Kaikki ylimääräiset liitokset ja varsinkin kytkintyyppiset tuovat aina jotain vastusta. Siksi niistä on haittaa esim. starttauksessa. Se on kyllä niin totta. Tämän voi korjata, kun laittaa lisäakun omaan piiriinsä odottamaan sitä huonoa päivää, kun ykkösakusta loppuu puhti.

Kyllä sellaiset laitteet, jotka pystyy eristämään rungosta, voi ohittaa ilman mitään virityksiä. Radiossa ongelman usein tekee se radion runko ja antenni, jotka yleensä ovat ns. miinusrungossa kiinni. Jos ja kun se pääkatkaisija on miinuskaapelissa, silloin se kello tai joku muu pitää maadoittaa sinne miinusnapaan tai katkaisijan "miinus"-puolelle. Pitää vaan olla selvillä, ettei se laite ota kiinni runkoon mistään muualta.
Nyt jos oikeastaan aletaan hurjastelemaan, niin voisihan sitä koneessa olla ns. vara-virtajärjestelmä, joka toimisi vain ja ainoastaan ylläpitojärjestelmänä. Vähän niinku paristovarmistus. Diodeilla hoitaa lataukset ja estosuunnat. Radio vaan pitäisi eristää rungosta ja antennille pitäisi luoda maataso niin, ettei tämä maataso ole yhteydessä koneen runkoon. Yksinkertaisissa sähkökojeissa tuo olisi helppoa, mutta jos ja kun joku uus vehe väylineen on jostain kiinni runkomaassa, niin se ohittaminen onkin hankalaa.
Kun päivitin vakuutuksiani minulle tarjottiin vakuutusyhtiöstä päävirtakatkaisijaa ja neuvottiin asentamaan se miinus kaapeliin.
Tässä vielä sellainen, että vakuutusyhtiöstä saatu katkaisin pitäisi neuvoa laittamaan metallinkeräykseen. Riippuen tietenkin katkaisijasta, mutta usein ne ovat todella huonoja. Vaikka pitäisi kestää kaikki maailman virrat, niin usein niissä on niin huonot hapettuma-alttiit kontaktit, että ei mene se ensimmäinenkään ampppeeri läpi.
Tämän epäkohdan saa selville yleensä vain avaamalla se kytkin ja kurkistaa sen sisään.