Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 68

Viestit - Kloppi

0,71 sentiä talvilaatu tänään..

Tuolla hinnalla kyllä kannattaa täyttää ihan joka paikka.
Mistäköhän löytyis 5-6 tuuman kiertoliittimiä jos ajankuluksi kötöstelis pumppukuormaimen?

Sivulla 16:

http://www.laaksonmetalli.fi/fi/esite/tarvikeluettelo10.pdf
Varmaan sanotte että älä välitä, se oli vaan yksittäistapaus, puukottaja sentään jäi henkiin ja pääsee jo 10 vuoden kuluttua vapaaksi. Sanotte varmaan että se nyt oli vaan yksi hullu terroristi, että onneksi moni muu jäi henkiin, että ota ihan rauhassa vaan.

Missä tällainen puukotus on tapahtunut ja koska?
Hakevaraston ovi muistaakseni luokkaa 4x5 metriä, ja Findoorin taiteovi on kyllä hyvä!
Agröverumluxissa on kahta mallia kombipyörää, simppelimmässä mallissa viimeisen siiven ja maapuolen välissä on hahlot, johon tukipyörän voi siirtää, tällöin aurat siis ovat koko ajan normaaliasennossa. Toinen vaihtoehto sitten on perhoskuljetusta varten.

Omasta mielestä tukipyörän kautta pyöräyttäminen on mukavampi kuin siipien kautta.

Ja mitä tulee esiaura-leikkuri-variaatioihin, niin pari vuotta on nyt menty ilman leikkuria (paitsi viimeisessä siivessä kiekko) muovisiipisten esiaurojen kera, eikä muuta moitetta kuin satunnaisesti siiven ja esiauran väliin kiilautuvat kivet/kannot. Kvernelandien ja Agroluxien jälkeen on nyt omaan "käteen" sopivat aurat löytyneet Kuhnista.
Olis ihan mukava saada tulostettua lista poikivista eläimistä pidemmälle ajalle. Nythän MM:ssa se ei näytä kuin ihan lähi aikoina poikivat... Tai sitten siellä on olemassa jokin raporttigeneraattori jota en vielä ole löytänyt.

Tuota puolta ei ole tullut tutkittuakaan kun en enää siemennyksiä ole ilmoittanut sen jälkeen kun alkoivat rahastamaan silläkin. Niinpä tein sitten DairyPlaniin omat vastaavat raportit. Näissä sekin hyvä puoli että pystyy jättämään turhia kohtia pois ja laittamaan oleellisempaa tilalle.
Nyt toinen käyttökerta mm:ää takana ja verenpaine senkuin nousee. Tulostaminen todella työlästä kun pitää pdf:n kautta viedä, samalla sitten kerääntyy turhanpäiväisiä tiedostoja kiintolevylle jotka pitää sitten erikseen poistaa. Käsittämätöntä paskaa.  >:(
Tuossa kanssa piti ottaa minun maatilani käyttöön kun Ammun käyttö loppui vuoden vaihteeseen. Ainakin vasikan syntymän ilmoitus oli kyllä paljon hankalampi kuin Ammussa. Ilmeisesti on kannattanutkin pysyä erossa tuosta tähän asti, mitä nyt kommentteja lukenut. Noh, tästäkin paskasta vain on tyydyttävä maksamaan kova hinta.  >:(
Pysyykö tuo 181B tieajos paremmin suorana ;D

Toivon mukaan..  :D
Molempia ollut, aiemmin MP-Lift ja nykyisellään Isme. Molemmat ajaa asiansa, mutta kyllä Isme on nyt uuden sarjan myötä mennyt reippaasti ohi. Edellinen kuormain oli 170B, ja nykyisellään 181B. Paremmat kulmat, tapitukset, putkitukset ja näkyvyys tässä uudessa sarjassa. Eli ääni Ismelle!
Tekstiviestit on olemassa, mihin tarvitaan whatsappia?
Jos tahdot maksaa ja olla käyttämättä uusia mahdollisuuksia, niin mikä ettei.

Kyllä puhelinlasku täytyy maksaa, se on ihan totta. Mutta miten se liittyy tekstareiden & whatsappin eroihin?
WhatsApp on olemassa, miksi lähettää tekstiviestejä?

Tekstiviestit on olemassa, mihin tarvitaan whatsappia?
Joojoo,

98% winkun ongelmista johtuu että sitä käytetään yleisemmin. Jäljelle jääneet 2% omenakannattajia ovat yleisesti teknisesti enemmän kykeneviä, kiinnostuneita tekniikasta ja eivät kehtaa kertoa muille kun apple prakaa. Jälkimmäinen on suurin syy.

Uskallan omien kokemusten perusteella kyllä väittää, että keskimääräinen omenakannattaja ei todellakaan ole teknisesti enemmän kykenevä/seuraava, vaan enemmänkin riittävän äveriäs trendien seuraaja. Kun se osittain syöty omena vain on NIII-IN trendikäs insta-kuvissa, että se on pakko olla! Tämä porukka vain on sen verran enemmän esillä somessa, niin antaa vaikutelman että omenamaailma on ihan ameriikkaa. Sitähän se toki onkin, Applelle itselleen.

Tosin se  jää epäselväksi, miten "tosikäyttöön" valtaosa omenista joutuu, kun some-hörhöt niillä lähinnä surffaa somessa. Vähääkään samalla väheksymättä omenan tosikäyttäjiä, lähinnä AV-ammattilaisia. Mutta sielläkin puolella taidetaan kuitenkin reippaasti valtaosa hoitaa muissa ympäristöissä kuin iOS:ssa.
Tänään tipahti pois päältä pellolla ko kapistukset. Kädet pies ja muutenkin perseestä korviin saakka. On niitä ainakin rasvattu. Nyt kun ne sitten kiristin huomasin että vapautin olikin vaikea vapauttaa ja taas lukita. Tuliko ne nyt sitten liian kireälle?

Itse ainakin huomasin joku vuosi takaperin, että jos sinne laittaa liikaa rasvaa, niin hankaloituu irroitus/kytkentä melko paljon.
Sivuja: [1] 2 3 ... 68