Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 54

Viestit - {o|o}

Jäljitettävyys tilalle on ollut lihapuolella jo jonkin aikaa.  Tiedä häntä, kuinka moni kuluttaja tilan tietoja stalkkaa, mutta se on osaltaan lisäämässä kuluttajien luottamusta kotimaiseen tuotteeseen.  Sillai nämä hevosenlihakohut satavat kotimaiseen laariin.

Mutta toinen, oikeastaan vielä mielenkiitoisempi, asia on lohkoketjun käyttäminen.  Sehän on tapa, jossa jokainen vaihe kirjataan numeeriseen muotoon siten, että edelliset vaiheet ovat osana kirjausta.  Eli syntyy aukoton ketju.  Jos myöhemmin joku koettaa väärentää jotain osaa ketjudokumenteista, se huomataan, koska numerot eivät enää loksahda paikalleen.  Tekniikka on bitcoinin ydin.  Saikohan Arlalta maitoa, jos ilmoittauisi louhimaan dataa :D
Arlan purkissa luomumaidon voi jäljittää yhdelle tilalle
Ne kaksi muuta lupasivat kaarreajon, joka käytännössä opasti niin hitaasti, että sitä ei voinut käyttää.  Myös opastus"ledit" näytön yläreunassa päivittyivät liian hitaasti ja välillä sammuivat kokonaan.  Lisäksi epävakautta ja hankalakäyttöisyyttä.
Koneviestissä testailivat kolmea tablettiajo-opastinta.  Ei huippuja mikään, mutta onTrak on ainoa, joka tekee sen minkä lupaa, koska ei lupaa paljoa.
Vapaa sana / Vs: Alkuluvuista väitös
: 09.08.18 - klo:20:29
Perustutkimus on tiedettä, jolla ei ole konkreettista käyttöä näköpiirissä olevassa tulevaisuudessa.  Mutta kuka näkee horisontin taakse.  Oletko varma, että atomin perusrakenteen selvittäminen aloitettiin aikanaa selkeä kaupallinen sovellus mielessä?  Mitähän nykyään tehtäisi, ettei sitä ymmärrettäisi.

Alkuluvut ovat  keskeinen osa salausalgoritmejä.  Väheneeköhän niiden tarve tulevaisuudessa?

Kaikkea uutta ja tutkimusta kannatta ivata: pääsee listalle, jossa joku arvioi auton täysin turhaksi vempeleeksi, koska hevosella pääsee tai että koko Suomeen riittää nyt ja tulevaisuudessa se ensimmäinen Postipankin hankkima tietokone.  Pannaanko Pigin nimi listalle kohtaa Alkuluvut ovat täysin typerä tutkimusaihe?
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: dronet
: 09.08.18 - klo:08:13
Kaikki uutuudet on koko historian ajan olleet pirun keksintöä.  Autojen edessä piti olla lipunheiluttaja, koska mobiilihan sotkee koko elämän.  Nyt drone, tuo ilmestyskirjan peto, tuhoaa ihmisten arjen ja ainakin turvallisuudentunteen.

Minusta kaikki uusi pitää kieltää.  Lapsuus takaisin. 
Jos ikärajat ja sadonkorjuuvelvoite palaisivat, peltoa vapautuisi aktiivitiloille. 

Mutta kaiken paras olisi aktiivitilan määritteleminen oikeasti.  Mutta sitä rajoittaa virkamiesten omat sukutilat, joita "aktiiviviljelevät" Helsingistä käsin.
Kunhan ensin sais pois tukien piiristä ne, jotka sanovat "stana kun itivät, ei kai joudu puimaan.  Onneksi ei, kun ei ole sadonkorjuuvelvoitetta"
Juuri näin.  Suuri tulos ja siten markkina-arvo saavutetaan ihan perustalousopilla: osta halvalla ja myy kalliilla.  Jos on ostanut metsäyhtiöiden osakkeita (osuuksia), niiden menestys lämmitää.  Mutta useimmille kantorahatulot ovat kuitenkin merkittävämpiä, kuin konsernin tulos.

Pörssiyhtiöiden tavoitteena on ostaa raaka-aine aina niin halvalla kuin mahdollista.  Siihen kannustaa myös johtajien piiskarahat.  Osuuskuntapohjaiset yhtiöt voivat itse hinnoitella raaka-aineen.
Vapaa sana / Vs: Yaran kipsivuori
: 30.07.18 - klo:15:11
Eikö väitöstutkimus ole puolueetonta tietoa??

Sitten ihan kaikille KVG

vaikka https://blogs.helsinki.fi/save-kipsihanke/usein-kysytyt-kysymykset/#UKK3
Vapaa sana / Vs: Yaran kipsivuori
: 30.07.18 - klo:14:11
Mopomies ei taida tuntea edes käsitettä liukoinen fosfori :D
Montako sivua katsoit?
Aika äkkiä tulee tällaisia "vaihtoehtoja, joista sai jopa valita"
Lainaus
Miksi valitsit juuri tämän kuvan? Mikä ja miten siinä liittyy mielikuviisi tulevaisuuden ruuantuotannosta?
Lainaus
Mikä on mielestäsi tärkein haaste ratkaistavaksi, jotta ruuantuotanto on tulevaisuudessa kannattavaa?
Lainaus
Lähdimme liikkeelle ruuantuotannon tulevaisuudesta ja ratkaistavista haasteista. Mieti nyt, mitä täytyy tapahtua, jotta ruuantuotanto saadaan kannattavaksi.
Anna niin monta vastausta kuin haluat. Kuvaile yhtä asiaa yhdessä vastauksessa - otsikoi, kuvaile tarkemmin ja tallenna vastaus. Voit hyödyntää alla vaihtuvia näkökulmia. Kun olet valmis, paina sivun alareunasta Jatka niin siirryt seuraavaan vaiheeseen.
Oikea osoite valittaa huonosta lihan hinnasta on osuuskunnat, jotka ovat antaneet määräysvallan pörssille. 

Oyj:n pitää ostaa raaka-aineet niin halvalla kuin mahdollista, sillä osakeyhtiölain mukaan osakasta ei saa suosia muiden kustannuksella.  Jos lihasta maksettaisi ns markkinahintaa paremmin, sijoittajat menettäisivät osinkotuottoja ja tilanne olisi lainvastainen.

Maidontuottajilla tilanne on toinen, sillä Valio ei ole pörssissä, jolloin osuuskuntien ulkopuolisia sijoittajia ei tarvitse elättää.

Flink vihjaili pihvipuheessan, että toimihenkilöt ovat valmiita toteuttamaan omistajien haluamia omistusjärjestelyjä.  Eli ostetaan teurastamot pois pörssistä.  Atrian liikearvo on reilu 180 MEUR.  Vertailukohtana voisi olla vaikka pieni vieremäläinen justeeri- ja pöllirekifirma Ponsse, jonka markkina-arvo on 860 MEUR ja Ramirent 972 MEUR. Hk irtoaisi jo 132 MEUR:lla.  Ei kääpiötä ovat vaikka isoja esittävät.

Eikös Lihakunnalla pitäisi olla säkki täynnä rahaa, kun Likolahtea ollaan lyömässä lihoiksi.
Joko kävitte osallistumassa Karhisen aivoriiheen?

http://www.ruuantuotantokannattavaksi.fi
Konkurssihuutokaupat on hyviä paikkoja hankkia ammattikone pilkkahinnalla
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 54