Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - Kloppi

Onkos kokemuksia kyseisestä puljusta sähköntoimittajana? Houkuttaisi siirtää sähkönhankinta sinne, mutta kiinnostaisi tietää onko jotain huonoja kokemuksia firman toiminnasta?
Satuinpa kerrankin tutkimaan laskun riittävän tarkkaan. Nimittäin MLOY:n lasku Maatilani Ammu-ohjelmistosta sisälsi laskun kääntöpuolella lisärivin, jossa yritettiin veloittaa hinta myöskin Tilasiemennys-moduulista, vaikka en siitä todellakaan aio mitään maksaa, kun en sitä tule käyttämäänkään.

Minä päätin vielä olla ystävällinen faballe, että kun kerran tuo siemennystietojen tallentaminen ja säilyttäminen aiheuttaa niin kauhean paljon kustannuksia, niin omalta osaltani osallistun säästötalkoisiin, enkä liioin tallenna enää myöskään syntymän lisätietoja tai poiston syitä, tai mitään muutakaan tietoa mitä ei välttämättä tarvita. ;D
Onko kokemuksia Prinzing-raapoista, joita Pellonpaja myy? Vaikuttavat ainakin kohtalaisen asiallisilta kuvien perusteella.

http://prinzing.eu/contents/prinzing/ProspekteET/rls2013_v02_DE.pdf

PKWS-malli olisi itselläni mielenkiinnon kohteena.
Olisi varmentava kysymys Amazonen ruiskuun liittyen. Eli olenko ymmärtänyt oikein, että mikäli nostolaiteruiskuun valitsee Super-S-puomiston ja Amaspray+-päätteen, niin Pre-Select puomiston taiton puolen esivalinnan katkaisija sijaitsee tuossa Amaspray+-paneelissa? Ettei se enää ole samanlainen vipuhelvetti mikä vanhassa Q-puomissa aikoinaan oli, vaan se on sähköisesti ohjattu?
MX135:n pikavaihteet vähän kummailee. Välillä toimivat ihan täysin, mutta välillä menee siihen malliin, että toimii vain kaksi pikavaihdetta, pienin ja suurin. Voi olla siten useita tuntejakin, eikä koneen sammuttaminen/käynnistäminen tuntuisi vaikuttavan. Ja kun tuo vika on päällä, niin silloin pikavaihteita 1 ja 2 kun "räplää", niin mitään ei tapahdu, mutta kun vaihtaa 2:n ja 3:n välillä, niin silloin "loikkaa" pienimmästä suurimpaan, ja 3:sta ja 4:sta vaihtaessa ei mitään tapahdu.

Mahtaisikohan vika olla pikavaihteiston solenoidissa, käsittääkseni siellä on kaksi solenoidia, joiden eri yhdistelmillä saadaan neljä pikavaihdetta. Tällöinhän nimenomaan tämäntyyppinen vika voisi olla käsittääkseni mahdollinen.
Vapaa sana / Agronet & Tapatalk
: 27.09.13 - klo:13:26
Parisen vuotta sitten mainostettiin Agronetin tukevan Tapatalkkia. Mä en kuitenkaan ole onnistunut saamaan Agronettiä näkymään omassa Tapatalkissani, missä vika? Puhelimen selain kyllä ilmoittaa Tapatalk-tuesta, mutta mitenkään en ole onnistunut saamaan sitä toimimaan.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Terälappu
: 02.09.13 - klo:19:14
Osaisiko joku sanoa, mistä löytyisi tuonnäköisiä terälappuja?
Oliskos jollakin mahdollisuutta lähettää vaikkapa YV:nä kuvia 680/690 Sampon hydraulisen torvenkäännön toteutuksesta? Kiinnostaisi nähdä, kun sellaisiakin on, mutta en ole koskaan nähnyt.
Tarttis laittaa lukkiutuvia etuaitoja ruokintaesteeksi muutama kappale. Hakusessa mielellään ns. Safety-malli josta on mahdollista vapauttaa myös lukitus niin, että lehmä saa pään pois alakauttakin mikäli rojahtaa makuulle. Ja kun vanhaan viritellään, niin mieluiten pulteilla koottava malli, jolloin on helppo tehdä tarvittavia muokkauksia tilan mukaan.

