Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 6

Aiheet - jusu

yks hieho nuolee metallisia rakenteita kielen alapuolella. mikäs juttu tämon?
alkanu pistään silmään täs parin viikon aikana, olovana aina vaan innokkahammin sitä tekee. välillä tuntuu että aiva niinku sitä kutittaas tai jotain. muuten normaalin oloonen
Koneet, laitteet ja tekniikka / nännikumit
: 05.04.19 - klo:13:58
onko kukaa löytäny muualta ku hankkian eioo myymälän kautta delavalin 907595 01 nännikummia? ei oo larulla ei finlaktolla ei missää nettikaupoos mitä löytäny tähän mennes..
Koneet, laitteet ja tekniikka / wg nauha
: 09.03.18 - klo:19:34
onko kokemuksia?

vaatiiko kumminki kiristäjän vai kiristyykö käsin normi riittävästi jos ajatellaan kpl tavaraa trukkilavalle?

http://www.haklift.com/product/20-pakkaustarvikkeet/nauhat-vanteet-ja-lukot/wg-nauha-lukot-13-mm/
löytyykö kuvia tietoja kirjaa yms keltää?
minkälaasia ratkaasuja käytös?
karsina vai parsi?
vino vai kestokuivike?
miten parren pituus toimii
palioko lukkoparsia?
hyvät ja huonot puolet?
mitä tekisit toisin?
mitä olisit jättäny tekemäti?
mitä jäi tekemäti?
ilmanvaihto?
onko erillinen rati vai vanhas kii?
miten hoituu ruokinta?
vesi?
ryhmäkoko?
mikä soveltuu mihinkäki parhaiten?

kulumia on tarjolla 25 45 60 asteisia ja tappia on terävää tylppää kapiaa ja leviää ja näiren yhyristelmiä..


jos ny ajatellahan että asennuskohore on 90asteesesti pystys ja luovuttaa tavaraa vaikka 30asteen kulumas
elhon hinattava nm, ei oikeen hyvää jäläkiä tee poikkeusoloos, esim kovas kastees tai hetipian sateen jäläkihi + laot tietysti.. tuos ensimmääsis kaaroos oli vähä pitkäksi jääny.. erellinen krone teki tosi hyvää jäläkiä tähän verrattuna.. kuivis olosuhteis ongelma on pieni mutta olemas etenki tosi sakias heinäs.. niittonopeuren purottaminen ei auta määräänsä enempää..

sänkiä lyhentämällä sais tätä ongelmaa pois mutta palautumisen kannalta en sitä tärkiää tekisi + jf ei tykkää ylimäärääsestä tavarasta karhees..


tää elhon terämalli on joinki "tylsän" oloonen (ja kyllä myös uutena sekä juuri terootettuna..), kuvitelmana on siis että antaako terä periksi kovas tai muuten sakias kasvustos..?


siispä, onko kukaa koittanu lapputerää elhoon, esim kronen terä on kohtuu lähellä mitoiltaan?


muita havaantoja?
mikä ny on sitte totuus jos hiehot ny taitaa menestyä että kylymäpihatosta siirto parsinavettahan mutta kuinka umpien kans? toiset sanoo jotta jalaat menee? mitä muuta?
Koneet, laitteet ja tekniikka / muovisiivet
: 21.04.17 - klo:13:17
onko näis välttien muovisiivis kuinka eroja laarus kulutuskestävyyres yms? mites ylijäämätuotteen myymät?
Maidontuotanto ja lihanaudat / Hermopinne
: 13.04.17 - klo:23:10
Ny tuli tuollaanenki ilimestys poikimisen yhteyres/jälkeen.. onko kuinka parantuullu tuollaasesta ja millä keinoon?

Telineellä on jumpattu muutamana päivänä välillä paree välillä häjympi.. jännää oli se että liinoolla nostaes se vain röhönötti mutta ei yrittänykkää jaloolle ja ny sitte pihirillä takaa liinalla erestä nostaes ottaa kyllä jaloollensa ja steppaa aikansa ja laittaa komiasti maate mutta ei itte pääse ylähä.. takajalaat on nilikasta noin 45asteen kulumas toisinaan ja joskus normaalisti..
Ireoota aukaasuhun?

