Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 95

Viestit - Kaikki

Mulla on imuri jolla otan tuhkat pois pesästä . Siinä on semmoinen nailoninen tuhkasuodatin , toimii hyvin . Suodatin traktorin ilmanpuhdistimesta , tuhkasuodatin päälle .
Tuosta imuristako sulla on Isutsun ilmastointi ?  ::) :o
Vapaa sana / Vs: Ilma-ase.
: 06.12.21 - klo:10:41
Vai tulee Kaikki ilma -aseet tulee luvan varaiseksi . Kait seuraavaksi tulee Kaikki ilmakitaratkin  :-\
ehkäp tuo puhelimessa oleva elisan virusohjelmisto nämä haitalliset viestit poistaa. joskus aina ilmoittaa että on estetty. ja täähän on sitten maksullinen ohjelma. Muuten mistä päättelet että olen vanha ja eläkkeellä. Nimimerkki vain  siksi että en enää ole viljelijä. Muuta yritystoimintaa pyörii aktiivisesti lähinnä puun ympärillä ja jatkojalostuksessa.

Ei poista elisan turva näitä juttuja. Ja miksipä poistaisikaan, nehän tuloo normaaleista puhelin numeroista. Sitä en tiedä muokkaako ohjelma jotenkin sitä numeroa, sillä yhtään numeroa ei ole tunnistanut fonecta tai kukasoitti palvelu. Ja jossain luki, että numeroon ei voi lähettää viestiä tai soittaa.
EVP on nyt niin hakoteillä että Kaikkia naurattaa , on se ...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
miähän aina.   ja kun tuo taas koossa ni jatkuu piiitkään ajot..   jos ei hajoa ennen sitä.       asentaja sano et mahkuja olis...                 eiks nuo immeisten tekeleet oo semmosii?
Juuri näin, älä missään tapauksessa rasittele sitä. silloin kestää likimain toistaiseksi ellei ennen sitä kosahda, itellä ei kovin noihin ole luottamusta, ja siihen mitä siellä sisuskaluissa, ne  ei vakuuta.
Eikö nyt puhuta 605 Valmetista? Ei Viljelijä evp vakuuta tiedollaan ;D
samaapaskaa neon eri kuorissa, mulla meni luotto noihin valluihin kun ne oli milloin mistäkin porsimassa
Ei ne oo samaa miltään osin , Kaikki on erilaista myös tekniikaltaan .
Uskottavuus meni EVPeeltä
pinnat hävinny ja muutenkin oli himppa kärsinny..    mulla ollu vielä aika köykäsissä hommissa..   
Usein Kaikki tuollaiset vanhukset pistää käsikaasulla reippaasti kierroksia koneeseen metsässä ajellessaan ,sitten kytkimellä luistattaen säätää vauhtia  :D
Vapaa sana / Vs: Vilja markkinat.
: 04.12.21 - klo:09:13
Näyttää siltä että  rehuteollisuus katsoo että  viljan hintoja ei  voi enää korjata ylöspäin.   Tarjonta lähti heti nousuun  eli näillä mennään seuraavat kuukaudet.   
 Kossun hintatarjous on niin korkea  että  ohrat menee sinne .
Osa sikatilallisisista moittii että ohra on liian kallista sioille,  ilmeisesti liian pieniä yksikköjä.  Teurastamot hinnoittaa  raaka-aineet tuottajan mukaan.
Kysymys  kuuluu mistä tulee rehuvilja ensikesänä sikaloille.  Kun tuontiviljaa ei voi toimittaa tiloille salmonellan vuoksi , käy vain rehuteollisuudelle raaka-aineeksi.
Tuotantopanosten hinnat tuntuu olevan nousussa kauttaaltaan.
Lannoiteiden hinnat suudella todennäköisyydellä  on junannuksen jälkeen tällä tasolla, koska putki kaasusta on  pulaa Euroopassa
Tuollainen hinnan korjaus oli ennen nimellä inflaatio.

