Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 49

Aiheet - pig24

Webissä voi kertoa vaikka finneistään - rahantuloa ei voi estää. https://www.is.fi/viihde/art-2000006036556.html
Miten monta sometähteä Suomen kokoinen kielialue voi elättää ? Entä kannattaisiko alkaa somettamaan englanniksi ?
Hoppista keikkaa , googleen Highest Paid YouTuber Of 2018
Kiinassa Alibaba on kehittänyt hallituksen näkemyksiä levittävän sovelluksen: Xuexi Qiangguo. Jotta kansalainen saisi 35 kuntoisuuspistettä päivittäin, känny pitää antaa vaikka äidille, joka hoitaa selaamisen.
https://youtu.be/rTOyfDoiOHc
Sanoma-yhtymä voisi kehittää vaikka Rinne-apin, "Opi vahvasta maasta". Miten tuo Sanoma-yhtymä tulikin mieleen !
Tanskalaiset tutkivat satelliittikuvista vajaan miljoonan tanskalaisnuoren elinympäristöä ja vertasivat tulosta psyykkisten sairauksien esiintyvyyteen. Mikäli 0-10 ikävuoden välillä elinympäristö oli viheralueköyhintä, psyykkisten häiriöiden esiintyvyys nousi 55 prosentilla verrattuna  viheraluerikkaimmassa ympäristössä eläneisiin. Satelliittikuvien avulla  laskettiin kasvillisuusindeksi 210x210 metrin alalta kunkin tutkitun asuinpaikasta.
https://www.pnas.org/content/116/11/5188
Vasemmisto puhuu taas veropohjan laajentamisesta. Jospa katsotaan ensin helppoa tapaa kerätä verotuloja. Tästä maasta löytyy säätiöiden ym. suojissa kovaakin bisnestä harjoittavia toimijoita, mm. suurimittaista asuntojen perustajarakennuttamista. Osa toimijoista edustaa aitoa kolmatta sektoria ja toiminta on pienimuotoista, osa käyttää verovapautta kaapuna liki pörssiyhtiöiden tasoiselle bisnekselle. Itse kääntäisin tämän kortin ja vaihtaisin sääntöjä.
Hevosmiesten tietotoimisto on kuullut tavallisesti luotettavalta taholta, että komissio on tehnyt retken amishien luo ja saanut uusia ideoita.  Uudella ohjelmakaudella tullaan sekä sitomaan hiiltä että siirtymään 3-vetimisiin lehmiin. Vaikka uuden linjauksen laskuvaikutus tuotantomääriin on vain 10-15 %, se riittää tuottajahinnan korjausliikkeeseen. Eu-tarkastajat kulkevat jatkossa pitkävartisten peilien kanssa...
"Nykyisin tietoja luovutetaan viranomaisille ja tutkimuskäyttöön esimerkiksi lääkealan yrityksille, mutta jatkossa sallittu yrityskäyttö laajentuisi muun muassa kehittämis- ja innovaatiotoimintaan." Näin kirjoittaa uusisuomi.fi. https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/273910-koko-suomi-otetaan-koelaboratorioksi-hallitukselle-varoitus-suomalaisten?ref=suosituimmat
Mistä tämä idea terveystietojen levittelystä ensisijaisen käyttötarkoituksen  ulkopuolelle on ponnahtanut framille ? Tulee mieleen, että ensisijainen motiivi olisi kaupallinen. Mikäli hallitus ajaisi kansan asiaa, niin esille voisi ottaa vaikkapa sen, miksi lääketieteessä on useampia koulukuntia. Euroopassa annataan lyhyitä antibioottikuureja, Atlantin toisella puolella pitkiä. Entä rasvamörkö vs. hiilihydraattimörkö tai suhtautuminen luontaislääkitykseen kliinisen hoidon tukena ? Eräs nyt pinnalla oleva asiantuntija (A.Heikkilä) käyttää ravitsemissuosituksista sanontaa korruptoitunut valetieto. Eikö THL voisi tehdä tällaista  pohjatyötä ? Jos THL:ssä on ideologisia ongelmia tarkastella valtavirtalääketiedettä kriittisesti, niin miksi valtion edes pitäisi ylläpitää näin isoa laitosta ?
Vapaa sana / Macron ja tiekartta
: 05.03.19 - klo:18:30
-Eurooppalaisen mallin perustana on ihmisen vapaus, mielipiteiden... moninaisuus. Meidän on torjuttava eurooppalaisella lainsäädännöllä internetin viha- ja väkivaltapuheet. Siis yhtaikaa moninaisuutta ja totuudenpuhujien pamputtamista ?
-Tarvitaan yhteinen rajapoliisi ja Euroopan turvapaikkavirasto. Siis EU:n oma virasto tekisi turvapaikka- ja sijoituspäätökset - hienoa vai onko sittenkään ?
-Tarvitaan Euroopan ilmastopankki. Ilmastotavoitteen on oltava ohjenuorana kaikelle toiminnallemme. Nollapäästöt vuoteen 2050 mennessä. Huh.
-Afrikan kanssa on solmittava tulevaisuussopimus. Siis Kiina sitouttaa paraikaa eri Afrikan valtioita itseensä lainaamalla suuria summia infraprojekteihin. Lyökö EU tähän kiilaa vai allekirjoitetaanko joku hieno julistus ? Julistus kai.
-EU perustaa innovaationeuvoston, jonka rahoituksen on oltava USA:n vastaavan viraston tasoa. Minun käsittääkseni tällä saralla käsitellään usein luottamuksellisia asioita. Rahoitusta pitäisi myös pystyä jakamaan ilman kotimaa-hyväveli-aspektia. Voisiko eu-tasoinen elin toimia kansallista paremmin ? Onko USA niin hieno maa, että sieltä pitäisi ottaa oppia ?

