Lihan luovutuslakko. Pitäisi vaan lyödä hanskat tiskiin ja laittaa puulaaki tyhjäksi.
Sitten pitäisi alkaa vaikuttamaan yleiseen mielipiteeseen. Hesaria ja Mottia käymään tiloilla katsomassa kurjuutta. Pitäisi tuoda julki, että ei ole kestävän kehityksen mukaista hommaa raahata lihaa Brasiliasta tänne Pohjolaan, oli se kuinka halpaa hyvänsä. Suomessa pitäisi syödä suomalaista ruokaa, koska se jättää kuitenkin kaikkein pienimmän hiilijalanjäljen. Kaupan asema ja voitot pitäisi kyseenalaistaa ja kertoa, että ei ole mistään kotoisin, että ruokaketjussa tuottajan osa on joustaa. Jos täällä kustannukset nousevat, niin se pitää pystyä siirtämään eteenpäin. Kaikkinainen viljelijän työn arvostuksen nostaminen niin omassa kuin kuluttajankin silmissä.
Ja kaikkein tärkeintä on se, että tuottajat lopettavat itsensä velkaannuttamisen rakentamalla aina vaan lisää kapasiteettia, kun kuvitellaan, että mitä isompaa on, niin sen paremmin pärjää. Tällä tyylillä onkin sitten kivasti nalkissa, eikä paljon pysty sanelemaan ehtoja ketjussa seuraavalle. Pakko vaan koittaa pysyä leikissä mukana vaikka menee terveys ja talo huonoon jamaan.