Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3

Aiheet - volvo88

Kirjanpito ja lohkokirjanpito on tähän asti tehty Datatechin ohjelmilla Aktiivi W ja Pelto W.
Nyt kun Mtech osti ohjelmat itselleen ja on suuressa viisaudessaan päättänyt lopettaa näiden hyvin toimivien ohjelmien päivittämisen, on edessä uusien ohjelmien hankkiminen.

Kertokaa kokemuksia käyttämistänne ohjelmistoista.
Mitään hifistelyä en ole hakemassa. Ihan perus yksinkertainen verokirjanpito, viljelysuunnitelma ja lohkokirjanpito.
Kylän isäntä toi idän ihmeen korjattavaksi. Pumppu ei anna tuottoa ja painetta. Pienen tutkimisen jälkeen totesin pumpun venttiilien vaativan vaihtoa.
Ja ei muuta kun tilaamaan, mutta mistä?

Joskus muinoin muistan että nettikoneessa joku osia kauppasi, mutta ei enää.
Kylän ainoa perunanviljelijä toi istutuskoneen pajalle ja käski tehdä siihen peittauslaitteen. Meikäläisellä ei ole hommasta harmaata aavistusta. Mukana tuli vanha Hardin säiliö, mikä viittaa siihen että peittausaine on nestemäistä??

Antakaa apuja ne jotka hommasta jotakin tietää. Olen päätellyt että peittausnestettä menee n. 100l/ha (laimennettua kai).
-pitääkö säiliössä olla jatkuva sekoitus
-riittääkö mv-agentin myymä sähköpumppu tehoiltaan
-kuinka suuri paine
-minkämoiset suuttimet, kuinka suuret
-suuttimien sijainti
-muuta huomioitavaa??

Ahjoco myisi valmista sarjaa, mutta kun ei ole kuulemma hyvä ja on liian kallis.
Siihen totesin että ei se minun ihmettelyyn käyttämäni aikakaan ilmaista ole. Sillä ei kuulemma ole merkitystä :o.
No eihän siinä sitten mitään.
Paluuauraa on alkanut tehdä mieli. Viisisiipinen sais olla. Kertokaa kokemuksia, hyviä ja huonoja. Millä koneella vedätte. Erityisesti tuo HS-tarvikkeen myymä Akpil kiinnostaa hinnan suhteen. Onko jollakulla kokemusta?
NH TM 150 ilmastointilaite temppuilee. Antaa kylmää todella hyvin ensimmäisen tunnin, sitten loppuu. Ilmastoinnin kompura ei pyöri.
Ilmastoinnin syyläri ja kenno on puhdistettu, kylmäaineet on tarkistettu, termostaatti on vaihdettu. Vaan aina tekee saman.
Onko kokemusta mikä tuon voisi aiheuttaa?
Maksatukset pitäisi alkaa maanantaina mutta VIPU ei ainakaan vielä näyttänyt maksatukseen siirtoja.

Miten muilla? Onko taas joku valvonta siirtämässä rahojen saantia?
MP-Liftiin saisi Valvoilin sähköohjauksen hintaan 2200€. Mitä mieltä noista, onko jollakin kokemusta. Hinta tuntuu aika suolaiselta, mahtaako luotettavuus ja tarkkuus olla mikä?
Kokemuksia kiitos, myös muita merkkejä ja vaihtoehtoja. ;)
Traktorin ilmastointilaitteesta räjähti kompressorin ja lauhduttimen välinen letku. Sitä ihmetellessä huomasin että myös hihnapyörän ja kompressorin välinen laakeri oli finaalissa. Otin kompuran irti ja vaihdoin laakerin. Kysymys kuuluu; mitä nyt? Kylmäaineet on lentänyt taivaan tuuliin. Paikallinen kylmäkonemies laittaa ne takaisin. Mutta riittääkö, onko öljyä lisättävä, muuta huomioon otettavaa? Mitä tuo öljy on ja paljonko? Muista käytännän vinkeista kiitollinen. ???
Mikä muu massikkaa vaivaa kun palovaurio? Oli myynnissä aikaisemmin, myytiin ja nyt on taas myynnissä. Ettei vaan olisi palanut "sopivalla hetkellä"??

Tietääkö joku.

https://www.avk.fi/sivut/detail.asp?id=173085&lang=fi
Tuosta kurottajaketjusta bongasin Huutokaupat.com sivuilta Macea nimisen firman. Paljon oli tavaraa myynnissä. Onko kenelläkään kokemusta tuosta?
http://www.agrimarket.fi/Koneet/Tyokoneet/Lannankasittely/Fliegl-lannanlevitin/

Aivan uus tuttavuus.

Tietääkö joku tuosta enemmän. Missä tehty? Kannattaako sekaantua tai edes pyytää tarjousta?
Koneet, laitteet ja tekniikka / Bluetooth ?
: 31.05.11 - klo:07:45
Hyvin palvellut Jabra bluetooth joutui erinäisten tapahtumien jälkeen sonnin suuhun. Nyt pitäisi löytää uusi jolla kuuluu myös traktorin kopissa. Autossa  on nokialainen BH-904, eli sellainen joka keikkuu korvan päällä kahdella sangalla ja siinä on ulosvedettävä mikrofoni. Tuolla ei tee traktorissa mitään kun isossa korvassa kaiutin ei ole korvassa päinkään.

Uusi tarttis hommata. Kertokaa kokemuksia hyvistä laitteista, nimenomaan headseteistä. Peltorit on sitten erikseen. ;)
On muuten vieläkin kova sana.

http://www.youtube.com/watch?v=lk6kvVGPURA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7SXWgC0SLCA&feature=related

Kyllä tuohon saa nykytähdet pyrkiä, aikaa on kulunut kuitenkin lähes 40 vuotta. Vai pitäisikö jo tunnustaa olevansa vanha :-\ ???
Vapaa sana / vastuun väistäminen
: 23.04.11 - klo:01:13
Portugalin takaukset??? Mitä pitäis tehdä?? Kiviniemi ilmoittaa että kuuluu seuraavalle hallitukselle? Mitä seuraava hallitus tekee?? Euro-alueseen kun kuulutaan niin kai siihen jotakin vastuutakin sisältyy?? Ihan vaan neutraalisti puoluekantaa kyselemättä ihmettelen. ??? ???
Kuinkas se nyt menikään kun maksaa palkkaa 17-vuotiaalle perheenjäsenelle jolla on MaTa-vakuutus? Siinähän ei tarvinnut muuta kun periä ennakkovero ja maksaa Sotu, mutta millä prosentilla? Vai pitikö maksaa vielä jotakin?
Sivuja: [1] 2 3