Mm. Hesari on julkaissut Macronin kirjoituksen eilen. https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006023600.html
Mitä terveydenhuoltouudistuksia tarvitaan, jos lähdetään siitä, että Heikkilän esittämät väittämät ovat oikeita ?  Heikkilän mukaan osa lääkäreistä on tällä hetkellä lääkekonsultteja. Uudistus lähtisi siitä, että oireiden lievittämisen sijasta puututaan vaivojen syihin. Kuvioon liittyisi mm. prosessoidun ruoan ja monilääkityksen ottaminen tarkempaan syyniin. Koska tämän suuntauksen lääkäreitä on jo kasapäin, miksi heistä ei voisi muodostaa kilpailevaa soteuudistusryhmää ? Koska sekä elintarvike- että lääketeollisuudessa liikkuu isoja rahoja, niin ainakin kuraa alkaisi lentämään. Toisaalta jalostamattomalle ruoalle voisi tulla markkinabuumi.
Muiden kuin seebujen ja seeburisteytysten maidossa saattaa olla jotain haitallista, jota kovin yritetään saada selville. Tietyt maidosta löytyvät virukset ovat keskipisteessä. Ajatukset on julkaistu tutkimus-nimellä https://yle.fi/uutiset/3-10668292, vaikka pakka on kovinkin levällään. Tätä tutkimusta on tehty vasta 10 vuotta. Tulee mieleen, että tutkimalla Seebun maitoa ja verta ja vertaamalla niitä eurooppalaisesta lehmästä tehtyihin löydöksiin, saataisiin selville, missä kohtaa on eroja. Tästä sitten eteenpäin. Luin alkuperäisen lehdistötiedotteen Uudenlaiset infektionaiheuttajat syövän riskitekijänä.  Vain eurooppalaisen lehmän veren seerumia on analysoitu, samoin kaupallisesti saatavissa olevaa maitoa supermarketeista.
Vapaa sana / Kun robotit valmistavat talon
: 01.03.19 - klo:06:33
PESÄ (Nest) on valmis. Työmaalla olevat 'robotit' ovat yllättävän paljon raksa-Ranen kaltaisia.
https://www.youtube.com/watch?v=XCM3UaIPxy0
https://youtu.be/NNYxSo6h_vo
http://dfabhouse.ch/
Vapaa sana / Talvella telttailua
: 23.02.19 - klo:08:53
Intian rikkaimman miehen poika bilettää morsiamensa kanssa St. Moritzissa huomisesta tiistaihin asti. Kyseessä on esihääjuhla. Komia telttakin on varattu. Mitä olisi telttailu ilman maailmanpyörää.  https://youtu.be/qi8MLZ6UkRo
Susi pitäisi nähdä ihmisen ystävänä. Joopa joo. Kaupungissa katoaa yhteys todellisuuteen.
https://yle.fi/uutiset/3-10642455
Sivuja: [1] 2 3 ... 49