Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 77

Viestit - Kaikki

Vapaa sana / Vs: Stayin`Alive
: 07.04.20 - klo:08:56
jepjep.   mut kun tuo miun kone esittelee levyn soittamalla n. 12 sekunttia kappaletta ja sit seuraavasta sama jne.      tuolla lailla sitä jo 1980-luvulla tutustuttiin levyyn ennen kuin alettiin kuunnella oikein tosissaan.         mutta mitäs teet kun kappaleita tehdään tietsikalla;   rytmi f7 ja sit tausta c3 ja sit joku alkaa niinku laulaan siihen päälle..          yleensä hyvin sinnepäin.
Nythän Kaikki hokasikin että olet kuunnellut aikoinasi savikiekkoja . Tässä videota kun oksa testaa vinyyleitään  https://www.youtube.com/watch?v=5UbwMlvWr14
Vain hirviä hirvittää.
Kaikki siat ja norsut kärsii ,poroja porottaa , oksaa oksettaa  ;D
en niin,  kun ei ymmärrä miten tuntimittari ei reakoi jos kone käy tyhjäkäyntiä.   samalla lailla se kuluu kuin täysilläkin.   joten paikalliskäytössä ei tule tunteja..
Kaikki ei ymmärrä miten vaijeria pyörittämällä venytettyyn zetori tuntiin voi mennä oikeesti monta tuntia  :D
Se että maidon tilityshinta on euroopan kärkeä ei automaattisesti tarkoita että hinta on tarpeeksi korkea kattamaan kulut, puhumattakaan että saisi työstä arvoisensa palkan...
Kaikkia tietysti kiinnostaa mikä on maidontuottajalle arvoisensa palkka , miljoonako vai kaksi ?
Ei oksa ymmärtänyt vieläkään Kaikkia  :D
Mietin vaan, että koska rakkine taasiinsa mustaksi muuttuu ja kaikki kirjotushistoriansa hävittää. Kirjotusten taso siihen kovasti viittaa.
Rakkinetta nyt ahdistaa Kaikki . Ensin sillä oli ilmasto ahdistus ,nyt korona ahdistus . Lamakin tulossa  :D ;D
Vapaa sana / Vs: Hyvä korona
: 06.04.20 - klo:22:21
Enklannin Boris on nyt teholla
Vapaa sana / Vs: Stayin`Alive
: 06.04.20 - klo:22:20
ja levyllä on paljon kappaleita,  mutta ne ei ole samalla kaavalla tehtyjä jokainen.   yks tuttu lainas jonkun työrän levyn jokun aika sit mut en erottannu pikakelauksella yhtään kappaletta toisesta.   sama moodi koko ajan päällä.    ja pikkasen masentavaa kuunnella..
Tottakai ne kuulostaa pikakelauksella Kaikki samalta niinkui nämäkin Kaikki https://www.youtube.com/watch?v=PfD_eZqT6LY&list=PLu4-irQRLByAzR4RGY6AE0nMOetZ1-Qhv&index=3
Vapaa sana / Naamarit
: 06.04.20 - klo:22:15
Missäs ne Kaikki kiinasta ostetut 11lentokoneellista suojanaamareiat mahtaa mennä ,niistä ei enä  puhuta mitään ja kova naamarinpuute on .Jos ei paperiteollisuuden edelläkäviä suomi pysty tekemään naaman eteen filttereitä niin on kädetöntä porukkaa . Pistäisivät ne kerran naamalla pidetyt naamarit edes 100asteiseen uuniin tunniksi niinkuin ulkomaalaiset asiantuntiat on neuvoneet,mutta kun ei ,Kaikki pitaa olla uutta ja naamareita kuluu kun joka tupakkatauon jälkeen naamari vaihdetaan uuteen .
Vapaa sana / Vs: Stockmann
: 06.04.20 - klo:22:08
Missäs nämä Kaikki stokmannit oikein on , mannerheikintielläkö ?
Vapaa sana / Vs: Stayin`Alive
: 06.04.20 - klo:09:30
ja vertailkaas ihan piruutta miten musa tehty tuolloin.    on tosiaan hauska kattoa tuon ajan ja nykyajan musan eroja taajuusnäytön kautta..     elli kun rääkyy ni heiluu kolme tolppaa ja yks niistä epätahtiin ja esim. beegeesin huijellessa niin onkin 7 tolppaa liikkellä..

             mut tietäähän sen kun nykyään riittää se mono pluetot kuunteluun kännystä.         ennen piti olla kunnon stereot ja niissä voimaa.
Kaikkihan tietää että älykännykästä bluutuutilla kuunneltaessa laadukkaista kuulokkeista tulee laadukasta surraund tilaääntä , eli ääni kiertää mahtavasti pääkopan sisällä antaen 3D äänielämyksen kuuntelialleen . Kokeile Oksa ostaa kunnon kuulokkeet ja nauti elämästä ja kunnon nykypopista  Ja osta sitten ne vastamelut niin ei zetorin kalkatus sekoita rumpujen tahtia  :D
Kausi-influenssaan kuolee vuosittain satoja suomalaisia https://yle.fi/uutiset/3-5911332 Eli kaikki voi laskea tästä yli kymmenen vuotta vanhasta uutisesta sen että useita tuhansia jopa kymmenen tuhatta suomalaista on kuollut tuon uutisen jälkeen flunssaan .

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/laakarit-hermostuivat-joka-flunssakauden-aikana-kuolee-seka-nuoria-etta-vanhoja/8f9b9639-5d99-329a-93ee-d9305c5aa413  ”Joka flunssakauden aikana kuolee sekä nuoria että vanhoja”
ja ittiä mielyttänny nuo monet viteot joissa rakentavat puusta vaikka mitä.   tuo on se katoava kansanperinne,  - suomessa.   täällä ei kukaan osaa kohta tehtä oikeasta puusta mitään.   muovi ja lastulevy joo...
Jokos sinä olet korjannut Kaikki ne linnunpöntöt , vai etkö osaa ?  :D
Vapaa sana / Vs: onkoha ylellä..?
: 05.04.20 - klo:10:31
Tieto lisää tuskaa ,niinkuin Kaikki on Oksan suhteen jo huomannut . Älykännykästä saa Kaikki tiedon , aina ja iankaikkisesti aamen  :D
Valiolaisille tämä viimeisin kiintiö merkitsee sitä ,että meijeri ja kauppa sanelee hinnan maidolle osuuskunnassakin eli tuottajat maksaa siitä,että saa olla renkinä.Tuotantokustannukset nousee kumminkin,missä menee raja,saa tuotta ilmaista maitoa kuluttajille.Se on ainakin varma ettei tämä yhdenkään maitotilan kannattavuutta paranna.
Kaikkihan on saanut lukea Eeemelin totuuden joka on ihan totta joka sana . Suomalaiset tissinkoittajat tuottaa maailman kallenta maitoa maailman halvimmalla rehulla ,että turha on Makian rutista  :D
Sivuja: [1] 2 3 ... 77