Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 58

Aiheet - pig24

Signum-oluessa alkoholimäärän piti olla 2,8 %. Coop ottaa tapahtuman mitä suurimmalla vakavuudella. Asiakkaita, jotka ovat ostaneet oluttölkkejä, suositellaan palauttamaan ne, jotta he saisivat rahansa takaisin.
https://pressrum.coop.se/coop-aterkallar-ol-av-market-sigum/
Vapaa sana / Baumkirchen - lähiruokaa
: 22.05.20 - klo:11:18
Ajoin pohjois-tirolilaisen Baumkirchenin läpi viime kesänä sähköpyörällä - taas yksi kylä, jota olisi voinut katsoa tarkemmin. Sattui olemaan jokin uskonnollinen juhlapyhä - kylän jälkeen pellolla meni jokin kulkue. Paikka jäi mieleen kovinkin originellinä, joten katsoin sitä tänään googlesta. Wikin mukaan kylän elinkeinoja ovat maatalous ja tiilenpoltto (saviesiintymä), aiemmin myös terveyskylpylä. Kylpylän lähteet katosivat ensin maajäristyksessä, myöhemmin ne jäivät tienrakennuksen 'uhreiksi'. 13-jäseninen kunnanvaltuusto on valittu kokonaan kansanpuolueen listalta (hylättyjä ääniä 13 % - tuntuu aika paljolta). Ilmakuvista näkyy, että kylässä on navettoja ainakin 9 kpl, osa keskellä kylää. Kuinka tällainen toimii noinkin tiheään rakennetussa kylässä, mutta Suomessa ei ?
https://www.google.com/maps/place/Innsbruck,+It%C3%A4valta/@47.3016341,11.5623763,145a,35y,187.91h,49.47t/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x479d6ecfe1f8ca73:0x9d201c7d281d9b0d!8m2!3d47.2692124!4d11.4041024
Kovaa asiaa alkaa tulla min 7.40 alkaen https://areena.yle.fi/1-50269201
Kansanedustaja Ossi Tiihonen (ps) huomasi koulun oppikirjassa ihmeellisen asian: Kasvin elämä oli selitetty uudella tavalla - maininta hiilidioksidin tarpeellisuudesta oli jätetty pois. Opetusministeriöstä vastattiin, että Suomessa vallitsee pedagoginen vapaus.  MV ?

Asiasta kerrotaan mm. Helsingin Sanomissa. https://www.hs.fi/nyt/art-2000006514732.html?utm_campaign=hs_tf&utm_term=4&utm_source=tf-other&share=536644886553be6f120317489e568d8c
Rajan pinnassa toimivalla maidontuottajalla on peltoa  30 ha Saksan puolella ja 50 ha Itävallan puolella. Kunta laittoi rajalle, myös pikkuteille, betoniporsaat. 4 km sijaan olisi pitänyt ajaa levityskärryn kanssa 45 km virallisen rajanylityspaikan kautta, joten isäntä tilasi urakoitsijan. Kärsä vaan rajan yli ja homma alkoi pelittämään. Jostain syystä raja avautui seuraavana päivänä maa-ja metsätalousliikenteelle. Tätä ennen isäntä oli ottanut yhteyttä pääkaupunkiin asti ilman tulosta.
https://www.nachrichten.at/oberoesterreich/muehlviertel/corona-sperre-bauer-pumpt-guelle-ueber-die-grenze;art69,3257828
Hauskat videot-ketjussa ryssät kääntävät talvirenkaat nurinpäin. Siitä tuli mieleen, että aika monta asiaa voisi miettiä uudella tavalla.
Suomi aikoo ostaa hävittäjiä isolla summalla, oliko aluksi kyse 10 miljardista plus elinkaarikulut toinen mokoma. Taustalla sanotaan olevan Suomen puolustuksen uskottavuus. Kansanedustaja Markus Mustajärvi muistuttaa, että hankinta saattaa perustua menneen ajan sodankuvaan. Jos jonkin maan päävientiala on öljyn ohella aseet, onko sen harjoittama uhkailu ja asepullistelu tosiasiassa vain markkinointia ? Joku USAssa keksi taannoin, että aletaan kehua  uusia asekehittelysaavutuksia niin paljon, että NL alkaa kiriä 'takamatkaa' kiinni suurella rahalla ja laiminlyö samalla yhteiskuntansa kehittämisen. Näin myös tapahtui. Miksi ostaa hävittäjiä, kun pitäisi ostaa luojia. Mitä kaikkea voisi luoda 10-20 miljardilla ?
Yksi ukrainalainen tuttu teki finpigin laatikoista olohuoneeseensa kirjahyllyn. Montako siemenlaatikkoa tarvitaan lämpöharkkotaloa tai uutta navettaa varten ? Navettahan olisi helpompi rasti, koska uusista tehdään aika koleita.
Kunnalla on velvollisuus järjestää terveydenhoitopalvelut alueellaan. Miten iso osa kunnan budjetista kannattaa laittaa kovapalkkaisille Panadolin määrääjille ? Entä jos vähennetään kipulääkkeiden määrääjien virkoja ja ostetaan Watson Healthcare-lisenssi ? Kun oikea diagnoosi tulee alkumetreillä, se on suoraa säästöä monessa portaassa. Terveydenhuollon potti pienenee, mutta kaikkeahan ei voi saada. Suomella on rajanaapurina Ruotsi. Ruotsi aikoo tartuttaa koko väestön ja Suomi aikoo hävittää viruksen maan kamaralta. Kumpi tulee onnistumaan, kun kuitenkin pendelöidään rajan yli molempiiin suuntiin ? Tämän pystyy vain mopomies ratkaisemaan suomalaisten eduksi.
Keksikää lisää.


