Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 97

Viestit - Kaikki

Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: kiva!
: 30.11.22 - klo:13:59
kuinkahan mahtaa olla vuoten päästä.   kuunnellu nuita turveukkoja ja aika pahalta näyttää.   tekijät ja koneet puuttuu jos suo vielä on..
Joku asiantuntija kesällä sano,loppu tulloo,ku nuoret ei lähe näin epävarmalle alalle.
Alkaa olla metsä koneitten kanssa pian sama juttu kun Kaikki metsät ennallistetaan ja museoidaan , ojat tukitaan ja annetaan muuttua veteliksi paju ryteiköiksi .
simpukalla se hyä että ei haamusoittoja mut sarana noissa se onkelma.      ja mietin että miten noissa taiteltavissa moinen on toteutettu..     noooo,   kertakäyttöisyys on nyt muotia.       mänenpä tuolla vanhalla niin pitkälle kui pääsee...
Vieläkö Oksa uskoo kummituksiin ? Jos se on Sepen haamu joka kummittelee  :D
Tuossa nyt yksi arvio hinnasta. https://aurinkomaailma.fi/product/8-kwp-aurinkopaneelit/  Koko luokka samaa kuin itte ajattelin. En tiedä tämän tarjouksen laitteistosta mitään, kuten en siitäkään mistä mulle heitettiin hinta haarukka. Ja se oli tuota luokaa.
Kaikki ei löytänyt tuolta sivustolta paneleitten kiinnitys mahdollisuutta pärekatolle  :o
Eikös ne mummot silloin kun oltiin lapsia idätti mummot ihan liottamalla vatin pohjassa ja vettä sen herneen verran pohjassa?
Kaikki uskoo että mummot idätettiin liottamalla jotain muuta  :D
Kaikki on huomannut ,paitsi Eemeli,että tukimaksuja on myöhästytetty ennemminkin monena vuotena koko EU ajan . Maksuja on siirretty keväästä syksyyn ja sitten syksystä seuraavan vuoen puolelle ja siitä sitten taas keväälle . Summa summarum , näin yhden tai kahden vuoden tukimaksut on jäänyt kenenkään huomaamatta saamatta kokonaan  :D  ;D ::)
Vapaa sana / Vs: Ilmainen burgeri
: 30.09.22 - klo:11:22
En kuulu mihinkään noihin, ja sain koko perheelle mättöö pöytään.

Ja ne oli tänään

https://www.friendsandbrgrs.fi/tuottajapaiva-2022/
Kolmasosa noista ravintoloista pääkaupunki seudulla ja Kaikki muutkin kaupungeissa , mahoiko moni ruuantuottaja lähteä näillä pensan hinnoilla roskaruuan perässä maalta kaupuntiin ajelemaan ??
Menee varmaan talven aikana paljon elekroniikka vehkeitä rikki kun Kaikki köyhät halvan pikku agrekaatin omistajat alkaa sähkökatkoja niillä torjumaan  :D
Miksi Oksa olet nyt huolissasi? Sepeteushan on nyt onnesta soikeana kun Etelä-Savon mökit ovat kaikki kriteetit täyttäviä vävyehdokkaita täynnä.

Sepen tarvi enää pohojaalasia täällä haukkua kun Siilinpihat täynnä tovereita joiden kanssa jutut osuu yksiin. :D
Sepehän on rauhan turvaaja , on varmaan ystäväkansansa erikoisoperaaatiossa vapauttamassa heitä Kaikilta naapurimaan natseilta  . Putte on luvannu antaa hänelle uuden punaisen mossen palkkioksi  :D
Kun valmetti on sisäänajettu ,pitää se ulosottaa  :D
Kaikkia kiinnostaa tietää ....  viekö esim 100w sähkömoottori tyhjänä pyöriessään saman verrän virtaa kuin kuormitettuna ?
Ajattelin vain kun patteriverkostossa saadaan alkuponnistelun jälkeen vesi kiertämään ,niin eikö se kierrrä melko pienellä voimalla sitten ?
Eihän esim 100hv autokaan tarvitse täyttä tehoa muuhun kuin kovaan kiihyttämiseen ,sen jälkeen menee pinta kaasulla .
Vapaa sana / Vs: Italijan kokkoomus
: 28.09.22 - klo:08:07
" Jos Meloni ja omena pitävät samankokoista lippalakkia , niin Kaikki voi nähdä, että se ei vain sovi Kaikille "
Vapaa sana / Vs: Nälkävuosien paluu
: 04.04.22 - klo:09:30
Sepe oli 1966  ekalla vappumarssillaan.

 Punalippunsa alla, isänsä käsipuolessa, raakaa sortovaltaa vastaan, esiin nostaa armeijastaan, jalon kansan parhaat pojat taistelohon.

 Toimituksemme saaman tiedon mukaan Sepe tapasi Eijan ekan kerran vappumarssin jälkeisenä iltana työväentalon tansseissa. Esiintyjänä oli Reijo Frank.

https://youtu.be/OssyB2bijg4
Ja Kaikki muistaa että sepe osti ensimmäisen autonsa  kaksi vuottä tämän jälkeen  ;D
https://uusi.keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?topic=20388.msg318817#msg318817
Vapaa sana / Vs: Mukavan rauhallista
: 21.01.22 - klo:09:32
 On kuin Kaikki yöt valvonut koliikkilapsi olisi väkisin raahattu päivä kotiin  .Rauha loppui taas Kaikilta  :-X
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 97