Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 22

Viestit - tr

Vapaa sana / Vs: Kyytiä tummahipiäisille
: 07.12.13 - klo:14:08
Jotenkin tulee mieleen että olisko jonkun muun v...nen toiminu toisin?
Koskas niitä rahoja on tullu? Ei näy ainaskaan vielä tilillä. Ja VIPU ei suostu aukeemaan. Pitäs päivittää explorer8 ysiks? Viis rahoista mutta onko joku tarkastus napsahtanu kohdalle? Mitäs nyt kytätään tähän aikaan?
Agersilvan kommenttiin jatkokysymys: Kumpi lähti ensin?
Vapaa sana / Vs: Siestamaiden orjatyö?
: 20.09.13 - klo:07:36
Mutta nehän onkin yrittäjiä ne poimijat. Ei niillä mitään minimipalkkaa ole. Poimisivat enemmän niin tienaisivat paremmin.
Monessa noukkimessa on tuo vapaakytkin. JF:ssä se on jousivoimalla toimiva akselin suuntainen tappi, joku 10-12millinen. Se ruostuu joskus jumiin ja jousi ei jaksakkan painaa sitä ulos, pitää vaan putsata ja öljytä ja taas toimii.
Tuli ihan hyvä kuorma kun joskus jurtteja sillä hakerekalla meni...
Nyt sitä sitten saadaan keväälläkin...toukokuussa...tosin ylivuotista...maksellaan huhtikuussa korkotukilainoja niin saadaan rahat kokoon.
Täytyy sitten ens kerralla hakee montulta L150:en ja jättää toi120:en nurkkakone seisoon. Siiloelementtivalmistaja vaan sano ettei sais käyttää yli kymmenen tonnin polkukonetta mutta kai se kolminkertasenkin kestää kun kakskertasenkin...
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: FC-900
: 06.08.13 - klo:16:46
Mites muuten kun loppu säätövarat "trummeliakselilta" ja nyt pitäs löysätä kaikki terät ja ottaa ulospäin niin onko tohon jotain mittaa? Elikkäs miten uus terä tulis laittaa oikeaoppisesti? Nyt kun on vaan vaihtanu viottuneita niin ne on tullu laitettua vanhojen mukaan vastaterään sihdaten ja terotus perään ja on ajautunu nyt sitten kehä pieneks. Täällä kukaan huoltomies ei tiedä noista mitään ja JF-guru Ööperikin on ollu eläkkeellä jo vuosia vaikka kyl se oli vielä ihastelemassa viime syksyn Agriassa uutta isoo Metsjöö ja tuntu tietävän siitäkin enemmän kun myyntimiehet.
Vapaa sana / Vs: Risikko on oikeassa
: 04.08.13 - klo:23:12
Näitä töitä olis vaikka kuinka ja vaikkei olis kun 3tuntia päiväs niin paljon tulis tehtyä. Kesällä kunnan/kaupungin viherosastolla: viheralueet jätetään ainakin täällä nykyisin hoitamatta. Ei tarvis leikkurin työntäjä pitkää opastusta. Ja esim vanhainkoteihin mummoja ulkoiluttaan ja lakanoita vaihtaan, ei sekään niin vaikeeta ole että vuosien koulutusta tarvis. Ja tosta ahdistuneisuudesta. Se että olis vähän jotain oikeita asioita mietittäväks eikä pelkkää lorvimista auttas eniten. Kun ei tarvi kantaa mitään vastuuta ittestään, sen kun käy kunnan luukulla ruinaamas ja rahaa tulee niin kyllä sekin rupee tympimään ja sitten ei enää kelpaakan mihkään (töihin) ja kuviot senkun pienenee ja ahdistuu.
Mihkäs sarjaan mä kuulun maksajana kun mua tympii yli kaiken kaikki paperi ja toimistohommat ja laskujen maksu jää pariin kertaan kuussa tai jos pino näyttää isolta niin sitten vähä madaltaa. Noi pikkulaskujen (puhelin, netti yms) on *****maisimpia kun ne lisää aina sen vitosen tai 8€ muutaman päivän jälkeen. Olen alkanu maksaan niihin jonkun parisataa sisään niin tulee pitkän aikaa 0€-laskuja eikä tarvi kytätä eräpäiviä. Olispa suoravelotus vielä käytössä. Ja urakoittijoille ja autoilijoille ym sanon kyllä tapani etukäteen ja keltään ei o jääny saamati eikä o jättäny tulematta töihinkään.
On se isoo komeeta kun on 70-metriset siilot 50:lle äpylille. Ja katto pitää olla ettei näytä täyttö laiskalta kun parin viikon päästä 25% jälkipainuminen.
Taipuneen kyllä oikoo, ruuvia ei. Mistäs muuten teflonpintasta sitruunaputkee?
Auttokos neuvot Peksiä? Ja eikös tuossa SKN-virityksessäkin ole se kolmas toiminto vipu pystyssä?
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: FC-900
: 04.08.13 - klo:22:19
Sanos muuta. Mitäs Pro Tecissä on paremmin? Rullien liikerataa enempi?
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 22