Lihasikala jättää porsaat tilaamatta . Emakkosikaloita lopettaa . Sikatilat joilla omaa rehuviljaa runsaasti tekevät ratkaisun kannattaako jatkaa vai tienaako viljalla paremmin .
Lihasikaloiden kannattaa ostaa nyt Kaikki markkinoilta löytyvä ruis . Se on halpaa ja maistuu Kaikille possuille  :D
Vapaa sana / Vs: Peruskankaanpääläiset
: 04.12.21 - klo:09:10
Mietin vaan, että miksi Kaikki perussuomalaiset on niin kovin hiljaa Kankaanpään terroripidätyksistä? Niin täällä kuin muuallakin somessa?  Kun pari hippiä istui Helsingissä kadulla rauhanomaisesti, änkyräoikeisto vaati terrorismipykälien  käyttöönottoa, ja ministereitä vaadittiin tuomitsemaan hippien toiminta. Nyt kun ns. omassa päädyssä kolahti, ollaankin hipihiljaa. Eikö suomalaisten turvallisuus enää kiinnostakkaan? :P

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008450805.html


Saahan Kaikki keräillä militariaa ihan vapaasti ,leikkiä roolileikkejä ja olla isänmaallisia ,mitä vihervasemmistolaiset ei ole koskaan ollut.Mitään pahaahan nuo pojat ei ole tehnyt ,vihervasemmistolaisilla on vain taas syytä epäillä Kaikkia maakuntavaalien alla  :D ;D :-\
Vapaa sana / Vs: saarikko lähti laukalle
: 03.12.21 - klo:22:01
Sitten voi olla joka kunnassa, jos määritelmäksi riittää, jotta kerran kuussa lääkäri paikalla.
väheneehän kunnat onneksi koko ajan liitoksien takia .
Jotkin epä rehelliset kaupustelijat kuulemma etsii numerohaku paikoista vanhahtavalta kuulostavia nimiä ( eeverttejä vihtoreita serafiinoja ym )ja soittelee niille kaupatakseen Kaikkia "hyää ja tarpeellista "   :D
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 03.12.21 - klo:21:47
Jää talvi ja laiva pula torppaa moiset haaveet, ni.

Jäänmurtajat raivaa väylät, ja viljalaivoja kyllä riittää, ni.
Kaikki jään murtajat menee lakkoon kun jäät on tarpeeksi paksuja  :D
https://www.konkurssiasiamies.fi/fi/index/suositukset/09takaisinsaannistakonkurssissa.html

Saa nähdä kuin moni maksaa . Pesänvarat eivät riitä velkoihin .Tulee ensivuonna monta mielenkiintoista juttua urakoitsijoilta .
Pesänvarat ei ole yhdyssana   ;D
Kaikki tietää että tuo huijaus viestiä lähettävä viirus (flubot)toimii niin että joku tyhmä on mennyt lankaan ja asentanut sen puhelimeensa , se alkaa lähettämään sitä huijaus viestiä edeleen puhelimessa oleville yhteystiedoille , eli suomennettuna esim lypsyukko on saanut jonkun huijatuksi tulleen kaverinsa  vuoksi näitä huijaus viestejä,jolla on tallennettuna lypsyukon puhelin numero puhelimessaan . Ei kannata olla tyhmiä kavereita tuttuja tai sukulaisia ,sen takia Kaikille ei ole tullut tuollaisia viestejä   :D
Oksan seniori puhelin ei taida olla suotuisa laite tuolle virukselle   ;D
valtu seisoo etelleen pajan jonossa.   ens viikolla pääsee kateltavaks.        ja joooo, kyl puut on nyt ajettuna lanssilla, - fiudella!               nyt vaan kateltava kui paljon lunta tuloooo..
Kauan tuntuu kestävän .Onko siellä Kaikki traktorit koko ajan hajalla , vai onko savolaiset niin hitaita korjaajia että jonoja syntyy ?  ;D
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 29.11.21 - klo:19:15
Kaikkihan on huomannut että eläimille maittavan rukiin kysyntä sata euroa halvempana on lisääntynyt eläin tiloilla . Toivottavasti päästään ruisvuoresta eläintilojen avustuksella eroon ja pulaa siitäkin  :D
kiva kun on puhelimelle käyttöä.    on se vaan ihmo kuin paljon käytetään noihin rötöksiin kehittelyvoimaa mutta ei sit oikeesti hyötykäytettäviin sovelluksiin.
Kaikkia vähän kiinnostaa kuulla mitä mitä oikeesti hyötykäytettäviä sovelluksia Oksa on vailla ?  :D
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 95