Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 49

Aiheet - pig24

Tyylivaikuttaja menee työvaatteissa kylille - mieluiten niissä kaikkein huonoimmissa. Saako hajusta lisäpisteitä ?
https://www.is.fi/mystyle/art-2000006114715.html
Keravalle tulee uusi 136-paikkainen avovankila. Kustannusarvio on 22 miljoonaa euroa. Yhden kopin hinnaksi tulisi siten n.162.000 €, jos näin saa laskea. Mitä kokonainen kerrostalo maksaa ruuhka-Suomen ulkopuolella ? Kaksio jokaiselle ja sähköinen valvonta. Huoneiston ovi (etäohjattava sähkölukko) olisi kiinni päivittäin saman ajan kuin avovankilassakin. Kustannus jäisi varmaan 10 miljoonaan, ellei allekin.
Tässä onkin sitten vaikeampi yhtälö: ”Uutta on se, että kartoitamme mahdollisuuksia opinnollistaa vankien työtoimintoja, mikä mahdollistaisi vangeille opintosuorituksia. Nykyinen vankiprofiili on Saukon mukaan enenevässä määrin enemmän tukea tarvitsevaa: avovankilaan tulevat ovat usein lyhyttuomioisia ja päihdeongelmaisia."  Kuulostaa kovin muodikkaalta.  Onko ehdotuksia ?
https://www.rakennuslehti.fi/2019/05/helsingin-kupeeseen-aletaan-rakentaa-uutta-22-miljoonan-euron-vankilaa-vangit-pannaan-hoitamaan-nuuksiota-ja-sipoonkorpea/
Pitääkö päästä jonottamaan Verkkiksen tarjouksia, TätäEtteOleKoskaanNähneet Oy:n pörssiin listautumista, kaljalle, kalaan, joogatunnille ? Miksi stadissa asuva ei voi mennä sillä vanhalla naistenpyörällään (jota kukaan ei varasta) haluamaansa kohteeseen ? https://yle.fi/uutiset/3-10776091
Jaaha, eivätkö kaikki olekaan vihreitä https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/kaupunginvaltuusto/valtuustoryhmat/
PS. Miksi lentokentälle pitää päästä helposti, kun ilmastonsuojelu määrittää lähes kaikkea tekemistä ?
Vapaa sana / Vaalikoneet - Eurovaalit 2019
: 08.05.19 - klo:13:09
Iltalehti https://www.iltalehti.fi/eurovaalit-2019/vaalikone#/
antoi PS:n ja 83 %. Heikoiten vastasi vihreät 53 %. Paras yksittäinen ehdokas tosin oli Sari Essayah 86 %.

