Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 71 72 [73] 74

Aiheet - pig24

Sekä firma että media hehkuttavat. Kasvua Venäjällä jopa 28 %, arabimaissakin yli 20. Tilityshinta tuottajille kaikkien aikojen 3. paras plus paras jälkitili - yrityksen oma tulos paras koskaan.
2013 haetaan kasvua kaupan omien merkkien alla (Ett viktigt steg på vägen mot målet att öka försäljningen under 2013 är att fokusera på marknaden för handelns egna varumärken).

http://nyheter.arla.se/2013/02/20/stabilt-arsresultat-pa-pressad-marknad/

http://www.agrarheute.com/rekordergebnis-fuer-arla
http://www.just-food.com/news/ma-emerging-markets-boost-arla-in-2012_id122223.aspx

Muoks. Yhtä hehkutusta joka media.
Vapaa sana / Puumalassa..öööö ?
: 21.02.13 - klo:18:13
http://www.poliisi.fi/poliisi/etela-savo/home.nsf/PFBD/5A022FB2C6325568C2257B190048F2B4?opendocument

Ratas käy hetken tyhjää kun lukee näitä. Tällä kertaa ei taida olla ylilääkäri asialla.
Vuonna 2009  8 teurastamoa olivat sopineet teurasmäärien vähentämisestä 12 viikon ajaksi, jotta sian ostohintaa saadaan ajettua alas. Tutkinta oli lähtenyt liikkeelle neljän tuottajan tekemästä kantelusta kilpailuviranomaiselle. 8 teurastamoa ja 2 alan organisaatiota (mm. teollisuusliitto) saivat 4 milj€ sakot.

http://www.lsa-conso.fr/4-5-millions-d-amende-pour-pratiques-anticoncurrentielles-dans-le-porc,138515

Mukana olevista 5 teurastamoa olivat suurempia. Kukaan näistä ei kiistänyt vedätystä.
http://www.lafranceagricole.fr/actualite-agricole/porcs-8-abatteurs-sniv-sncp-sanctionnes-entente-autorite-concurrence-68350.html
Saksan kartelliviranomainen saa usein valituksia elintarviketuottajilta kauppaketjujen ostokäytännöistä. Neljä toimijaa hallitsee 85 %:a elintarvikekaupasta. Viranomainen alkoi tutkia kuvioita jo 2011 ja on luvannut selvityksen valmistuvan 2013 aikana. Saksalaisen perusteellisuuden tietäen mielenkiintoista tietoa luvassa.
http://www.agrarheute.com/katellamt-leh-macht
Vapaa sana / Ruoka 2.0 (Food 2.0)
: 04.02.13 - klo:18:53
Mielenkiintoinen aihepiiri. Onkohan tuosta suomeksi laajempia esityksiä ?
Lukaisin vain tuon kirjaesittelyn.  http://www.amazon.com/Food-2-0-Secrets-Chef-Google/dp/0756633583#reader_0756633583

Applen kännyyn näkyy löytyvän samaa nimeä käyttävää sovellus.
http://trunk.evernote.com/fi/app/evernote-food/iphone
Saksalainen maatalousopiskelija perusti sivuston huvikseen. Siitä on tullut suosittu ja vierailijatkin ovat alkaneet lähettää sinne kuvia.

http://www.facebook.com/SexyLandwirtschaft?fref=ts
http://mediathek.agrarheute.com/vsc_699_426_1_vid_370567/BigDutchman-Ein-Blick-in-den-Schweinestall-der-Zukunft.html

Ihan mielenkiintoinen. Porsitusosastolla 10 emoa vapaana.






Muoks: Jokohan linkki pelittää.
Joskus ajellaan vaimon kanssa näillä känkkäränkkä-sivuteillä. Ei ole harvinaista, että vastaan tulee betoniauto.
www.panoramio.com/photo_explorer#view=photo&position=108&with_photo_id=24866359&order=date_desc&user=3099014
http://napoli.repubblica.it/cronaca/2012/11/24/news/bufale-47353368/

Puhvelit vetävät ruohoa pötsiin Napolin seudun suurimman kaatopaikan vieressä. Vieressä on parsakaalin kasvatusta. Nami !
Tästä ei ole kauaa, kun lypsin tuollaisen vuoren vieressä Suomessa. Veti vähän hiljaiseksi.
Entä miten raskasmetallit pois maasta ? Phytoextraction-hakusanalla löytyy vaikka mitä.
www.biology-online.org/articles/phytoremediation-a-lecture/phytoextraction.html
Tietyt kasvit käyttävät niitä enemmän kuin toiset. Annetaan kasvien imeä aineita lehtiin ja roudataan kasvit pois. 20 vuotta ja pelto takaisin hyötykäyttöön.

Tuosta saa aika hyvän kuvan koko kierrosta:
www.springerimages.com/Images/RSS/1-10.1007_978-3-642-02436-8_18-1

Onko ajatuksia ?
Tuon pystyy ehkä automatisoimaan. Yhteen suuntaan avautuvia portteja, ruokaa saa vasta lammikon toisella puolella ....
http://video.repubblica.it/natura/cina-maiali-in-piscina-la-carne-e-piu-tenera/111429/109820
www.iltalehti.fi/uutiset/2012111816340794_uu.shtml

Koska kulut tulevat henkilökunnan palkoista ja kiinteistöjen ylläpidosta, ilmeisesti niistä on aloitettava.
Keittiöhenkilökunta minimiin - kiertävät keittiövuorot kerroksittain tms.
Jotta vartijoita voisi vähentää, pitäisi asiakaskunnan energia saada suunnattua metkujen keksimisestä johonkin primitiivisempään. Laskemalla selliosaston lämpötilaa 10 astetta jäänee moni metku vain harkinnan asteelle.
Lusimisen tilalle voisi harkita vaihtoehtoisia rangaistuslajeja. Reipas raipaniskusarja voisi pienentää kakkua esim. 50 %.
www.arvopaperi.fi/uutisarkisto/article856924.ece
www.taaleritehdas.fi/fi/sahkeet.html

Taaleritehdas on alkanut ostamaan metsää, mutta vain pohjoisempia palstoja, koska ne ovat halvempia.
En ole metsäasiantuntija, mutta kyllä nyt mieleen tulee SuloVilen-ajattelu. Sain halavalla !
Toki rahaston ansaintalogiikka perustuu vuotuisiin  hoitopalkkioihin, joten on kai liki sama, mitä rahasto salkkuunsa hankkii. Kunhan asiakas uskoo tuotteeseen.
Vapaa sana / Tahmanäpit keittiössä ?
: 15.11.12 - klo:09:44
Juha Gröhn esittää, että kuluttaja tarvitsee kotikeittiössä onnistuakseen pidemmälle jalostettuja tuotteita.
yle.fi/uutiset/atrian_grohn_tarvitaan_entista_kiehtovampia_tuotteita/6376519
Ymmärrän teollisuuden halun nostaa katteita, mutta tuo taisi nyt lipsahtaa sivuraiteelle. Kaikki eivät ole "mitä tänään syötäisiin"-Pirkkakeittiötonttuja, jotka avaavat purkin kannen ja lämmittävät valmiin sapuskan.

Varmasti tuoreelle lihalle löytynee muitakin myyntipisteitä kuin Stokka Helsingissä.
Pitäisiköhän lukea, jahka menee alennuskoriin. Mulle ei nimittäin ole vielä valjennut, mitä tehotuotanto tarkoittaa.
www.syotavaksikasvatetut.fi/
Sivuja: 1 ... 71 72 [73] 74