Kokeeltu on 9bar painetta ilimaa, vettä 5bar ja näiren kans teollisuusimuri imemäs toises pääs..
onko mitää kalenteria/kalenteripalavelua johon sais tietyn porukan menot kirjattua ja ne näkyys kaikille siinä porukas oleville kirjautumalla?

pakkaa unohtua merkitä josei heti tee ja sama vika on muillaki.. sitte on päällekkäisiä menoja ja kaikkia vituttaa..
onko huonoja kokemuksia nuosta nettikaupoosta? näyttää monen moista olevan.. hinnoos ny ei maharottomia eroja mutta toimitusajoos kyllä.. kuinkas on olluoikiaa tavaraa ja josei niin mites vaihto on sujunu?

kivijalakakauppaha verrattuna olis vain jonnin verran halavee syyläri..
pelarus 826

-"virtavalo" tai mikälie onkaa palaa himmiää
-virtalukolta tulee ohjausvirta tarttireleelle ok mitaten mutta tarttirele ei verä
-maarootus on hyppyytetty suoraa akulta kokeellen, ei vaikutusta

-mutta kun tarttireleen mekaanisesti pakottaa vetämään niin sitte tarttaa ok ja "virtavalo" palaa kirkkaasti, muutaman kerran tarttaa peräkanaa kunnes valo himmiää ja aloitamme alusta..

           -liitoksia on aukooltu ja putsaaltu, ei mitää ihimeellistä..
           -kaikki PITÄÄS olla yksinkertaasta ja ok muttei ny vain kyllä löyry selevää vikaa...

maavikaa epäälly alunpitäen mutta kun tuo hyppyytys sulukee senki pois.. tokiki vein hypyn vain mittaritauluun eli ohjaukselle mutta sen kait pitäis riittää ohjauksen pelaamisehen..
 ja sitte se että miksi "virtavalo" liittyy tähän asiahan millää lailla näin kun kaavioski ne menee aiva eri reittiä..

virtalukolle tulee ja lähtee virrat ok mitaten

onko ireoota tai persetuntumaa heti sanua mikä vika?

sähkökaavion mukaan oon läpikäyny asiaa ja mitää muuta ihime härpäkestä ei pitääsi olla välis muuta mikä on se möltti? taulun sisällä, pohjalla johon tulee ilmeisesti haarautuen muistaakseni sama johto mikä menee muuntoreleelle ns starttivirtana.. ja sitä ei oo kaavios..


jostain välistä ei ny mee kaikki kotia mutta alako turhauttaa taas tua tuules ihimetellä kunei järki leikkaa..
vai rupianko vain uusihin johtua..

kusitauko, kuppi kaffia ja pennuulle evästä, trajettihin pensaa yms pakolliset eli luontaasesti peukkupaarihin pirätys. no sisällä kassalla asiakkahana ollut arapiaa (oletettavasti) molottava nainen mökäji kassatärille jotaki, kiihkiää keskustelua tuntu olevan. no ei mitää muuta vierestä ohi ja tiskille kattelehen valikoomia (mikä on aiva turhaa kun ostoksina on kumminki hamppariateriat pelekällä ketsupilla..) ja purtavaa.

siinä kassalta sitte leikkipaikkaa kohore (jonossaperässämars) kulukies sen kassalla asiakkahan ollehen apudapintyttären poika (ehkä 3v ja siis oikiastikki) mulukooli meirän vanahinta likkaa (7v) ja tais töytäästäkki ja molotti jotaki hinduamitälie.. en sitte mitää muuta kattoon poijan päälle ja se läks muualle. no sitte apinoolta kengät pois ja leikkipaikkahan.. se sama joloppi hyökkäs sinne leikkipaikkaha  ja taas kauhia molotus ja uhkaavan oloosena huitoo vanahinta ja nuorinta likkaa (1.5v) ja tönii yms. no minä seuraan.. sitte se keksii ruveta nakkelehen meirän mukulooren kenkiä, sitte jo viereeses pöyräs ollu (kotimainen) nainenki pyöritti päätänsä ja minä sain suuni auki ja hivenen korootetulla äänensävyllä sanoon jotta jospa antaasit niiren kenkien olla.. no se joloppi siitä paikasta meirän poijan (kohta 3v) etehen ja tais ehtiä tönääsehen ja huitoo ainaki niin siinä samas meirän poika huitaasi kerran takaasi noukkahan ja se joloppi mulukaasi kerran poikaa ja mua ja häippäs samaa molotesta jatkaen ja sitte se sen äiree tuliki jo sitä vastahan hakehen..

likat melekeen porua vääntäen ja poika sanoo jotta ei kiusaa tuo (tai jotain vastaavaa)  :D ja minä sitte hammasta purren hymährin ittekseni..


ei siinä, minen oo rasisti enkä poijastani sellaasta kasvata, mutta tämä vastapeluri oli kyllä sellaasin merkiin kasvatettu jotta se vihas aiva ja kaikkia valaakoosta perimältänsä olevaa.. palioko näitä on ja palioko tuloo olehen.. onko tämä nyssitte se tulevaasuus jottei mihinää saa olla enää rauhas, ei eres peukkupaaris...


Sivuja: [1] 2 3 ... 6