Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 53

Viestit - Peukalo

Kasvintuotanto / Vs: Kevätruis
: 09.02.23 - klo:20:26
Oli mulla kevätruista Juusoa pari kolme kautta, puitu on myöskin. Tykkäsin muuten, mutta halusin opetella muitakin kasveja. Kasvoi muuten märkänä kesänä sillä pellolla, missä edellisellä kaudella, ohra tukehtui kokonaan. Oli ihan perusrikkatorjunta, moddusta en käyttänyt. Kaikki meni kaupaksi mitä puitu.
https://www.ss.lv/msg/lv/agriculture/agricultural-machinery/tillage-equipment/cultivators/gdicg.html#photo-2

10 metrin nostolaiteäes.. ei taida ihan a- valtulla liikkua. Tukkiikohan tuo herkästi..
missähän tuot käytetty?   ite kiinnitin huomiota kui siisti koppi sisältä.   tuolla kait pitävät huolta koneista.    ainakii itäsuomessa nuo koneet kuin peirutin jälillä..        ja noista renkaista ,   eiks nuo ole jotain danupiana kuviota?    vanha ryssärenkas joka pitää myös lumella..
Siisti?

Ei tuo nyt mikään huonon näköinen ole, mutta ei nyt mikään siistikään. Ja ainakin oikean puolen sivuverhoilu on kadonnut jonnekin. Ihan normaali traktori, jonka omistaja nyt on viitsinyt hanskat ottaa käsistä ja vähän katsonut ettei kamppeet ole yltäpäältä paskassa ennen kuin on hypännyt puikkoihin. Niitä en ymmärrä joilla on uudessa R- jontikassakin käsinoja vaseliinissa ja lattialla pyörii paskan seassa kaikkea vetovarren palloista CRC purkkeihin.

Tämmöistä köyhä käytettyjä koneita ostava kertoilee tälle iltaa.
Hm. Hyvä huomio. Itellä ajelehtii melkoinen määrä kamaa taavettien lattioilla, mutta etelän kaverien jontikat on siistejä, lattioilla ei mitään.. Työmiehetkin ajaa pyhäpuku päällä melkein.. ;D
https://www.ss.lv/msg/lv/agriculture/agricultural-machinery/tractors/wheeled-tractors/bdocl.html

Keppivaltra kohtuuhintaan. Mutta konepeltitekstejä vähän muokattu sinnepäin.. Mutta alueella on todistettavasti koneliikkeitä, ja itsekin olen kauppaa tehnyt juuri tuolla alueella, traktoria näkemättä fyysisesti. :D
erikoinen kuvio takarenkaissa, sopineeko paikalliseen maaperään jotenkin paremmin :-\ :-\ :-\ :-\

On  tuonnäköisiä renkaita kaupattu joka paikassa..

Huomaatteko, tuossa ilmoituksessa on rehellisesti sijaintitiedot ilmoitettu, aiemmin kirjoittelin deerestä, jota halvalla saisi briteistä, ei oolu mitään noita..
https://www.ss.lv/msg/lv/agriculture/agricultural-machinery/tractors/wheeled-tractors/bdocl.html

Keppivaltra kohtuuhintaan. Mutta konepeltitekstejä vähän muokattu sinnepäin.. Mutta alueella on todistettavasti koneliikkeitä, ja itsekin olen kauppaa tehnyt juuri tuolla alueella, traktoria näkemättä fyysisesti. :D
https://jwtmachinery.co.uk/

Nuo mascuksen ilmoitukset osittain tuolta. Tanskalaisen Dealerin numeroon otin yhteyttä, koneet ovatkin briteissä kaikki.
Keltavanteisen tuonti maksaisi 2500€ ja tullit päälle, en edes tiedä paljonko. Jotenkin hankalat sivut tullilla, ei voi määritellä tuontiveron määrää.

Jonkunlaisen 6kk takuun lupailee noissa ilmoituksissa. :o
Nostellaanpa vanhaa asiaa, Kuinkahan norjasta tuonti onnistuisi?? Vähän hankalalta tuntuu kun kaikenlaista proopuskaa tarttisi. 2008 mallinen, keltavanteinen olisi tarjolla.
Ei tuo Polttis ota toimitusmaksua, jos sen +1000litraa tilaa. Tai ne sisälletty hintaan. En tiiä. Polttikselta olen ottanut yleensä. 1.59sis alvi tuli 1000 litraa eilen.
Syysrypsiä 15ha odottamassa tuomiota talvella, jos hyvin käy, pääsee ruiskuttelemaan rikkoja. Galeraa jonkun verran kaapissa, mutta mites muut aineet, Galera jotenkin taannuttaa jos kuivuutta on..
Mikä tappas sauniot ym
Joo, en ole edes kokeillut idätystä, peltoon vaan siilosta kylvänyt. Reilummalla määrällä, noin 350kg. Toissavuonna kyllä samin kautta pyörittelin, kun savikkaa oli reilusti.

Puitu on, mitä on kylvettykin.
VM kylvetään, mutta -04 mallissa ei hirveesti sähköä ole toiminnoissa, En oo käyttänyt ollenkaan niitä vähäisimpiäkään.. Koneen pyörimisen näkee koppiin.. Jos ei aja liian kovaa, siemenet asettuu paremmin vaon pohjalle. Aika rauhallisesti ajan. Ihan ruutikuivissa oloissa ajoin kovempaa syysvehnän kylvössä. Kyllä ne kumipyyhkijät mielestäni auttoi estämään jyvien lentämisen maan pinnalle, hietamaan kosteus tekee nahkeiksi kiekot.
Uudet pyyhkijät laitoin vuosi sitten, ei ole näkyny jyviä pinnalla juurikaan enää. Aiemmin ei ollut niitä ollenkaan.

https://www.ss.lv/msg/lv/agriculture/agricultural-machinery/sowing-equipment/grain-drills/bdmchp.html

Ei ne kovin kalliita ole. Oisko remonttikunnossa jo tuokin. Kiinnostaisi, mutta liian leviä. Onko tuo cerexin esiversio tuo L malli.

Tuossa jo vähän kunnostamista
https://www.ss.lv/msg/lv/agriculture/agricultural-machinery/sowing-equipment/grain-drills/bongdi.html
Osataan sitä näköjään muuallakin rahastaa vanhasta pellilaitakärrystä :o

Hyvinkin pitkälti näin. Mulla on kyllä muistikuva että Tuhdit vaihtoi värin punaiseksi jo 1990 luvun loppupuolella.Nuo näytti olevan vm.2004. No joka tapauksessa tuossa on rauta arvossaan..

Ei nuo vuosimallit oo kohdillaan noilla saiteilla, esim jotain 680 sampoa, jossa vanhan mallin pöytä, kaupitellaan -93 tai jotain. :D
yleiskärryllä varmaan kyllä saa viljaakin ajettua, mutta hirvee pesuhomma siinä on. Koko päivä menee ennenkuin kolakuljetin kokonaan puhdas ym. tulee muuten kökkösiä viljan sekaan
https://www.ss.lv/msg/lv/agriculture/agricultural-machinery/trailers/dump-trailers/bofgxj.html#photo-6

Eikös tuo ole selvä tuhti? on vissiin weckman tehnyt kärryjä muillakin merkeillä
Sivuja: [1] 2 3 ... 53