Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 40

Viestit - Kaikki

Kaikki on happamia , sano sorkkakettutyttö maitotuotteista  :D
Hömppäheinistä kun tehtäisiin vaan yksi versio, jonka korvaus taso on niittokulu niin ei muut tuet tippuisi niin paljon. Ei taida vain tuollainen toteutua...

Juu kuten myös luomulle 50 %velvote latausnurmille korvauksena niittokulu.

Käy mulle vaikka luomuun siirryinkin.. mä kun olen sitä mieltä että luomussakin pitäisi tuottaa jotain..
... muutakin kuin roskaa ja mielikuvia .

Kaikki jatkoi sinun keskenjääneen ajatuksesi loppuun  :D
Kuules sorkkakettutyttö ,Kaikki ei todellakaan syyllisty . Pienet karjatilat levittävät itse salmonellansa ja muutkin tautinsa ihan itse ja muillekin tiloille taudit leviää noilta karjatiloilta naakkojen hyönteisten ja sorkkisten välityksellä .
https://yle.fi/uutiset/3-10931162 
Alla uutisen sisältöä sorkka kettutytölle

"" Sisällä navetassa nautojen makuupaikka oli märkä, ulosteen ja virtsan sekoituksessa. Lanta oli kehittänyt nautojen kylkiin panssarin, joka poltti ihoa, aiheutti tulehduksia ja kipua.

Vasikat olivat syöneet ulosteen sotkemaa heinää lattialta ja yrittäneet kaluta saavin reunoja.

Kylmyys ja kosteus tuli homeisista seinistä läpi. Rakennus oli osin romahtanut.

Huolimatta eläinsuojeluviranomaisen määräyksistä ja ohjeista eläinten laiminlyönti jatkui. Osa naudoista oli kadonnut ja lopulta tilallinen kertoi haudanneensa ne läheiseen suohon. ""
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2019
: 07.09.19 - klo:22:15
Päivätyöläisenä piti olla viikonloppu puintia mutta sää päätti toisin
#lakokaurat tummenee
Kaikki Don Huonot lisääntyy
Eikö Kaikki lestadiolaiset joudukaan kadotukseen jos ottaa kaljaa ??
Lisää ulkolaista työvoimaa ilman tarveharkintaa, rahoitetaan palkat valtion varoilla, kolmannelle sektorille lisää duunia.

Puolikommareitahan nuo Lapin kepulaiset on aina olleet, eikös Väyrysenkin isä vai oliko se isoisä, ollut ihan julkikommunisti.
sekö puolittaa kommunismin jos lapsesta tulee kepulainen ?
Mieluummin tulkoon se ilmastonmuutos, kuin että alettaisiin toisiamme syödä. On menettäneet järkensä nämä pahimmat ilmastonmuutoshysteerikeijot.
koko ajanhan esim rikkaat syö köyhiä , kaikilla on selkänahka jo kadonnut
Vapaa sana / Vs: Eron jälkeen..
: 07.09.19 - klo:22:01
Kaikki tietaää  , no money no funny.
Vapaa sana / Vs: Kolmas maidonkeräyslinja
: 07.09.19 - klo:16:47

Taitaa olla tuo alkuperä, molemmat tulevat perseestä.
nyt tul kyllä piialle penaulttia :o :o :o :o

mutta minkähänlainen on tulevaisuuden maitoauto, osastoja enempi kuin nesteen autossa ja kuorma ekokemille jos mänöö pihattomaeto ja parsimaeto vahongoos samaan säeliöön :o :o :o :o
Joo, mutta vastaus on aivan oikein :)
Kaikki oletti että liittyy jotenkin siihen että kananmuna on tosi yksinkertainen .
Kyllä se nykypäivän laatu on mitä sattuu. Hyvin harvoin sitä edes on olemassa.

Jos ilmastonmuutoksesta haluaisi oikeasti välittää, kuluttajahyödykkeet kestäisivät loputtomiin loputtomalla korjaamisella. Nyt niitä ei kannata korjauttaa. Korjata kyllä kannattaa.

