismaisen kieltolakiajattelun jäljiltä monia asioita pannassa, itse aiheutettu lama. Näistä on tainnut tulla mainittua useampaan otteeseen.
Vapaa sana / Vs: Turve / Hamppu
: tänään kello 19:53
Mitä jos PS ja vihreät muodostaisivat hallituksen periaatteella, että kumpikin tekee omaa parasta politiikkaansa niissä ministeriöissä, joita saavat. Kompromisseja ei tehdä, koska se ei ole nykyaikaista johtamista. (Näinhän Kurzin hallitus toimii Itävallassa.) Tuskin se ainakaan nykyhallitusta huonompi olisi. Kaikenlaisia näköaloja voisi avautua.
Sikatalous / Vs: businessmenuguide
: tänään kello 15:17
Joku ennusti, että internet nykymuodossaan tulee päättymään. Sonnan leviämisellä ei näytä olevan mitään rajaa.
https://www.heimatkult.ch/en Kannabissätkän väitetään toimivan myös covid-19:ää vastaan. Tuotteita myydään Sveitsin ohella Luxemburgissa ja Belgiassa. Maailman 1. laillista kannabistupakkaa valmistava yritys Koch & Gsell vältti vararikon. Veloista pitää maksaa 75 %. Googleen 'Koch & Gsell konkurs'.
Vapaa sana / Vs: Turve / Hamppu
: 20.09.20 - klo:16:59
Koko Suomi on kohta Christianian vapaakaupungin kaltainen.
Vapaa sana / Vs: Hannu Karpo
: 20.09.20 - klo:14:40
Osa jutun aiheista taisi olla sellaisia, että sekä aloitteen tekijä että Karpo ovat erehtyneet tosiseikoista. Karpo vaan änkeää kuvaajan kanssa ihmisten asuntojen ulko-oville tivaamaan.
Vapaa sana / Vs: COVID-19-VEDÄTYS
: 19.09.20 - klo:20:58
https://www.anttiheikkila.com/blogi/covid-19-vedatys/
Jeps - luin tuon jo joku aika sitten. Juttelin puhelimessa 91 täyttäneen sukulaispariskunnan kanssa. Mies puhui, että Lahdessa on 1 ihminen covidin takia tehohoidossa. Enimmillään oli kai 4. Yhteiskunta on osittain suljettu.
Maailmalta: 1.7.2020 alkaen tarpeellisia fyysisiä kontakteja sai taas jatkaa.
https://www.vindobona.org/article/prostitution-in-austria-permitted-again-here-are-the-new-covid-19-rules
Eiköhän ne oleile samoilla peltoaukeilla vuodesta toiseen. Etelä-Suomessa mm. Kaanaan kylässä joutsenet ovat yhdellä kulmalla ja hanhet taas toisella tai keskellä. Poliisia ei tarvita - kenttäoikeus voi pitää "istuntoja".
Turistina huomasin, että Pohjois-Italiassa viinitilalla voi päivällä jättää kämpän ikkunan auki - iltapäivällä sisällä voi olla 2 kärpästä. Texasissa katutason huoneistossa oli aamuisin isoja kuoriaisia parin metrin säteellä ulko-oven sisäpuolella ja murkut pitivät bileitä hellan suunnalla. Käärmeiden takia ei ollut kovin viisasta kävellä tienpenkalla (kuka edes kävelee texasissa). Tästä herää kysymys, että mitä Saksassa ja siitä etelämmäs oikein puuhastellaan, kun pukkaa hyönteiskatoa.
Linkki on taloushallinto-ohjelman mainos.
Mulla on Aritermin pienempi pellettipoltin (Bequem 20 kw). Siinä on optinen liekinvalvoja suojaputken sisällä, sivussa palopäästä, luukkuun kiinnitetty. Itse asiassa anturin pää on n. 3 cm kattilan ulkopuolella. Sillä ei ole edes suoraa näköyhteyttä palopäähän.

Liekinvalvontaa pitänee säätää, jos vie optista anturia kauemmas. Ohjekirjassa lukee Bequemin osalta "Liekinvalvonta. Mitattu valon voimakkuus %:na. Suluissa asetettu valon raja-arvo %:na." Bequemissä on asetuksena 2 (50) % eli aika hämärästä on kyse. Hakkeella ja stokerilla taidetaan olla ihan toisissa prosenttiluvuissa.
Jos Ruotsissa tehdään sähköä siellä uusiutuvaan energiaan laskettavalla turpeella, ja sähkö tuodaan kaapeleita pitkin Suomeen, niin lasketaanko se meillä uusiutuvaksi vai fossiiliseksi energiaksi?ydinvoimalat saadan suljettua
Meidän pitää tehdä kuten Euroopan asioista todellisuudessa päättävät maat. Saksa aikoo pärjätä ruskohiilen  ja aurinkopaneelien ohella Ranskasta ostettavalla ydinsähköllä, kunhan viimeisetkin Saksan kamaralla olevat ydinvoimalat saadaan kiinni.   
Jaa viikonloppu Hesassa ? Mä ajattelin, että pääpalkinto olisi lahjakortti Käpygrilliin.
muoks. https://youtu.be/EGxAfFa5U7E
Lista voisi olla aika pitkä, jos kysyisi: Asioita, jotka tuhottiin viherryttämällä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 546