Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 41

Viestit - Kaikki

Vapaa sana / Vs: Ketkä juo eniten?
: 21.09.19 - klo:21:23
Tuo pirtua suoneen - ankka lienee semmoinen fuksiaisriitti, jota ei sitten saa kertoa seuraaville sukupolville, vähän niin kuin me emme jollekin nelivuotiaalle kerro, että se ei ollutkaan joulupukki joka ne paketit toi. Sitten seitsemänvuotiaana, vaikka tietääkin jo, ettei se joulupukki ollutkaan oikea,  se sama vedätetty on leikissä mukana ja kertoo nelivuotiaalle pikkusisarukselleen, kuinka tontun jäljet tuolla ja pukki sitä ja pukki tätä...

Jotakin lääkisläisten muka pirtua suoneen piirileikkejä vielä ymmärtää, mutta todellakin alkaa huolettaa lääkärikoulutukseen päässeiden älykkyys, jos joukosta löytyy joku noinkin latvakakkonen, joka on samalla sataprosenttinen tosikko, ja uskookin vielä tuommoiset jutut ?

-SS-
Laitetaanhan sairaaloissa Kaikille suolavettäkin suoneen ,ei tarvitse syödä hetikään suolaista tiputuksen aikaan ,Miksei sitten kossuakin , ei tarvii tissutella  :D
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2019
: 21.09.19 - klo:21:17
Istun tuvassa  ja katselen ulos ikkunasta ja harmittelen taas yhtä menetettyä puintipäivää. Päivätyöläisen olisi hyvä tehdä tehokkaita viikonloppuja.

Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku. Taitaa olla niin ettei hybridiruista enään tänä vuonna kylvellä joten voisi puhdistaa tänään kylvökoneen ja rasvata se talvisäilitykseen.

No ei todellakaan kannata, todennäköisesti tarinassa on dramatisoinnin vuoksi kyseinen valittelu, jo kuukausi sitten oli hybridirukiin optimi kylvöpäivä, ja lähes kaksi kuukautta sitten syysrapsin viimeinen kylvöpäivä.

Hybridirukiin sadontuotto lähtee aikaisesta ja harvasta kylvöstä; kasvavia yksilöitä pitää olla vähän, jotta ne eivät kilpaile toistensa kanssa, versoja rakentuu silloin paljon, tähkän aiheet muodostuvat, näin tähkäluku ja tähkän jyväluku pääsevät nousemaan sitten kasvukautena valtavaksi. Hybridirukiin sato muodostuu syksyllä, muiden syysviljojen enemmänkin keväällä.

Siksi lokakauussa kylvetystä syysvehnästä voi tulla satoa se kymppitonni, mutta samaan aikaan kylvetystä hybridirukiista maksimissaan tuhat kiloa, jos ollenkaan. Mutta elokuussa kylvetystä syysvehnästä harvoin tulee yli neljä tonnia, vastaavasti hybridirukiista on mahdollisuus korjata yhdeksän tonnia. Mutta yhdeksän tonnin satoa varten hybridiruis on käyttänyt syksystä jo sen 70 - 100 kiloa. Siksi parhaat hybridiruissadot tulevat avokesannosta, jota lannoitetaan karjanlannalla, tai vahvasta viherlannoituksesta, typpeä voi aktivoitua  200 kg/ha. Pelkkä avokesanto aktivoi multavuutta polttamalla 50 - 80 kg/ha typpeä/ha. Siksi ruis muutenkin kasvaa parhaiten avokesannon jälkeen..

On siis muistettava, että muodostaakseen sen huippusadon alun, on elokuulla kylvetyn hybridirukiin saatava kunnolla ravinteita käyttöönsä aikaisena syksynä, koska kasvukausi voi jatkua vielä kaksi kuukautta kylvöstä. Laittakaa kevätvehnä toukokuulla täysin ilman lannoitusta, ja lannoittakaa vasta heinäkuun alussa, niin ymmärrätte ehkä, mitä tarkoitan.