Koska kaupungin talous on ylijäämäinen, 950.000:een kotitalouteen jaetaan ravintolaostokortteja 40 milj.€  edestä.  Yhden hengen talous saa 25:n ja useampihenkinen talous 50 euron arvoisen ostokortin. Aika järkeenkäypä tukimalli.
On olemassa voimia, joita kiinnostaa saada kansoja paniikkiin corona-kriisin varjolla. Vierailla voimilla on erittäin vahvat poliittiset ja taloudelliset intressit. Kansoja pitää pystyä kontrolloimaan ja manipuloimaan paremmin...
https://fromrome.info/2020/05/08/cardinals-declare-the-covid-19-pandemic-is-a-tool-for-a-world-government/

Tää onkin kunnon salaliittoteoria. Miksi paavi Bergoglio halusi jopa väkivalloin eroon kiinalaisesta naisesta tammikuussa 2020 ?
Ympäristölautakunta päätti ti. iltana kaupungin puistonurmien kevätlannoituksesta kanan*askalla. Tarkoitus on estää vappujuhlijoiden kokoontuminen puistoihin. Lund on iso yliopistokaupunki - puistoihin on aiemmin kertynyt yli kymmenentuhatta nuorta. Puistoindententti sanoo, että me olemme hyvin valmistautuneet. Tämä on hieman jännittävää. Lannoitus suoritetaan torstaina.

https://www.sydsvenskan.se/2020-04-29/honsskit-ska-stoppa-festen-i-stadsparken
Tärkeä olutjuhla on laitettu puihin tämän vuoden osalta. Juhlan alkuna pidetään hevokilpailuja v. 1810. Sen jälkeen se on peruttu 24 kertaa, mm. koleran takia. Ideanikkarit ovat tuoneet julki omia hahmotelmiaan siitä, miten juhla voisi toimia turvallisesti. Juhla-alueen käytävät/kadut olisivat yksisuuntaisia, jolloin ei pärskittäisi ihan toisen kasvoja päin. Telttoja ei olisi. Oluen annostelijat käyttäisivät suojavarusteita. Entä jos kaikilla olisi reppu, jossa olisi juomarakko? Sen voisi helposti lämpöeristää ja jokainen käyttäisi omaa letkua - tuoppeja ei tarvitsisi pestä. Entä makkaran syöminen ja ***kanpuhuminen pienissä piireissä ? Tulee mieleen, että syyskuussa tullaan näkemään perumisen peruminen tai varjofestivaalit.
Vapaa sana / 1. kurki tuli äsken
: 28.03.20 - klo:06:37
Ylellä oli eräässä jutussa sanonta 'luonnon hiljainen signaali'. Tämä ei ole tuollainen, koska rääkyminen kuului sisälle asti. Rikospaikkana Lohja.
Vapaa sana / Hyvä näkökulma Afrikkaan
: 26.03.20 - klo:07:20
Ylellä pyörii Ade Adepitanin Afrikka-dokusarja. Katsoin ekan jakson. Heppu kävi synnyinmaassaan Nigeriassa katsomassa mm. kristillisen kirkon meininkiä. Vanha kirkkorakennus on vain 1000 metriä pitkä, uuteen mahtuu jo enemmän väkeä. Pappi sanoi, että uskominen on kaikille ilmaista. Kirjoittakaa shekkiinne summa, joka on 10 % palkastanne. Ade kysyi kirkon päämiehen yksityisestä suihkukoneesta. Evankelioiminen on kuulema kovaa työtä ja kirkon päämies on jo vanha mies. Käytiin myös karjaväen luona. Maanviljelijät naapurialueella ovat pahaa väkeä. Karja lypsäisi paremmin, jos heidän karjalla olisi vastaavia peltoja käytössä.
https://areena.yle.fi/1-50088544
Aurinkoranta  https://fuengirola.fi/
Itärannikko (Costa Blanca) https://www.lehtiluukku.fi/lue/costablanca/01-2020/236873.html
Yleinen https://www.lehtiluukku.fi/lue/suomalainenespanjassa/330-2020/240552.html
Itse olen katsellut 'Vall de Pop'-nimistä kulmakuntaa (Jalon Valley) sillä silmällä. Xalo' on suurin kylä.
https://youtu.be/v3BPd0gbpmw Tuolla on siis jonkin verran maataloutta ja viinikellareita (bodegas).
Torrevieja https://www.torrevieja.fi/
Viininviljelystä vielä https://youtu.be/Tzn9VZG7jg4
Iltasanomat kertoo pk-seudun safkakaupoista: Hamstraaminen on lähtenyt lapasesta. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006438451.html Länsi-Uudellamaalla kuulin tänään samasta asiasta kahdelta henkilöltä. Saippuallako se hengitystieinfektio nyt estetään ? Pitääpä mennä huomenna markettiin mittaamaan hyllyt.  ;D
Sivuja: [1] 2 3 ... 58