Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Viestit - atoyot

Asensin itse Valtran oma päävirtakytkin, oli valmis sarja. Se ei ole aiheutanut ongelmia. Olisiko se vielä niin että joku laittaa sulakkeellinen ohitus päävirtakytkimen yli, joka pitää radio jne. muistissa.
Kasvintuotanto / Vs: TOS-maksu
: 26.12.13 - klo:07:48
Ja-a fuhrer, en voi muuta kuin ihmetellä semmonen ajattelutapa. TOS maksu on ryöstö, ei mitään muuta. Jos siementuottajat eivät pärjää ilman tätä maksu, toiminta on mielestäni lopetettava.
Ostin keväällä 3 siipinen V&N M850 vario. On toiminut ihan hyvin ja voin suositella. Hydraulinen laukaisu toimi kyllä ihan yhtä hyvää kuin lehtijouset vaikka oli kiviset maat kynnettäväkin.
Jaa-a, 6900€!!! Hyi s*****a!
Nuo Nordgrain siilot, http://www.nordgrain.com/?keel=fin , kestääkö nuo siilot säilyttää vilja ulkona? Jos siihen rakennetaan katto.
Kysyin koneforumilla SAMI tarjouksen, noin 100m3 kuivuva siilo. Sain tarjouksen pari viikkoa sitten mutta se meni heti roskakoriin... muistaakseni jotain 68 000E, sisältäen elevaattori ja oliko jotain 104m3 siilo tarvikeineen...
Ostin MP-Lift 255 nyt keväällä, traktoriin 6350 -06. Iso miinus on kyllä tankkaus, eli sovitteet haittaa kyllä tankkaus paljon, ei oiken pääsee pistooli tankkiin kun sovitteet ovat juuri putken edessä...kyllä käy, mutta ei helposti...Muuten olen kuormaimesta erittäin tyytväinen.
Arvoisa raati, miten jätän säätösalaojituskaivot talveen, auki vai kiinni? Meinaan jättää kaivot kiinni, mutta tuhoaako ruota/jää kaivon? On muuten syysvehnä pellolla...
hehe, puhuu ja puhuu, hoitin koko keskustelu sähköpostitse :)
Kyllä myyjä piti mitä hän lupasi. Ja kuormain on toiminut hyvin.. Takuuasioista en osaa sanoa mitään kun ei ole ollut ongelmia..
Ostin itse MP-Lift keväällä, ja olen siihen erittäin tyytväinen. Kannattaa vertailla
Suosittelisin http://www.temtuote.com/tuotteet.php?id=3 vaikka on uusi. Hyvin tehty ja kestää käyttöä.
vln on nurmi, eli saa niittää milloin vaan, eikö?
Kylmis: hyvin sanottu!
Molemmat :)
Sivuja: [1] 2