Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 502

Viestit - pig24

Mistä juontajat puhuisivat, kun tausta on mikä on. Monen elämä taajamissa taitaa mahtua tulitikkuaskiin. Sama koskee tv-tuotantoa. Onnex on webbi ja saksankielinen maailma.
https://www.youtube.com/watch?v=yXXUwtf9htM
Harrastus ja polttopuun haku/teko
Tää isäntä on varmistanut, että halkopinon suoruutta ei tarvitse mitata joka vuosi erikseen.
Liikenteeltä kerätään veroja ja maksuja 8 kertaa se määrä, joka laitetaan tienpitoon. Ylijäämä sirotellaan ympäriinsä kaikkeen kivaan. Miksi juuri tienkäyttäjien pitäisi olla nettomaksajia ?
Kun teollistuneet länsimaat innovoivat uusia energiansäästö- ja -varastoimisratkaisuja ja ajavat taloutensa samalla nurkkaan, niin maailma pelastuu vai pelastuuko sittenkään ? Saksan autoteollisuuden osalta uumoillaan puolen miljoonan työpaikan katoamista piakkoin. Ehkä villisika pelastuu. Tuubista löytyy helposti intialainen, itsehajoava kaatopaikka = jäte kipataan jokeen tai mereen. Jos ongelmat ovat Kiinassa ja Intiassa, ratkaistaanko ne näyttämällä 'esimerkkiä' Suomessa ?
Tää on varmaan älyvihreetä: "Asiantuntijoita ja ammattilaisia ei tule korvata omiin ennakkoasenteisiin parhaiten sopivilla vaihtoehtoisilla lähteillä eikä kansanterveyttä edistävien viranomaistahojen kyseenalaistaminen ja roolin murentaminen ole arvojemme mukaista. "
Onkohan syy ja seuraus nyt oikeassa järjestyksessä ? Kumpi tarvitaan ensin, ay-liike vai tehdas ?
Vai oli Turku vasemmistolaisten käsissä. Mä luulin, että Turkua johdetaan Lexin kellarista ja Tuhatkunnasta käsin.
Pakkohan se on laittaa sinistä päälle, jos niin kerran sanotaan. Aika kova luku tuo 95 vuotta. https://youtu.be/UMnpPyDaojo
Ihminen pitäisi jalostaa märehtijäksi, jotta pystyisimme käyttämään rehunurmia ruoaksemme, voisko sen tehdä geenimuuntelun avulla?
Yksimahainen hevonen käyttää jotain entsyymiä mikrobihajoittamisen lisäksi.
Huhujen mukaan uusia Elovena-tyttöjä on kaksi. Kumpikin on kasvanut etelä-suomalaisella maitotilalla, toisen kotipaikka on ollut paikallinen 'Niskavuori'. Molemmat ovat olleet  nuoruudessaan hieman poikatyttötyylisiä. Navettatyöt ja traktorilla ajaminen sujuvat. Metsätaitokilpailut kuuluivat asiaan, haulikolla ampuminenkaan ei ole vierasta.  Molemmat leidit ovat muuttaneet pk-seudulle. Toinen toimii seksuaaliterapeuttina ja toinen on atk-alalla. Kumpikaan ei käytä siviilissä hametta. Ehkä heistä kuullaan lisää.
Itävallan nuorella liittokanslerilla on uusi johtamistyyli. Hallituskumppanit eivät neuvottele laihoja kompromisseja, vaan kumpikin puolue saa omat vastuualueensa. Vetovastuussa  oleva puolue saa toteuttaa omaa, parasta mahdollista politiikkaansa. Vihreällä käsikirjoituksella mennään ympäristö-, ilmasto- ja kehitysapuasioissa ja taistelussa lapsiköyhyyttä vastaan. Kurzin puolue vastaa maahanmuutto-, talous- ja veropolitiikasta.
Tuolla on tarkemmat jorinat lyhyenä ja pitkänä versiona  https://interaktiv.kleinezeitung.at/die-analyse-das-ist-das-tuerkis-gruene-regierungsprogramm/

Vapaa sana / Vs: Moderaattori hei!
: 15.01.20 - klo:16:28
Haluatko puhua Elovenatytön uudesta ulkoasusta vai Kurzin uudesta tavasta pyörittää hallitusta ? Ehkä molemmista. Palataan. Siis en ole mode, mutta näistä voisi saada jutunjuurta.
Vapaa sana / Vs: Ihan perus suomalainen
: 15.01.20 - klo:16:23
Pitäisikö anoa puolustusvoimilta apua
Linkin keskustelusta:
Tiedetään, missä he asuvat
Tiedetään heidän nimet
Tiedetään, mitä he ovat tehneet
Tiedetään, mille asialle he omistautuvat
Heidän 'ystävät' tiedetään
Heidän näkyvä varallisuusasema ylittää heidän tulotason
Mutta...
Ei tiedetä, mitä pitäisi tehdä !!!
Kahvi ja pulla, rupatteluhetki sosiaalisihteerin kanssa ei toimi
Entä Ruotsin hovi ? Aikamoiset viljelykset Ekerön saarella - Kalleko ihan itse viljelee ?
Edit: Kalle onkin 'vuokraviljelijä'. Ruotsin valtio sai tilukset (Stenhammar, Flen) lahjana ja Kalle on vuokraviljellyt mestaa vuodesta 1965. Peltoa ja laidunta on käytössä n. 800 ha, agnus- ja simmental-emoja 270. http://www.stenhammarsgods.se/om-stenhammar/
Sivuja: [1] 2 3 ... 502