Hesari https://www.vaalikone.fi/euro2019/
edelleen PS 76 %. Heikoin oli feministinen 39 % ja kannoilla vihreät 40 %.
Vapaa sana / Pohjois-Korealainen dieetti
: 05.05.19 - klo:12:01
Kim Jong-un on kiinnittänyt huomiota kansansa vyötärönympärysmittoihin. Uusi dieettihän siitä seurasi. Riisi ja hapankaali riittää, päiväannos 300 g. Pian suomalaiset iltapäivälehdetkin alkavat ylistämään Kimin viisautta.
Washingtonin osavaltiossa puuhastellaan ihmisruumiin kompostoinnin saamiseksi muiden hautausmuotojen joukkoon.
https://www.mediuutiset.fi/uutiset/kohta-myos-suomessa-ihmisruumiin-havittaminen-kompostoimalla-on-vahvassa-myotatuulessa-washingtonissa/e7ec83c3-b65e-4a3c-9db1-98785350acea Suomessa kirkko menetti yksinoikeuden hautaamiseen jo 1.1.2004. Kuitenkin hautaustoimisto varoo kertomasta kaikkea kuolinpesän osakkaille, esim. sitä, että uurnan sisällön voi laittaa vaikka omaan perunamaahan. Ainoa edellytys on, että perunamaan kiinteistötunnus ilmoitetaan krematoriolle ja että perunamaalle ei saa laittaa muistolaattaa. Muistolaatta muuttaa alueen yksityiseksi hautausmaaksi, josta on omat säännökset. Jos kompostoi lähiomaisen kovin lähelle maanpintaa, supit ym. pistävät pidot pystyyn. Kai sekin on luonnonmukaista.
Al-Taee on varmasti kirjoittanut maailmanmenosta vilpittömästi. Se vaan ei sovi kaikille ja Hussein pakittaa. Mielenkiintoista. Jos arabit ovat mitä ovat, samoin juutalaiset, niin miksi aihe olisi tabu ? Eurooppalainen kupla voi possahtaa ?
MItä hyötykäyttöä mustasta aukosta voisi olla ? Jos tuollainen olisi lähempänä maata tai sellainen opittaisiin luomaan synteettisesti tms. tavalla ? Kaatopaikat kävisivät ehkä tarpeettomiksi, samoin Honkajoki. Afrikassa diktaattorit varmaan tilaisivat suurimman mahdollisen (kehitysapurahoilla luonnollisesti) - jätän nyt auki, mitä tarkoitusta varten se voisi olla.
Mitä, jos musta aukko on avaruuden dynamiikkaan luontaisesti kuuluva jätteenpuhdistuslaitos, kuten maksa ja munuaiset ovat nisäkkäillä ? Hyödylliset partikkelit varmaan palaavat toisesta päästä takaisin avaruuteen ?
https://youtu.be/xsnjYC64RqA
https://yle.fi/uutiset/3-10731396
Eläinsuojelijat ilmoittavat kylteissään olevansa vegaaneja ja tavallisia ihmisiä. He ovat tukkineet risteysalueita teurastamojen lähistöllä eri puolilla maata. Ajoneuvoissaan nämä mainostavat elokuvaa, jota on kuvattu drooneilla, salakameroilla jne. https://www.dominionmovement.com/
Asiasta kirjoittaa mm. CNN https://edition.cnn.com/2019/04/08/australia/australia-animal-rights-protests-intl/index.html
Väitteet puolin ja toisin ovat tavanomaisia.
WHO on julkaissut elokuussa 2018 oman ruokintamallinsa: Vähemmän rasvaa, vähemmän suolaa, lisää rehuja, enemmän liikuntaa. Nyt vaalien alla mm. Antti Rinne haluaa ohjailla arvonlisäverokannalla ruokavalintoja. Olisiko selvempää, että siirrytään letku- tai pulloruokintaan, jossa ostaja ei voi itse tehdä huonoja valintoja. Kauppiaallekin olisi vähemmän töitä.
Marketissa olisi vaikka 5 oman pullon täyttöhanaa. Valintaa ohjaisi mm. tieto siitä, millaista asiaa tukee ravitsemusvalinnallaan (tietyn kehittyvän maan maataloutta, ilmastoa, merta, sekaan pari henkimaailman uskomusta).  Ruokavalioiden toteuttaminen ei jäisi riippumaan kuluttajan ailahtelevasta mielestä. Kuvio edellyttää, ettei kuluttaja pääse käsiksi alkutuotannon tavaravirtaan. Kaupunkien ympärille olisi ehkä tehtävä muureja.
Webissä voi kertoa vaikka finneistään - rahantuloa ei voi estää. https://www.is.fi/viihde/art-2000006036556.html
Miten monta sometähteä Suomen kokoinen kielialue voi elättää ? Entä kannattaisiko alkaa somettamaan englanniksi ?
Hoppista keikkaa , googleen Highest Paid YouTuber Of 2018
Kiinassa Alibaba on kehittänyt hallituksen näkemyksiä levittävän sovelluksen: Xuexi Qiangguo. Jotta kansalainen saisi 35 kuntoisuuspistettä päivittäin, känny pitää antaa vaikka äidille, joka hoitaa selaamisen.
https://youtu.be/rTOyfDoiOHc
Sanoma-yhtymä voisi kehittää vaikka Rinne-apin, "Opi vahvasta maasta". Miten tuo Sanoma-yhtymä tulikin mieleen !
Tanskalaiset tutkivat satelliittikuvista vajaan miljoonan tanskalaisnuoren elinympäristöä ja vertasivat tulosta psyykkisten sairauksien esiintyvyyteen. Mikäli 0-10 ikävuoden välillä elinympäristö oli viheralueköyhintä, psyykkisten häiriöiden esiintyvyys nousi 55 prosentilla verrattuna  viheraluerikkaimmassa ympäristössä eläneisiin. Satelliittikuvien avulla  laskettiin kasvillisuusindeksi 210x210 metrin alalta kunkin tutkitun asuinpaikasta.
https://www.pnas.org/content/116/11/5188
Vasemmisto puhuu taas veropohjan laajentamisesta. Jospa katsotaan ensin helppoa tapaa kerätä verotuloja. Tästä maasta löytyy säätiöiden ym. suojissa kovaakin bisnestä harjoittavia toimijoita, mm. suurimittaista asuntojen perustajarakennuttamista. Osa toimijoista edustaa aitoa kolmatta sektoria ja toiminta on pienimuotoista, osa käyttää verovapautta kaapuna liki pörssiyhtiöiden tasoiselle bisnekselle. Itse kääntäisin tämän kortin ja vaihtaisin sääntöjä.
Hevosmiesten tietotoimisto on kuullut tavallisesti luotettavalta taholta, että komissio on tehnyt retken amishien luo ja saanut uusia ideoita.  Uudella ohjelmakaudella tullaan sekä sitomaan hiiltä että siirtymään 3-vetimisiin lehmiin. Vaikka uuden linjauksen laskuvaikutus tuotantomääriin on vain 10-15 %, se riittää tuottajahinnan korjausliikkeeseen. Eu-tarkastajat kulkevat jatkossa pitkävartisten peilien kanssa...
Sivuja: [1] 2 3 ... 49