Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 8

Viestit - sutireme

Vapaa sana / Vs: Tiekorvaus 114 €/ 10 v
: 05.04.11 - klo:06:48
Sopimuksessa näkkyy lukevan että tielle mahdollisesti aiheutuvat vahingot ja suurempien perusparannustöiden aiheuttama tierasitus korvataan erikseen. Ei mikkää huono sopimus.
Metsätalous / Ristiriita
: 03.04.11 - klo:10:01
Erottaako se ötökkä mikä on jättöpuu ja mikä muuten tuulen kaatama? Jos jättöpuupuskan tuuli kaataa niin sitä ei saa hakkea pois, mutta jos myrsky kaataa metsää niin ne puut pittää kerätä pois.
Vapaa sana / Vs: korkejakylttyyririennoessa
: 26.03.11 - klo:06:41
Aeka kaokana on tämä Kaenuun murre Savon murteesta.
Ulkoisessa liikenteessä kaikki hehtaarit ja sisäisessä liikeenteessä ne hehtaarit joille kuljetaan ko tietä pitkin.
Onhan nuilla tullu joku kerta käytyä ja kyllä sieltä aina sen muutaman kympin edestä asiaa kuulee. Joo, 30 vuotta oon ollu yhteen mennoon hoitokunnassa ja sen sihteerinä ja en muista että kehumisia oisi tullu kertaakaan. Haukkumisia sen sijjaan vaikka kuinka paljon, oikein kirjallisesti taitaa olla 5 kertaa. Luettiin ne tiekunnan kokouksessa, mutta ei tämä "kirjailija" oo tullu muutamaan vuoteen kokkoukseen. Tämän kirjailijan isä oli ennen kirveen kanssa tiellä heilumassa ja poika jatkaa nyt samaan malliin. Kaupan pihalla tuli tässä vastaan, niin tuhisi ohimennessään että "saatanan rosvo". Saapipa nähä millon se päälle hyökkää.
Mehtälehessä oli Kiuruvetisen isännän juttu Metänhoitoyhistyksen tekemästä 15 ha:n harvennushakkuusta. Alueelta lähti energiapuuta 460 kiintoa ja lisäksi tukkia ja pinotavaraakin 313 kiintoa. Lopputilissä isäntä sai rahhaa puhtaana kätteen vajjaat 2000 euroa. Eipä paljo metänhoito kannata, ainakaan Kiuruveellä.
Mulla on Sisussa vielä kaksitoiminen yläkoura ja on estepeli vaikka mihin hommaan tämmösellä osapankollamakaajalla.
Ei mänty noin lyhyessä ajassa kyllä kelotu.
Vapaa sana / Vs: Naurakaa nyte
: 07.02.10 - klo:09:31
Vaikka ratin ja penkin välissä oisi kokkarikin ;)
Aika paljon se maksaa tuommoinen Hornettikin. Vielä turhempata hommaa.
Tuskin niillä on sen kummempia oekeuksia kuin muillakaa. Tilapäisestihän saa tietä käyttää, mutta saapi kyllä kärsiä nahossaan jos tieosakkaat jättävät autosa tielle haetoksi. Ei muuta kuin rukkoilemmaan että siirrätkö tuota aotoa vähän syrjemmälle että peäsen tästä kaopuntiin.
No ei ihan sama, täysillä ajettaessa kulkee syvemmällä.
Tuossa lähipellollahan nuita on muutamia ruokailemassa, senkun käypi hakemassa.
Meillä jääty kauan sitten 400 liittymärumpu tukkoon ja jäkairaan hitsasin pitkän varren ja kairasin rummun auki. Alajuoksun puolelta piti kairata  :D
Entä jos on umpikuilua parikymmentä metriä ?
Sivuja: [1] 2 3 ... 8