Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 60

Aiheet - pig24

Helsinkiin kauppakeskuksia rakentaneiden SRV:n ja YIT:n koneet yskivät. Kalasatamassa taitaa olla haasteita vuokralaisten pysyvyydessä, Triplassa rakentamiskulut lähtivät lapasesta. Miten bisnekset lähtisivät uuteen nousuun ? Kiinalainen rakennusliike on kopioinut Euroopasta mm. kokonaisen kylän (Hallstatt, Itävalta). Tuon kohteen tilasta on vaikea saada luotettavaa tietoa, mutta juutuubin mukaan kylä olisi valmistunut 2019. Joka tapauksessa ajatus on se, että pakkoko sitä on rakentaa suomalaistyylillä. Puisen valmistalon saa puhelimella, kunhan hommaa sille itse tontin. Siis aika vähän bisnestä isoille toimijoille. Entä jos tekisi kokonaisen alppikylän tai brittikylän jne ? Nythän on paineita päästä asumaan Helsingin ulkopuolelle valtamedioiden vedätyksistä huolimatta. Valmiilla asunnoille on omat ostajaryhmänsä. Pk-seudun ulkopuolelta löytyy helpostikin hienoja paikkoja uusille kylille/taajamille vaikkapa maakuntakaupunkien liepeiltä.