-SS-
Vai on joku nyt ramatisoinut Kaikkii   ;D
Kasvintuotanto / Vs: Alle 2 mm jyvät
: 21.09.19 - klo:21:15
Mitenkäs luomutilat ,meneekö Kaikki 2millisestä seulastakin läpi ?  ;D
jos tuo kaikki mahollista nin  mitä tehtävä ettei agronetin kattelu halvaannuttais konetta????   en ymmärrä noiten päälle.  mut kai kaikki kertoo..
Kaikki päätti olla kertomatta koska porukka on sen jo päättnyt keskenään että Kaikki viat on tietokoneessa ei käyttäjässä .
Vapaa sana / Aikaa on ja muka hävettää
: 21.09.19 - klo:21:02
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006247111.html Siellä se sepeteuski jonottaa saadakseen ilmaseksi Kaikkia   ;D
Vapaa sana / Vs: Huh huh
: 18.09.19 - klo:07:28
Saamattomuudesta uutta hallitusta ei voi syyttää.
Sen orastavan talouden tasapainon, jota edellinen hallitus rakensi neljä vuotta,
tuhottiin muutamassa kuukaudessa.
Hienoa että arvostat ja muistelet haikeudella Kaikkia Sipilän hallituksen toimia  :)
Vapaa sana / Vs: Mutta missä on mtk
: 18.09.19 - klo:07:24
Kaikki ei jaksa ulvoa niinkuin sinä  ;D
99 prosenttisesti Kaikki tässä keskustelussa olevat valitukset tietokoneen huonoudesta johtuu huonosta käyttäjästä . Jos tietokone hidastuu ja jumittelee ,näppikset hajoo,akku ei pidä virtaa tai puhallin huutaa on pääsääntöisesti käyttäjän vika,ei tietokoneen .
Vapaa sana / Vs: kuivat kaivot
: 16.09.19 - klo:08:55
Yleensä kuivuudesta kirjoitetaan jos Helsingissä ei ole satanut. Näin ainakin Ylessä, joka käytännössä on Uudenmaan paikallisuutistoimitus.

Helteisiinkin pätee sama taktiikka, jos niitä on Uudellamaalla, näin on koko Suomessa, Pasilan uutisankkurin naamasta sen jo näkee millainen sää "meille" on luvassa.
Tuo on kyllä Kaikki totta .Sama asia kun täältä kysyt jonkin kasvinsuojeluaineen käyttö kokemuksia ,supererityisasiantuntija mainitsee heti ettei käy koska aineen Kaikki käyttö on kielletty pohjavesialueella .
Kaikki on happamia , sano sorkkakettutyttö maitotuotteista  :D
Hömppäheinistä kun tehtäisiin vaan yksi versio, jonka korvaus taso on niittokulu niin ei muut tuet tippuisi niin paljon. Ei taida vain tuollainen toteutua...

Juu kuten myös luomulle 50 %velvote latausnurmille korvauksena niittokulu.

Käy mulle vaikka luomuun siirryinkin.. mä kun olen sitä mieltä että luomussakin pitäisi tuottaa jotain..
... muutakin kuin roskaa ja mielikuvia .

Kaikki jatkoi sinun keskenjääneen ajatuksesi loppuun  :D
Kuules sorkkakettutyttö ,Kaikki ei todellakaan syyllisty . Pienet karjatilat levittävät itse salmonellansa ja muutkin tautinsa ihan itse ja muillekin tiloille taudit leviää noilta karjatiloilta naakkojen hyönteisten ja sorkkisten välityksellä .
https://yle.fi/uutiset/3-10931162 
Alla uutisen sisältöä sorkka kettutytölle

"" Sisällä navetassa nautojen makuupaikka oli märkä, ulosteen ja virtsan sekoituksessa. Lanta oli kehittänyt nautojen kylkiin panssarin, joka poltti ihoa, aiheutti tulehduksia ja kipua.

Vasikat olivat syöneet ulosteen sotkemaa heinää lattialta ja yrittäneet kaluta saavin reunoja.

Kylmyys ja kosteus tuli homeisista seinistä läpi. Rakennus oli osin romahtanut.

Huolimatta eläinsuojeluviranomaisen määräyksistä ja ohjeista eläinten laiminlyönti jatkui. Osa naudoista oli kadonnut ja lopulta tilallinen kertoi haudanneensa ne läheiseen suohon. ""
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2019
: 07.09.19 - klo:22:15
Päivätyöläisenä piti olla viikonloppu puintia mutta sää päätti toisin
#lakokaurat tummenee
Kaikki Don Huonot lisääntyy
Eikö Kaikki lestadiolaiset joudukaan kadotukseen jos ottaa kaljaa ??
Lisää ulkolaista työvoimaa ilman tarveharkintaa, rahoitetaan palkat valtion varoilla, kolmannelle sektorille lisää duunia.

Puolikommareitahan nuo Lapin kepulaiset on aina olleet, eikös Väyrysenkin isä vai oliko se isoisä, ollut ihan julkikommunisti.
sekö puolittaa kommunismin jos lapsesta tulee kepulainen ?
Sivuja: [1] 2 3 ... 41