Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3

Aiheet - junttieinari

Kasvintuotanto / Kalkkikuitu
: 21.02.18 - klo:12:22
Suomalainen Maaseutu-lehdessä kalkinlevittäjä kertoo tämmöisestä maanparannusaineesta, onko tietoa/kokemuksia?
Jonkinlainen Savon Sellun/Powerfluten sivutuote, rahtivapaasti 100 km säteellä tehtaalta.
Metsätalous / Lumituhot
: 11.02.18 - klo:11:47
Onko kollegat ehtineet metsissä liikkumaan, onko tullut lumituhoja normaalia talvea enemmän? Omista pari kerran harvennettua männikkökuviota näyttäisi saaneen pahiten siipeensä.  Menetyt kuutiomäärät ei mitenkään järisyttäviä, mutta paikallisesti saattaa olla isojakin reikiä metsässä. Minkälaisia kokemuksia löytyy lumituhojen vakuutuskorvauksista?
Onkos lajitovereilla tullut sellaista tilannetta eteen, ettei Google-tilille pysty kirjautumaan uudella laitteella(tietokoneella)? Vaihdoin eilen eläkeläisille tietokoneen, mutta nyt Google tulkitsee kirjautumisyritykset ko. koneelta luvattomiksi, eikä päästä sisään. Millä perkeleellä tuon pystyy kiertämään?
Kasvintuotanto / Tähkäidäntä
: 17.09.17 - klo:14:57
Miten nopeasti/paljonko ohran hl-paino putoaa kun tähkässä alkaa näkyä vihreää?


t. nimim. paljonko >40 kosteusprosentin viljan kuivaus maksaa?   :)

Kasvintuotanto / Ojamaiden kalkitus
: 10.01.17 - klo:20:03
Syksyllä pellonkunnostuksen yhteydessä tuli ajettua hieman reippaammin maita yhdelle turvemaalohkolle. Seassa kaikkia mahdollisia maa-aineksia mitä nyt ojankaivusta ja pienistä kumpareiden leikkauksista tulee. Onko raadilla ollut tapana kalkita tällaisia kohteita? Paksuimmillaan noita maita tuli hyvinkin kyntökerroksen paksuudelta, ennen operaatiota lohkon ph reilusti yli kuuden.
Vapaa sana / Nappikauppaa
: 11.12.16 - klo:12:02
Suomessa nousi kohu, kun pääministerin serkun kaiman firma sai puolen miljoonan euron tilauksen valtion firmalta. USA:n ulkoministeriksi on nousemassa öljy-yhtiö Exxonin pääjohtaja. Exxonilla on pakotteiden vuoksi jäissä projekti Venäjällä, jonka arvoksi arvioidaan jopa 500 miljardia dollaria. Haluaako joku arvata miten Venäjä-pakotteille käy jatkossa, ja kuka siitä hyötyy?


http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005002208.html
Koneet, laitteet ja tekniikka / Poravasara
: 16.08.16 - klo:14:04
Sadepäivien iloksi voisi vaikka porailla reikiä kiviseiniin. Mikä olisi hinta/laatusuhteeltaan hyvä peli moiseen harrastukseen?
Mitä noissa pitäisi ottaa huomioon kun vertailee?

Esim. tämmöien olisi varmaan riittävä kotitarvetäpinöintiin?

https://www.karkikauppa.fi/makita-poravasara-hr2811f.html

Vapaa sana / Väärä TES
: 21.04.16 - klo:14:12
 Ei taas tiedä itkisikö vai nauraisiko. Tälläisiä möläytyksiä on tottunut kuulemaan ammattiliitoilta, mutta että nyt myös työnantajilta on järki kateissa. Heti kun joku keksii liikeidean laatikon ulkopuolelta, niin alkaa vinkuminen. :-\


"Kiinteistötyönantajat: Vaikea uskoa, että kuka tahansa voi alkaa leikata nurmikkoa"

http://yle.fi/uutiset/kiinteistotyonantajat_vaikea_uskoa_etta_kuka_tahansa_voi_alkaa_leikata_nurmikkoa/8827151

 :'( :'( :'(
Vanhat laakasiilot olisivat uutta pohjaa vailla. Miten paksulti kannattaa laittaa uutta betonia, kaikki ylimääräiset sentit on pois hyötytilavuudesta? Verkolla vai ilman?  ???
Koneet, laitteet ja tekniikka / UPS
: 27.12.15 - klo:12:31
Millaisia varavirtalaitteita foorumilaisilla on tietotekniikan suojana?

Viimetalven jatkuvat sähkökatkot söivät yhden verkkolevyn käyttökelvottomaksi, joten jonkinlainen virtalähde lyhyitä katkoja vastaan olisi tarpeen. Pelkästä ylijännitesuojasta ei näytä olevan paljoa iloa.
Tällainen sattui silmään:

http://www.talouselama.fi/uutiset/maatalousalan-asiantuntijaorganisaatiolta-erikoinen-koulutus-homeopatiaa-vasikoille-6241798

Jokainen tietysti ostaa sellaisia palveluita mitä parhaaksi näkee, mutta että tällaisia huuhaa-juttuja? Ei varmasti kenenkään taloutta paranna että eläimiä aletaan lääkittä jollain ravistetulla vedellä? :o
Millaisia tuommoiset on kiskoa tiellä/pellolla verrattuna tavalliseen keinutelivaunuun? Vanha Livakka alkaa pehmiämään,
ja pitäisi talven aikana keksiä uutta tilalle. 10 motin kokoluokassa näkyy noita olevan useammalla valmistajalla.Vapaa sana / Ei tosikoille
: 06.09.15 - klo:20:45
Hauska blogikirjoitus koskien ajankohtaista aihetta, kannattaa lukea. Apilaksen, Jeepin, SKM:n jne. ei ehkä kannata vaivautua:

http://sininenzeppeliini.blogspot.fi/2015/09/rontgenhoitaja-suomalaisten.html

edit.

"Keuruulainen keinosiementäjä SexyJarmo, 37, on yksi sydämettömistä suomalaisista. Mies ei halua kertoa oikeaa nimeään, sillä hän on vastikään solvannut nimimerkin takaa afrikkalaisia, naisia, vasemmistopoliitikkoa, oikeistopoliitikkoa, ex-vaimoaan, erästä niuhoa keliaakikkoa, Albertinkatua sekä poikansa lemmikkimarsua Pörröä.

"Raivostuttaa, kun sananvapauttani yritetään rajoittaa olemalla eri mieltä kuin minä olen ja korjaamalla päästäni keksimiä faktoja! Vihaksi pistäisi tuollainen, ellen jo olisi vihainen", SexyJarmo sanoo.
"
Vapaa sana / Mikä tässä on niin kauheaa?
: 13.04.15 - klo:13:37
Hesari on kääntänyt pohjoismaiden puolustusministerien lehtikirjoituksen. Mitä tuossa on sen metelin arvoista, joka Suomessa on asiasta noussut? Helpottaa äänestyspäätöstä, kun seuraa ketkä asiasta älähtävät eniten.  ::)

http://www.hs.fi/politiikka/a1305945930082
Sivuja: [1] 2 3