Hallstatt Kiinassa https://youtu.be/B0LHOunu86Q?t=180
Vapaa sana / Saksan kansalaisuuskoe
: 20.10.20 - klo:15:43
HS kertoo Deutsche Welleä siteeraten muslimista, jonka kansalaisuusanomus hylättiin, kun mies ei suostunut kättelemään kansalaisuustodistuksia jakavaa naista. https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006675316.html?utm_campaign=hs_tf&utm_term=5&utm_source=tf-other&share=ff1ad7b5f1b88d3830e07e7b51b8ef44
Tein itse tuon testin huvikseni verkossa viime talvena - lähes täydet pisteet. Luin kysymykset suomeksi vaimolleni, joka sai myös liki kaikki oikein. Testi on itse asiassa suunniteltu vieraista kulttuureista Saksaan tulevia varten. Siksi iso osa kysymyksistä on kenelle tahansa länsimaalaiselle idioottivarmaa kamaa. Tosin läpäistäkseen kokeen itsenäisesti pitää osata maan kieltä..
Vapaa sana / Italia elvyttää
: 18.10.20 - klo:17:03
Kasvupaketti on osa ensi vuoden budjettia. Neljällä miljardilla hyvitetään talouden sulkemisesta erityisesti kärsineitä yrityksiä. Jos palkkaa alle 35 vuotiaita työntekijöitä, näiden palkkasivukuluja ei tarvitse maksaa kolmeen vuoteen. Terveydenhuoltosektori palkkaa määräajaksi kolmekymmenentuhatta lääkäriä ja hoitsua. Koululaitos saa varoja kahdenkymmenenviidentuhannen lisäopettajan palkkaamiseen.
Vapaa sana / Lentävätkö lehmät ?
: 17.10.20 - klo:17:11
Itävallan yleisradion poimima tilannehuonejuttu. Kuvat kertovat riittävästi. Palokunta sai hälytyksen "Lehmä on katolla", mutta liekö tuo umppari vai sittenkin hieho. https://noe.orf.at/stories/3071939/
Tulee mieleen, että onko tässä jo lentämisen yritystä. Äpy on liukunut rinteestä ja päätynyt katolle, joka ei kestänyt takajalkojen painoa. Koska eläin rimpuili, palomiehet hommasivat eläinlääkärin rauhoittamaan tuon, jotta nosto onnistuisi. Vahinkoja tuli vain muutaman haavan ja kattotöiden verran.
RT Deutsch-kanavan striimiä. https://youtu.be/AhbMLYBGZqY?t=1350
Kommenteissa hieno tiivistelmä: Ei käydä töissä eikä makseta mistään. Normaaleja ihmisiä rinnastetaan natseihin. Kaikki parasiitteja. Myöhemmin nämä istuvat Liittopäivillä (eduskunnassa) kesken jääneiden opintojensa kanssa. Ensin heitetään muutama kivi poliisia kohti. Sitten aktivisti aateloidaan.
Salzburgin poliisi onnistui selvittämään vuodesta 2016 jatkuneen eläinsuojeluyhdistyksen varojen väärinkäytön. Järjestön johdon epäillään käyttäneen avustus-, lahjoitus- ja jäsenmaksuvaroja mm. historic-auton entisöintiin, moottoriveneisiin, lomiin ja muuhun elämäntasonsa nostamiseen yli 300.000 €:n arvosta.  Yhdistyksen presidentti ja johtohenkilöt ovat iältään 35-73 vuotiaita. Syytetyt eivät ole tunnustamishalukkaita ja kieltäytyvät lausumasta asiasta mitään. Juttu menee nyt tutkinnan valmistuttua syyttäjälle asiakirjaväärennöksenä ja epärehellisyytenä.
 https://www.polizei.gv.at/sbg/presse/aussendungen/presse.aspx?prid=70677972454776326551343D&pro=1
CostaBlanca-lehti 2/2020 siteeraa nettiartikkelia, sivulla 21. https://www.lehtiluukku.fi/lue/costablanca/02-2020/243129.html Sivut suurenevat pelkällä hiiren klikkauksella.
Iskukuumennus lienee aika vakio kuvio. Biomaidosta osuu silmään, että biomaitoa tuottavaa lehmää saa hoitaa antibiooteilla vain, jos lehmä on sairas.
Muut tuotantoeläimet / Lumi tuli aikaisin
: 28.09.20 - klo:20:15
Alppialueiden mediat kertovat runsaasta lumentulosta viime perjantaista 25.9. alkaen. France Bleu kertoo 6000 lampaan olleen vielä vuorilla Glandon-solassa, kun lunta tuli 25 cm ja lisää on luvassa. Kuvia https://www.francebleu.fr/infos/faits-divers-justice/6-000-moutons-et-vaches-coincees-par-la-neige-en-montagne-en-savoie-dans-le-col-du-glandon-1601200699
Itävaltalainen yleispankki Hypo Vorarlberg Bank jakoi rakennusten suunnittelupalkintoja. Vino ulkoseinä suojaa verhoilupuita. Tilat useammalle eläinlajille. Katto palvelee vuohien laitumena. "Niin ikään tässä on potentiaalia täysin uudenlaisessa maatalouden tarkastelussa ihmisen ja eläimen kohtaamisena". Alapuolella lantala.
https://www.bauherrenpreis.com/portfolio-item/landwirtschaftliches-mehrzweckgebaude-tier-theater/
https://www.bauherrenpreis.com/wp-content/uploads/2020/05/praesentation_land_mehrzweckgeb%C3%A4ude.pdf   (kuvien suurennus ylhäältä keskeltä)
Aika paljon avoimia kysymyksiä. 14+ lehmällekö ? Pytinki on keskellä kirkonkylää. Lehmät ovat kesäajan alppilaitumella ja rakennus on silloin tyhjänä - vai onko kokonaan ?
Rouvaviisikko puhkuu energiaa. Marin: "On tärkeätä, että tulosta tulee". Mitä tulosta ? Eikö tässä ole kysy lähinnä seinää päin ajamisesta ?  Syntyykö uusia työpaikkoja väijymällä työttömiä ? Epäilen.
Päivän Ilta-Sanomat https://www.is.fi/autot/art-2000006629556.html kertoo, että hallitusohjelmassa olevaa, koko maata koskevaa tieliikenteen hinnoittelua koitetaan naamioida luovien nimikkeiden avulla. Valmistelu on siirretty HSL:n (Helsingin seudun liikenne-kuntayhtymä) työksi. ”Kehyskunnissa asuvien yleinen argumentti on, että tiemaksut kohdistuvat erityisesti kehyskunnissa asuville ja, että kauempana asuvia halutaan ”rankaista.” Kun tietoa tiemaksujen vaikutuksista ei ole tai ne eivät ole helposti saatavilla, niin keskustelussa vallitsee tunne- sekä arvopohjaiset argumentit, jotka eivät perustu faktoihin,” konsulttiselvitys jatkaa vielä. Onhan se hyvä, että edes Helsingissä on oikeaa tietoa.  :o
Kopsattu Itävallan yleisradiosta. Härkä ottaa hatkat motarilla lähellä Innsbruckia, ei kuitenkaan vahingoitu. Jonkun ajan kuluttua nuori herra saadaan takaisin kärryyn. Tämä sattui viime perjantaina. https://tirol.orf.at/stories/3065758/
Koska monissa kylissä navetat ovat keskellä taajamaa, eläimiä siirretään usein hevoskärryllä. Parikärryssä eläin saattaa päästä heittämään lenkin - miten lie tuossa.
Ostin äsken kurillani pussillisen. Harvinaisen onnistunut tuote. Näihin voi jäädä koukkuun. Valmistaja on Exotic Snacks Ruotsissa. Firman toimiala on makeisia ja välipaloja luonnosta - naturgodis. 100 grammassa on rasvaa 19 g, hiilareita 36 g ja valkuaista 27 g. Tokkopa tuolla mitään keksintösuojaa on, joten kotimaista odotellessa.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Salama
: 27.08.20 - klo:05:07
Itävallan yleisradion juttu. 16 hiehoa meni yhdestä salamasta - paikallinen silminnäkijä on löytynyt kertomaan. Kuvassa 1 virkaeläinlääkäri ja eläinten omistajat. Paikka Grossglocknerista itäänpäin. Ihme kivikkoon nuo ovat hakeutuneet kenties ukonilman ajaksi. Ruhot haetaan pois helikopterilla. https://salzburg.orf.at/stories/3064010/
Vapaa sana / Kunnankellari (Itävalta)
: 23.08.20 - klo:12:39
Itävallan yleisradion juttu: Keskellä Bregenzerwaldin kylää on avattu Itävallan 1. yhteisökellari. Kyseessä on useampi sata vuotta vanha kellari. Kunnostukseen saatiin avustusta eu:lta, osavaltiolta ja kunnalla yksityisten sponsorien ohella. Yksi hyllytaso maksaa 50 € vuodessa ja se riittää kahdelle perheelle. Huom. jutussa on myös video. Mielenkiintoista, että tuolla toimitaan vain lukitun ulko-oven varassa. Suomessa tuskin luotto riittäisi. https://vorarlberg.orf.at/stories/3063470/
Sivuja: [1] 2 3 ... 60