Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 4

Viestit - AP1982

https://huutokaupat.com/2026795

Tämä 68 tuntuu olevan kovia kokenut, ja useaan otteeseen.. Ei taida enää mennä huonon tuurin piikkiin.. 8)
Nojoo, tuo näyttäisi ihan asialliselta. Vuosimalliksi merkitty 2002 mutta pelleissä oleva Valtra Valmet teksti viittaa viimevuosituhannelle, kuten myös vaihdekeppien päät. Voishan tuotakin kysellä..

Edit: ilmoitus olikin joulukuulta..
Edellinen 6400 myyty. Nyt hakusessa vähän uudempi 2000 luvun vehje. Hitec tai Mezzo. Toiveissa Hilock, Hitroll, ilmastointi ja etukuormain.. Oisko kellään ylimääräisenä..
olisko naapuriavusta helpotusta.

Toki siitäkin apua vois olla..  :D
Nyt olis vihdoin hallin lattialla vannepainoja Valtun takapäähän. Olisiko vinkkejä miten nuo asentaisi (yksin) turvallisimmin pakoilleen. Trukkipiikeillä ne saisi varmaan nostettua aika lähelle, mutta ne piikit on juuri siihen Valtuun. Pitääkö suosiolla irroittaa koko rengas, laittaa se kyljelleen maahan, latoa painot päälle ja pultata kiinni?
Kasvintuotanto / Vs: Cemagro
: 27.06.20 - klo:23:10
Mulla oli tänäkeväänä Cemagron tavaraa, enskeväänä ei. Puolet säkeistä melko klimppistä tavaraa. Hyvät säkilliset hyviä.. Laitoin reklamaationkin heidän suuntaan aiheesta, mutta ei ole vastausta kuulunut. Eiköhän sitä tosiaan Yaraan palata..
Kasvintuotanto / Vs: Apulannan hinta
: 26.06.20 - klo:18:11
Lantmannen, Hankkija ja Berner hinnat 2€ sisällä alvittomana per tonni.. Yara Y2 tuotteena

Hinnat siis 290-292..
Suoraan aloittajan kysymykseen ei liity mutta 6.6 koneeseen..

Onko joku muu yllättynyt Koneviestin T144 vs 8450 valtujen testin vetotehoista? Kaikki tuntuu haukkuvan T144 koneen niin laiskaksi, että juuri jaksaa itseään eteenpäin raahata. Mega sarjaa taas monesti kehutaan. Testissä tuo T144 pätki vetotehossa Megan! 8450 vakiotällissä ja Stanan pumpulla, olisiko 8400 rivipumpulla paree?
Sama täällä. Tai yhden säiliön otin melkein täyteen. Kai se pitää kohta tilata täyteen asti, saisi säiliöllisen keskihinta alemmas 😀 No, kuivurisäiliöt vielä täyttämättä..
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 10.03.20 - klo:12:44
Itsekin hätäpäissäni löin vehnän hinnan kiinni tänään, 166€. Kai se alamäki jatkuu kesää kohti. Josko tässä olisi oikeaan aikaan liikkeellä, toisin kun PÖ kaupoilla..
Itse ainakin olen ollut tyytyväinen Kiren tuotteisiin. Nykyisin 16tn maakärry palapelilaidoilla ja 560/45R22,5 kumeilla. Onhan noissa laidoissa pieni väkertäminen kun pala-palalta laitetaan mutta kyllä ne yksinäänkin laittaa kun kuormaimella ensin nostaa ne lavan pohjalle. Täältä myös ääni mahdollisimman isoille vyörenkaille.
Tehtaan?
Jos/kun Wihurin kanssa ei kaupoille taivu niin Hankkijalta varmaan vielä löytyy Jonnikoita varastosta suoraan toimitukseen? Esittelykoneita varmaan myös. Kannattanee kysellä jollet vielä ole. Varusteet noissa sit on pääasiassa jo valmiiksi valittuna..

[/quote]
Kuvissa tuota faktaa sitten hieman.
Firmassa vissiin sukupolvenvaihdos tapahtunut joitakin vuosia sitten, ehkäpä laatukin samalla parantunut?
[/quote]

Toivottavasti. Itselle tulossa heidän kunnostamansa pönttö. Pitääpä käskeä heidän tarkastamaan ”sisältö” ennen toimitusta ja vielä uudelleen omassa pihassa myyjän kanssa. Periaatteella, jos ei oo tyhjä niin saa viedä takaisin.. 🤓
Onko joku näitä ”parempia” polttoöljyjä traktoreihinsa laittanut. Hyötyykö kukaan muu kuin kauppias?

Hinta-ero ei vuositasolla ainakaan St1 tuotteessa valtava euromääräisesti ole, ellei öljyä kulu tuhansia litroja.

Vanhoissa koneissa lienee aika sama mitä liemua tankkiin kaataa mutta uudet koneet voi marginaalista hyötyä noista saada?

https://www.st1.fi/yksityisille/tuotteet-ja-palvelut/polttonesteet/moottoripolttooljyt/mpo-plus


https://www.neste.fi/artikkeli/neste-pro-moottoripolttooljytm-sopii-vaativaan-kayttoon?gclid=Cj0KCQjw0brtBRDOARIsANMDykZyuU4HUmoePDVyOSgsGS4Dg9FIeIvaCDLRW7fk63qVafUSZTGbY6QaAmqJEALw_wcB


Sivuja: [1] 2 3 4