Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - tr

Koneet, laitteet ja tekniikka / lantaraapat
: 02.01.15 - klo:15:32
Mitäs valmistajia löytys vielä perinteisille lantaraapoille parsinavetan kouruihin? Olis hyvä olla semmoset että toimis ilman olkee olevassa tavarassakin ilman että pitää seistä päällä painona ja olis helpot vaihtaa tarvittaessa ilman koko rivin purkua. On nuorisokarsinoissa hyödynnetty noi vanhat kourut eikä viittis valaa uusiks koko lattiaa vaikka kyllä pitäis. Vähentäs kolahommaa paljon mutta leveen köysiraapan kasa olis hankala annostella puristimeen vai olisko kellään ideaa tähän?
Onko ko. värkistä kokemuksia? Kauanko suunnilleen urakoitsijat ajaa hehtaaria tai jotain arvioo ha-hinnasta? Onko kellään käytössä omaa lanaa? Vinkkejä hankintaan.
Onkos kellään kokemuksia Claasin ja Kvernelandin noukinvaunuista? Saksassa ja Englannissa ainakin käytetyt paremmassa arvossa kuin täällä.
Minkäs arvelette vaivaavan Mpliftin hydrauliikkaa kun kauhankäännön toiminta oikuttelee. Hetken toimii hyvin ja sitten jumittuu täyttöliike/ lukitus tai leikkurin liike. Vaijerin katkeemisenhan pitäs aiheuttaa jatkuva vaiva mutta kun tää on hetken ihan normaali ja sitten ihan hidas tai ei liiku ollenkaan. Voisko sähköt olla jotenkin oikosulussa että se suuntaventtiili jäis puolitiehen? Tai muuten vaan jumiin?
Aamutv3 siinä ennen 8:aa. Esitti sitten jotain verisiteen katkaisua lasten kanssa. Kohta sitten varmaan saa Ruåttissa vaihtaa mukulaa naapurin kanssa jos se tuntuu söpömmältä. Tai lähettää niitä johonkin jos ei huvitakan kasvatus. Vai meinaako ne sekotella pakolaiset ja alkup.asukkaat tehostetusti? Pääsis kerään värisuoran pilttejä: valk.,kelt.,musta,ruskee,eskimo. Kohta varmaan ehdottaavat että ne kerättäs kasvatusleireille sukupuolineutraalien henkilöiden valvontaan kasvamaan oikeilla mielipiteillä varustetuiksi. Että kaikkee sitä julkisuuteen kans päästetään.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Karsinat
: 11.03.13 - klo:16:17
Muistaakos kukaan äkkiseltään paljonko lattia-alaa pitää karsinassa olla 6-12kk ikäsillä elukoilla ja entäs alle 6kk? Ja tiukimmat hyvinvointituet on haettu. Pitäs jakaa 3,5x20m tila osastoihin. ritilää on 15% lattia.alasta. Pitäs optimoida neliöt.
Mites on tämän päivän tilanne Virossa. Pitäs ostaa sieltä yx kones mutta mitenkäs hoitas maksun/kuljetuksen? Kone on yhdessä pikkufirmassa jolla on uusienkin koneiden myyntiä. Jos olis Stokkerilla tai keskolla niin vois maksaa ja tuottaa sitten jollain kyydillä mutta pitäskö näistä pienemmistä firmoista edelleen mennä itte hakemaan ja maksaa samalla? Ja mitäs kuljetusvaihtoehtoja tuolta olis? Auto alle ja menoksi vai?
Olettekos tutkineet eri firmojen laskutusperusteita? Itteä rupes ihmetyttään yhden asennusfirman matkalaskut. Mitäs mieltä olette kun firman asentajat pyörii ympäri Suomea ja sitten laskutetaan matkoista sekä tulo- että menömatkat. Siis edelliseltä työmaalta tänne ja täältä seuraavalle? Asentaja ei siis käy missään varikolla vaan sukkuloi ympäri Suomea. Ja hotellikin on laskussa mukana. Musta ainakin rupes tuntuun että ko. firma rahastaa matkat tuplana, siis että seuraava asiakaskin saa samanlaisen laskun, sekä tulo- että menomatkasta. Ja nää matkat on jotain 500-1000km pitkiä! Tilasin meinaan työn Okranäyttelyssä ja tekijä tuli syksyllä 200km päästä vaikka ne oli ollu n. pari viikkoo aikasemmin 30km päässä muttei sillon sopinu parin tunnin hommaa käydä tekemässä. Hinnatkin oli ihan hyvät, työ 50€, matkat 45€/tunti+0,85€/km. Lähti sitten taas 600km päähän ja kulutti matkoihin 12tuntia ja sen hotelliyön. Että mitäs ootte mieltä talläisestä tienaamisesta? Firma ei ole antanut selitystä laskutuskäytännöistään vaikka on pyydetty.