Jokin sekoilusumu leijailee ihmisten päällä, kun ne eivät ymmärrä todellisuutta. Kaikkea yritetään pelastaa sähköautoilla, sirkoilla ja liisoilla.
Miten Kaikki voidaan pelastaa joillakin Liisoilla ?
Mitäpä hyötyä niistä madoista ja niiden tekemistä reijistä on, jos ne tosiasiassa eivät lisää maan vedenläpäisykykyä?
Arvelenkin että kun sataa vähän reippaammin, nuo reijät sortuvat ja liettyvät umpeen, eikä vesi enää pääse imeytymään syvemmälle umpeen menneistä reijistä.

Suorakylvössä on "matoparadigma", vastaavasti
luomussa on tämä "mykoritsaparadigma".

Ehkä ajan kuluessa alkaa tulla sellaistakin tutkimusta,
joka ei pyri lähtemään mistään annetusta uskomuspohjasta,
vaan kyseenalaistaa nämä uskomukset alusta asti.

-SS-
Niitä madonreikiä ovat kyllä oikeasti tutkineet .

Sanoppa kaikkien alojen asiantuntija, miksi kovan sateen jälkeen suorakylvöpellolla seisoo vesi, mutta ei pellolla, mikä on ollut kynnettynä tai kultivoitua ennen kylvöä?
Suorakylvetyllä on niin paljon matoja että ne tukkivat Kaikki madonreijät .
Suorakylvössä matoja on pellossa sen takia enempi kun lokit ei suorakylväjän perässä sängen ja olkien seassa tykkää talsia ja syödä Kaikkia .Perinteisessä kylvössä jo kyntäjän perässä seuraa viisisataa metriä pitkä yhtenäinen tuhansien yksilöiden nälkäinen lokkivana kuin pyrstötähden pyrstö syöden Kaikki .Äestäessä  samainen lokkivana seuraa iloista äjestäjää , valkeana kuin morsiamen laahus syöden taas Kaikki . Äjestyshän tapahtuu normaalisti kaksi kertaa. Sitten mennään sama maa vielä kylvämään lokkiparvi seuraa kylväjää kuin itsenäsyyspäivän paraatin lumipukuihin sonnustautunut pataljoona ja syö taas Kaikki.Näitä lokkia on koko ajan viidestää kymmeneen jokaisella neliö metrillä muokkauskoneen leveydelta useiden satojejn metrien matkalta ,vikkelä nokka löytää kymmenessä sekunnissa Kaikki madot siltä lokin seisomalta sitten taas pieni pyrähdys lähemmäs tuoreempaa maamiehen raapimaa maata.Kaikki madot tulee kerättyä neljä kertaa jokaisen kasvukauden aikana,Eijjoo ihme etttei perinteisellä viljelijän pelloilla ole matoja
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2019
: 03.09.19 - klo:09:20
Hyvät puinti kelit saattoi olla siinä Lähes Kaikki päivät sataa seuraavat kymmenen päivää
Kaikilla käyttö tunneilla ei taida olla niin suurta merkitystä kuin sillä mitenkä monta kertaa pannu on kuumennettu ja jäähdytetty . Käsittääkseni nuo kattilat ei pala puhki vaan sinne halkeaa jatkuvasta lämpö laajenemisesta johtuva railo . Toki ruoste voi olla yksi tekija ,itse jätän aina puintikauden ulkopuolella nuohous ja tarkistus luukut auki että kattilan läpi käy jatkuva vinka ja että Kaikki pysyy mahdollisimman kuivana ja piipun hattu on kerran uusittu ettei sade suoraan mene pesään.Pari kertaa on pannuhuoneesta löytynyt kuollut naakka kun on piipusta mennyt kattilaan ja nuohous luukusta astunut pannuhuoneeseen,joten saattaa siellä lypsyukon kattilassa olla naakan pesäkin tai raatoja
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 03.09.19 - klo:09:04
Kaikki saa ruisleipänsä nyt puoleen hintaan ,vai saako kuitenkaan , pitäisi saada koska ainakin rukiin hinnan tuplaantuessa leivän hintakin tuplaantui . Apulantojen hinnatkin varmaan tippuu puoleen ,koska apulantojen tärkein raaka aine vilja on nyt puolet halvempaa.Näinhän on ainakin aina käynyt kun viljan hinta tuplaantuu ,apulannan hintakin tuplaantuu  ::)
Sivuja: [1] 2 3 ... 40