Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 22

Viestit - tr

Koneet, laitteet ja tekniikka / lantaraapat
: 02.01.15 - klo:15:32
Mitäs valmistajia löytys vielä perinteisille lantaraapoille parsinavetan kouruihin? Olis hyvä olla semmoset että toimis ilman olkee olevassa tavarassakin ilman että pitää seistä päällä painona ja olis helpot vaihtaa tarvittaessa ilman koko rivin purkua. On nuorisokarsinoissa hyödynnetty noi vanhat kourut eikä viittis valaa uusiks koko lattiaa vaikka kyllä pitäis. Vähentäs kolahommaa paljon mutta leveen köysiraapan kasa olis hankala annostella puristimeen vai olisko kellään ideaa tähän?
Vapaa sana / Vs: Hatunnosto ahkeralle!
: 31.12.14 - klo:01:18
Niillä taitaa olla vähän muitakin pisneksiä siin samalla, käväsin meinaan kans yks lauantaiehtoo tyhjänolosessa mehmedin pitseriassa ja ostin 8.50€ pitsan ja aamulla kuitteja katellessa huomasin että ne oli antanu 18€ kuitin. Että kai jotain rahanpesua.
Mites muuten noi kilpihommat menee? Pitäs kans tuolta etelän suunnasta yks kone hakee ja meinasin ihan ajamalla tuoda. Konttorikohtasia eroja? Ja vinkkejä konttoreista joilla on kokemusta rekisteröinneistä. Kai noihinkin saa siirtokilven?
Maahantuojaksi juu mutta kukas myy?, ettei vaan yrma jatka?
Vastaterän irrotus: Nosta silppurikela pois (on yllättävän nopea toimenpide ja helpottaa työtä todella paljon), siis 27mm iso avain käteen ja 2 pulttia/puoli ja irti on. Sitten vaan rälläkällä kannat pois vastaterän pulteista ja sitten lyöt niitä alaspäin 3-4mm että saat rälläköityä ne poikki sieltä vastaterän ja rungon välistä. Sitten ne pultintumpit: ylös tai jos ei irtoo niin alas ja välillä poikki  jos ei ole tilaa ehjänä saada irti.
Niillä ei ole valuma-alueestakan ilmeisesti mitään käsitystä koska esim. Hämeenlinnan seutukin kuuluu kokemäen vesistöön joten valumat koukkaa Porin kautta Helsingin edustalle ja Savo-Karjalan vedet laskee Venäjän kautta Suomenlahdelle. Kuinka huono on Saimaan tilanne? Sinnehän ne Itä-suomen päästöt tekee välilaskun.
Saa käyttää mutta pitää pulveroida ja lähettää kaksi näytettä labratutkimuksiin, raudat ym lajitella pois ja hakee ymp.lupa hommalle. Yleensähän nää menee vakuutusyhtiön piikkiin joten ei väliä mitä maksaa. Tässä joku aika sitten oli yks paloraunio jossa ymp.tarkastaja jo ehti menettää hermonsa kun ei muka ollu lupaa. Kävi jo työmaalla vaatimassa töiden keskeyttämistä ja uhkaili oikeudella ja kaikenlaisilla kuluilla kun isännän nimellä ei ollu lupaa haettu. Isäntäkin vielä huudatti ja vedätti sitä viimeseen asti kun luvan olikin hakennu työtä suorittava firma joka oli ottanu kokonaisurakan ja ajo jätteet johonkin mettäteille.
Eiköhän nuo rakennusten verot jo riittäs, uudesta navetasta maksat kymppitonnista ylöspäin ja kuivurista min. viis tonnia, ainakin etelän kaupunkialueilla kun otetaan maks. prosentit. Valtuustoissa yleensä istuu jäähdyttelijöitä jotka rakentanu joskus 20v. sitten tai ei ollenkaan ja ei asiaa edes ajattele tai tiedä. Tää rakennusvero pitäs poistaa jos maata aletaan verottaa.
On työnäytös paraikaa menossa Pälkäneellä, äkkiä autoon ja matkaan.
Oli muuten keväällä terän pultit halvempia (18x70-10.9) Keskon tiskillä JF-paketissa kuin Berner-pultissa. Vastaterä pitäs uusia mutta se tuntuu kalliilta, jotain 700euroo kun viimeks kyselin, on vaan suora latanpätkä niin oliskohan jossain teräpajaa?
Ei ole vielä kukaan esittäny paheksuntaa Valkosen talon nimestä. Ihan selvästi rasistinen. Pitäskin lähettää ihan vaan pir....aan vaatimus sinne nimen vaihtamiseksi. Tai edes iltiksen yl.osastoon.
Onko ko. värkistä kokemuksia? Kauanko suunnilleen urakoitsijat ajaa hehtaaria tai jotain arvioo ha-hinnasta? Onko kellään käytössä omaa lanaa? Vinkkejä hankintaan.
Vapaa sana / Vs: Paloiko hessulla hihat?
: 25.07.14 - klo:00:44
Toi Huovilanpuisto nyt sattuu olemaan kylläkin enemmän puutarha kuin metsä. Sitä aluetta hoidetaan useamman henkilön voimin kunnan ja eu:n varoilla. Kivahan siellä olis päristellä: murskepolkuja ja jyrkkiä rinteitä. Ja se puistonvartijahan vaan kuvas ne poikien naamat. Yks ei vaan riisunnu kypäräänsä niin piti auttaa. Tuleehan siitä kivaa matskua kun kypärä pyörii maassa ja kamera mukana. Sen on perustannu se sama Collin joka omisti Pyhäniemenkin Hollolasta.
Kukas tota Buddeksia myy?
Pual centtiä sisähalkaisijaa pitempi 2x4:nen lekalla sisälle poikittain. Toimii pienemmillä renkailla hyvin mutta metriset on jo liian painavia. Ja puu on liian pitkä jos se menee vaakasuoraan.
Sivuja: [1] 2 3 ... 22