Niin millanenkas se on? Jontikan puimurin ostaja kuulemma saa semmosen? Ihan tv:ssä niin sanottiin. Ja ostaja pääsee suorittaan ensistarttauksen. Olis se kivaa. Kattoko joku muu supertehtaat nimistä ohjelmaa? tuli tunti JD- valistusta.
Tuli tossa iltapuhteella paria asiaa vuntsittua. Enstekskin toi MP_Liftin kauhankiinnitys. On jotenkin tosi veemäinen muotoilu siinä kytkentälevyn ylemmässä tangossa. Pitää osua parin sentin tarkkuudella kohdalleen pimeälläkin että se kauha pysyy siinä koukuistaan. Mietinkin että kumpi olis paree. A:hitsata joka kauhaan ja värkkiin (8kpl) semmoset vähemmistöläisen mursunviikset latanpätkistä vai B:hitsailla siihin kytkentälevyyn sellaset pirunsarvet. Vinopäiset latanpätkät ohjureiksi keskittämään sitä kauhaa. Toinen idea koski tota apevaunua. Se kun on semmonen keskiakselimalli ettei sillä meinaa pääsiä liikkumaan ilman ketjuja. (Tekee hyvää ruokintapöydän betonille.) Huomasin että sen akseli on kiinni semmosilla puolimetrisillä vääntösauva-antureilla ja ne on kiinni rungon takapalkissa ja akseli etupuolella. Tuli ajatus että kääntäs sen akselin sinne taakse mutta onko kukaan tehny vastaavaa ja onko ne anturit jotenkin kalibroitu keskenään (kolmas on vetosilmukan jatkeena) elikkäs pelittäsköhän vaaka sen jälkeen?
Hei. löytyskö täältä ketään joka tietäis kenelle on asennettu lietesäiliö jossain Jämijärvi-Hämeenkyrö-alueella loka-marraskuun vaihteessa ja Reisjärvellä/tai lähistöllä ilmatiivis viljasiilo marraskuun 3>...? Vastaukset mahd. nopeasti yyveenä.
 Olin tossa juttusilla erään monialayrittäjän kanssa, omistaa esim. soramontun. Rupes siinä puhuun että arvon ymp.keskuksen väki alkas asettaan ko. alan lupaehtoihin vaatimuksen ettei murskaa sais enää pyörittää polttomoottorilla, edes agregaattia! Pitäs vetää linjat valtakunnan verkosta ja ostaa jotkut 300amp. pääkeskukset muutaman päivän vuotuista käyttöö varten. Ja pyöräkuormaajaa ei sais seisottaa yötä montulla vaan pitäs viedä johonkin muualle. On kuulemma pohjavedet vaarassa. (Koneet melkein uusia Volvoja eikä mitään pa...ja!). Kaiken varalta jos sattus vuotaan yöllä? Alkaa kyllä saada vainoharhasia piirteitä tää ympäristönsuojelu!
Mikäs olis toimivin. Ton nykyisen kanssa lähdetään huomenna reenaamaan jäniksen pyyntiä ja päälle vihaterapiaa viimestelyvasaral. Vaatimuksena olis mahd. vähän ohjelmoitavaa ja ihan käsikäyttömahdollisuus rajakatkaisijan pettäessä. Ja taulussa ei tarvittais tekstejä switch error, eläinturva, lämpörele eikä nollataan ohjelmaa. Toi nykyinen esim pysäyttää koneen eläinturvan takia turhaan mutta silti on repinny yhden väkisin portin ali. Ja jotain huoltoja kukaan sinne kuitenkaan kirjaa vaikka ohjelmistoon semmonenkin ominaisuus kuuluu.
Laittakaas listaa tänne mitkä kaikki tahot on järjestämässä näyttelymatkoja esim Agromekkiin ja Eurotieriin ym. jos vaikka vielä ehtis mukaan. Agromekissa tullut käytyä muutama kerta omalla autollakin mutta joku ryhmämatka olis taas vaihteeks mukavampi.
mites olette hoitaneet vasikan juotot? Mulla on ollu toi vasikkapiika johon on tehty 80 litranen annos kerralla mutta kun se ei meinaa pitää sitä lämpötilaa yllä ja nyt se on taas rikki kokonaan. Ei lämmitä eikä sekota jaksotuspuolella. Mites olis jos siihen tekis jonkun n.5cm putken säiliön läpi ja aina ennen juottoo laittas vaikka kosanit lämmittään sen juoman, ei varmaan kestäs kauaa lämmitys? Se on muutenkin sellanen henkimaailman vehe se alkuperäinen lämmitin. Kysyy nimim. keittolevyn vieressä seisomiseen *****untunut
Sivuja: [1] 2