Pellonpajalta löytyisi (http://www.pellon.com/Suomeksi/Karjatalous/Kalusteet/Pihatto/Ruokinta-aidat/Easy_Safe), mutta oma PP-allergiani ei oikein suvaitse PP:n tuotteita, ei varsinkaan sellaisia jossa on liikkuvia osia. Ja hintakin oli melko suolainen. Tokki tuo Jourdainin aitoja (http://www.tokki.fi/tuotteet/hyvaan_ruokintaan/safety__ruokinta_aita), mutta niissä taas osa putkista on hitsaamalla kiinni. Olisko agrolaisilla kokemuksia/tietoa muista vaihtoehdoista?
Onkos muilla ukkonen kajauttanut Försteriä pimeäksi? Itsellä viime perjantain ukkonen moisen aiheutti, nyt laukoo vain vikavirtasuojaa heti jos piuhan laittaa pistorasiaan. Ajattelin vain että olisko kokemusta mikä siitä todennäköisimmin on kajahtanut, virtalähdekö?
Olisiko Rauman suunnalta tiedossa kokonaistaloudellisesti edullista ratkaisua noin 8 metriä korkean, pystyssä olevan irtorehusiilon nostamiseen auton kyytiin? Ostin käytetyn rehusiilon, ja tuossa kun kyytiä selvitellyt, niin pelkän kyydin saisin järjestymään melko edullisesti, mutta tarttis löytää vain joku nostamaan se lähtöpäässä kyytiin kohtuullista korvausta vastaan.

Kysymäni tarjoukset sellaisilta kuljetusliikkeiltä, joiden autossa olevalla nosturilla myös nosto kyytiin onnistuisi, hinnat olivat yli kaksinkertaiset pelkkään kyytiin nähden. Ja kun nosturin ei tarvitse edes olla mikään älyttömän kokoinen. Siilo painaa noin tonnin, ehkä vähän yli, ja ulottuvuutta tarttis olla sen verta että tuon 8 metrisen siilon saisi kaadettua ja nostettua kyytiin. Joten jos joku siltä suunnalta tietäisi ketä suositella, niin voisi lähettää vaikka YV:nä tietoa.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Korvamerkki
: 09.10.12 - klo:00:08
Olis äpyli jolta on toisesta korvasta merkit pudonneet. Sellainenhan ei teurastamolle voi mennä, kun ei sitä toisen korvan merkeistä pystytä tunnistamaan.. Noh, löysin pudonneen merkin toisen puoliskan, joten virittelenkö sen nyt sitten äpylin korvaan paalinarulla/viiksilangalla/ilmastointiteipillä/nitojalla/jollakinmuullamillä ja heivaan elukan autoon, vai tilaanko korvausmerkin ja odottelen kiltisti x+n päivää että saan sitten ihan brand new-merkin muutaman tunnin käytön takia?
Tarttis Portteriin kesäkumit vaihtaa. Mitkäköhän olisivat hyvät, eli ok pito ja hiljaiset? Nokian Hakka C Van olis aika houkutteleva, mikäli läheskään yhtä hyvät kuin henkilöauton Hakka V:t. 215/65-16C olis koko. Contin Vanco 2 olis kans vaihtoehto, mutta hintaa on enämpi kuin Noksus. Micheliniä on turha ehdottaa, mulla oli jo kahdet Michelinit samalla kertaa auton alla viime kesänä.
Alkaa letkulevittimen letkut olla monin paikoin kärsineet, joten tarttis varmaan vaihtaa. UV-suojattuahan se varmaan kannattaisi olla, ainakin vanhoissa jotain UV-suojauksesta on mainintaa.

Jotain tuontyyppistä:

http://tuotteet.etra.fi/main.html?nodeUid=2224469&catalogUid=2224442&parents=|2224447|2224449|2224451&path=1

Mutta tuo ei ole UV-suojattua. Oliskos tietoa mistä saisi edukkaimmin kelvollista letkua?
PA-mittari näyttää vähän mitä sattuu, ja nyt pääsi sitten löpö loppumaan Agrotron 110 MK3:sta. Onkos hyviä vinkkejä miten saisi helpotettua käyntiinlähtöä, kun käsipumppua tuossa ei ole. Ja starttaamalla kestäääääää niin kauan että taitaa jostainpäin nousta savu ennenkuin sitä piipusta alkaisi tulemaan.. Huoltomies joskus kertoi että akkuporakoneeseen teräsharjalaikka ja sillä sitten siivaa pyörittämään, mutta onko jotain muita konsteja?
Sivuja: [1] 2