Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 54

Viestit - {o|o}

Tume tarkoitettu etunostolaitteeseen, kun pyörän rivat noin päin? :D :D
Laske paljonko sulla on varastossa rahaa kiinni, jos hommaat prässin, letkuja ja nippoja verrattuna siihen, että letkun hajottua teetät niitä samalla kaksi.    Yleensä samat letkut ovat altteimpia rikkoutumaan. Huomaa, että silloin voit vaihtaa vain letkun ilman tekemiseen kuluvaa aikaa.  Pidät kirjaa mistä letkusta ei ole enää varaosaa jäljellä ja teetät sen muiden käyntien yhteydessä.
Vastaan itse : on vapaa paluu, koska palikassa on varoventtilit.  Siihen on helppo letkuttaa vapaan paluun liitin etukuormaajan varustelevyyn, kun kuivikkeenjakokauha sellaisen tarvitsee.
Kirjoitin hiukan epätarkasti. 
Palikka ei ole kuormainventtiili, ei vaijeri- eikä sähköohjattu.  Sähkölohkot on Valtran omia takarepussa ja palikka on lähinnä letkujen katkaisuliittimiä varten.  Mutta siitä saattaa olla varo ja sen paluuliitäntä.
Valtran nokalle keinuu 10-60 kuormaaja.  Sen letkujen irroittamista varten on hydepalikka oikealla lähellä hyttiä.  Siinä on tavalliset pikaliittimet (4 kpl) kuormainsylintereille menevissä letkuissa, mutta siihen tulee myös viides letku traktorista päin. 

Kyse ei siis ole vaijeriohjatusta kuormainventtiilistä, sillä kyseessä on sähköventtiilit ja tikku.

Kysymys kuuluu, onko tuo viides letku vapaa paluu palikassa olevasta varosta takasin hydetankkiin?
Netissähän totuus on: täällä kaikki kertovat kaiken, mitään lisäämättä, mitään poistamatta, mitään vääristämättä.  Medialukutaito on onneksi nykyään koululaisten opintoohjelmassa.  Meidän vanhempien pitää opetella se itse :)
Vapaa sana / Vs: Apila- ja rikkaruohokamera
: 30.11.18 - klo:08:37
Paljon yksinkertaisempi ratkaisu on aktiivitilan määritteleminen: verotiedoista paljonko on maatalouden myyntitulot
Jaa....

NO johan se onkin aika ryssiä emolehmätuotantokin lopullisesti. Enemmän jakajia tukipottiin....
Mutta kysehän on tukipotin koosta :D
Taitaa edunvalvonta jatkossa painottua hiukan reilummin, kun nokkamies ei ole enää maidontuottaja :)
Eilen päivälla meni ainakin mulla ihan heittämällä
Usein pelkkä lämpöpuhallinkin auttaa, siis sellainen hiustenkuivaajan näköinen vaikka maalin irroitukseen sopiva.  On tulta turvallisempikin.  Ulkona tuuli jäähdyttää niin ettei tahdo teho riittää.  Mutta hallissa kohtuullisen kokoisen osan saa kättä polttavaksi.
Luultavasti niin, ainakin kaveri taannoin kertoi hankkineensa uuden akun auroihinsa.
Eikös kaikki yritykset, joiden osakkeet omistaa sama suku ole perheyrityksiä.  Kai samalla perusteella oy-muotoinen maatilakin on perhetila.
Lainaus
Laiton eläinrääkkäys PITÄÄ LOPPUA!
Mites sellaisten tienvarsikylttien asettaminen, joissa lukee "Laiton metsästys kielletty" Onko nämä jossakin sallittuja?
Isolta mullitilalta saattaa lähteä lähes 1000 (pihvi)sonnia vuodessa teuraaksi.  Kyllä niistä riittää 400g jauhelihapaketti useampaankin kauppaan :)
Sivuja: [1] 2 3 ... 54