Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Viestit - atoyot

Kasvintuotanto / Vs: TOS-maksu
: 26.12.13 - klo:07:48
Ja-a fuhrer, en voi muuta kuin ihmetellä semmonen ajattelutapa. TOS maksu on ryöstö, ei mitään muuta. Jos siementuottajat eivät pärjää ilman tätä maksu, toiminta on mielestäni lopetettava.
Ostin keväällä 3 siipinen V&N M850 vario. On toiminut ihan hyvin ja voin suositella. Hydraulinen laukaisu toimi kyllä ihan yhtä hyvää kuin lehtijouset vaikka oli kiviset maat kynnettäväkin.
Jaa-a, 6900€!!! Hyi s*****a!
Nuo Nordgrain siilot, http://www.nordgrain.com/?keel=fin , kestääkö nuo siilot säilyttää vilja ulkona? Jos siihen rakennetaan katto.
Kysyin koneforumilla SAMI tarjouksen, noin 100m3 kuivuva siilo. Sain tarjouksen pari viikkoa sitten mutta se meni heti roskakoriin... muistaakseni jotain 68 000E, sisältäen elevaattori ja oliko jotain 104m3 siilo tarvikeineen...
Ostin MP-Lift 255 nyt keväällä, traktoriin 6350 -06. Iso miinus on kyllä tankkaus, eli sovitteet haittaa kyllä tankkaus paljon, ei oiken pääsee pistooli tankkiin kun sovitteet ovat juuri putken edessä...kyllä käy, mutta ei helposti...Muuten olen kuormaimesta erittäin tyytväinen.
Arvoisa raati, miten jätän säätösalaojituskaivot talveen, auki vai kiinni? Meinaan jättää kaivot kiinni, mutta tuhoaako ruota/jää kaivon? On muuten syysvehnä pellolla...
hehe, puhuu ja puhuu, hoitin koko keskustelu sähköpostitse :)
Kyllä myyjä piti mitä hän lupasi. Ja kuormain on toiminut hyvin.. Takuuasioista en osaa sanoa mitään kun ei ole ollut ongelmia..
Ostin itse MP-Lift keväällä, ja olen siihen erittäin tyytväinen. Kannattaa vertailla
Suosittelisin http://www.temtuote.com/tuotteet.php?id=3 vaikka on uusi. Hyvin tehty ja kestää käyttöä.
vln on nurmi, eli saa niittää milloin vaan, eikö?
Kylmis: hyvin sanottu!
Molemmat :)
Ootteko jo tutustuneet luonnonhoitopeltojen koukeroihin, viäläköhä tonkin pystyvät vesittämään...? Vaikenee
Ei siinä kai mitään ihmeellistä koukeroo ole. Selvää kun pläkki. Suomeksi sulle kai tuli hakuopas?

Mulle tuli ruotsiksi Huh
Sa ole iha poo venska... Joo-o sa ole palle, palle pärgvist.. sa asu iha svenska taalar plaset  Virnistää

I Österbottn ere mangleis tå e kombär ti dialekte. Ti som bor jär åpp mot jeppishaldi haar noo sjyni svårt ti föstaa töm som kombä från Närpes. Närpesisk e no mysjogast språåtji ja naan gang a höörd.
Fa ni ti gumilande (södra Finland) så talar vi ju höögsvensk, he som vatusvenskan (rikssvenskar) tå ansiir at e "muminsprååtji". He ir ju naa ååv e tydligast svensk som fins i heila norden.
He va noug fint skriva he!!

It kan Ja skriva så jävla fint heller  Hymyilee leveästi
Kanske Ein ha Össterbottniska rötter? Ellu??


Siir ut som e sku va fläir som talar svensk jer noo
Sivuja: [1] 2